View Full Version : Проблем с приятелката ми
BillyJean
05-12-2008, 16:32
znachi shte si napisha problema nakratno dano me razberete i mi dadete nqkvi saveti .. :(
Hodq s edno momiche ot mesec/mesec i polovina kogato sme v neinata ili v moita kompaniq stava mn qk kupon i ni e super qko tuk obache idva edin problem kogato ostanem nasame prosto sqkash se scepva vsqkakuv vid razgovor lafa se precakva na petata min i mulchim oshte malko da se pomlqskame i se prebirame ili nz iam strah che sqkash s tova momiche nqam obshti interesi no.. imam silni chustva kum neq!
Ako mojete da mi kajete kak da poddurjame nqkuv razgovor poveche ot 5 min shte vi buda mn blagodaren ako ste reshili da si praite gargara prosto ne pishete .. :( ne go napisah mn qsno sqkash ama dano me razberete!
Модерирано от Бандитка.Пиши заглавията на темите си на КИРИЛИЦА
Ами..прекарайте повече време насаме.
Все някога трябва да се разчупи това мълчание ии ще можете да говорите по-свободно на различни теми ;)
natalitoo
05-12-2008, 16:50
ами опитай се да говорите за нещо за което и на двамата ви е интересно .. да ти кажа имах подобен проблем .. но ти си остана само с едно и единствено момче .. на чат всичко беше идеално .. но излезем ли дума не обелвах .. сякаш някой ми беше взел думите от устата и неможех нищо да кажа .. а когато бяхме в компания лафа ставаше мн як.. не спирахме да си приказваме и т.н. просто явно нямате какво да си кажете ли и аз нз .. поне при мен беше така ..може вашия случей да е по-различен .. Незнам !! но пробвай с някаква тема да я заинтрегуваш .. Успехчета ти пожелавам
NeLLy_BaBy
05-12-2008, 17:15
Ами познато ми е. Значи аз и моя приятел бяхме така в началото. С него вече ходим 9 месеца. Когато се запознахме и изобщо станахме двойка, в началото когато бяхме в някаква компания всичко беше наред и приказката супер. Обаче когато оставахме сами имаше моменти когато нямаше какво толкова да си кажем, но това беше защото все още не се познавахме добре, също така аз в началото се притеснявах, той също.
С времето тези неща отминават. След като започнете да се опознавате малко по-малко, започвате да свиквате един с друг. Моя съвет е просто да се отпуснеш, не си натрапвай мисли от рода на "ние нямаме общи интереси", защото вие сте в процес на опознаване. Говори с нея свободно и не се притеснявай. Има толкова много теми ,за които да говорите приятели, училище , за бъдещето , за мечтите ви и др. Желая ти успех! :)
Strifonov
05-12-2008, 17:30
нз според мен не сте един за друг но може и ако прекарате малко повече време заедно да се разчупи леда между вас :)
partychild
05-12-2008, 17:44
imala sam takava vrazka koqto tra samo 5 dena za shtastie :-D s nego nqmah ni6to ob6to ..samo malchahme... a i razbrah 4e naistina ne e bil za mene 6toto ne e ot tipa verni mom4eta na edno momiche radvam se 4e prikliu4i barzo .... mojete da zapo4nete s tova da si razkazvate kakvo ste pravili prez denq ne6to interesno ii taka malko po malko da si navlizate kakto ti v neiniq jivot taka i tq v tfoq...spodelqite si ...tova e reshenieto spored men ... taka 6te imate ne6ta za koito da si govorite.. se edno ti i kazvash: eiii i kfo stana s tfoita priqtelka vze li izpita 8-) ... ta taka uspeh :P
fuck_brainpants
05-12-2008, 20:10
Както вече казаха по-нагоре мисля, че трябва да прекарвате повече време заедно ;] Говори и опитай се да разточиш разговора... намерете общите неща по между си и ги обсъждайте... излезте по центъра купете си сладолед тя да ближе или с лъжичката от твоя и обратното забавлявайте се ДВАМАТА или пак поговорете за това и ще се разбере какъв ще е развоят на нещата :) КЪСМЕТ
bubinka-_-
05-12-2008, 20:17
преди време и аз имах такава връзка...дори се 1удя как издържахме 2 месеца :) останем ли насаме не си говорим..ама и нямахме теми за разговор..а почнем ли да си говорим все се заяждаме и...стигаме до скандали за някви мн смешни неща...видях че няма смисъл..и прекратих връзката :) само че нямах кой знае какви чувства... гледай да ти е добре а не да се измъчваш само защото те е страх евентуално да я нараниш... повярваи ми така и двамата ще стрдате повече :) :)
Лично аз нямам такива проблеми не си затварям устата независимо кво е момичето и дали съм само с нея или съм в компания отделно :D но лично за случая ти казвам че трябва да изислиш нещо ново за да разноообразиш отношенията...никой няма да търпи еднообразна и скучна връзка сещаш ли се....а от момиче трудно очаквай да ти разнообрази нещо те сичко на готово чакат ;) А и това което ти написа и това което ти мислиш мислиш ли че и тя го мисли..кой знае кво си мисли за тебе и точно за тия моменти...
HePeAJIeH
05-13-2008, 09:48
Питая я за ежедневието й питай я как е минал деня на даскало поговорете к`во ще правите утре.Бъди мил докато й говориш в смисъл не в стил "Как ти мина деня уа ПАЧА" :razz: Просто бъди тактичен и търпелив :)
BillyJean
05-13-2008, 18:36
mersi na vsichki ! dnes q izvikah sled daskaloto i v nas uj da gledame film no po vreme na celiq film si govorehme TU za filma i za mn drugi neshta daje mi kaza po edno vreme DNES SI MNOGO PRIKAZLIV :D E mislq che she uspeem da preodoleem problema skoro :):):):)
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-13-2008, 20:47
то да ставаше ..
а+б=разговор без да мълчите..
евала ти казвам
:)
бтв и аз имам същия проблем затова може би няма да съм ти наи подходящия съветник.. говори си с нея за нещата за които си говориш понякога с твоите фрс разказваи и за нещата които те вълнуват или пък просто искаи тя да го прави...... еи надявам се да се оправят нещата щото сигурно това мн те човарка отвътре .. :(
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-13-2008, 20:49
mersi na vsichki ! dnes q izvikah sled daskaloto i v nas uj da gledame film no po vreme na celiq film si govorehme TU za filma i za mn drugi neshta daje mi kaza po edno vreme DNES SI MNOGO PRIKAZLIV :D E mislq che she uspeem da preodoleem problema skoro :):):):)
считам темата за приключена .. =)