View Full Version : Каква глупост да измисля че да се извиня?
Трябва да помоля учителката ми да ми извини едни отсъствия.Трябва ми остователна причина.Моля помагайте.Става въпрос за остъствия от първите два часа.Втора смяна съм ако има някакво значение...
Ами,бил си на профилактичен преглед или просто на преглед,като на бележката ти вместо заболяване да пише мед.преглед.Ако имаш бележка разбира се,ако не измисли някакви семейни причини от сорта на кръщене или нещо такова.Дано ти свърши работа.
Най-добре е да кажеш че се премествате в къща или че ващте се раделят...само след това да нема некви проблеми! ,]
Един от моя клас си прави такива бележки и се подписва вместо майка си.Кажи за кога е, за да го питам и да ти кажа.
em izdebvash daskulkata da izleze ot staqta i si go izvinqfash e :D zagrajdash go!ko si tolko za edno otsustfie :D :razz:
LeVski_fen
05-11-2008, 16:07
Най-добре е да кажеш че се премествате в къща или че ващте се раделят...само след това да нема некви проблеми! ,]
+1
Съчини някаква такава сълзлива история за семейни проблеми-това винаги върши работа ;) ;)
Pedigree
05-11-2008, 16:38
Имала си час при зъболекаря.
blackfate
05-11-2008, 17:18
ако даскалото ти е далече от вас, кажи че си излезнал/а от вас, обаче ти е станало супер студено и си се върнал/а да се облечеш ... след което не е имало супер много време автобус (да кажем 20ина минути ПОНЕ) и след това е дошъл само 1, претъпкан и си чакам още 20ина минути, за д аможеш да се натъпчеш вътре ... имало е задръстване, или някъф ремонт на улицата ... и си се придвижил/а супер бавно ...
или цяла нощ не си могъл/ла да заспиш и чак на разсъмване си заспал/а и си се успала ... или нещо, че вашите са ти се карали ... или че ти е било супер зле сутринта.. и си пил/а няколко хапчета и си се пооправил/а и тогава си тръгнал/а и не си ходил/а на лекар...
WaterLilly
05-11-2008, 18:47
Излъжи, че е спрял тока, докато си бил в асансьора! :lol:
ThunderGoddess
05-11-2008, 20:16
ако даскалото ти е далече от вас, кажи че си излезнал/а от вас, обаче ти е станало супер студено и си се върнал/а да се облечеш ... след което не е имало супер много време автобус (да кажем 20ина минути ПОНЕ) и след това е дошъл само 1, претъпкан и си чакам още 20ина минути, за д аможеш да се натъпчеш вътре ... имало е задръстване, или някъф ремонт на улицата ... и си се придвижил/а супер бавно ...
или цяла нощ не си могъл/ла да заспиш и чак на разсъмване си заспал/а и си се успала ... или нещо, че вашите са ти се карали ... или че ти е било супер зле сутринта.. и си пил/а няколко хапчета и си се пооправил/а и тогава си тръгнал/а и не си ходил/а на лекар...
Нее, ще излезе като принцеса. По-добре да каже, че се е счупил или зобщо не е минал автобус. Редовно въртя тоя номер. Дотолкова добре, че вече класния знае да извинява отсъстивята ми като ме няма за първи час. :D :D :D
Аз казвам че тока през ноща е спрял и будилника не ме сабудил кгато трябва >]
Най-добре е да кажеш че се премествате в къща или че ващте се раделят...само след това да нема некви проблеми! ,]Da be kato edin urod ot stariq klas kaza 4e ba6ta mu umrql i otide si izigra parite v kompjutaren klub(est parite bqha za u4ebnik po angliiski)Na sledva6tiq den sre6ta me ba6ta mu i kazvame na klasnata tq pak ne ni povqrva 6tot naskoro i tq be6e prejivqla "podobna" tragediq.Da posle est ba6ta mu vazkrasna no tova e druga tema :-P :P :-P :P :-P :P
kakakaka
05-12-2008, 07:59
виж на 15 и на 17 се бият ваксни и на мене тая година за пред класната са ми били има няма 7-8 :D
@me__,дам,знам за тези бележки и аз съм си правила такива,обаче те са ограничени-по 3 на година за 1 ден...Използвала съм ги вече ...8-)
А при лекарката ми не мога да отида,защото ми е казала,че и омръзна от мен и за тази година повече няма да ми дава бележки.Фалшива няма от къде да взема и ми остава само да обедя класната.Не мога да не изиня тези,защото ми стават доста...
bEbsI,това за кръщенето ми се вижда добра идея,мерси!
Zodiac,за раздяла на родителите ми не искам да лъжа...Това за къщата обаче е добро,мерси и на теб!
tigity,отсъствията са от миналата седмица,демек класната още не е стигнала до нея и няма как да я излъжа,че ми ги е извинила.А направя ли го,просто изхвърчам от даскало,а не ми се иска 8-)
Pedigree,ако съм имала час,той би трябвало да ми даде бележка...
Благодаря на всички за съветите :-) В Сряда трябва и кажа оправданието.Ако се сещате за още нещо,моля споделете =pPp
gPa3HuTeJl
05-12-2008, 08:38
Имунизация. Манту! :lol:
Е аз имунизациите ги имам още от малка 8-)
Аз казвам че тока през ноща е спрял и будилника не ме сабудил кгато трябва >] :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
mumiikataa
05-12-2008, 16:29
ходила си при личния,щото ти е било супер зле,обаче е бил в почивка.чакала си час и половина и ти писнало и си тръгнала.след това е имало задръствания и на следващата спирка си слязла и си въвяла пеш,обаче изведнъж ти паднало кръвното и си ходила да си търсиш кафе/кола/шоколад и да поседнеш на някоя пейка докато ти мине... :-D