PDA

View Full Version : Проблем с приятелката ми

BillyJean
05-12-2008, 16:32
znachi shte si napisha problema nakratno dano me razberete i mi dadete nqkvi saveti .. :(

Hodq s edno momiche ot mesec/mesec i polovina kogato sme v neinata ili v moita kompaniq stava mn qk kupon i ni e super qko tuk obache idva edin problem kogato ostanem nasame prosto sqkash se scepva vsqkakuv vid razgovor lafa se precakva na petata min i mulchim oshte malko da se pomlqskame i se prebirame ili nz iam strah che sqkash s tova momiche nqam obshti interesi no.. imam silni chustva kum neq!
Ako mojete da mi kajete kak da poddurjame nqkuv razgovor poveche ot 5 min shte vi buda mn blagodaren ako ste reshili da si praite gargara prosto ne pishete .. :( ne go napisah mn qsno sqkash ama dano me razberete!

Модерирано от Бандитка.Пиши заглавията на темите си на КИРИЛИЦА

Devour
05-12-2008, 16:49
Ами..прекарайте повече време насаме.
Все някога трябва да се разчупи това мълчание ии ще можете да говорите по-свободно на различни теми ;)

natalitoo
05-12-2008, 16:50
ами опитай се да говорите за нещо за което и на двамата ви е интересно .. да ти кажа имах подобен проблем .. но ти си остана само с едно и единствено момче .. на чат всичко беше идеално .. но излезем ли дума не обелвах .. сякаш някой ми беше взел думите от устата и неможех нищо да кажа .. а когато бяхме в компания лафа ставаше мн як.. не спирахме да си приказваме и т.н. просто явно нямате какво да си кажете ли и аз нз .. поне при мен беше така ..може вашия случей да е по-различен .. Незнам !! но пробвай с някаква тема да я заинтрегуваш .. Успехчета ти пожелавам

NeLLy_BaBy
05-12-2008, 17:15
Ами познато ми е. Значи аз и моя приятел бяхме така в началото. С него вече ходим 9 месеца. Когато се запознахме и изобщо станахме двойка, в началото когато бяхме в някаква компания всичко беше наред и приказката супер. Обаче когато оставахме сами имаше моменти когато нямаше какво толкова да си кажем, но това беше защото все още не се познавахме добре, също така аз в началото се притеснявах, той също.
С времето тези неща отминават. След като започнете да се опознавате малко по-малко, започвате да свиквате един с друг. Моя съвет е просто да се отпуснеш, не си натрапвай мисли от рода на "ние нямаме общи интереси", защото вие сте в процес на опознаване. Говори с нея свободно и не се притеснявай. Има толкова много теми ,за които да говорите приятели, училище , за бъдещето , за мечтите ви и др. Желая ти успех! :)

Strifonov
05-12-2008, 17:30
нз според мен не сте един за друг но може и ако прекарате малко повече време заедно да се разчупи леда между вас :)

partychild
05-12-2008, 17:44
imala sam takava vrazka koqto tra samo 5 dena za shtastie :-D s nego nqmah ni6to ob6to ..samo malchahme... a i razbrah 4e naistina ne e bil za mene 6toto ne e ot tipa verni mom4eta na edno momiche radvam se 4e prikliu4i barzo .... mojete da zapo4nete s tova da si razkazvate kakvo ste pravili prez denq ne6to interesno ii taka malko po malko da si navlizate kakto ti v neiniq jivot taka i tq v tfoq...spodelqite si ...tova e reshenieto spored men ... taka 6te imate ne6ta za koito da si govorite.. se edno ti i kazvash: eiii i kfo stana s tfoita priqtelka vze li izpita 8-) ... ta taka uspeh :P

fuck_brainpants
05-12-2008, 20:10
Както вече казаха по-нагоре мисля, че трябва да прекарвате повече време заедно ;] Говори и опитай се да разточиш разговора... намерете общите неща по между си и ги обсъждайте... излезте по центъра купете си сладолед тя да ближе или с лъжичката от твоя и обратното забавлявайте се ДВАМАТА или пак поговорете за това и ще се разбере какъв ще е развоят на нещата :) КЪСМЕТ

bubinka-_-
05-12-2008, 20:17
преди време и аз имах такава връзка...дори се 1удя как издържахме 2 месеца :) останем ли насаме не си говорим..ама и нямахме теми за разговор..а почнем ли да си говорим все се заяждаме и...стигаме до скандали за някви мн смешни неща...видях че няма смисъл..и прекратих връзката :) само че нямах кой знае какви чувства... гледай да ти е добре а не да се измъчваш само защото те е страх евентуално да я нараниш... повярваи ми така и двамата ще стрдате повече :) :)

ziky
05-12-2008, 23:05
Лично аз нямам такива проблеми не си затварям устата независимо кво е момичето и дали съм само с нея или съм в компания отделно :D но лично за случая ти казвам че трябва да изислиш нещо ново за да разноообразиш отношенията...никой няма да търпи еднообразна и скучна връзка сещаш ли се....а от момиче трудно очаквай да ти разнообрази нещо те сичко на готово чакат ;) А и това което ти написа и това което ти мислиш мислиш ли че и тя го мисли..кой знае кво си мисли за тебе и точно за тия моменти...

HePeAJIeH
05-13-2008, 09:48
Питая я за ежедневието й питай я как е минал деня на даскало поговорете к`во ще правите утре.Бъди мил докато й говориш в смисъл не в стил "Как ти мина деня уа ПАЧА" :razz: Просто бъди тактичен и търпелив :)

BillyJean
05-13-2008, 18:36
mersi na vsichki ! dnes q izvikah sled daskaloto i v nas uj da gledame film no po vreme na celiq film si govorehme TU za filma i za mn drugi neshta daje mi kaza po edno vreme DNES SI MNOGO PRIKAZLIV :D E mislq che she uspeem da preodoleem problema skoro :):):):)

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-13-2008, 20:47
то да ставаше ..

а+б=разговор без да мълчите..

евала ти казвам

:)

бтв и аз имам същия проблем затова може би няма да съм ти наи подходящия съветник.. говори си с нея за нещата за които си говориш понякога с твоите фрс разказваи и за нещата които те вълнуват или пък просто искаи тя да го прави...... еи надявам се да се оправят нещата щото сигурно това мн те човарка отвътре .. :(

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-13-2008, 20:49
mersi na vsichki ! dnes q izvikah sled daskaloto i v nas uj da gledame film no po vreme na celiq film si govorehme TU za filma i za mn drugi neshta daje mi kaza po edno vreme DNES SI MNOGO PRIKAZLIV :D E mislq che she uspeem da preodoleem problema skoro :):):):)

считам темата за приключена .. =)