View Full Version : Пъпки..
besnicataa
05-12-2008, 17:23
Здравейте!!!Зна4и пове4ето тук са тийнове така 4е въпроса ми е имате ли акне,пъпки некви такива неща?!Аз ли4но нямам..не знам даже и какво е..който иска нека каже :)
guesswho
05-12-2008, 17:31
вСЕ ЕДНО СИ НАПРАВИЛА ТАЯ ТЕМА ДА НИ ДРАЗНИШ (или поне тези които имат акне) 8-)
Kras4eto_lp
05-12-2008, 17:34
Хах да бе се едно не са ти излизали поне някви малки пъпки ае моля ти се стига глупости. :lol:
besnicataa
05-12-2008, 17:36
ИЗЛИЗАЛИ СА МИ МАЛКИ..АМА НЕ ДА СТАНАААА ОГРОМНА ПЪПКА ХАХАХА :D OK 6TOM NE VI KEFIII NE PI6ETE...MN MI E NA..
sexa_na_kompleksa
05-12-2008, 17:40
Ми да, имам, но е нормално на моята възраст. Но вече лицето ми се е изчистило и ме се появяват през опрделени дни от месеца.
splendour
05-12-2008, 17:48
вСЕ ЕДНО СИ НАПРАВИЛА ТАЯ ТЕМА ДА НИ ДРАЗНИШ (или поне тези които имат акне) 8-) i az imam takova 4yvstvo a kolkot tva 4e "neznae6 ko e tva" ............................
besnicataa
05-12-2008, 17:51
ЕМИ НЗ КАКВО Е КАТО НЕ СЪМ ИМАЛА !!!!!!
LipSoFAnAnGel
05-12-2008, 18:05
недей се хвали много, защото да не ти излязат и после да съжаляваш.Колкото до темата..нямам много пъпки излизат ми 2-3 преди да ми дойде :)
и фо ни пука дали ти имаш пъпки или не?? как може да бъде?... да имаш тие гадни неща по лицето?? ебаси тъпия въпрос.... :-x
bubenceee
05-12-2008, 19:03
ъъъ....Аз пЪк имАм Много ДреБни пъПчици ПО ръцете..Или пО-тоЧно тАм деТо ми Е мусКулчето :D и Нз как Да ги махна! И не сА по ЦялоТо ми тяЛО :lol: :) :(
И кво като имам пъпки? По-добре е сега, докато е време да ми излизат и да ги лекувам, отколкото след 2-3 години...Нямала пъпки, не знаела кво е акне ... бля бля бля - честно казано кой ли го интересува ?!? :-x :-x :-x
Ох, абе знаеш ли, че пускаш най-тъпите теми във форума?
По темата: Ами да, излизат ми от време на време, но като цяло ми е доста чиста кожата. Пък ти не се хвали насам натам, 'щото само показваш колко си интелигентна.
Transporter
05-13-2008, 17:31
Ти тъпа ли си или да...как мое да пускаш толкова тъпизми в форумите...кво кефиш се че си нежна като бебешки задник..и кво ?! Недей много говори че утре да не пишеш с кво да си мажеш лайнясалото лице че не мое си видиш очите от пъпки...Кво аз кат имам кво...тва е нормално за побертетнта възраст...а и след време се махат....и тва за кво беше да дразниш тея дет имат ли... другият път като пускаш тема бреброй до 15-20 помисли(ако имаш малко от сивото вещество) дали темата ти има смисъл... Писна ми от хейтъри....
cLaDyRcHe
05-13-2008, 18:14
Тва че нямаш пъпки не значи чи си много хубава!Ми браво кат нямаш ама нас туй ко на интересува!Пък и кат та гледам на снимката не си първа прелест!Познавам и момичета и момчета дет имат пъпки и са 100 пъти по яки от тебе!Писна ми вече от тъпаци кат тебе...и едва ли само на мен! :-x
scanadal
05-14-2008, 17:09
Е ся за к'во се нахвърляте върху мацето :? Ок,няма пъпки,к'во толкова.И аз нямам-понякога преди цикъл ми излизат няколко,ама няма да се самоубия сега де.Кожата и е нежна и тя само може да се радва и гордее с това.