View Full Version : Моля помогнете....
NeLLy_BaBy
05-10-2008, 11:33
Здравейте на всички. Значи вчера приятеля ми ми подари златен пръстен, тъй като тази година сме абитуриенти и двамата и след 2 седмици ни е бала. Много ме изненада, защото не очаквах такъв подарък. За мен е доста скъп още повече че е от него, а аз много го обичам и това означава мн за мен. Проблема е такъв , че аз му бях измислила подарък, но тъй като той подари нещо толкова специално моята идея няма да стане , затова искам и аз нещо специално да му подаря. По принцип исках да му подаря и аз нещо златно примерно за врата, защото за бал все пак се подарява такова, но той много не си пада по принцип по накити.
И в момента не може да ми хрумне друга идея. Дайте ми някакви идеи, който му хрумне нещо. Ще съм ви мн благодарна, тъй като след няколко дни трябва да му го подарява- на една специална дата за нас двамата. :)
Sladinka_f
05-10-2008, 11:35
Ми има доста такива темички,потърси във форума,но незнам какво да те посъветвам...може би ако ти му подариш нещо златно,той ще го носи... :o
crazyhair
05-10-2008, 12:00
nai dobre mu podari lanec ni6to 4e ne obi4a,toi 6te go nosi za6toto ti si mu go podarila ot sarce!!!
olive_oil
05-10-2008, 12:16
Здравейте на всички. Значи вчера приятеля ми ми подари златен пръстен, тъй като тази година сме абитуриенти и двамата и след 2 седмици ни е бала. Много ме изненада, защото не очаквах такъв подарък. За мен е доста скъп още повече че е от него, а аз много го обичам и това означава мн за мен. Проблема е такъв , че аз му бях измислила подарък, но тъй като той подари нещо толкова специално моята идея няма да стане , затова искам и аз нещо специално да му подаря. По принцип исках да му подаря и аз нещо златно примерно за врата, защото за бал все пак се подарява такова, но той много не си пада по принцип по накити.
И в момента не може да ми хрумне друга идея. Дайте ми някакви идеи, който му хрумне нещо. Ще съм ви мн благодарна, тъй като след няколко дни трябва да му го подарява- на една специална дата за нас двамата. :)
а защо не някоя готина ризка?
mir4ovski
05-10-2008, 12:21
Ami kaji neshto pove4e za interesite mu moje i da izmislim neshto :-D
prettyIdeath
05-10-2008, 12:35
... Когато започнете така да питате какво да подарявате направо ми иде да :booooomb: ...
Откъде да знаем ние какво харесва приятела ти. Казваш само едно "не харесва накити". Не вярвам като му го подариш и да не го носи.[b]
NeLLy_BaBy
05-10-2008, 12:38
Ами по принцип той си пада по ножове , кинжали и други такива китайски истории като оръжия и изобщо свързано с тази култура, но не мисля че нещо такова би било мн подходящ подарък за него .
sexy_tigar4e_MM
05-11-2008, 18:10
I az trqbva da kupuvam podaruk na moq fr za bala. Obache se chudq kakvo :-s . Haresala sum v eidn magazin komlekt- lanec i grivna i ako ne izmislq neshto drugo - tva 6te bude.
fresh_blood
05-11-2008, 19:13
ami skyp 4asovnik e mnogo dobra ideq spored men : :)
MaCe_Za_MiLi0nI
05-11-2008, 19:23
mm kakvoto i da mu podarish ako e ot surce vinagi shte go haresa se pak te obi4a.Kakvoto i da e dori da e neshty malko i skromno toi pak shte go haresa taka che ti si preceni
Подари му самурайски меч, да видиш как ще се зарадва. :)
hahavteen
05-11-2008, 19:50
Бившия ми също не обичаше такива неща но за рождения му ден му бях подарила малко кръстче от бяло злато но не на верижка ми на няква черна... не знам как се казва... и на една картичка написах да го носи като талисман на врата си за да съм винаги близо до сърцето му нещо такова... Бях обяснявала по-подробно в една друга тема ма не ми се търси сега.. Та мн се зарадва и не го свали повече от 2 години :)
ami skyp 4asovnik e mnogo dobra ideq spored men : :)
може и плочка с неговото име :)