View Full Version : отново аз :D
здравеите пак съм аз ако помните случея с момичето което ту ме обичаше ту не :grin: :grin: :grin:
така пиша ви пак щото пак закасах с нея :D
начи тя маи хареса един БАТКО и ние се разделихме и не си пишехме 1 седмица ... после тя ми написа и беше махнала от скаип-а обичам си ... " еди кои си " и ми каза кфи са ти плановете за събота аз и казах че съм на рд на една френдка тя каза да не ми изневеряваш еи !!! аз и викам каква си ми ти че да е изневяра ?! тя каза като се видим ще ти обясна ;) аз се напраих на ударен и викам епа ок ше видим ... обаче неска се здобрили с баткото с които ходеше докато бяхме разделени и се оказа че пак се 1 нищо... и мисалта ми е че тя до 1-2 пак ше се пробва да се върне при мен щото от километър ми е ясно вече кфо ше стане ... и аз съм решил като доиде да ми се сваля пак аз да и кажа сри ама нека си бадем само приятели и да се натискам пред нея с друга ... обаче питането ми е да го направа ли ?! не че съм флюбен вече ф нея щото ми омразна от децки работи просто тя е наи-доброто момиче с което съм се целувал наи добрата е до сега от сички момичета .... та да я отрежа ли или пък аз да си поиграя с нея ?! бтв не слагам запетаи точки и т.н марзи ме :D :D :D
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-10-2008, 22:20
лелей .... искам си обратно 30те секунди ...
Според мен е най-добре да не се занимаваш повече с нея ;)
Сигурна съм, че ще си намериш и друго добре-целуващо се момиче. :P
MiMcHeToOo
05-10-2008, 22:34
Мдаа...
Ъм...само от няколко целувки ли разбра че е най-доброто моиче...алоо фани се в ръце и си намери свестна мацка и на тая й кажи да ходи да се снима следващия път и че ти не си играчка! 8)
ааа на мен ми отне към минутка :-P :razz: :razz: :razz: [/u]
CucAgMuH
05-11-2008, 01:38
Желязната система - доверие на никого и за нищо. Евентуално ако съм се доверил на някой, той има правото да сбърка един път.(правилата на играта са ясни, щом му се доверявам на този човек, значи сме си приказвали за какво иде реч, а не се познаваме от един-два месеца...). Сбърка ли един път и е дотам. Има достатъчно много хора покрай мен, за които нямам време, за да отделям такова на човек който ме подвежда(и евентуално аз да подвеждам другите - верижна реакция, скапана работа). В моите изтънчени планове няма място за грешки. Някой сгрешил ли е - ще сгреши пак(рано или късно). Може да е банално, но това го описва(по дяволите, позлвам си принципа отпреди филма, а не можех да го опиша толкова добре : ](*,) )
"При нужда от пирон, подковата ще се изгуби.
При нужда от подкова, конят беше загубен.
При нужда от кон...
...посланието не беше доставено.
При нужда от посланието...
...войната беше загубена"
Та.... защо изобщо си губиш времето с нея? Блокирай и телефонният номер, игнорирай я там откъето може да те потърси, ако те спре по улиците пробвай с: "Екскюзе моа, мадмоазел, познаваме ли се отнякъде? Да? Странно, бих ви запомнил... Екскюзе моа, налага се да ви оставя, зоват ме важни дела".
DenitoOoO
05-11-2008, 03:13
Мдаа...
:)
До автора: Пич, вместо да търсиш "любовта на живота си", по-добре потърси учителка по български език.
До автора: Пич, вместо да търсиш "любовта на живота си", по-добре потърси учителка по български език.
пич тва да не ти е класно по БЕЛ ?! не искам да слагам запетаи ф форум щото е тапоо се 1 ф скаип да слагам запетаии ...
CragHack
05-16-2008, 09:57
хахахахаха, тоя коментар кърти 8-)
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-16-2008, 11:50
пич тва да не ти е класно по БЕЛ ?! не искам да слагам запетаи ф форум щото е тапоо се 1 ф скаип да слагам запетаии ...
Parvo proshtavaite, che ne pisha na kirilica, v uchilishte niamam.
Vtoro: Pich, to samo zapetaite da ti biaha problem, shteshe da e hubavo. A i tova e forum, v koito se pishe na balgarski knijoven ezik, taka che bi triabvalo, pone ot malko kultura i vazpitanie, da spazvash pravilata na imenno tozi ezik. V skype se pravi na kolkoto si neobrazovan si iskash. A i zashto prosto ne priznaesh, che ne znaesh kade tochno se slagat zapetai, vmesto da se pravish na interesen, che ne si iskal da slagash "запетаи ф форум щото е тапоо". Koi vsashtnost e tapia, kogato ne moje da pishe na sobstvenia si ezik, a? V skype si se pravi na kolkoto si iskash neobrazovan, ne me kasae - tam niama da go cheta, da mu misliat sabesednicite ti. Osven tova misleh, che samo kifli pishat "ф" vmesto "в", no iavno i kroasani se sreshtat v tozi shirok sviat...
Ако верно си си хванал по-готина от нея,разкажи и играта...айде де ! Нека се усеети какво е загубила и да страда 8) Аз така бих постъпил..
alex_devv
05-16-2008, 15:28
старата песен на нов глас
старата песен на нов глас
:? :? :?
kato` limonche
05-16-2008, 16:07
Съветът ми е - гръмни се! :-P
dar4enceto92
05-16-2008, 20:05
Моят съвет - ЗАРЕЖИ ТАЯ РАБОТА. Какво ти пука дали се целува страхотно или дали е най-добрата до сега или не знам си още какво, като НЕ ТЕ ОБИЧА? Ако се захванеш да й правиш гадно, после на теб може да ти е по-гадно.
Съветът ми е - гръмни се! :-Pс 2 ръце съм за 8-)