View Full Version : В мен ли е проблема?
TimeToCreate
05-12-2008, 18:44
Здравейте, на 16 години съм и немога да говоря много с момчета. Можеби не е точно че немога да говоря с тях ами немога да говоря с тях като с момче което харесвам примерно, обикновено контактувам с него все едно ми е просто приятел. И все още си нямам приятел. А иначе смятам че се обличам добре (спортно горе долу но не само ;) ), ,моята разлика спрямо другите момичета (не всички) е че не се държа като тях, не се гримирам и не смятам че секса е най-важното. Бих предпочела да съм с момче което ме разбира и си прекарваме добре но за жалост все съм с такива които мислят само за секс. Та какво ще ме посъветвате за да си намеря приятел :)
Благодаря много на всички за съветите предватирелно :)
Не мога да ти кажа ей сега след 2 минути ще дойде подходящия.Няма съвети,за такова нещо.Сама ще усетиш когато срещнеш подходящото момче.И си мисля,че от темата ти няма особен смисъл.. 8-)
shanty_loop
05-12-2008, 19:04
Еми според мен не си намерила подходящия има много момчета които не мисля само за секс, но повече от половината го правят, но мисля, че рано или късно ще намериш твоето момче :)
Се пак в днешно време трябва да имаш силиконов бюст и руса коса за да те забележи някой както казваше една моя приятелка.В това има много истина,за съжаление.
Дано да си намериш някой който да те обича ,заради това което си.
Здравейте, на 16 години съм и немога да говоря много с момчета. Можеби не е точно че немога да говоря с тях ами немога да говоря с тях като с момче което харесвам примерно, обикновено контактувам с него все едно ми е просто приятел. И все още си нямам приятел. А иначе смятам че се обличам добре (спортно горе долу но не само ;) ), ,моята разлика спрямо другите момичета (не всички) е че не се държа като тях, не се гримирам и не смятам че секса е най-важното. Бих предпочела да съм с момче което ме разбира и си прекарваме добре но за жалост все съм с такива които мислят само за секс. Та какво ще ме посъветвате за да си намеря приятел :)
Благодаря много на всички за съветите предватирелно :)
Да бъдеш себе си!
Момчета много все някой ще те забележе и дано да не е само за единия секс :-o обърках се вече :D
Се пак в днешно време трябва да имаш силиконов бюст и руса коса за да те забележи някой както казваше една моя приятелка.В това има много истина,за съжаление.
Дано да си намериш някой който да те обича ,заради това което си.
таз твоя приятелка е много мъдра...
колкото до това какво ще те посъветвам... говори. колкото повече говориш толкова по-лесно ще ти става. колкото до момчетата които описваш... тъжната истина е че огромен процент от нас са такива... смени средата в която се движиш. запознай се с ДРУГИ момчета. все някой от тях ще се окаже че не е фешънче. и последно... дай 1 скайп 8-)
бтв проблемът не е в теб. момчетата се делят на 2 типа. фешъни и простосмърртни. за първите тоновете грим са задължително изискване. вторите предпочитат дискретна спирала или съвсем малко руж или без нищо, като това не е толкова важно. за първите секса е от първостепенна важност, вторите овладяват животинските си инстинкти и сексът им не е в топ 5 приоритети. пожелавам ти да си намериш свястно момче но не ти препоръчвам да го търсиш в амор или фън сити. пробвай да намериш някаква приятелка в елитно училище която да те запознае с хора от там. няма всичките 100% да са стока но ако пресееш достатъчно пясък и боклуци ще намериш и няколко бисерчета.(пак почнах да пиша есета, май трябва да спра.)
punkrock
05-12-2008, 21:54
Еми едва ли с тея изисквания ще си намериш скоро. И аз търся такова момче, ама са рядкост за жалост.
Чакаш колежке тва е .. като гледам имаме сходни интереси..просто чакаш и тва е няма друг варянт..рано или къснно ше ти падне от небето...а ако не падне - здраве да е :)
gPa3HuTeJl
05-13-2008, 06:42
Чакаш колежке тва е .. като гледам имаме сходни интереси..просто чакаш и тва е няма друг варянт..рано или къснно ше ти падне от небето...а ако не падне - здраве да е :)
Взимайте те! Сватба ! :grin: