View Full Version : Ако може мъничко помощ....
Здравейте на всички!Знам,че има 100000 такива теми,но просто не ми се търси,за което се извинявам.Та сега преди лятото почти всички момичета са качили 4-5 кг. през зимата.Аз също не съм изключение,защото съм качила 4 кг.Много ви моля,препоръчайте ми или дайте линкове към упражнения за:дупето,бедрата и коремчето.Ще съм ви много благодарна,ако нямате намерение да ми помогнете да не пишете излишни коментари от рода на"има 100 такива теми!","Оправяй се сама" или пък "Ми и аз имам тоя проблем".Също така ще съм ви и благодарна,ако споделите вашите начини за отслабване.Благодаря на всички :-)
LovePoisoned
05-10-2008, 18:54
Ограничи вредните храни - мазно, сладко, газирано.. :)
Относно упражненията - специално за дупето аз правя повдигания на таза, както съм легнала по гръб на земята със свити колене и се подпирам на ръцете си. За корема има една тема мааалко по-долу от твоята в същия раздел, ето линк: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=27488 . А за бедрата правя повдигания на пръсти (помага и за прасците) + напади. Има си и една важна тема "Секси тренировка", няма как да не я видиш.. Всичко това ще ти помогне, използвай и търсачката, а може и литература да си набавиш. Успех, явно ще отслабваме заедно! 8)
LadyCarameL
05-10-2008, 18:55
Ммм аз ти препоръчвам упражненията на списание Self - Slim & Sleek(Стройни и красиви),Your best butt и Плосък корем за минути.То само със Slim & Sleek ще бъдеш в добра форма "за по-малко от 4 седмици" 8-) Мисля че трябва да ги има в замунда ;) поне за едното съм сигурна
Относно упражненията - специално за дупето аз правя повдигания на таза, както съм легнала по гръб на земята със свити колене и се подпирам на ръцете си. За корема има една тема мааалко по-долу от твоята в същия раздел, ето линк: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=27488 . А за бедрата правя повдигания на пръсти (помага и за прасците) + напади. Има си и една важна тема "Секси тренировка", няма как да не я видиш.. Всичко това ще ти помогне, използвай и търсачката, а може и литература да си набавиш. Успех, явно ще отслабваме заедно! 8)
Ам.....би ли ми обяснила какво точно означава това напади,защото преди винаги съм нямала абсолютно никаква нужда от отслабване и не съм се и интересувала.
LovePoisoned
05-10-2008, 19:18
Ам.....би ли ми обяснила какво точно означава това напади,защото преди винаги съм нямала абсолютно никаква нужда от отслабване и не съм се и интересувала.
Кликни тук! (http://www.youtube.com/watch?v=rMju858raCY)
Още резултати: http://www.youtube.com/results?search_query=lunges&search_type=
Потърси още "lunges" и в Гугъл, ВиБокс... ;)
Трябва да спазваш следното правило: коляното на крака, който е в напад, не трябва да минава пред глезена му!
ех прасета как ка4вате по 4 кила аз едвам ка4их за 1 месец 2 а вие дебелеете с 4асове :razz:
samonervi
05-10-2008, 19:31
Разделно хранене и пилатес.За един месец ще свалиш и ще се стегнеш.
lizzy_91
05-10-2008, 20:17
a kakvo e tva pilates :D :D :D
ех прасета как ка4вате по 4 кила аз едвам ка4их за 1 месец 2 а вие дебелеете с 4асове :razz:
Прасе си ти :D.Нито си ме видял та да кажеш,че съм прасе нито нищо.
never_mind_25
05-11-2008, 10:59
Здравей сладур :) Аз също го имам този проблем с качените през зимата няколко килца...така че не се стряскай не си единствената....да ти кажа от собствен опит какво супер мн ми помогна да сваля тези килограми.....сутрин още докато съм в леглото правя малко коремни преси около 30-40,после хапвам мюсли или пък кисело мляко,ограничила съм газирано и сладко и тестяно до минимум и си засищам глада с плодове и зеленчуци....и не на последно място ходя два пъти в седмицата на каланетика,което пък ми стяга тялото....е това е общо взето.Много движение и здравословна храна айде успех от мен :):) 8)
закуска:
1 чаша чай или 1 айран или 1 кофичка к.мляко,или 1 чаша прясно мялко...50 гр хляб(черен или препечен)40 гр сирене или кашкавал... 100гр плод
обяД:
1 малка супа(по желание)1 скромна чиния с манджа(мусака,леща,боб,пълн ени чушки,сърми,гювеч,кюфтета в сос и т,.н)
50гр хляб,една салата(по желание),100гр плод
вечеря:
1 чиния с манджа,или супа..250гр к.мляко,50гр хляб,100гр плод
------------------------------------------------------------------
Абсолютно забранено е да ядеш-маргарин,масло,майонеза,ол о,зехтин,сланини и всякакви мазни неща..(изкючение правят манджите,защото както знаем не може вътре да няма олио,макар и малко)на салатите,на хляба и изобщо никъде няма да слагаш мазнини... Сладко не се яде!!! ако много ти се дояде макс 1 път на 2 седмици можеш да си хапнеш въвсем малко и за предпочитане нещо диетично(като натурален шоколад БЕЗ захар!!!)Не яж спагети и закуски,избягвай всякакви тестени изделия... можеш когато във вас няма манджа вместо нея да изядеш една чиния с варени картофи(само варени)и то без хляб!!!Не се позволяват никакви чипсове и др боклуци...Най-много ако ти се яде да хапнеш 1 пакетче ОБИКНОВЕНИ солети,но на следващото ядене няма да ядеш хляб!Вечеряй рано до към 8 най-късно!Започни да се занимаваш с някакъв спорт... Не яж никаква захар,нит на кафето,нито на чая,никъде!можеш захарта да заместиш с подсладител!избягвай консумацията на сол,най-добре си вземи ДИЕТИЧНА сол!от плодовете избягвай гроздето и бананите,наблягай на цитросовите плодове,не пий ГАЗИРАНО,нито някакви боклуци с подсладители,защото са вредни... пий вода,ако можеш повече по поне 1,2 литър на ден... ако не по-малко(не е фатално)ако ти се пие сок,вземи си 100% натурален(гледай отзаде да не пише че има захар)Също така когато нямаш манджа в вас,яж по 200-300гр колкото искаш г/д бяло месо(ваено или печено)БЕЗ КОЖИТЕ!както и риба(печена)наблягай оссновно на БЯЛОТО месо и РИБАТА.. но ако ядеш риба или месо не яж манджа,супата може да остане..ако на обяд както съм писала нямаш супа,тогава не яж,а пък си сипи една купичка вечерта... супа може каквато и да е да ядеш,както и манджа,просто избягвай мазните неща!когато си много гладна между яденията можеш да си пзоволиш да хапнеш един плод или пък 250 гр кисело мляко!нищо повече!!! Диетата не е много трудна,това се нарича режим на хранене.. спазваш ли го ще има ефект със сигурност,но го спазвай точно!не яж никакви ядки!спортувай редовно,не се застоявай на едно място!
Aе кефи се ..Почнах на сякъде да говоря за тая диета,ама кфо пък,нали има ефект :P
Благодаря ти,но има ли ефект при теб и колко кг си свалила.А и като съм на даскало например сутрин ще я изпълня закуската,но може ли например през голямото междучасие да хапна например едно пакетче солети или нещо друго?И супите без значение ли са?
adizitk1
05-11-2008, 12:17
Вземи си от някои магазин за двд-та едно двд с упражнения за отслебване,пусни го на компа или на тв-то си и ги прави редовно.Струват около2-3 макс 5 лв.Има ди и в техномаркет. :) А,и моеш да ходиш на каланетика,тя е мн добра за отслабване,преподава се в 7-ма поликлиника.Отиди и разпитай,но аз лиочно съм по-доволна от двд-то,успехчета :) .
TheNewReligion
05-11-2008, 21:02
Ох , даже и на мне ми помогнахте ! Благодаря ви много . Вчера се скъсах от упражнения и от пиене на вода , ама днес съм с таква мускулна треска , че ще взема да се гръмна ! :-D Не мога да мръдна , та днес ще се размина с упражненията ! :)
^първа грешка, упражения + 2 аспирина спират мускулната треска по-бързо от стоене
Благодаря ти,но има ли ефект при теб и колко кг си свалила.А и като съм на даскало например сутрин ще я изпълня закуската,но може ли например през голямото междучасие да хапна например едно пакетче солети или нещо друго?И супите без значение ли са?
Ако мене питаш с поста си по горе,ще отговоря.Свалих 12 кг за 7-8 месеца (бавно но славно) както бях казала в една друга тема.Може да си позволиш и солети да..Но се ограничавай,яж например сутрин преди даскало,предназначеното ти количество храна и после направо на обяд като се върнеш..