Влез

View Full Version : о.О помощ?! :D

hipopotamka
05-10-2008, 17:55
ОК, значи..луда съм по пиърсинги и такива работи..Преди около месец си пробих езика, без разрешението на майчето и вечерта й издрънках, поскара ми се, разсърди ми се за около 10 минути и ми каза да я сваля след 20 дена (нещо я бях излъгала за срока?! )Е, не я свалих, няма проблеми вече..
Но..искам да си пробия и веждата, ама като й споменах и тя вика "Моля ти се не, стига вече!" о.О аз дори нямам обици на ушитее,имам само една обицаааа...Ако не на веждата, то тогава на устната..Ама..пак не даде, така или иначе лятото ще си направя още един пиърсинг..Просто се чувствам кофти като е без нейно разрешение..За майка ми..това е пънкарско и грозно... :shock:
Тааа..въпросът ми е как да я убедя без да се налага да върша "глупости" (както тя се изразява) ? :) мерсиии..предварително :D

Ellie
05-10-2008, 18:00
Не вярвам, че ще я убедиш в това, че не е грозно.

Meri_Popins
05-10-2008, 18:06
napravi si piersing na zarnoto takmo maika ti nqma da go vidi :D

Pedigree
05-10-2008, 18:18
Едва ли ще я убедиш в обратното, каквото и да й думаш. Попитай я защо не ти позволява, а ти на колко си?

hipopotamka
05-10-2008, 18:22
13 :oops:
Не знам, може и да почакам, само че майка ми хич не ми дава обяснения (знам че не е длъжна) отязва ме само с "грозно е" ами..На мен ми харесва..

Pedigree
05-10-2008, 18:31
Хех, разбираемо е щом си на 13.

Ем, то тя няма да си промени мнението, имаш два варианта - дупчиш тайно или чакаш. :)

splendour
05-10-2008, 18:33
az p1k iskam na p1pa ama tq ne i to4ka a ne moga taino 6tot 6e q vidi.gadno e ama i bez tva 1 fr kaza 4e e t1po na p1pa i nz......

tigity
05-10-2008, 18:34
az li4no nqam obici no mn iskam no nqam podoben problem :D stiskam palci da obedish maika si !!! :P

kocko
05-10-2008, 18:41
ти си луда ако слу6а6 мама :D

Duvessa
05-10-2008, 18:47
Твоето си е наглост. Едва ли ще я убедиш да се съгласи- по-добре не се мъчи. Радвай се, че не те е накарала да си махнеш обицата на езика. Направи компромис този път, какъвто е направила тя преди и се примири с решението и. Все пак, доста е глупаво, след като ти е простила и разрешила да останеш с обицата, да отидеш и да направиш същата простотия като предишния път. А и си само на 13, все пак. След някоя друга годинка може и да ти даде.

GerSity
05-10-2008, 19:21
Твоето си е наглост. Едва ли ще я убедиш да се съгласи- по-добре не се мъчи. Радвай се, че не те е накарала да си махнеш обицата на езика. Направи компромис този път, какъвто е направила тя преди и се примири с решението и. Все пак, доста е глупаво, след като ти е простила и разрешила да останеш с обицата, да отидеш и да направиш същата простотия като предишния път. А и си само на 13, все пак. След някоя друга годинка може и да ти даде.
+1

didipk
05-10-2008, 19:23
Аз също искам обеци по лицето, но и мойта майка не дава.Сега реших, че искам на езика 8-) .Естествено, че тя пак не дава, май ще си я направя тайно, както и третата на ухото (три на ухото не са кой знаае какво, ама за майка ми е грозно и не знам какво още).
По въпроса за твойта обица, моя съвет е да изчакаш още малко, нищо не се знае, може сама да се разколебаеш.
И още нещо само да те питам-от къде си и ако може да дадеш скайп, щото и аз си падам малко манячка на тема обеци и търсех някой, с който да си говоря на тая тема :)

purple__love
05-10-2008, 19:44
az mnogo iskam da si probiq ezika....ama na6te su6to ne davat...i az sum golqm fen na piursinga...imam 5 dupki na u6ite...i pove4e 6te stavat,ama gi pravq postepenno da ne kresnat na6te :}spored men nqma kak da q ubedi6...prosto suberi kuraj...napravi go....i kvoto stane posle...uspeh!

dazzling_girl
05-10-2008, 23:10
Ако си остроумен оратор ще успееш. :-D :D Шегувам се.По-добре да й обясниш,че това е като грима-слагаш си го с цел да изглеждаш по-добре и просто е типично за възрастта ти да искаш нещо ново и различно и т.н. и т.н.Сигурна съм,че ще намериш думи да я убедиш.Ако не успееш-дупчиш се и тва е.Успех!

asi_basi
05-11-2008, 06:09
Egati nagloto lape. Na 13g i nemoje6 da se primiri6 s obica na ezika, 4e i o6te iska6 i to na takiva mesta. Pak i za kakvo ni pita6 kato samata si znae6, 4e maika ti za takova ne6to nqma da se saglasi i otnovo 6te trqbvaa taino da go pravi6. 4akai do 18g i togava ne q pitai daje.

Qnchety
05-11-2008, 09:48
Мале човек аз ако си пробия езика баща ми ще ме убие(на 14 съм). И въпреки това обмислям тая идея щоту мн искам обеца на езика :D

Seducti0n
05-11-2008, 11:57
Майка ти няма да си промени възгледите.
Щом тя вижда пиърсинга като нещо"пънкарско и грозно", значи ще го възприема по този начин и занапред без да се интересува от тактиките ти. :wink:
Да речем ти не харесваш емотата, колкото и да ти обяснява някое емо, че е супер яко и оригинално ти няма да приемеш неговите виждания защото си имаш свои собствени и не защото си нетолерантна към различните, а просто защото мнението ти е бетон.Надявам се разбираш какво се опитвам да ти кажа.
Така че, щом си решила-направи го. :)

Kurvata
05-11-2008, 12:28
ОК, значи..луда съм по пиърсинги и такива работи..Преди около месец си пробих езика, без разрешението на майчето и вечерта й издрънках, поскара ми се, разсърди ми се за около 10 минути и ми каза да я сваля след 20 дена (нещо я бях излъгала за срока?! )Е, не я свалих, няма проблеми вече..
Но..искам да си пробия и веждата, ама като й споменах и тя вика "Моля ти се не, стига вече!" о.О аз дори нямам обици на ушитее,имам само една обицаааа...Ако не на веждата, то тогава на устната..Ама..пак не даде, така или иначе лятото ще си направя още един пиърсинг..Просто се чувствам кофти като е без нейно разрешение..За майка ми..това е пънкарско и грозно... :shock:
Тааа..въпросът ми е как да я убедя без да се налага да върша "глупости" (както тя се изразява) ? :) мерсиии..предварително :D
Офф,и аз много искам пиърсинг и то на езика,за баща ми няма проблем,даже като му казах,че искам да си пробивам езика той вика"Сложи си на носа,повече ще ти отива" :D ама майка ми не е много съгласна :( hipopotamka би ли споделила къде си я направи и евентуално на каква цена,а много ли боли при самото дупчене :roll:

amour4eto
05-11-2008, 13:38
Бих ти предложила да почакаш малко,представи си че като пораснеш и станеш например на 25-26 и тогава решип че вече не се харесваш с пиърсинг :o
Аз също имам една приятелка която иска да си сложи на веждата и мисли че много ще и отива,аз я посъветвах същото и тя ме послуша....не знам ти си преценяваш,но помисли още малко преди да вземеш решение \:D/

monityY
05-11-2008, 16:52
Днеска се пробих,и моя тати не тряя да разбира макар че малко фъфля.. И само си измислям ся причини да не ям! Давай бе мацо,няя нищо страшно и аз се канех от сумати време! :grin:

hipopotamka
05-12-2008, 10:15
Мерси на всички за мненията..Ще поизчакам..мъничко :)
Къде се пробих: В Trip House, намира се на..улица Цар Асен 52
Цена: 35лв с обичката
Болеше ли?: Никак даже. Бих казала, че докато ти влиза иглата е приятно. Зависи от това колко време си задържиш упойката в устата, преди да я изплюеш ( упойката е като на зъболекарите, като ти вадят зъб ). След продупчването, според мен, всичко си зависи от организма. Може да приеме или да отхвърли обицата, при някои езика се подува доста и за дълго време, при други съвсем малко, за около ден-два. Фъфленето си зависи от самия човек..Но не е страшно, не боли..Готино е :)

MaLkaBira
05-12-2008, 16:24
Здравейте! Значи.. ам..щом си на 13 следователно си 7 клас,ако си правя съпоставка с мене си- в осми клас вече си направих тато0.Първо разбира се питах майка ми и тя разбира се не ми разреши ,но аз пак си направих .И тя само малко започна да мрЪнка,че ми била голяма.Но както и да е...
Значи в края на 9 клас си пробих устната,но имах проблеми с класната и трябваше да я сваля.Дупката зарастна бързо,а аз не съжалявах и 10 клас си пробих езика.Сега съм 12 и все още си мисля за веждата,но незнам дали ще го направя макар ,че нищо не ме спира.
Моята обица на езика ми излезе 100 лева.
50 лева ми беше продупчването с обичката.20 (тина) лева за антибиотици. И останалите за пътни.
Както и да е моя съвет към всички е ,ако си правите на такова място като езика пиърсинг - бъдете предпазиливи -НЕ УПОТРЕБЯВАЙТЕ никакъв АЛКОХОЛ в продължение на 2 седмици.НЕ ЯЖТЕ твърда храна. И е хубаво да си вземете някакви антибиотици.Помнете ,че много рисковано и има риск за смърт!!!
А моя съвет към тебе сладур е да почакаш да се поотложат нещата поне до другата година,мисля,че тогава няма да има проблем!
Успех!

mizantrope
05-12-2008, 16:38
Egati nagloto lape. Na 13g i nemoje6 da se primiri6 s obica na ezika, 4e i o6te iska6 i to na takiva mesta. Pak i za kakvo ni pita6 kato samata si znae6, 4e maika ti za takova ne6to nqma da se saglasi i otnovo 6te trqbvaa taino da go pravi6. 4akai do 18g i togava ne q pitai daje.
Opredeleno.

LadyDy
05-14-2008, 10:26
Няма начин да я убедиш. Приятно ле щи ти е, ако се продупчиш и после ти се сърди повече, защото си правиш каквото искаш? .....

Stamera
05-14-2008, 16:57
Туй е проблем на много, че не са се остановили като самостоятелни и характерни пред родителите си. С Бащата сме много на "ти" със отношенията, имам 4 пиърсинга по ушите, а за флешове, вежди и езици няма проблем, просто не ми е зарибено и мисля за после, та туй ще ти е голяма мания да знаеш. А иначе за флешове бях се зарибил много ама се отказах, ще ми се еб* дупката и след време няма да стои добре(Тики, що ме зариби бе...)