Влез

View Full Version : kakvo da napravq?

bebegirl
05-11-2008, 06:59
zdraveite,iskam da vi pomolq da suvet.pravih sex s edno mom4e,izpolzvahme prezervativ,no nz kak stana kapyta se izhlyzi i dokato razberem ve4e be6e kusno.smqtam da si naprava test za bremennost i da si vzema hap4eta"prostinor duo",no sus sigyrnost li 6te mi pomognat ako e stanal fala?6te ima li nqkakuv problem da gi piq bez da sum hodila na genekolkog,za6toto ne iskam roditelite mi da razberat?i do kolko dni sled sexa trqbva da po4na da gi piq?a kak 6te razbera dali sa mi pomognali?molqvi daite mi suvet spe6no e :( [/i]

sadsad
05-11-2008, 07:05
zna4i...postinor duo ve4e ne se proizvejda, na negovo mqsto ima eskalepe - 30 lv i e edno hap4e vytre....trqbva da go pie6 nai kysno 72 4asa sled poloviq akt...bi trqbvalo da podeistva..na men mi podeistva...ako do 3 4asa sled kato go izpie6 imash nqkvi strani4ni efekti ili pii vednaga novo ili se konsultirai s leka..moje6 da go pie6 i bez konultaciq....no ima slu4ai v koito ne deistva hap4eto...i ako deistva ot 3 do 7 dni sled kato si go pila trqbva da ti doide uspeh :?

bulgarcheto
05-11-2008, 07:17
Постинор вече не се произвежда, ако намериш ще е луд късмет. Ескапел е на пазара, цената му е около 30 лева. Приема се до 3 дни след половия акт, като след всяка една минута закъснение, вероятността за "благоприятното" му действие намалява.

likejolie
05-11-2008, 08:51
Помагат.Не се шашкай така.Ако си прочетеш внимателно учебниците по биология ще разбереш колко е трудно да стане зачатието>все пак гълтай хапченце за по сигурно :P