View Full Version : болка-сърбеж-парене
Nadelina
05-10-2008, 12:17
Zdraveite. Mislq che imam nqkakav problem no ne sym sigurna. Imam useshtaneto che imam syrbeji (i ne se smeite na izkazvaneto zashtoto imam predvid che ne me syrbi postoqnno prosto me syrbi ponqkoga ama moje da e paranoq zashtoto ima i drugi neshta). Kogato zapochna da pravq sex useshtam neshto mejdu bolka i parene i to e poveche ot normalnoto. Pochti vinagi kogato pravq sex useshtam leka bolka zashtoto ne sym se navlajnila dostatachno i priatelq mi tvyrdi che sega se poluchava taka zashtoto go pravim vse nabyrzo. Ne sym pritesnena ot stavashtoto prosto se chudq dali ne trqbva da otida na lekar ili si vyobrazqvam che neshto mi ima. I molq vi ne davaite otnositelni otgovori ot sorta na "Otidi na ginekolog.". Kajete kakvo mislite... Blagodarq predvaritelno.
mir4ovski
05-10-2008, 12:30
Mislq 4e e vazmojno da ima6 nqkoq infekciq,koqto da se lekuva s antibiotici i 4e trqbva da ide6 na lekar.Ne se trevoji
Ако проблемът е в овлажняването, ползвайте лубрикант и вси4ко трябва да си е окей.. Ама ако и с лубрикант е същото, може да имаш някаква инфекция например и сигурно ще се наложи да идеш на лекар :?
kakto ti sama kaza go pravite naburzo i ne moje6 da se ovlajni6 dostatu4no karaite go malko po nejno s pove4e laski za da se vuzbudi6 pove4e i sum siguren 4e tova parane kakto ti kaza 4e premine.to su6nost ne e parene ami se polu4ava triene i za tova te boli :)
unauthorized
05-10-2008, 13:09
Освен лубрикант и т.н. да пробваш по време на секс, това парене и сърбеж може да идва от евентуални гъбички...За това ако не мине скоро-отиди на гинеколог за изследвания...
DevilWish
05-10-2008, 13:14
Недей ги слушай тези ,които ти казват да ходиш на доктор . . . Не ,че съм много компетентна ,но ще ти кажа ,моята историйка ;) Преди 2-3 седмици с приятелят ми бяхме правили секс само ,че 4 пъти /за 1 ден/ и ясно ,че се бях протрила вече ,защото при последният път не бях много навлажнена ,а акта продължи доста време.Следващите 2 пъти ми беше АбСоЛюТнО същото + сърбежа ;) много ме беше страх какво е ,даже мислих да казвам на майка ми ,за да ходя на доктор ,но тъй като той си замина за БГ и само 4-5 дни минаха ,в които не правих секс и бях като нова ;) Така ,че поизчакай няколко дни ,според мен ще се оправиш ;) Успех!
unauthorized
05-10-2008, 13:19
Недей ги слушай тези ,които ти казват да ходиш на доктор . . . Не ,че съм много компетентна ,но ще ти кажа ,моята историйка ;) Преди 2-3 седмици с приятелят ми бяхме правили секс само ,че 4 пъти /за 1 ден/ и ясно ,че се бях протрила вече ,защото при последният път не бях много навлажнена ,а акта продължи доста време.Следващите 2 пъти ми беше АбСоЛюТнО същото + сърбежа ;) много ме беше страх какво е ,даже мислих да казвам на майка ми ,за да ходя на доктор ,но тъй като той си замина за БГ и само 4-5 дни минаха ,в които не правих секс и бях като нова ;) Така ,че поизчакай няколко дни ,според мен ще се оправиш ;) Успех!
Никой не отрича вероятността това да е от сухота при секс, но преди време приятелката ми имаше гъбички и й беше ужасно докато успее да иде на лекар,защото всичко се разви преди уикенд...и губичките не са до хигиена...Жените често боледуват от това нещо от редица фактори, особено през летните дни - превръзки, материя на бельото...А и на края ако се окажат наистина гъбички, имай предвид и че партньорът ти също трябва да се лекува, дори да няма никакви симптоми, защотот при мъжете такъв тип заболяване почти не се усеща, но води до по-големи проблеми....(и на мен ми се е случвало секс маратон - 8-9 пъти на ден и то в продължение на 2-3 дни,но не имало такъв проблем, а и лубрикант не сме използвали...)
DevilWish
05-10-2008, 13:22
Никой не отрича вероятността това да е от сухота при секс, но преди време приятелката ми имаше гъбички и й беше ужасно докато успее да иде на лекар,защото всичко се разви преди уикенд...и губичките не са до хигиена...Жените често боледуват от това нещо от редица фактори, особено през летните дни - превръзки, материя на бельото...А и на края ако се окажат наистина гъбички, имай предвид и че партньорът ти също трябва да се лекува, дори да няма никакви симптоми, защотот при мъжете такъв тип заболяване почти не се усеща, но води до по-големи проблеми....
Ако съвета партноьра ми да се лекува е към мен ,според теб трябва ли да ходя на лекар ,след като всичко ми е минало? :(
unauthorized
05-10-2008, 13:27
Ако съвета партноьра ми да се лекува е към мен ,според теб трябва ли да ходя на лекар ,след като всичко ми е минало? :([/quote]
Говорех за автора на темата...щом си сигурна, че ти е минало не би трябвало да се притесняваш...Не искам да звуча някакси прекалени предубедено, но от опит знам, че не емн приятно...Приятелката ми се лекува 15 дни с 3 вида лекарства, а аз използвах 2 от тях-хапчета + гел за мазане...За това просто ако сърбежа се увеличи и не спира, тогава ще трябва да отидеш на лекар....
sh3_1s_7h3_0n3
05-10-2008, 14:05
Понякога от недостатъчно овлажняване и от болката... се получава протриването иии после лек сърбеж. Ако до няколко дни не ти мине, по-добре наистина се консултирай с лекар. :?
princesa_viki
05-10-2008, 15:52
И според мен имаш инфекция,съмнявам се да си въобразяваш.Кажи после,ако отидеш и какво са ти казали,ако може :) Дано няма нищо де :-)
Е, от къде инфекция, ако са го правили с презерватив...? :-o
Ако към сърбежа имаш течение сигурно е гъбична инфекция...ако нямаш...не знам...
Ами според мен не е от протриване. И на мен ми се е случвало, но е по-скоро едно като болка, но не и сърбеж :? Имай предвид, че като получиш гъбична инфекция, може да се прояви и после да изчезнат симптомите за известно време НО това не означава, че си излекувана.
Вярвам, че ходиш на гинеколог редовно и затова не би трябвало да те притеснява да отидеш пак. Важно е тези неща да се видят.
pinkdiamonds
05-10-2008, 18:34
Попринцип при гъбичните инфекции симптомите са такива каквито ги описваш,от опит го казвам :)
[quote="x3eme"]kakto ti sama kaza go pravite naburzo i ne moje6 da se ovlajni6 dostatu4no karaite go malko po nejno s pove4e laski za da se vuzbudi6 pove4e i sum siguren 4e tova parane kakto ti kaza 4e premine.to su6nost ne e parene ami se polu4ava triene i za tova te boli :)[/quote
+1
likejolie
05-11-2008, 08:57
Има си лекари за тия въпроси