View Full Version : Изгубена лична карта...
Искам да ви попитам какво се прави при изгубена лична карта.Приятелят ми днес си я е загубил(заедно с книжката и още документи) а в събота трябваше да пътува за Стразбург.
1.Може ли да се вземе международен паспорт от полицията с акт за раждане и родител вместо с лична карта??
2. Може ли само с международен паспорт да се пътува в чувбина т.е. да играе роля и на лична карта??
3.Колко горе-долу е глобата за загубени лични документи??
Trqbva da otide v obshtinata i da si pusne byrza porychka za 2 dena okolo 50 leva i da podade neobhodimite dokomenti sys 2 broq snimki za pasport!
мерси AICHKA :) :)
А някой друг да знае нещо??
Аз знам само, че глобите наистина са големи ( за изгубена лична карта), но точно колко ... не знам ...
Аз знам само, че глобите наистина са големи ( за изгубена лична карта), но точно колко ... не знам ...
Преди година и половина беше 30 лева.Сега незнам колко е.
samonervi
05-13-2008, 09:39
Ами трябва да отидеш в полицията и да им кажеш,че вчера примерно ти изчезнала личната карта докато сте били с приятели на заведение.Глобата е мн малка а може и да няма за първи път след като е изгубена,но ако мине мн време става доста
благодаря ви на всички :) Отървал се е от глобата и аз нз как и до четвъртък личната карта ще бъде готова
по принцип може да си я издаде експресно, но и с международен паспорт може да пътува :)
BeautifulWorld
05-14-2008, 19:06
благодаря ви на всички :) Отървал се е от глобата и аз нз как и до четвъртък личната карта ще бъде готова
Глоба не се налага ако картата е откардната - може от това да се е възползвал ;)