Влез

View Full Version : Как да постъпя с нея ?

xpress
05-11-2008, 19:15
Привет на всички ! Следя форума от доста време,но за пръв пит пиша и ще карам направо.
Запознах се с едно момиче на моята възраст (15) преди няколко месеца и тя е супер готино момиче,разговаряме всеки път когато се видиме, имаме еднакви интереси(в границата на разумното разбирасе :D ) и т.н. до тук добре,но постепенно започнах да я харесвам все повече и повече и вече не мога да спра да мисля за нея, непрестанно ми е в главата. Проблемът обаче е,че немога,незная как да и'го призная :( Мисля, че и тя има някакви чувства към мен (правил съм и' услиги и тн) Незная дали има и гадже иии... съм много объркан и т'ва е :D Незная как да и'го призная,а аз много искам да се получи нещо :) Ще се радвам, ако помогонете с някой съвет ;)

WHY
05-11-2008, 19:25
чисто и просто
покани я на кафе няколко пъти, ако приеме супер... пък и тя ще се усети. Бъди сигурен :)

MiMcHeToOo
05-11-2008, 19:27
Еми просто и кажи, не е толкова сложно.

mishenceto92
05-11-2008, 20:00
Покани я няколко пъти на среща-на кафе или просто на разходка и ще усетиш дали наистина изпитва нещо към теб(а и ще разбереш дали си има гадже).После просто и кажи каквото ти е на сърцето.Успех!

lipsvashh_mi
05-11-2008, 21:16
първо ако й имаш скайпа..толкова по-добре за теб...Сега да не си помислиш да й признаваш там,ей....не ми е такава мисълта :-D
така та значи пишете си вие в скайп,ти й правиш леки намеци,комплименти от сорта на....''Лилавата блузка,с която беше днес на училище е наистина сладуркса''или вече малко по-сериозните..''Днес ми беше много приятно да си поговоря с теб...докато чакахме рейса.{ако например пътувате заедно)..Трябва да се помотаем някой ден само двамата,за да не ни прекъсват лафа''(иииии така няколко дни .После като я видиш в училище,ако и тя ти е отвръщала на закачките в скайпа я питаш дали иска да пиинете едно кафе заедно и да си полафите и така...предполагам,че щом и тя не е безразлична нещата ще станат..успех и после кажи какво си направил :)

ziky
05-11-2008, 21:53
ми ако не се чувствате прекалено дечковци излизайте както каза една колжека ходете на кафе тва унова заговаряйте се зарибявайте се по скайп и т.н. и вече нещата мисла че ше са ясни...ти акто незнаеш дали има гадже и т.н. кво очакваш..поне разпитай приятлеи или най добре нея за да знаеш кви изводи да си правиш и кво да мислиш за напред..и ако няма гадже действай че секи влак си има пътници..няма те чака вечно..

ziky
05-11-2008, 21:54
първо ако й имаш скайпа..толкова по-добре за теб...Сега да не си помислиш да й признаваш там,ей....не ми е такава мисълта :-D

ех дееба тоя скайп кво щяхме да правим без него незнам..вече телефони не се искат толкова колкото скайп братче заеби :D:D:D:D:D:D:D

lipsvashh_mi
05-12-2008, 05:24

ех дееба тоя скайп кво щяхме да правим без него незнам..вече телефони не се искат толкова колкото скайп братче заеби :D:D:D:D:D:D:D
ахах...прав си..ама какво да се прави..скайп-скайп...и любовта вече е виртуална :-D

alex_devv
05-12-2008, 07:42
чисто и просто
покани я на кафе няколко пъти, ако приеме супер... пък и тя ще се усети. Бъди сигурен :)

Sladinka_f
05-12-2008, 11:11
Проучи от общи познати има ли приятел и ако няма действай....кафе,разходка,ки но....има много неща!Успех :)

BlueCat
05-12-2008, 14:14
Покани я да излезете заедно. Ако ти откаже няколко пъти явно не те харесва, но ако приеме може и да се получи нещо...

MN_DIV_P
05-12-2008, 15:44
Moq savet e da bade6 po nastoqtelen i da ya pokani6, 6toto nai nakraq nqkoi oligofren 6te q izmakne pod nosa ti i 6te sajelqva6 4e si imal vazmojnost i ne si probval , nedei da bade6 skromen i sramejliv momi4etata ne haresvat takiva , deistvai smelo pak ako ti otkaje mn. i zdrave! 8-)

natalitoo
05-12-2008, 16:59
Покани я няколко пъти на среща-на кафе или просто на разходка и ще усетиш дали наистина изпитва нещо към теб(а и ще разбереш дали си има гадже).После просто и кажи каквото ти е на сърцето.Успех!

кафе .. изпращане до тях .. на другия ден пак ..кафе .. разходка .. спиране на някои пейки .. ако осетиш момента действай .. ако не изчакай .. изпрати я пак до тях пак .. и и кажи вече всичко което ти е на сърце .. Успех от мене :) :)

Miss_Perfekt
05-12-2008, 17:02
Голям проблем имаш :D Просто е покани да се поразходите но само двамата :)

mvde
05-12-2008, 17:23
cici

Strifonov
05-12-2008, 17:27
братле какво се чудиш кажи и че я харесваш и толкова :) аиде успех :)

Stamera
05-13-2008, 08:53
еми просто направи първата крачка когато се чувстваш уверен и недей да бързаш като мене - винаги целувам на първа среща (шибан навик)[/b]

xpress
05-14-2008, 16:39
Така като гледам всички сте на едно мнение,че трябва да я поканя на кафе и т.н. :) кофти е обаче,че нямаме общи приятели или познати @Sladinka_f

alex_devv
05-14-2008, 17:14
подай и месото