View Full Version : къДрици
bubenceee
05-11-2008, 11:43
здравийте! косата ми попринцип е къдрава , но н много масивни кучури и това вече ми омръзна . Понякога я изправям с пресата понякога я къдря повече,но ми омръзна да я горя дори вичи почна да пада.искам да имам мноого малски къдрици но нз как да ги направя.косата ми не е много дълга до раменете ~е малко по дълга~
ннннооо моля ви ми кажете как да си направя така наречени те палави къдрици по безвреден начин едни такива мънички :-)
мерси предваритемлно :) :)
adizitk1
05-11-2008, 12:10
Скъпа,недей се праи на овца(не,че се заяждам).Знаеш ли колко мн искам да имам точно такива масивни масури и само се чудя как да си ги направя,но всеки човек е различен,а ти моеш да спиш на ролки от най-малък размер.Има едни такива прави(наричат се маркучи по принцип :) ) и те имат различни размери,ти си вземи наи-тънките.Продават се във всеки магазин за ролки :D и не струват мн.
bubenceee
05-11-2008, 12:22
блАгодаря МНого....но СигурНО няма ДА си ГИ купа СКОро,зАщото В момЕнта СЪм НА червЕно... :D Ако няКОй мИ подАри ще е дрУго
прОбвала съм С ролки , но на сутринта като ги махна и навсякъде стърчи ужасно е :(
TheArchEnemy
05-11-2008, 12:31
мисля,че с тези ролки-маркучи ще и се получи добре косата,но за да не ти стърчи във всички посоки първо трябва да я изправиш преди да сложиш роклите и може преди да почнеш да я изправяш да я намажеш с някакъв продукт за изправяне,за да ти е по-лесно.и си купи шампоан и балсам за суха и изтощена коса докато ти се оправи. ;)
Meri_Popins
05-11-2008, 12:32
mi probvai s pqna da si q nama4ka6 malko mislq 4e 6te stane rabotata kakto iiska6.
bubenceee
05-11-2008, 12:40
nz mnogo mi e iztoshtena mili4kata i neiskam da q gorq :? :-# po estestven put da stanat ne6tata :D
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
05-11-2008, 12:46
Predi da pravish kakvoto i da e s rolki, kosata ti trqbva da e chista i da e oshte leko mokra.. Zashtoto kato izsuhne veche mn po - trudno shte mogesh da q napravish v druga forma i krainiat rezultat shte e kato bruknal v kontakta. :D Ta sled banq q poizsushi malko (samo kolkoto da ne kape) i si navii rolkite, ako popadnesh na suho kichurche, go namokri malko i sreshi dobre i pochvai. Taka kosata ti nqma da e nepokorna (taka trqbva da pravish s vsqko edno) I stoish cqla nosht i na sutrinta samo otvivash, no bez da reshish, che shte se poluchi pak efekta na grumnal boiler :D . Ta .. taka.. Nadqvam se da sum pomognala.. A i ako iskash po - sitni kudrici, si vzemi po - tunichki rolki i gi slagai na po - malki kichurcheta i obratno - ako iskash po - golemi kudrici - po - golemi rolki. :) Tova e ot men, dano da se poluchi pri teb. :) To i az ot skoro iskam taka, no trqbva da izchakam kosata mi da porastne. Uspeh :)
* Edit: ta tva, det predlagam e absolutno bezvredno i po nikakuv nachin ne vredi na kosata. :) Dage ti preporuchvam vuobshte da ne q gorish, a ako iskash malko po - pravichka, q vruzvash a lastik za noshtta i gotovo.:)
bubenceee
05-11-2008, 12:54
blagodarq ti mno0o0o0ogo :-) :-)