View Full Version : Към женките?
Мечтаете ли си за вибратор ... и опишете мечтата си - огромен дзвер или нещо скромно (много съмнително да желаете скромен) ... :grin: :grin: :grin:
UnderMySkin
05-09-2008, 21:39
искам мъничък, да заспивам и да се събуждам с него:) Mmm... Nice
Xm...chak puk da mechtaem :-D .. no nqma da e zle vsqko momi4e da ima.. ..predpolagam - nqmam :oops:
моя приятелка мечтае за такъв! даже иска да се "отвори" с Него! :D
:shock: Tva mi napomnq na edna ot na6iq klas deto se misli za nai-velikata i se be6e otvorila SAMA S PRUSTI!! :? No comment...
Имам една приятелка в 7клас се самоотвори с краставица ... ама тая е луда ..... мензиса и дойде във 3ти клас а като бяхме на 14 тя си минаваше за 22-24 :shock: Ама не съм я виждал от има няма 5 години :oops:
gPa3HuTeJl
05-09-2008, 22:06
ьхАХЬхАХь имам приятелка, която се отвори с патладжан... на нея вибратор не и тре'а... и на рожденните и дни и подарявам п1лна купа с пловове с евтетична форма..
ьхАХЬхАХь имам приятелка, която се отвори с патладжан... на нея вибратор не и тре'а... и на рожденните и дни и подарявам п1лна купа с пловове с евтетична форма..
Дано плодовете са PVC че нз как се справя с тях ако започнат да гният :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
4естно казано, имах дилдо по едно време (никога не съм искала вибратор от тея дето бръм4ат, въртят се и правят какво ли не още) и доста му се радвах, но това беше защото правех ужасен секс и не изпитвах по4ти никакво удоволствие от него. Та игра4ката ми се явяваше спасителен заместител :-D
Сега оба4е съм напълно задоволена, така 4е нямам никаква нужда от такива 'екстри', а и дилдото остана в апартамента на бившия ;) Ама не съжалявам, предпо4итам си дъ риъл диъл :)