PDA

View Full Version : еднакви или различни? не мога да формулирам точно...

azlisum
05-11-2008, 20:25
искам да подчертая че съм сериозен, не че имам проблем, но винаги ми е било интересно аз ли не съм наред или кво?

та от много отдавна съм забелязал че се влюбвам винаги в момичета, които са абсолютно различни от мен. всмисъл, нямаме общи интереси, различни характери сме, обичаме да правим различни неща и тн. също много харесвам някой недостатък в някого и това за мен е преимущество... никога не съм харесвал изградения модел от телевизиите или списанията за красива жена - слаба, руса, със сини очи - твърде безвкусно за мен!
спомням си че едно от момчетата в което бях страшно влюбен имаше едно много сладко криво зъбче :lol: правеше усмивката и много сладка, беше първото нещо което ми направи впечатление! ако беше като по телевизията някоя манекенка щях да я подмина без да ми направи впечатление...
абе сещате се за какво говоря, всеки е намирал нещо в някого което само той си харесва

та бях писал една тема за две момичета, бях с едно наистина много красиво момиче, но както казах не бях особено впечатлен - нямаше нищо запомнящо се в нея... като си легна примерно не можех да си я представя в ума, някак безлична беше, като всички останали.
като характер бяхме много близки : тя обичаше да се излежава в леглото до обяд както и аз :lol: , не обичаше много дискотеките като мен, слушаше чалга въпреки това -също като мен, абе едно такова добричко момиченце беше - също като мен. и просто не се получи, тя ме обичаше но на мен ми липсваше нещо, липсваше ми тръпката, все едно бях аз със себе си - толкова еднакви бяхме! приятно беше, но еднообразно и ми омръзна честно казано - аз я оставих, прие го много спокойно... както и аз го приемам като ме зарежат.

та повода по който пиша е, че в момента съм с едно друго момиче и се чувствам страхотно! чувствам се като прероден все едно, след монотонната връзка все едно откривам нови неща! като си легна само да затворя очи и тя изниква в съзнанието ми...
та тва момиче, не е типично красива като предишнота ми приятелка, съвсем леко закръглена, което страшно много ми харесва! (предишната не че искам да я обсъждам, но си беше вейка... няма къде да пипнеш 8-) с добро чувство казвам това да не си помислите нещо)
има също страшно чаровна усмивка, и съвсем леко криво носле надясно :lol: . като характер сме абсолютно различни - тя е "луда", аз съм кротък, тя обича да обикаля дискотеките нощно време нон стоп, става сутрин точно в 8 (напълно непостижимо за мен, нищо че се прибираме в 4...)обича да кара картинг (аз мразя, карам само кола), мрази чалгата - слуша некви техно, метъл и рап простотии, обича събота и неделя да ходиме на планина, скача с бънджи! и всякакви такива лудории... а аз глупака обичах да седя по кафенца и да си говоря с хората, също така не мога да и взема думата, не спира да говори 8-), не обича да седи в къщи, обича да ходи на мач :shock: аз дет съм ЦСКА-р ходя 1 път в годината... оо да и познайте тя е от кой мислите? даа от ЛЕВСКИ :lol: :razz:

въобще просто исках да споделя, и да ви кажа че разнообразието и пълната противоположност е хубаво нещо! така и за двама ни е нещо ново като се опитваме да балансираме :D
поздрави и лека вечер

MiMcHeToOo
05-11-2008, 20:36
Е, айде сичко хубаво :grin:

DilyanN
05-11-2008, 20:39
Дами и господа, ето един щастлив човек. :grin:

cinderella_gugutka
05-11-2008, 20:39
еми брао-още 1 доказателство - противоположностите се привли4ат :)

i_hate_you_but_i_love_you
05-11-2008, 20:40
:D много яка тема.. впрочем и аз съм забелязала че връзките на хора с еднакви интереси са много скучни и са лишени от всякаква тръпка.. ако не е да поспориш малко да си изкажеш по-навътре мнението и да се дразните (по добрия начин) не е интересно въобще :-D Ии човек радвам се много за теб че си щастлив с мацката ти :grin: :-D

elmosGirl8
05-11-2008, 20:43
хихих. аз съм същата и поради тази причина се разделих с предното ми гадже.. мн си приличахме.. осъзнах наскоро че съм влюбена в един приятел ии сме супер различни даже ми се чудят какво намирам в него :grin: ама нзм направо като си помисля за него и като си затворя очите за да си го представя нещо в стомахът ми се преобръща и полудявам, не мога да мисля.. това би трябвало да е нещо като любов, продължава месеци.. но ще видим какво ще стане, ще изчакам още мъничко да видя как ще се развият нещата..има си приятелка и естествено е от ЦСКА.. за Левски съм аз ;)

babity
05-11-2008, 20:45
и аз нямам нищо общо с гаджето си (става дума за интересите) и аз много си го обичам! :grin:

krisi_bep
05-11-2008, 20:49
Аплодисменти за щастливия човек!Айде ,много успехи и занапред ;)

hahavteen
05-11-2008, 20:55
Аз пък предпичитам да имам повече общи неща с гаджето си и само няколко различия за да не ни е скучно все пак и да имаме какво да научим един от друг. Ако сме твърде различни като характери и имаме различни интереси ще се караме често.. Примерно ако аз обичам да си седя в събота вечер у нас и да гледам тъпи комедии а той не може да живее ако не отиде на дискотека какво правиме? Или ако той ИЗОБЩО не слуша музиката която ми харесва и аз не харесвам неговата как ще се разбираме в коя дискотека да отидем? И това са само малките ежедневни неща ами ако имаме коренно различни представи за бъдещето си как ще се спогодим? Ако той иска къща на село,2 деца и 3 кучета а аз предпочитам цял живот да живеем само двамата в центъра на града?... Така мисля аз де ако вие сте си щастливи така хубаво за вас :)

ziky
05-11-2008, 20:59
искам да подчертая че съм сериозен, не че имам проблем, но винаги ми е било интересно аз ли не съм наред или кво?

та от много отдавна съм забелязал че се влюбвам винаги в момичета, които са абсолютно различни от мен. всмисъл, нямаме общи интереси, различни характери сме, обичаме да правим различни неща и тн. също много харесвам някой недостатък в някого и това за мен е преимущество... никога не съм харесвал изградения модел от телевизиите или списанията за красива жена - слаба, руса, със сини очи - твърде безвкусно за мен!
спомням си че едно от момчетата в което бях страшно влюбен имаше едно много сладко криво зъбче :lol: правеше усмивката и много сладка, беше първото нещо което ми направи впечатление! ако беше като по телевизията някоя манекенка щях да я подмина без да ми направи впечатление...
абе сещате се за какво говоря, всеки е намирал нещо в някого което само той си харесва

та бях писал една тема за две момичета, бях с едно наистина много красиво момиче, но както казах не бях особено впечатлен - нямаше нищо запомнящо се в нея... като си легна примерно не можех да си я представя в ума, някак безлична беше, като всички останали.
като характер бяхме много близки : тя обичаше да се излежава в леглото до обяд както и аз :lol: , не обичаше много дискотеките като мен, слушаше чалга въпреки това -също като мен, абе едно такова добричко момиченце беше - също като мен. и просто не се получи, тя ме обичаше но на мен ми липсваше нещо, липсваше ми тръпката, все едно бях аз със себе си - толкова еднакви бяхме! приятно беше, но еднообразно и ми омръзна честно казано - аз я оставих, прие го много спокойно... както и аз го приемам като ме зарежат.

та повода по който пиша е, че в момента съм с едно друго момиче и се чувствам страхотно! чувствам се като прероден все едно, след монотонната връзка все едно откривам нови неща! като си легна само да затворя очи и тя изниква в съзнанието ми...
та тва момиче, не е типично красива като предишнота ми приятелка, съвсем леко закръглена, което страшно много ми харесва! (предишната не че искам да я обсъждам, но си беше вейка... няма къде да пипнеш 8-) с добро чувство казвам това да не си помислите нещо)
има също страшно чаровна усмивка, и съвсем леко криво носле надясно :lol: . като характер сме абсолютно различни - тя е "луда", аз съм кротък, тя обича да обикаля дискотеките нощно време нон стоп, става сутрин точно в 8 (напълно непостижимо за мен, нищо че се прибираме в 4...)обича да кара картинг (аз мразя, карам само кола), мрази чалгата - слуша некви техно, метъл и рап простотии, обича събота и неделя да ходиме на планина, скача с бънджи! и всякакви такива лудории... а аз глупака обичах да седя по кафенца и да си говоря с хората, също така не мога да и взема думата, не спира да говори 8-), не обича да седи в къщи, обича да ходи на мач :shock: аз дет съм ЦСКА-р ходя 1 път в годината... оо да и познайте тя е от кой мислите? даа от ЛЕВСКИ :lol: :razz:

въобще просто исках да споделя, и да ви кажа че разнообразието и пълната противоположност е хубаво нещо! така и за двама ни е нещо ново като се опитваме да балансираме :D
поздрави и лека вечер

брат аз ти каам ти ме разби супер пич евала :D половината от тия неща дет ги каза и аз съм така смисал за дискотеките за кафенцата за излежаването до късно само дет не съм нит левскар нит цесекар щото с футбол не се занимавам.много си прав в това което каза защото е казано че противоположностите се привличат..смисал противоположностите като в интереси не в характери..применро ти си сериозен тя е неква лигла тва незнам кво превличане ше има...та евалата просто супер :) и аз не си падам по некви модели и незнам там кви тва е неква загуба на време мислат зсе за некви незнам кви .. подминавам ги некво не ме блазнат с нищо особенно..по прибрано и обикновено момиче приемам и харесвам повече от некоя накичарена кукла..а тва за дискотеките внимавай щото не я знаеш кво прави..чуда ти се как сте се запознали ама ми стана интересно евала :)
Успех :)

babity
05-11-2008, 21:01
slun4ice, малко вероятно е да научиш кой знае какво ако имате общи интереси. Факт е, че доста често се сдърпваме с моя пореди коренните ни различия де, обаче пък е супер сладко понякога. Само задавам въпрос и той може с часове наред да ми обяснява нещото, което харесва. А само с каква страст говори за нещата, които го вълнуват... ужасно сладко е! Пък и колкото и да сме различни понякога ми е кеф да правя някои неща за него или пък да си нагаждам бъдещето според неговото.

hahavteen
05-11-2008, 21:06
slun4ice, малко вероятно е да научиш кой знае какво ако имате общи интереси. Факт е, че доста често се сдърпваме с моя пореди коренните ни различия де, обаче пък е супер сладко понякога. Само задавам въпрос и той може с часове наред да ми обяснява нещото, което харесва. А само с каква страст говори за нещата, които го вълнуват... ужасно сладко е! Пък и колкото и да сме различни понякога ми е кеф да правя някои неща за него или пък да си нагаждам бъдещето според неговото.

За това казах че трябва да има и различия точно за да не ни е скучно. :) Ако ти така си щастлива хубаво за теб аз лично искам да си приличаме.

Empowered
05-11-2008, 21:10
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Straxotno!! bravos mn vis4ko xubavo ti pojelavam bratle ;) mn gotina tema ! :)

ziky
05-11-2008, 21:11

За това казах че трябва да има и различия точно за да не ни е скучно. :) Ако ти така си щастлива хубаво за теб аз лично искам да си приличаме.

тука има нещо вярно...неможе той да обича разходките да обича нощните или по точно късно вечерните излизания и т.н. а ти да киснеш само у вас и да се знаимаваш с некви сайтове за запознанства и т.н. и акто се видите да си говорите само простотии кой кво е правил в даскало щото само тва ви свързва...представи си че и на даскало не ходи редовно та ептен няма обща тема... :D
Хубаво е да има тръпка и неясни неща за да е по интересно...една връзка може да е интересна още в самото начало при самото запознанство на двамата..за тва е хубаво по време на връзката да стане опознаването щото иначе после е безинтересно

azlisum
05-11-2008, 21:28
ziky
отдавна се познаваме с въпросното момиче (състуденти сме - не сме вече тийн, но четях форума още като бях на 16-17 :-D )
станахме си близки, обаче аз се издъних в началото щото и признах че я харесвам, но тя не беше сигурна... та така тръгнах с другата която споменах - продължи няколко месеца, всъщност струваше ми много усилия, защото просто усещах че нещо не е това което искам, но тя пък беше луда по мен... абе сапунка направо

но вече съм наистина щастлив, въпреки че сме от много скоро официално заедно, обаче с нетърпение чакам лятото! кой знае какви изненади ще ми подготви :lol: за дискотеките аз нямам толкова сили да ходя с нея навсякъде, с приятелките си снове денонощно (сигурен съм че нищо няма да прави - с характер е, не е някоя курва)

всъщност за красивите момичета не всички са такива за каквито ги мислят, бившето ми гадже беше много хубав човек, но просто не си пасвахме, не беше надута или нещо подобно, нормално момиче - не беше виновна че е красива.. .но както и да е, всичко най-хубаво и пожелавам дано срещне точния човек

сегашната направо ме удивява! не знам откъде намира толкова сили? става както казах сутрин точно в 8! през деня е шемет - и на фитнес ходи, тенис играе всеки четвъртък, и за кафе с приятелки има време, да пазарува дрешки също има време (даже и мене ме мъкне по цял ден... а аз едва се влача вече, обаче само още тва да видиме, онова... :Д, после и за дискотеки вечер... направо се чудя :lol: аз след дискотека спя цял ден и се чувствам като пребит, бе направо на морето ще се озоря с нея, но поне никога няма скука... верно веднъж два пъти седиме в къщи и гледаме филми (тва по моя инициатива - всички разбрахте че съм изявен мързеливец) аз заспивам на средата на филма, тя го гледа до края и иска още филми и други неща... луд човек, луд :razz:

ziky
05-11-2008, 21:38
ziky
отдавна се познаваме с въпросното момиче (състуденти сме - не сме вече тийн, но четях форума още като бях на 16-17 :-D )
станахме си близки, обаче аз се издъних в началото щото и признах че я харесвам, но тя не беше сигурна... та така тръгнах с другата която споменах - продължи няколко месеца, всъщност струваше ми много усилия, защото просто усещах че нещо не е това което искам, но тя пък беше луда по мен... абе сапунка направо

но вече съм наистина щастлив, въпреки че сме от много скоро официално заедно, обаче с нетърпение чакам лятото! кой знае какви изненади ще ми подготви :lol: за дискотеките аз нямам толкова сили да ходя с нея навсякъде, с приятелките си снове денонощно (сигурен съм че нищо няма да прави - с характер е, не е някоя курва)

всъщност за красивите момичета не всички са такива за каквито ги мислят, бившето ми гадже беше много хубав човек, но просто не си пасвахме, не беше надута или нещо подобно, нормално момиче - не беше виновна че е красива.. .но както и да е, всичко най-хубаво и пожелавам дано срещне точния човек

сегашната направо ме удивява! не знам откъде намира толкова сили? става както казах сутрин точно в 8! през деня е шемет - и на фитнес ходи, тенис играе всеки четвъртък, и за кафе с приятелки има време, да пазарува дрешки също има време (даже и мене ме мъкне по цял ден... а аз едва се влача вече, обаче само още тва да видиме, онова... :Д, после и за дискотеки вечер... направо се чудя :lol: аз след дискотека спя цял ден и се чувствам като пребит, бе направо на морето ще се озоря с нея, но поне никога няма скука... верно веднъж два пъти седиме в къщи и гледаме филми (тва по моя инициатива - всички разбрахте че съм изявен мързеливец) аз заспивам на средата на филма, тя го гледа до края и иска още филми и други неща... луд човек, луд :razz:

Хаха евалата просто аз ти го казах още горе :)
щом има характер тва е добре,....някои момичета ходят на дискотека за да си прекарат добре не за да прават мизерии с някой смисал те дори не се и замислят за това..нещо повече когато някой се опита да направи нещо такова следва едно безжалостно отрязване и един поглед наподобяващ присмях...чудесно е да имаш такова нещо до себе си..а и знаеш ли не подценявай жените...дори и да се преструват на уморени или на незнаещи винаиг има нещо което крият у себе си и го показват в най неочаквания момент....и какво по хубаво да се мъкнеш с нея за дрешки...това я прави щастлива :D ест няма да се срти да те пита как се чувстваш ама кво да ги правиш жени :) тва аз филма е няма толко яко смисал аз не си падам по филми не гледам телевизия не хода по кина и там такиа щуротии както и за дискоткеите казах ти нали обаче с бившата ми примерно в тях гледаме вечерта някой филм тя знае че мраза филмите и заспивам по средата на филам и като свърши ми прави некоя мизерия за да се събуда след което всичко приключваше с целувка и едно лека нощ на тясното легло на което вскеи път щях да изпадна..ех спомени...та мисълта ми беше че тия неща са прекрасни и си подаднал на точното момиче за което те поздравявам..мн са малко вече тия..а и се пак си има разлика в годините де вие сте студенти ебати..ако не и е дошъл акъла сега незнам кога... :)