PDA

View Full Version : Идеи за секс

CragHack
05-10-2008, 09:23
Мисля че това може да бъде една полезна темичка за хората, търсещи разнообразието в секса.

Нека всеки да напише нестандартните неща, които са му хрумвали или просто ги е прочел/чул някъде.

Аз ще попълвам идеите тук, в първия пост за да не се налага да се човърка из офтопика, който със сигурност ще има.

Аз давам начало, колкото да не е празна темата с едно предложение.

1. Свирка с ледена/гореща уста. Девойката лапа 1-2 ледчета и почва да прави френска. Става и с много силно ментов бонбон, уста пълна с газирана вода/студена бира. Другия вариант е горещ чай. По принцип не е добре да се редуват ледено и горещо бързо едно след друго, защото ще ви заболят зъбите.

Айде сега сте вие, давайте идеи и ги описвайте ако може по-добре.

hottie
05-10-2008, 09:47
Открадна ми идеята, мислих да пиша за нея(това с ледчето) :P

Моето предложение: момичето ляга на ръба не леглото, единият й крак е увиснал на земята. Момчето застава върху нея, държи я и я **** бурно. :oops:

За това се сещам за сега, защото е най-прясно - иначе нищо особено.

CragHack
05-10-2008, 09:53
Ъъъ, не разбирам идеята с ръба на леглото? Защо само единия крак? другия е на раменете на момчето ли?

И това всъщност е по-точно някаква поза. Което е хубаво, пози много обаче. Мен мисълта ми беше за по-нестандартни неща. Това дали ще вкараш к*ра под 45 градуса или под 90 няма кой знае какво значение.

Мен ми се иска по-голямо разнообразие, не само пози. Освен ако не е някоя гениална де...

Иначе още една идея - за жените докато правят френска да обърнат внимание на дупето на мъжа. Дали с пръстче или езиче те сами да решат.

Много мъже, които са комплексари намират това за гейско. Но ако момичето покаже, че не го смята за гейско вероятно на всеки ще му е любопитно.

Ако мъжете упорстват - живи и здрави, те губят. Ама тези които са по-освободени поне да могат да бъдат приятно изненадани. Аз лично няма да се противя да пробвам поне веднъж, но за съжеление нито една жена с която съм бил не е проявявала инициатива, пък мен ми е тъпо да я карам нея.

hottie
05-10-2008, 10:30
Ахх разбрах :) Иначе крака извън леглото.. не знам. Просто е различно от колкото когато е на леглото.Така съм забелязала.

За нещо по-нестандартно трябва да си помисля още

RyAn
05-14-2008, 16:08
abee kfi sa teq gluposti vazbujdash li se kato 4etesh takiva gluposti :?

mitternacht
05-14-2008, 16:38
Принципно има една купчина стандартни нестандартности... може би няма какво чак толкова да се измисли ново.

naze
05-14-2008, 17:12
ай ем бек (i am back) та тъй де по темата ........... ми ддз мене не ми допадна идеята да ми замръзят ташаците или да го ощавят с некви врели и студени усти иначе идейка за секс на мене най-мноо ми е кеф като я обърна с лице към стената изправенеа и леко надупена и аз си мушкам както и където ми дойде :) :grin:

тъжен веселяк
05-14-2008, 18:12
мене не ми допадна идеята да ми замръзят ташацитеА допада ли ти идеята да нямаш деца след тази процедура?Стига с тия екстремизми :x

bebok
05-14-2008, 18:22
opr e int temata :) i vse pak malko pove4e vuobrajenie i si ima na4ini :)

IvOnDa
05-14-2008, 19:07
амииииииииииииии...може да се намажете целите със шоколад,мед,сметана или там каквото си пожелаете и после да се близкате,докато свърши :lol: :lol:

MakeMeLaugh
05-14-2008, 19:33
амииииииииииииии...може да се намажете целите със шоколад,мед,сметана или там каквото си пожелаете и после да се близкате,докато свърши :lol: :lol:
Със сметаната е тествано неведнъж :grin: :-P

ubuntu
05-14-2008, 19:40
Момичето легнало ... момчето пъха шоколадов бонбон или парче шоколад в котенцето и започва да я лиже докато шоколада (бонбона) се топи ... ;) :P :oops:

paranoia
05-14-2008, 19:50
Crag Hack
Мега фен
Мега фен

PostPosted: Sat May 10, 2008 12:53 pm Post subject: Reply with quote
Ъъъ, не разбирам идеята с ръба на леглото? Защо само единия крак? другия е на раменете на момчето ли?

И това всъщност е по-точно някаква поза. Което е хубаво, пози много обаче. Мен мисълта ми беше за по-нестандартни неща. Това дали ще вкараш к*ра под 45 градуса или под 90 няма кой знае какво значение.

Мен ми се иска по-голямо разнообразие, не само пози. Освен ако не е някоя гениална де...

Иначе още една идея - за жените докато правят френска да обърнат внимание на дупето на мъжа. Дали с пръстче или езиче те сами да решат.

Много мъже, които са комплексари намират това за гейско. Но ако момичето покаже, че не го смята за гейско вероятно на всеки ще му е любопитно.

Ако мъжете упорстват - живи и здрави, те губят. Ама тези които са по-освободени поне да могат да бъдат приятно изненадани. Аз лично няма да се противя да пробвам поне веднъж, но за съжеление нито една жена с която съм бил не е проявявала инициатива, пък мен ми е тъпо да я карам нея.

na men mi haresva..tupoto e 4e na gadjeto mi ne,is um go pravila samo nqkolko puti i to ne po vreme na frenska

amatorium
05-14-2008, 19:58
Probvaite s luta chushka po dupeto i posle ... 8-)

rame
05-14-2008, 20:00
Пробвали сме позата,дето the_hottie я описа.Супер е. :) Пробвали сме със сметанка,но честно казано осъзнах ,че кожата на моя е по-вкусна сметаната! :D
Иначе ми е мерак сега да пробваме да играем роли-би ми харесало да бъда господарка,робиня,проститу тка,лекарка или каквото и да е! :-D

parkourgirlss
05-14-2008, 20:02
nai dobre mi zvu4i ideqta za 6okolada i smetanata :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

bebok
05-19-2008, 13:43
ili da tsufne6 na vratata samo po palto i pone 12 sm tok4eta :D

CragHack
05-21-2008, 13:21
Само глупости, никой още не е казал нищо интересно.

amatorium
05-21-2008, 14:24
Probvaite da se omajete zaedno s gadjeto celite v huma. Chuvstvoto e neveroqtno. Pravite sex i prilichate na 2 kamenni statui, kojata cqlata vi pristqga i gledkata na penisa vlizasht v zachervenata vagina e super ... 8)

VerryBerry
05-21-2008, 16:19
Страхотни идеи..ще ги пробвам аз... 8-)

RyAn
05-21-2008, 18:10
Nishto originalno osven toq s huma :D :grin: :grin: :grin: