View Full Version : Нахален?
vaprosni4etonaedinpotrebi
05-10-2008, 23:52
Добър вечер.3 без 20 през нощта е и аз пиша тази тема...това трябва да значи,че съм много заинтригуван от някое момиче,а?
Ами ... ето я историята.Искам съвет.
Харесал съм си момиче една година по-малко от мен.Тя е говорила на една моя съученичка,че съм сладък.Престраших се аз в Сряда да я поканя на кафе и тя каза,че имала работа,но в Петък била свободна.Каза,че ще се разберем допълнително в Петък.То хубаво де,но ... в Петък не се засякохме по коридора и не се разбрахме.Сега въпросът ми е: В Понеделник да я поканя ли аз или да изчакам тя да каже нещо?Мисля си,че ако аз пак направя първата крачка ще е твърде нахално?Или ... пфу ... я стига съм говорил аз,а да ви оставя и вие малко да си поизтърката клавиатюрата... :)
ANTIHUMAN
05-11-2008, 00:06
В момента е 03:03 вечерта ,а аз идиота ти отговарям на темата защото нямам кво да правя!
По-темата.
1.Това ,че едно момиче ти е казало ,че си сладък незначи нищо братле!
2.Отказала ти е ! Може би на истина е била заета.
3.Не я кани пак ,прекалено нахален ще станеш!Просто понеделник нищо не прави с нея!Само здрасти и т.н. ,ако те харесва или изпитва некви чуства към тебе ще дойде.Мисля да изчакаш седмица или до този петък който идва пада се 16.05.2008 година /петък/ :-D . (Покани я тогава или на 19.05.2008 /понеделник/ ти решаваш! )
УСПЕХ! :) 8)
нз може би горния коментар е прав но аз ако бях на твое място ще я поканя ако и 3-я не стане се отказвам от нея и ще се вгледам за някое друго момиче :)
CucAgMuH
05-11-2008, 01:03
4:02.... ранен следобед. Мразя автоматичният рефреш всеки десет минути на страници при наличието на свободен трафик. Но съм забравил да го изключа. Изключвам го.
Сега въпросът ми е: В Понеделник да я поканя ли аз или да изчакам тя да каже нещо? Мисля си,че ако аз пак направя първата крачка ще е твърде нахално?
Ами ако все още ти се ходи на кафе я покани. Най-малко мини да й се извиниш че не си могъл в петък, като предварително си измисли някаква причина. Даже може да минеш със: "Спасявах светът, ти не забеляза ли онази вълна цунами която щеше да залее града? Не? Това е защото аз я спрях на време..." :smt001 А пък така и така сте се засекли - нищо не ти пречи да й предложиш да излезете някога(не й фиксирай дати... остави я да си мисли че тя контролира положението :lol: ) Например:
(след като вече сте поприказвали малко и си обяснил за спасяването на света или каквото там си си измислил...)
Ти: Между другото, колегата супермен обеща че може да ме замести някой път в спасяването на света, така че ако все още искаш да се може да се видим да люснем по едно кайве.(тук примерно ти отговаря "ми може" или гледа тъпо - това жените го правят най-добре :-P )
Ти: Например след пет минути?(вместо "след пет минути" ползваш какъвто си искаш период от време... може "във Вторник","утре по залез", "когато ми цъфнат налъмите" и т.н.)
Ако почне много да ти увърта, или й вземи номера или си дай твоя.(омфг, никога не достигам до тази фаза с телефоните... пък и толкова ще се сетя кой ми се обажда...). Таааам вече имаш голямо поле за изява... Можеш да ползваш реплики от "Мене една врачка ме научи да познавам съдбата на хората по телефонните им номера, дай да ти гледам..."(естествено предсказваш че й предстои голяма любов и описваш себе си :lol: ) като минем през "Отначало си мислех да ти поискам номера. Обаче после се сетих че няма да те оставя да спиш. Ето ти моя за да не те притеснявам толкова много..." и се стигне до "А на кой номер да те търся когато гласът ти започне да ми липсва прекалено много?"(сори, не съм силен по тази част, мен ме бива в извиненията... :oops: )
maybelline
05-11-2008, 05:04
Покани я ;)
Mademoiselle
05-11-2008, 05:09
spored men e po-dobre da iz4aka6 tq da se seti i da pogovori s teb,za da ne izleze,4e si mnogo naporist.Ako do 2 puti sled kato se vidite ne povdigne temata,deistvai ti! Uspeh
vesinka91
05-11-2008, 07:30
В момента е 03:03 вечерта ,а аз идиота ти отговарям на темата защото нямам кво да правя!
По-темата.
1.Това ,че едно момиче ти е казало ,че си сладък незначи нищо братле!
2.Отказала ти е ! Може би на истина е била заета.
3.Не я кани пак ,прекалено нахален ще станеш!Просто понеделник нищо не прави с нея!Само здрасти и т.н. ,ако те харесва или изпитва некви чуства към тебе ще дойде.Мисля да изчакаш седмица или до този петък който идва пада се 16.05.2008 година /петък/ :-D . (Покани я тогава или на 19.05.2008 /понеделник/ ти решаваш! )
УСПЕХ! :) 8)
spored men trqbva da q pokanish zashtoto ako e bila zaeta a v petak nikade ne ste se zasekli prosto kofti no ako e po sramejliva e vyzmojno ni6to da ne ti kaje za kafe zatui po dobre q pokani :) pyk kakvoto stane :)
fuck_me_pls
05-11-2008, 07:41
Еми покани я пак,не че за сряда ти е отказала както казаха някои щото не те харесва,а щоту може наистина да е била заета :) за тва най-добре я покани пак утре :)
Sweet_Play_F
05-11-2008, 07:56
Покани я ;)
Zad1ljitelno q pokani ! Predi vreme az si izpusnah 6ansa,za6toto naistina bqh zaeta v denq za koito mom4eto mi predloji ,no toi qvno si pomisli dr i pove4e ne me pokani...a az nikoga ne pravq p1rvata kra4ka...mn go haresvah..v1zmojno e pri vas da e s16toto Uspeh !
cinderella_gugutka
05-11-2008, 09:13
Добър вечер.3 без 20 през нощта е и аз пиша тази тема...това трябва да значи,че съм много заинтригуван от някое момиче,а?
Ами ... ето я историята.Искам съвет.
Харесал съм си момиче една година по-малко от мен.Тя е говорила на една моя съученичка,че съм сладък.Престраших се аз в Сряда да я поканя на кафе и тя каза,че имала работа,но в Петък била свободна.Каза,че ще се разберем допълнително в Петък.То хубаво де,но ... в Петък не се засякохме по коридора и не се разбрахме.Сега въпросът ми е: В Понеделник да я поканя ли аз или да изчакам тя да каже нещо?Мисля си,че ако аз пак направя първата крачка ще е твърде нахално?Или ... пфу ... я стига съм говорил аз,а да ви оставя и вие малко да си поизтърката клавиатюрата... :)
ами като се видите поговорете си общи приказки и в 1 момент просто кажи-абе ние щяхме да излизаме ама май нещо не стана.ти все още ли искаш да идем на кафе?
Покани я ;)
+1
Ако те харесва няма да й се сториш нахален, а ще се зарадва, че толкова се интересуваш от нея, че чак я каниш отново на кафе :)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-11-2008, 09:23
кани я пак ... ако пак измисли причина не потретвай
покани я без да чакаш преди да си промени интересите
12:37 обедно време за хапване аз отговарям на поста ти 8-)
Та.. ем изчакай ,не и досаждай ,Тя ко иска ще ти каже нещо!
p.s Отивам да ям !
Obsession
05-11-2008, 10:01
Покани я пак, кажи и тя да предложи ден. И, ако този път пак излезе нещо не се занимавай повече, ще бъде нахално.
Значи тя трябва да знае, че ти не си някъв needy..сега ще обясня по-подробно. Тя се бори за теб, не ти за нея, не трябва да тичаш по нея, а обратното.. не си давай телефона, ти вземи нейния... не и звъни същия ден като имаш телефон, накарай я да почака 2-3 дена, нека се пита тоя има ли интерес към мене... като и звъннеш си уговори среща някъде и там предполагам вече знаеш какво да правиш. НЕ прекалявай с комплиментите, ако наистина е хубава тя ги е чувала 1000 пъти, покажи и че си уникален, разкривай се малко по-малко нека тя говори повече за себе си от колкото теб...без изтъркани лафчета, бъди себе си :) успех
05-11-2008, 15:19
Добре,благодаря.Утре ще пиша какво е станало 8)
Покани я ;) Първият път ти е отказала явно защото наистина е била заета, а в петък просто не сте се скиф. Пробвай пак пък ако вече неще тя сама да се оправя
GiVe_mE_A_sMiLe:)
05-11-2008, 16:41
Покани я. Отказала ти е за сряда, но ти е казала че в петък е свободна. Значи наистина си е имала работа и иска да излезете, щом ти е казала така. :) Давай смело 8) И и вземи номера ако случайно не се засечете.
ПС. Стига с тия кафета бе хора изтъркано е...
05-11-2008, 17:05
Ами какво ? Кино ли ? :-D
тръгнеш ли и зад гъза става страшно... почваш да и изглеждаш уязвим и невървежен и почва да си играе с тебе и да ти се качва на главата.. покажи характер, не се вдървявай, разказвай й разни работи(ама с мярка(филтрирай работите които не биха и харесали)) говорете си повече и ще стане работата... ааа и друго - НЕ СИ ДАВАЙ МНОГО ЗОР!! дано прочетеш к'во съм ти написал от край до край и гарантирам, че ще ти е от полза
Ifchencety
05-11-2008, 17:13
4:02.... ранен следобед. Мразя автоматичният рефреш всеки десет минути на страници при наличието на свободен трафик. Но съм забравил да го изключа. Изключвам го.
Сега въпросът ми е: В Понеделник да я поканя ли аз или да изчакам тя да каже нещо? Мисля си,че ако аз пак направя първата крачка ще е твърде нахално?
Ами ако все още ти се ходи на кафе я покани. Най-малко мини да й се извиниш че не си могъл в петък, като предварително си измисли някаква причина. Даже може да минеш със: "Спасявах светът, ти не забеляза ли онази вълна цунами която щеше да залее града? Не? Това е защото аз я спрях на време..." :smt001 А пък така и така сте се засекли - нищо не ти пречи да й предложиш да излезете някога(не й фиксирай дати... остави я да си мисли че тя контролира положението :lol: ) Например:
(след като вече сте поприказвали малко и си обяснил за спасяването на света или каквото там си си измислил...)
Ти: Между другото, колегата супермен обеща че може да ме замести някой път в спасяването на света, така че ако все още искаш да се може да се видим да люснем по едно кайве.(тук примерно ти отговаря "ми може" или гледа тъпо - това жените го правят най-добре :-P )
Ти: Например след пет минути?(вместо "след пет минути" ползваш какъвто си искаш период от време... може "във Вторник","утре по залез", "когато ми цъфнат налъмите" и т.н.)
Ако почне много да ти увърта, или й вземи номера или си дай твоя.(омфг, никога не достигам до тази фаза с телефоните... пък и толкова ще се сетя кой ми се обажда...). Таааам вече имаш голямо поле за изява... Можеш да ползваш реплики от "Мене една врачка ме научи да познавам съдбата на хората по телефонните им номера, дай да ти гледам..."(естествено предсказваш че й предстои голяма любов и описваш себе си :lol: ) като минем през "Отначало си мислех да ти поискам номера. Обаче после се сетих че няма да те оставя да спиш. Ето ти моя за да не те притеснявам толкова много..." и се стигне до "А на кой номер да те търся когато гласът ти започне да ми липсва прекалено много?"(сори, не съм силен по тази част, мен ме бива в извиненията... :oops: )
Iskam da ti kaja, 4e ako nqkoi mi gi kaje teq ne6ta nqma da iskam da iazlizame na kafe, ami napravo.... :grin: Tui 4e deistvai kakty pi6e po-gore!
P.P. Bravo na tozi, deto e pisal tova komentar4e ;) :-)
alex_devv
05-12-2008, 07:50
чакай я да видиш дали ще ти спомене нещо по въпроса. щом има някакви симпатий би трябвало да ти каже нещо.
не ставай нагъл и постоянно да я питаш. изчакай малко!
Ivalinka
05-12-2008, 12:58
покани я и ако и този път откаже-край...2 пъти са повече от достатъчни :-D
fuck_brainpants
05-12-2008, 20:17
Май ще се повторя, ала рискувай. Ако откаже заебия не си заслужава явно :) И аз съм казвала: оня е сладък, другия е такъв - това означава единствено и само някакви си симпатии, които естесвено се развиват в някои случаи :)
мъжете трябва винаги да правят първата крачка,въпреки,че в днешно време има много срамежливковци..
:(
ако я срешнеш я покани отново,иначе нищо няма да стане.
MiMcHeToOo
05-12-2008, 20:28
И авторе каза, че днеска ще кажеш кво е станало :D Слушаме те
Покани я ;) +1 какъв е проблема пак да я поканиш сигурно наистина е имала работа :) може да се е оговорила с приятелки да излиза преди ти да я поканиш на среща :)
приятел! аз гоних една 3 месеца и трагнхме връзката беше добра но отиде на учи в германия и се разделихме приятелски за това действай без да се колебаеш аре УСПЕХ!!! :)
Бъзни я бе човек....кажи нещо шехме да ходиме на кафе кво стана май ме забрави а нещо такова бъзни я имай такт с тия неща..що да си нахален по тоя начин ше и покажеш че мислиш за тия неща..само че ако ти каже оф да бе аз бях забравила или нещо такова...некак си.. :| Давай действай кво ти коства..и без тва няма да ти е за последен път..кво губиш :) ;) Срама нищо хубаво не е донесъл..
05-14-2008, 13:26
Ами в Понеделник трябваше да имаме физкултура заедно,но нейният клас имаха свободен.До днес не се видяхме.А пък днеск сутринта като се засякохме в магазинчето (Аз бях сам,а тя с няк'ва нейна приятелка) ми каза само здрасти и се изнесе ... Чудих се и си мисля ... "Абе за к'во да й тичам по задника?I'm too damn proud..."