Влез

View Full Version : Какво може да е?

glezli4kaaa
05-09-2008, 20:57
Zdraveite,izvinqvam se za nekompetentnostta si,no me e strah i sram da spodelq s nqkoi kogoto poznavam puk kamo li da otida na lekar..
za 2ri put mi se slu4va neshto podobno :oops: i 2ta puti sled prekaleno mn sex s priqtelq mi edinq put beshe predi 1 godina ..(i 2mata sme si higieni4ni) pravihme 10 dena sex po 3-4 puti na den,ako ne i pove4e,zapo4naha da me surbqt sramnite ustni i imam neshto kato bqlo te4enie dori vutre vuv vlagalishteto,minalata godina mina ot samosebe si za 5-7 dena.nqkoi znae li kakvo moje da e i kakvo trqbva da napravq :(

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

veskoezelen
05-09-2008, 21:01
Neznam kakvo e no znam ot kakvo nqma da bude..HODETE NA LEKARI WE HORA

hottie
05-09-2008, 21:09
Не мисля, че е от секса. Според мен отиди на лекар. Има някои инфекции(гъбички), които си носиш в себе си и просто ги отключваш в такива моменти, но дори и като ти мине продължаваш да си ги носиш.

UnderMySkin
05-09-2008, 21:23
Не мисля, че е от секса. Според мен отиди на лекар. Има някои инфекции(гъбички), които си носиш в себе си и просто ги отключваш в такива моменти, но дори и като ти мине продължаваш да си ги носиш.

И е възможно да го предадеш на следващ партниор.. Тей че отиди на лекар всичко да си мине. Така няма ли да си по-спокойна?

glezli4kaaa
05-09-2008, 21:26
na lekar shte otida sigurno no 4ak v ponedelnik,a dotogava shte se poburkam :( sramnite mi ustni sa se poduli ujas :( :( :( ne me surbi postoqnno no ako me zasurbi i se po4esha nqma spirane :( shte poludeq

UnderMySkin
05-09-2008, 21:28
Ами трябвало е да отидеш още преди година...

Chacho
05-09-2008, 21:28
И аз това ти препоръчвам.А и повече секс изисква по-добра хигиена.Само внимавай да не навътриш сметка с топлата вода достатъчно голяма, че вашите да не могат да я платят,защото тогава повярвай ми става зле

UnderMySkin
05-09-2008, 21:35
Мисля си че темата е за друг раздел.. Незнам защо така :D

MiSs_DioR_CheRiE
05-09-2008, 21:38
Мисля си че темата е за друг раздел.. Незнам защо така :D +1 :D ...Awe bqgai na lekar :?

gPa3HuTeJl
05-09-2008, 22:00
Е к'во е т'ва нещо... 10 дена по 3-4 п1ти на ден... абе момиче... научи се да си затваряш краката малко...

alex_devv
05-09-2008, 22:12
спри малко да се избушваш като чушка и иди при чичко доктор :lol: :lol: :lol:

svetliovn
05-09-2008, 23:10
Хмм..това 10 дена по 3,4 пъти някога и повече на ден..ми изглежда като професионално изкривяване..може би 10 дена стаж.хахахахах
Майтапа на страна..отиди на лекар. :D

arza
05-10-2008, 19:14
е кво секса е хубаво нещо и това за някои ако е много-10 дена по 3-4 пъти на ден..начи сте повредени :)нали все сички кават че не правят достатъчно секс..вземайте пример оот момичето :P..а сега по въпроса..да не си се протъркала бе душа?че и от това може да те сърби.все едно пробвай да обуеш адски стегнати чорапи и вечерта като ги свалиш ,ластика се е отбелязал по крака ти и виждаш че е червено ,но вместо да те боли-те сърби..де да знам аз така си го обяснявам.а и щом хигиената ти е добра не мисля че има за какво толкова да се притесняваш.освен ако пича не ти е лепнал нещичко ..не знам.дай малко почивка със секса,ако не мине -отиди на лекар и така : ) стискам палци всичко да е наред :-)

bebok
05-10-2008, 19:25
е кво секса е хубаво нещо и това за някои ако е много-10 дена по 3-4 пъти на ден..начи сте повредени :)нали все сички кават че не правят достатъчно секс..вземайте пример оот момичето :P..а сега по въпроса..да не си се протъркала бе душа?че и от това може да те сърби.все едно пробвай да обуеш адски стегнати чорапи и вечерта като ги свалиш ,ластика се е отбелязал по крака ти и виждаш че е червено ,но вместо да те боли-те сърби..де да знам аз така си го обяснявам.а и щом хигиената ти е добра не мисля че има за какво толкова да се притесняваш.освен ако пича не ти е лепнал нещичко ..не знам.дай малко почивка със секса,ако не мине -отиди на лекар и така : ) стискам палци всичко да е наред :-)

i vse pak pon purvoto ti ne6to trqbva da e da ide6 na lekar :)

koro
05-10-2008, 21:04
абе да кажеш имам добра хигиена ОК ама има един друг въпрос какво разбираш под добра хигиена. Според мен протъркването ходи до разраняване на влагалището което си предпоставка за инфекция,

в повечето случаи си минава от самосебе си но ако се влоши имаш сериозен проблем за това че не си прави маитапи с Мърфи и отиди на лекар наи вероятно ще ди даде някви хапчета за вагината и някви антибиотици :)

нищо страшно

И после продължаваите да правите секс като нормални хора

Все пак от секса и шоколада се поумнява или по точно казано стимулира мисловната дейност :))

hottie
05-10-2008, 21:08
Хубаво е , че си взела решение да отидеш на лекар, а щом това чувство ти е нетърпимо пробвай следните неща :
1. промивка с лайка
2. промивка със сода бикарбонат разтворена във вода.

fuklu
05-10-2008, 21:11
хм подути срамни устни????Я провери лимфните си възли (гърлото)дали са подути???Може тос пъ да е заушка :?

hottie
05-10-2008, 21:14
хм подути срамни устни????Я провери лимфните си възли (гърлото)дали са подути???Може тос пъ да е заушка :?

хах вярвай ми ако беше заушка щеше отдавна да го знае :-D

likejolie
05-11-2008, 08:24
Neznam kakvo e no znam ot kakvo nqma da bude..HODETE NA LEKARI WE HORA
+1