View Full Version : Помощ
Имам навероятен проблем.
Аз съм на 16гд. и се занимавам общо взето със всичко (крада,пия,пуша трева и т.н)
Моля ви налеите ми малко акъл в главата 8)
Писна ми да седя по районните (висял съм там повече от даскало)
Не ходя на училище от 3 години и имам едно единственно спасение бива ме с компютрите много.
За момента съм спрял но просто не мога да се оттърся + това мисля че не съм добре психически.
Просто си нямам нямам на идея какво да правя помогнете ми!
nicolepcd
05-11-2008, 18:03
:shock: да бе...
splendour
05-11-2008, 18:41
ako sly4aino temeta ne e ebavka v koeto se s1mnqvam ima6 roditeli priqteli i nai ve4e sebe si.os1znavaiki gre6kata ti moje6 i sam "da si nalee6 sivo ve6testvo v pipity.ko o4akva6 ot nas??? da te s1jalqvame li?tyka da ne ti e c1rkva ili psixiqtriq.........no nq si praq tryda da ti pomagam 6tot mislq 4e temata e ebavka 8)
Magi4eska_Kiss
05-11-2008, 18:45
Имам навероятен проблем.
Аз съм на 16гд. и се занимавам общо взето със всичко (крада,пия,пуша трева и т.н)
Не ходя на училище от 3 години и имам едно единственно спасение бива ме с компютрите много.
За момента съм спрял но просто не мога да се оттърся + това мисля че не съм добре психически.
Според мене е добре да отидеш на психолог (за да не стане после нужда и на психиятър да ходиш :razz: ), набави си пари от другъде, от нещо полезно, а не от кражбите, отиди накъде, където отказват хората от пушенето и пиенето (то тва си имаше специално наименование, но забравих как :D ) Абе общо взето трябва да пооправиш малко и психическата си нагласа към живота... Успех! :)
temata e ebavka.... :shock:
ami spri da piesh.. otkaji se... a za drogata... neznam... ako mojesh da se otkajesh sega e vremeto !!! posle shte byde kysno... podredi jivota si... ako ne go napravish sega... nikoga nqma da stane...Nameri si stimol za koito da go napravish za lubim 4ovek primerno... no naistina opitai ! pojelavam ti uspeh :) :) :)
(dano ne e ebavka taq tema 4e nqkoi hora naistina imat takiva problemi..)
mizantrope
05-12-2008, 16:40
Имам навероятен проблем.
Kato za nachalo, shte e dobre da se vazdarjash ot tova, da puska6 maloumni temi po forumite, a da naso4ish vnimanieto si kam po-konstruktivni deinosti.
nefchi_bs
05-12-2008, 17:01
Ако темата не е ебавка незнам...Но вземи поговори с родителите си невярвам да ти откажат помощ...Ако на тях не им пука почни да ходиш на даскало там има психолог,които ще ти помогне(предполагам),откаж цигарите алкохола,тревата...Но трябва сам да го поискаш иначе няма да стане нищо и ще се превърнеш в тежест за обществото...още един идиот без образование,които се издържа на наш гръб-това ще стане от теб ако не пожелаеш да се поправиш...
MaLkaBira
05-12-2008, 17:33
Имам навероятен проблем.
Kato za nachalo, shte e dobre da se vazdarjash ot tova, da puska6 maloumni temi po forumite, a da naso4ish vnimanieto si kam po-konstruktivni deinosti.
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Вие па, може и да не е ебавка.Познавам поне десетина такива човека, така че може и да не е ебавка...
MaLkaBira
05-12-2008, 23:09
Аз пък не вярвам,че такъв човек ще тръгне да пише из форуми и да иска съвети из нета .. плюс това казва,че има съмнения ,че не е добре психически .. хаха .. смешно ми е и не вярвам ..сори ..
•._.•No_NaMe•._.•
05-13-2008, 07:59
:lol: Ti si lud, otidi na psihiatur :lol: