View Full Version : Малко помощ... (само момчета)
Wind_of_change
05-10-2008, 20:14
Ми пичове дойде момента да махна смешния мустак от мене.Не е баш мустак-мъхчета.На 14 съм.Мисля че освен на горната устна на друго място няма смисъл да ги махам просто защото почти няма :D .
Въпроса е как да го направя? (баща ми не ми е под ръка да го питам)
1-Без крем за бръснене ще стане ли?-само със съпун?
2-какъв aftershave ми трябва ако въобще се нуждая от такъв?
3-Може ли да имам някакви обриви?
Знам че има такива теми и си направих труда да ги прочета.Някои неща просто не ми изясниха.
Моля не се подигравайте!!!
buba_strelec
05-10-2008, 20:17
1. да препоръчително е с пяна за бръснене все пак за това е измислена 8-)
2. какъвто имаш,ако нямаш aftershave може с одеколон :)
3. възможно е да имаш обрив ако не сложиш одеколон или aftershave 8)
успех с убиването на мустка :o
Ще стане и без крем, но ако имаш може да си сложиш. Аз лично отначало не ползвах такива екстри :) Най - добре използвай самобръсначка с повече ножче, защото е по малък шанса да се накълцаш като прасенце :o
Nightalak
05-10-2008, 20:59
Ами махни го с пяна но няма нужда да му слагаш афтерсаве или нещо др , щом е още мъх значи е мек , след 1-2 год когато ти стане по твърд тогава може и да ползваш , за кожата нз зависи
samonervi
05-10-2008, 21:03
Ми пичове дойде момента да махна смешния мустак от мене.Не е баш мустак-мъхчета.На 14 съм.Мисля че освен на горната устна на друго място няма смисъл да ги махам просто защото почти няма :D .
Въпроса е как да го направя? (баща ми не ми е под ръка да го питам)
1-Без крем за бръснене ще стане ли?-само със съпун?
2-какъв aftershave ми трябва ако въобще се нуждая от такъв?
3-Може ли да имам някакви обриви?
Знам че има такива теми и си направих труда да ги прочета.Някои неща просто не ми изясниха.
Моля не се подигравайте!!!
Знам,че съм момиче но ще отговоря на въпроса ти
Ако се бръснеш само със сапун е възможно да ти се появят гадни пъпчици.Вземи си пяна за бръснене на Жилет.И е много ВАЖНО самобръсначката която ползваш да е нова и да не се ползва от друг .Афтершейв си вземи на Деним (не е скъп),той ти е нужен ,за да не кървиш.ако си се порязъл а и има приятен аромат.Първо да се бръснеш под брадата от към шията навън,след което от ляво и от дясно на бузите като почваш от ушите надолу.След което махаш малките мустачки между носа и устните с движение от носа надолу.Дано да съм помогнала :)