Влез

View Full Version : интимна хигиена

foreverr
05-11-2008, 11:03
По-колко пъти на ден се миете "отдолу" и ако използвате интимен гел каква марка е, а ако не използвате с какво се миете?И още един въпрос за тези които си правят кола маска на интимните части-аз съм си правила вече 2 пъти ама се чудя зимата в студа какво ще правя-вие зимата кво правите?

LadyCarameL
05-11-2008, 11:06
Спри се малко с тея превръзки и интимни простотии бе,моме :) Дишаи 8-)

foreverr
05-11-2008, 11:09
Спри се малко с тея превръзки и интимни простотии бе,моме :) Дишаи 8-)Е гати пускам си обикновена тема и пак някой намира кусур :o Другите като пуснат и нищо не им казвате, а на мен :-x

Pepincetyy
05-11-2008, 11:23
Мия се отдолу всеки ден, а като съм в цикъл всеки ден по 2-3 пъти.Не използвам интимен гел ,а използвам интимни кърпички. :)

xXxScreamxXx
05-11-2008, 11:31
Спри се малко с тея превръзки и интимни простотии бе,моме :) Дишаи 8-)Е гати пускам си обикновена тема и пак някой намира кусур :o Другите като пуснат и нищо не им казвате, а на мен :-x

едва ли само на теб някои ти прави забележка !!!!!!!!

BeBsItO
05-11-2008, 11:34
:D :D milata tq... :D :D :D seki den po nqkolko pati est....izpolzvam intimen gel, na AVON aromatiziraniq :) ili na MALICIA :) edin deto meri6e kato menta :)

foreverr
05-11-2008, 11:37
Ем никой не ми отговори на 2 въпрос ама явно не си правите сами кола маска :(

Baby_b
05-11-2008, 12:26
Всеки ден по 1 или 2 пъти с интимния гел Лактацид. Не си правя кола маска, а карам направо с епилатор. Кораво к*пеле съм 8-)

varnen4e
05-11-2008, 12:27
Ами аз използвам на Ейвън- ароматизирания.

DisciplineAndOrder
05-11-2008, 12:35
тая па само за тва мисли

bubenceee
05-11-2008, 12:59
ami kakvo pravite kogato miri6ite otdolu i vuob6te imate takiva problemi :D [-o<

Undying
05-11-2008, 13:13
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=169390

Точно няколко теми под твоята се намира.
Относно обезкосмяването зимата:какво значение има кой сезон е,ако държиш на себе си ще се обезкосмяваш по всяко време на годината.
Мия се по 1 път на ден,напълно достатъчно е,нямам намерение да се изтъркам от света с по 2-3 измивания на ден,а и е вредно.

foreverr
05-11-2008, 13:18
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=169390

Точно няколко теми под твоята се намира.
Относно обезкосмяването зимата:какво значение има кой сезон е,ако държиш на себе си ще се обезкосмяваш по всяко време на годината.
Мия се по 1 път на ден,напълно достатъчно е,нямам намерение да се изтъркам от света с по 2-3 измивания на ден,а и е вредно.Тоя сайт не ми тръгва а и все пак за кола маската-е зимата един час не мога да седа в банята на студено :?

never_mind_25
05-11-2008, 13:25
Мия се отдолу по два пъти на ден....когато съм в цикъл и повечко пъти :) не исползвам интимен гел,но имам такива кърпички в чантата за всеки случай :) винаги съм с ежедневна превръзка,която сменям 3 пъти на ден....а отностно въпроса ти за кола маската просто зимата не ходя толкова често,колкото през лятото :D

foreverr
05-11-2008, 13:26
Мия се отдолу по два пъти на ден....когато съм в цикъл и повечко пъти :) не исползвам интимен гел,но имам такива кърпички в чантата за всеки случай :) винаги съм с ежедневна превръзка,която сменям 3 пъти на ден....а отностно въпроса ти за кола маската просто зимата не ходя толкова често,колкото през лятото :DЕ ти ходиш на козметик ама аз няма кво да права :( не искам да си седа цяла зима космата :D

scanadal
05-11-2008, 15:46
Ама ти верно ли по цял час се чекнеш,докато си я направиш кола маската? :shock: Аз нямам толкова нерви наистина-ходя си на кола маска при козметичка и за десетина минутки всичко е приключило.А относно хигиената-мия си се по един път дневно,лятото може и по два пъти,интимен гел не използвам,но интимни кърпички-да.

bubenceee
05-11-2008, 16:07
на мене пъкк гела ми свърши ,а в момента нямам пари да си поръчам нов!искам само да ви питам ккви са тия кърпички,защото до сега не съм ги вижзала и не съм и питала за тях и на каква цена са горе долу? :-D :) :)

LovePoisoned
05-11-2008, 16:11
на мене пъкк гела ми свърши ,а в момента нямам пари да си поръчам нов!искам само да ви питам ккви са тия кърпички,защото до сега не съм ги вижзала и не съм и питала за тях и на каква цена са горе долу? :-D :) :)

днес си купих интимни кърпички Лактацид, но не тези, които са индивидуално опаковани и 10 са 4-5лв, а такива в опаковка като Нивеата, Кеърфрий и т.н. там са 20 кърпички и пак са на същата цена, определено е по-икономичноlachen Лошото,е ,че само в аптеки Ремедиум съм ги виждала, в кварталните патеки- неweinen
Цитатът е от Pudriera.com - форум.
На същото място предлагат да използваш и тези на "Памперс". Понеже са за по-нежна кожа. :D

foreverr
05-11-2008, 17:32
Ама ти верно ли по цял час се чекнеш,докато си я направиш кола маската? :shock: Аз нямам толкова нерви наистина-ходя си на кола маска при козметичка и за десетина минутки всичко е приключило.А относно хигиената-мия си се по един път дневно,лятото може и по два пъти,интимен гел не използвам,но интимни кърпички-да.Еми аз 1 час щото съм си правила само 2 пъти и още карам на малки участъци иначе то 1 час минава бързо като вършиш работа :D Мен пък не ми се дават пари за козметик и за тва действам сама-а и 10 лева нз дали ще мога да си събера :(

love_veselka
05-11-2008, 19:54
Два пъти -сутрин и вечер,когато съм в цикъл повече.Използвам бебешки сапун и интимен гел на ейвън.