View Full Version : Може ли така
Незнам дали темата е за този раздел но просто трябва да кажа на някой.Значи имам една уж много добра приятелка а у а постоянно се зарибява с моите приятели вече стана доста пъти и уж се караме тя са прай на много добра незнам си к'во и сега пак същата работа :? :( вече незнам какво да направя писна ми просто а и тя знае че т'ва момче означава много за мен и отгоре на всичко нали сме приятелки може ли така и с на приятелите ли вече може :-o :( :?
VerryBerry
05-11-2008, 10:49
''Много добрите приятелки'' не правят такива неща-поне ако държат на приятелката си..можеш да се замислиш.
Говори с нея, при положение че ти е добра приятелка тя НЯМА право нарушава баланса в личния ти живот, момчето е с теб и точка, накарай я да го разбере. Може би просто отчаяно търси връзка и при положение, че често е и с него когато е заедно с теб, той просто се явява обект на хормоните и... :D Запознай я с някой свестен като за нея, помогни и, и все пак говори с нея че ако ти е истинска фр. никога не би погледнала приятелите ти.. :-)
ама говоря и тя не е истина незнам си к'во писна ми вече от нея то бива ама чак толкова може ли аз толкова неща съм и казвала тя знае колко го обичам и колко означава за мен т'ва е абсурдно :cry: :neutral:
VinDiesel
05-11-2008, 10:57
Едно момиче по скоро може да има добър приятел с който да споделя от мъжки пол отколкото женски :)
sexa_na_kompleksa
05-11-2008, 10:58
Според мен не ти е толкова добра приятелка, колкото си мислиш, не зависимо какво ти говори. Все пак коя истинска приятелка би постъпила така?
Едно момиче по скоро може да има добър приятел с който да споделя от мъжки пол отколкото женски :) Тогава пък почват чувства а у май изобщо няма приятели или са голяма рядкост което е жалко ама факт ;-) :wink:
VliUbenA v jIvoTa
05-11-2008, 11:04
Ами мацка ти откъде си сигурна,че има нещо между тях или че тя го сваля или нещо такова??
ами просто го виждам :cry: :cry: то не се случва за пръв път и сега му викам блокирай я и той няма и аз викам тогава аз съм до тука и го блокирах и той нито смс нищо :cry: :cry: и явно вече наистина сме до тука заради тая марша :o
1nnocenT
05-11-2008, 11:08
Jensko priqtelstvo nqma ! :? :? :?
VliUbenA v jIvoTa
05-11-2008, 11:11
Ами може да са приятели и да си пишат а пък и така да му го изтърсиш блокирай я.Нали ти е приятелка как ще я блокира,а пък и той обича ли те??
Ами може да са приятели и да си пишат а пък и така да му го изтърсиш блокирай я.Нали ти е приятелка как ще я блокира,а пък и той обича ли те?? ами да мисля поне така казва пък и ние вече 8 месеца ама имахме малко проблеми и сега явно КРАЙ :cry: :cry: :cry:
VliUbenA v jIvoTa
05-11-2008, 11:26
Ах,неможе заради едно момиче така да се разделите.Щом казва,че те обича сигурно е така няма смисъл да викаш Край заради такова нещо ..
gPa3HuTeJl
05-11-2008, 11:32
Аман от такива " приятелки "
Lost_Kiss
05-11-2008, 11:48
Не си трябва по този начин да му казваш... "блокирай я" , Ти по този начин му заповядваш и го ограничаваш => че го задушаваш и той се отдръпва... А за приятелката... Ем, режи я... Кажи им, че не ти е приятно тей да прай ако не те разбере, и кажи "Ем, гледай си това раутата, и повече не ме търси"
Miss_Perfekt
05-11-2008, 11:54
Всеки минава през това аз само да не казвам колко такива приятелки съм имала :D Явно не държи толкова на теб.И на колко години сте ако сте на 12-13 е напълно нормално всички в тая възраст са такива
почти на 16 не сме толкова малки да не осъзнава кво прай или нещо такова незнам умишлено ли го прави или така се случва ама е кофти тръпка бягайте от такива хора
VliUbenA v jIvoTa
05-11-2008, 12:04
Ами не сте малки,ама какво е направила тя писала му е да се видат 2та кафета и такива ли сваляла ли го е??
of da ti se ne znae! vie na4i ne ste nikvi priqtelki 6tom tka si praite mrusno......ama i ti si mn ...
Sweet_Play_F
05-11-2008, 12:28
Най-подходящото решение е разговор!Но ако бях аз бих я разкарала.. Е ,то зависи от мн неща,но принципно казано...
jjjjjj6363
05-11-2008, 15:08
normalno e
Ами не сте малки,ама какво е направила тя писала му е да се видат 2та кафета и такива ли сваляла ли го е?? Ами още не ама цунки му праща ей такива неща ама и това ще стане бившия ми беше го канила а у абе незнам това не е нормално мъже ли няма бе вече и на приятелите си номера ше въртим направо взех да се отчайвам вече
MoonAngel
05-11-2008, 15:52
В повечето случаи, това не са приятели, а използвачи. И аз съм имала такива "добри" приятелки. Дистанцирай се от такива хора.
MaLkaTa_LaDy
05-11-2008, 16:00
Еми покажи и колко е гадно, зарибявай се и ти с нейните приятели. Ебати, много ги имало такива... :-D
TheMaggie
05-11-2008, 16:07
''Много добрите приятелки'' не правят такива неща-поне ако държат на приятелката си..можеш да се замислиш.
Просто,ясно и точно. :wink:
зависи от случая... ако е била и се е променила говори с нея... ако си е такава от цифра време "adios" "bon voyage" или просто "чао!"
alex_devv
05-12-2008, 07:53
удари и игнор :lol:
VliUbenA v jIvoTa
05-12-2008, 11:44
Ами не сте малки,ама какво е направила тя писала му е да се видат 2та кафета и такива ли сваляла ли го е?? Ами още не ама цунки му праща ей такива неща ама и това ще стане бившия ми беше го канила а у абе незнам това не е нормално мъже ли няма бе вече и на приятелите си номера ше въртим направо взех да се отчайвам вече
Ami macka ne se pritesnqvai moje i ni6to da nqma prosto da si vuobrazqvash zaradi biv6iq.Vie ot kolko vreme ste zaedno??
Obsession
05-13-2008, 08:34
Това момиче не ти е никаква приятелка, поведението ти е отвратително! Кажи и го направо - да престане да се държи така или да не те занимава повече със себе си. Т.е. покажи и, че трябва да уважава личното ти пространство!
скъпа щом не се съобразява със теб и твоите чуства към това момче каква приятелка може да ти е.Помисли така ли правят истинските приятели 8)
HePeAJIeH
05-13-2008, 09:52
Бий шута и това е