PDA

View Full Version : досадна ли съм или какво ;(;(;(

cat_woman
05-12-2008, 15:28
ами ето историята: от скоро започнах да излизам с едно момче миналата цяла седмица излизахме, смс-и, скайп...глупости....за последно го видях събота вечерта като се бяхме събрали компания....всичко тогава си беше ок...държеше ме за ръка, гушкаше ме постоянно.....и като си тръгвах се разбрахме да му се обадя и звъня му аз , а той никакъв не вдига... и преди се е случвало така, но веднага след тва като го види пропуснатото и звъни....а сега не :(:(:( ... мисля да му пиша смс" Ей да не си ми сърдит нещо, че нито ми вдигаш, нито нищо....да не досаждам ?!"
как мислише да му пиша ли смс-а или не...просто ми е мн кофти....Досаждам ли му :(:(:(

Empowered
05-12-2008, 15:30
Za6to ne go popita6 :oops:

cat_woman
05-12-2008, 15:34
Za6to ne go popita6 :oops: :(:(:( страх ме е , че дори няма да отговори и на смс-а ми, щом досега не ми е звъннал или писал.....оле мн ми е кофтиии :-k :-k :-k :-k

BuBi008
05-12-2008, 15:37
Еми не може винаги да ти отговаря като му се обадиш а пък ако му изпратиш смс тогава вече може да излезне като досадно може да реши че го задушаваш а просто изчакай

Oriqna
05-12-2008, 15:45
е щом си го видяла за последно в събота не ми се вярва чак толкова да му досаждаш... :? пък ако толкова държи на теб едва ли ще му се счупят ръцете от 1 смс ама те мъжете са такива сега като го видиш го питаи,но най-вероятно ще си намери някаква основателна причина защо не ти е званял както правят момчетата... горе главата :)

MaLkaTa_LaDy
05-12-2008, 16:23
Пиши му СМС, но в него да не присъства думичката "досаждам". Споко и аз съм такава, просто разбери, че може би има наистина основателна причина. :-)

Emsi
05-12-2008, 16:37
Не му пиши,спокс,като се видите,го питай !

fuck_brainpants
05-12-2008, 16:56
по скайп е най-бързо и директно, а още по-добре в очи - казваш "сърдиш ли са е пич?" и ще стане ясно ;]

Miss_Perfekt
05-12-2008, 17:07
Питаш го и толкоз :)

partychild
05-12-2008, 17:13
poznavam edna dvoika..koqto se vijdat seki petak i sabotata.. i ei takiva ... i momcheto se oplakvashe 4e go zadushavala... makar i s sms-si i zvaneniq..ama i te pak ne si govoreha mnogo mnogo po tela :? mislq 4e trqbva da go ostavish malkoo..za da vidish kakvo 6te napravi toi..i dali naistina mu puka za tebe..dali si misli za tebe..i dali 6te te potarsi ..ako ne go napravi mojesh da mu se obadish i kfoto ti e na sarce mu go kaji ... uspeh {}

maharbal
05-12-2008, 17:23
ами ето историята: от скоро започнах да излизам с едно момче миналата цяла седмица излизахме, смс-и, скайп...глупости....за последно го видях събота вечерта като се бяхме събрали компания....всичко тогава си беше ок...държеше ме за ръка, гушкаше ме постоянно.....и като си тръгвах се разбрахме да му се обадя и звъня му аз , а той никакъв не вдига... и преди се е случвало така, но веднага след тва като го види пропуснатото и звъни....а сега не :(:(:( ... мисля да му пиша смс" Ей да не си ми сърдит нещо, че нито ми вдигаш, нито нищо....да не досаждам ?!"
как мислише да му пиша ли смс-а или не...просто ми е мн кофти....Досаждам ли му :(:(:(

hah i az mai dosajdam na edno momiche s sms-i... :D to ne be za leka nosht i tem podobni... ama kvo da naprava haresvam si q... :D Opitvam se da pisha po rqdko veche... che da ne dosajdam. Pyk se i trevoja poneje ima zdravoslovni problemi i... Po temata pitai go lichno zareji tez SMS-i veche sichki me obejdavat che tva e nai-skapaniq nachin :D

i_hate_you_but_i_love_you
05-12-2008, 17:23
Момичеее осъзнай се.. недей да му пишеш нищо и недей да му се обаждаш вече всеки ден за щяло и за нещяло.. ТОЙ трябва да те търси и да ти се обажда, а не ти на него! Съветвам те да ме послушаш... защото съм присъствала на подобна сцена когато момичето се обажда на момчето (бях при момчето) и той вика "Еее пак ли е.. ко иска ся?! :? " и не й вдигна! Аз познавам момичето и ми стана мн кофти щото ми е приятелка.. :(

cat_woman
05-12-2008, 20:37
Момичеее осъзнай се.. недей да му пишеш нищо и недей да му се обаждаш вече всеки ден за щяло и за нещяло.. ТОЙ трябва да те търси и да ти се обажда, а не ти на него! Съветвам те да ме послушаш... защото съм присъствала на подобна сцена когато момичето се обажда на момчето (бях при момчето) и той вика "Еее пак ли е.. ко иска ся?! :? " и не й вдигна! Аз познавам момичето и ми стана мн кофти щото ми е приятелка.. :(

Благодаря за отговорите...обади ми се тая вечер и ми вика "пак аз първи ти звъня...чаках да видя дали ти ще се обадиш"