View Full Version : идеално права коса
love_devil3
05-10-2008, 09:04
Of imam dva vuprosa purviq e kak da si napravq kosata idealno prava izpravqm q s edna 4etka ot avon i se6oar no pak ne stava prava dori sled tva minavam s presa a kosata mi ne e kudrava a 4upliva :o i 2 vinagi otgore mi e nqkva 6tur4a6ta kato gledam snimki na momi4eta v razli4ni saitove purvo 4e kosite im sa pravi vtoro 4e otgore sa prigladeni ne mazni a mn hubavi ... probvah da slagam i pqna no ne stava :shock:
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
Nortisha
05-10-2008, 09:30
аз също съм с къдрава коса и имах мнгоо проблеми в началото с изправянето. Ходила съм при какви ли не фризиори, но тяхното изправяне важи само за 1 2 часа и после.. ужас! Последния път ходих при 1 фризиор, който успя да се справи с косата ми и стана като лист! супер беше. той също работи със сешоар,но ясвно в случая по-голямо значение има продуктите,с които се маже косата. Не успях да видя кой е продуктът,но си прави сметка,че дори след дискотека косата ми беше непокътната и най-интересното е,че дори не ми взе много пари. А иначе в домашна среда се самнявам,че ще успееш да постигнеш този резултат..
nejnaDROGA
05-10-2008, 09:50
Поредната тема ... :) Вземи си серията на Нивеа за изправяне само със сешуар :) На мен лично ми е много полезна :) А и откакто я използвам почти не ми се налага да се изправям с преса :) (освен за краищата :)) Освен това се изправяй докато ти е още леко влажна косата :) Така отгоре няма да ти стърчи :)
TheNewReligion
05-10-2008, 10:39
Със сешоар да се изправяш е по-трудно . За това си купи професионална преса за изправяне . За да не ти пърхат косъмчетата отгоре правиш следното : Като си си измила косата я подсушаваш с кърпа и нансяш кристалите . Изсушаваш си косата без да я изправяш и започваш с пресата .След това слагаш малко от кристалите за а не пърхат косъмчета и си готова .
GaBiIi__
05-10-2008, 11:10
ima mn zaglajda6ti balsami i t n ako se6oara ti ne e mn silen i profesionalen malko trudno 6te se izparvi6 az sas profesionalen na ne se sparvqm no kakto i da e otiva6 vav nqkoi friziorski salon i ot tam si kopuva6 serum za zaglajdane koito ti prepora4at :)
за стърчащата коса ... нацъфтяла е ... отиди на фризьор
nejnaDROGA
05-10-2008, 11:57
за стърчащата коса ... нацъфтяла е ... отиди на фризьор
Не си я разбрала май :) Тя казва,че отгоре и стърчи а не краищата :) Това се получава след изправяне и наистина е гадно :) Нооо (да чукна на дърво) от както използвам Нивеа нямам такъв проблем :)
simonkaa
05-10-2008, 14:19
Znachi i az imax takyv problem kypyvax si kakfi li ne shampoani za izpravqne na kosata kato probvax NIVEQ rezyltata beshe na lice no na drygiqt den sled kato se sabydex pak beshe nachypena. I moqta kosa e chypliva sled kato se izkypa q izpravqx sys seshoar , posle s profesionalna presa i pak ne iskashe da stava idealno prava. Kosata mi po priroda e mnogo gysta otidox na frizior i mi q iztanixa. Sega sym mnogo dovolna sled kato se izkypa q namazvam sys speri za vryxcheta i s malko balsam i q ostavqm da izsyxne ot samosebe si ,, sled tova si izpravqm samo britona s presata i kosata mi e idealno prava s blqsyk i vsichko e OK. A tova che ti styrchat kosamecheta na glavata otgore e zashtoto si izpozlvala mnogo Presi seshoar koeto ti izsyshava kosata i tq se nakysva , za tova ti preporychvam da ne polzvash tolkova redovno neshta koito gorqt kosata zashtoto tq se nakysva i shtykvat kosamcheta i stawa grozna i bez blqsyk . :-P
една моя приятелка (снощи се видяхме) беше с права коса (при положение че нейната е начупена) попитах я как е постигнала този ефект - с ютията :lol: :lol: :lol:
Beb4e__to
05-10-2008, 20:26
аз също съм с къдрава коса и имах мнгоо проблеми в началото с изправянето. Ходила съм при какви ли не фризиори, но тяхното изправяне важи само за 1 2 часа и после.. ужас! Последния път ходих при 1 фризиор, който успя да се справи с косата ми и стана като лист! супер беше. той също работи със сешоар,но ясвно в случая по-голямо значение има продуктите,с които се маже косата. Не успях да видя кой е продуктът,но си прави сметка,че дори след дискотека косата ми беше непокътната и най-интересното е,че дори не ми взе много пари. А иначе в домашна среда се самнявам,че ще успееш да постигнеш този резултат..
мацка при кой фризиор си ходила :)
Nortisha
05-11-2008, 08:13
еми тои се намира в Павлово. На мен лично ми е доста далечко,но си заслужава. имам някакъв номер,но последния път като звънях не ми вдигна никой,ко се интересуваш ето го 0887072303 Само да те предупредя,че работи бавно и може да ти се схванат задните части :D но иначе качествено :>>
Beb4e__to
05-11-2008, 10:39
еми тои се намира в Павлово. На мен лично ми е доста далечко,но си заслужава. имам някакъв номер,но последния път като звънях не ми вдигна никой,ко се интересуваш ето го 0887072303 Само да те предупредя,че работи бавно и може да ти се схванат задните части :D но иначе качествено :>>
мерси мн 6е го потърса :P
Beb4e__to
05-11-2008, 10:41
аа и да те питам как се казва той?
foreverr
05-11-2008, 11:07
Аз винаги когато ходя на пострижка при фризьорката си и тя ме изправя с сешоар-стура ми 5 лева/и пострижка и изправяне/ и изправянето ми държи цял ден/като нямам нито лак, нито нищо на косата/, докато ако си я изправя сама ми държи няколко часа.
punkrock
05-11-2008, 11:31
И на мене така ми стърчи! :(
Playlife_f
05-11-2008, 11:35
oxx macka....nikvi balsami i shampoani...zna4i moita sa6to e 4ypliva leko po krai6tata ispravqm q s profesionalna presa....takam...za da ti e napalno gladka(ne zalizana) kupuva6 si te4ni kristali (za prepora4vane e tezi na Loreal) kosata trqq da ti e syper syha...maje6 s kristalite (no ne v korenite) samo po daljinata na kosyma....sled koeto zapo4va6 da q ispravq6....kristalite predpazvat hem ot izgarqne na kosata....hem ti q pravqt adski prava...blestq6ta i zagladena...ni6to ne hvar4i i ne e naelektrizirana :grin: a ina4e az polzvam i mn stilizira6ti produkti koito sa si profesionalni i gi kypyvam ot moita friziorka...no te sa mn skypi....tova ot koeto adski 6te ti pomogne i moje6 da si go nameri6 sa te4nite kristali ... :grin: :)
Nortisha
05-11-2008, 17:19
аа и да те питам как се казва той?
Казва се Лъчо
ifcheTyYyYy
05-12-2008, 12:34
Пробвай с ютия :):):):):):):) става много по добре с нея отколко с преса :) обаче гледай кадето са корените да е с преса :) и голямо значение има косата ти в смисъл да ли е гъста чуплива и т.н. защото моята е такава и не може да е баш ИДЕАЛНО права :)
dolce_lady94
05-13-2008, 08:41
mi az si q izpravqm s presa za kosa no.... ako mn burzam i s utia stava ama mn trea da vnimavash da ne ostanesh bez kosata si :D
Ох, една приятелка я изправя с ютия... Верно става жестоко и все пак... ЮТИЯ?... Егаси... В смисъл, така де, как е възможно?! Все пак това е уред за ГЛАДЕНЕ, а не за ИЗПРАВЯНЕ!
xaxa с ютия :D вие ме убихте . . . нз нз мойта коса попринцип си е идеално права .. немога да коментирам по тоя въпрос . . но може би трябва да се консултираш със специялист който можеби ще ти каже за по-добри методи от този с ютията :grin: :razz:
polzvai balsam bez izmivane, toi 6te zagladi kosum4etata koito stur4at.
MaDdNeSs_GirL
05-14-2008, 12:29
Мила, купи си заглаждащия серум на Ейвън, струва около 7 лв и върши чудесна работа, освен ако косата не ти е мазна, тъй като наподобява олио.
Иначе по темата моята коса е идеално права, една чупка нямам :shock:
DarknessAngel
05-14-2008, 12:59
С ютията ефекта е най-хубав.Изпробвала съм го това. :)
Spider4eto
05-14-2008, 18:03
С ютията еФекта е най-хубав.Изпробвала съм го това. :) ти луда ли си или да, знаеш ли на какво ще и заприлича косата ако започне да се изправя с ютия, ще стане суха на клечки като метла, по темата по-горе вече ти казаха- кристали са му майката
GaBiIi__
05-14-2008, 19:26
С ютията еФекта е най-хубав.Изпробвала съм го това. :) ти луда ли си или да, знаеш ли на какво ще и заприлича косата ако започне да се изправя с ютия, ще стане суха на клечки като метла, по темата по-горе вече ти казаха- кристали са му майката 2 godini si izoravqx kosata s iutiq vseki den bez nedelq i ne stana na metla xa sega ve4e ne se izprvqm s neq ama se pak si zavisi ot kosata
PoLiToOo
05-14-2008, 23:34
ами с кристали за коса...преди да се изправиш с пресата я мажеш..ии резултатът е велик..идеално изправена косица с блясък, мекичка и подредена :grin: :grin: :grin:
Spider4eto
05-15-2008, 07:35
С ютията еФекта е най-хубав.Изпробвала съм го това. :) ти луда ли си или да, знаеш ли на какво ще и заприлича косата ако започне да се изправя с ютия, ще стане суха на клечки като метла, по темата по-горе вече ти казаха- кристали са му майката 2 godini si izoravqx kosata s iutiq vseki den bez nedelq i ne stana na metla xa sega ve4e ne se izprvqm s neq ama se pak si zavisi ot kosata дам наистина си зависи от косата щото има едно момиче от съседния блок, която си изправя косата с ютия и на нищо не прилича :)
sw3e7_baby
05-15-2008, 20:19
momi4eta kfo sa t8hkate tolkoz az sa 4udq kak da q nak1drq..............
ae radvai sa kat ima6 hubava kosa :-)
unbelievable__
07-05-2008, 20:13
takam..i az sam hodila na frizior za da mi izpravi kosata i stana PERFEKTNA... na sledvashtiq den bqh na exkurziq i kosata mi si ost6ana takava nezavisimo 4e bqhme na diskoteka i nezavisimo ot mokroto vreme...a v domashni usloviq samnqvam se 4e shte moje6 da q napravish idealno prava..no ima edno malso na wella koeto moqta frizorka mi prepor14a i e mnogo dobro ...predpazva ot goreneto na presata i dr neshta no ne pomna :-D
Sled kato q izpravish sus seshoar slagash kristali, razresvash i minivash s presata
dimanushka
07-06-2008, 13:03
Of imam dva vuprosa purviq e kak da si napravq kosata idealno prava izpravqm q s edna 4etka ot avon i se6oar no pak ne stava prava dori sled tva minavam s presa a kosata mi ne e kudrava a 4upliva :o i 2 vinagi otgore mi e nqkva 6tur4a6ta kato gledam snimki na momi4eta v razli4ni saitove purvo 4e kosite im sa pravi vtoro 4e otgore sa prigladeni ne mazni a mn hubavi ... probvah da slagam i pqna no ne stava :shock:
oo ama hi4 ne gledai iz saitovete.... tva tam sa izkustveni kurvi4ki... ni6to v tqh ne e estestveno