PDA

View Full Version : Пфф...писна ми.



shmurkam
05-10-2008, 12:31
Писна ми от малки богати лигли дето само си мислят,че като имат пари са най-хубавите на света. Мислят си,че като носят дрехи Теранова и ги купуват още докато са нова колекция са мн фешън. И аз си взимам някоя дрънкулка оттам,но чакам намалението и те вече тъпите се хилят. Ми кфа ще е разликата ако си взема една дреха седмица след тях? Тя ще е същата даже ще мога да си взема мн повече неща за същите пари. Или пък има една шматка дето си взела тъпа жълта шапка от Фенди дето я има и в битака,ама нейната струвала 40лв и кфо? Пак е тъпа. Омръзна ми всеки сезон да гледам ту лилави циганки,ту жълти кат някои лимони,или зализани с бритони или бухнали като някои Елвис Пресли. С огромни бели зайси дето им заемат две трети от лицата. Писна ми като облека нещо цялото даскало да ахне и да си вземе същото или ако не им хареса да ми се хилят. И кфо като дрехите ми са предимно в синьо,черно,бяло и сиво? Ми поне ми ходят и имат някакъв характер. Носила съм смъкнати дънки и раздърпани полички,поне не са ми впити и не ми се вижда огромния задник. Ааааа,всички са ужасни! Обличала съм се като рапър,хипхопър и скейтър. На тях какво им пука! Щот не съм поредната овца дет кат заблее цялото стадо след нея и те се дразнят,че съм различна. Аз си пуснах бритон,айде и козите забляха зад мен,постригах се късо,айде пак,пуснах си дълга коса и се направих с по-хаус пластове,айде пак,нося се на небрежен кок или опашчици аде пак. Пффффф...Не ги разбирам. Големи идиотки дет само дрехи и прически гледат. И няква луда ми вика:аз съм по модата а ти си няква тъпа шматка виж са как си,кфо е тфа избеляло дънки,къв е тоя суитчър,кви пет лева? Пък тя в същия момент е облечена в жълто сако,зелен панталон,червена блузка и розови пантофки. Джипси клуб отваря!

П.П.Не ви задължавам да го четете,не ми пука от тия пикли просто ме дразнят като се правят на голяма работа и ме обсъждат някфо там сякъш съм от друга планета.

enola
05-10-2008, 12:34
Първо казваш,че не те харесват,а после,че те копират :lol:

Liar
05-10-2008, 12:35
Това същото им го кажи на тях,не на нас!

PinkFloydSound
05-10-2008, 12:38
Бреййй, през много стилове си минала бе! :lol:

shmurkam
05-10-2008, 12:40
Първо казваш,че не те харесват,а после,че те копират :lol:
Ъфа намеквам,хем им харесвам хем съм бахти тъпата... :?
Аз ги срязвам и ония като виждат,че момчетата се врат при мен,а не при тях и почват като мен да се обличат като си мислят,че момчетата ме хр заради това. А то не е така,те ме харесват защото не ги обиждам и си държа добре с тях. А не като някоя пълна пикла да пискам като ме докоснат:Иу,после на кое химическо да ходя!?

sladurankata_meri
05-10-2008, 13:02
da to4no taka i na mene ve4e mi e vtr1snalo ot edni spr maloumni egoisti4nni kurvi4ki koito se pravqt koi sa mama i tati ama 6te im vidq gaza az kat minat godini i kato gi nqma kintitte na mama i tati ko 6te praqt mn 6te im se smeq :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

enola
05-10-2008, 13:10
НadYти фукЛi HadYти $hoTy сЬ БуГаТi...(wasntme)....ь кЬкВу сТаВьЬ кАту СвьЬрШьТ кИнТитЭ нА тТаТи....

пЛюш!нкаАа~
05-10-2008, 13:18
Абе кво ти пука от чуждото мнение..обличай се,прави се - както си решиш ти!Хич да не ти пука кво казват и "че те копирали"Ако наистина е така..значи има защо.Тва ми е до някъде познато..щото преди време имах една разправия с едни шматки..дето говореха за мен супер гадни неща и ми се смяха за грима прическите - пък си правеха като грима ми, прическата облеклото..и кви ли не още пфф :? :lol: :lol: ..абе не им обръщай внимание.. :?

VerryBerry
05-10-2008, 13:36
Абе да не ти пука бе,момиче :) Както казаха по-горе-щом те копират,значи има за какво ;)

nicolepcd
05-10-2008, 13:48
Хахахах, особено като се облекат като "градинарки" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Е, на някой им прилича, амааааа... другите колкото да са "по модата" :lol:

chipi_kaoo
05-10-2008, 13:50
ь кЬкВу сТаВьЬ кАту СвьЬрШьТ кИнТитЭ нА тТаТи....Искат пак :-D

офффффффффффффффффффф
Много ме грее кой за колко се облича. Аз си знам за кво ще имам пари и него си го зимам. Тва, че съм харесал яке за много повече пари, не значи, че мога да си го позволя. Аве имам си стил, макар и да не е от най-скъпите дрехи.



:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Като четях темата се скъсах от смях :razz: :oops:

TheNewReligion
05-10-2008, 13:59
Еми не можеш да ги накарат да мислят по друг начин и да се държат по друг начин ! Като те копират - голяма работа! Като те обиждат- голяма работа ! Игнорираш овцете и се правиш на крава ! :-|

Rockkk
05-10-2008, 17:21
Според мен е малко високомерно да се хвалиш как те имитират,как момчетата те харесвали и идвали при теб......не съм подръжничка на саморекламата :?

BeBsItO
05-10-2008, 17:49
съгласна съм с теб! И аз преди време пуснах такава тема, но ме нападнаха (явно защото мнозинството тук са такива) и едва ли не ме изкараха егати задръстенячката. АЗ НА ТЪПИТЕ ОВЦИ ЩЕ КАЖА САМО ЕДНО..... ВОДЕТЕ СЕ ПО МОДАТА, НО НЯМАТЕ СТИЛ! ХОДЕТЕ ЛИЛАВО + ЖЪЛТО+РОЗОВО+ЗЕЛЕНО............. ВАША РАБОТА.мисля 4е сте като клонинги :)

e_21.11
05-10-2008, 18:48
С това зелено тая година...в класа ми доста от момичетата са такива каквито описваш и миналата седмица се чуствах като в блато :smt078