View Full Version : ефекта ?
indecent
05-11-2008, 13:08
след обезкосмяване с кола маска косъмчетата изтъняват и след продъл жителна употреба изчезват...въпросът ми е дали ще се получи този ефект при обезкосмяване с епилатор ?
Spider4eto
05-11-2008, 13:10
ами наистина като ползваш епилатор и косъмчетата изтъняват, но идва момент когато вече са много тънки и епилатора не ги дърпа ами ги накъсва и тогава трябва да ги обръснеш няколко пъти та да станат по дебели, и не мисля че би имал ефект на изчезване
С епилатор косъмчетата изтъняват,но не изчезват.Ползвам от доста време епилатор,но такъв ефект няма за съжаление,но съм чувала,че с фотоепилация изчезват временно и се чудя дали да не пробвам :?
foreverr
05-11-2008, 13:25
А искам да ви попитам нещо-като си правите кола маска, не замръзвате ли да седите 1 час в банята за тая кола маска :( аз се чудя зимата кво ще права????
Spider4eto
05-11-2008, 13:28
А искам да ви попитам нещо-като си правите кола маска, не замръзвате ли да седите 1 час в банята за тая кола маска :( аз се чудя зимата кво ще права???? е зависи къде ще си правиш тая кола маска, ако е на краката или ръцете или подмишниците, къв проблем има да си я направиш в стаята примерно, а ако е на триъгълника винаги можеш да си я направиш преди да се изкъпеш и да си пуснеш душа с гореща вода и ще се затопли банята, а чак пък цял час да си правиш кола маска не мога да си го представя