View Full Version : Momicheta,kato svurshite izliza li vi sperma..i po kolko????
Znachi, pri men neshtata stoqt malko po razlichno:}
Imam si priqtel,obichame se,pravim go redovno ..i e prekrasno!
No......kogato svursha..ne mi izliza.......znaete sega kakvo:}
Neznam zashto taka...interesno mi e,dali samo pri men e taka
Spodelete,shte se radvam da chuq malko povechko mneniq:}
xaxahxahxahxaxax :lol: Момичета, излиза ли ви сперма вика.. Трудно ше излезе :D
Yanichka
05-12-2008, 22:21
Момчетата имат сперма само ама как да е...
danI_boY
05-12-2008, 22:49
Да не би да си хермафродит :D :?
Nik4o_Spain
05-13-2008, 00:49
Izliza sperma po moje bi kilogram idi na doktor i go popitai
marina star
05-13-2008, 05:54
Да не би да си хермафродит :D :?
i az tova se 4udq!!!!!! :( :( :( :? :? :?
Sharky_Kn
05-13-2008, 06:19
Невиждам кво смешно има в това един човек да не е образован. Но както и да е немога да изкажа менние по въпроса просто защото сам Момче.
Mirelchetoo14
05-13-2008, 07:18
Невиждам кво смешно има в това един човек да не е образован.
Прав си,направо си е трагично :lol:
ПП:Излиза попринцип доста сперма.Не знам защо при тебе не е така,иди при специалист да се консултираш.Препоръчвам ти психолог и после начален учител :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D
gPa3HuTeJl
05-13-2008, 07:32
Невиждам какво смешно има в това, един човек да не е образован. Но както и да е немога да изкажа мнение по въпроса, просто защото сам Момче.
И ти п1к като си награмотен си трай..
И на мен ми стана смешно в началото.. като прочетах.. ама недейте се подиграва толкова.. някой не знаят, че от момичето не може да излиза сперма.
При мен не "излиза" течност, но при някои момичета оргазмът е съпроводен с обилно отделяна на течност. Мисля, че тзи момичета са доста малко .
Женската еякулация при оргазъм
Женската еякулация настъпва при оргазъм, ако изобщо настъпи. От вагината излиза течност - на капки или на струйка - и много често това се приема за напикаване, защото усещането е същото, а и течността идва от същата посока - основата на пикочния канал. Там - около уретъра, са разположени парауретралните жлези, които са около 30 на брой, от които идва тази течност и които са в състояние да произведат тази течност за неочаквано кратко време. Тези парауретрални жлези представляват система от каналчета, отворени към уретъра, които са обградени от голямо количество нервни окончания. Това прави цялата тази област особено чувствителна при стимулация и при такава стимулация някои жени изпускат течност. Каква е тази течност и за какво служи не е известно на науката, но това, което се знае със сигурност е, че не е урина и не е лубрикант (овлажняващата течност във вагината), защото има различен химичен състав.
girl91,bravo za poleznoto info! =D>
7 точка от правилата
/closed