Влез

View Full Version : Учителски Бисери

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14

semito22
08-03-2013, 09:18
gospojata po muzika:ai sprete taq muzika che me zabolq glawata :D

semito22
08-03-2013, 09:38
nashiq po istori ii toii e lud po levski sluchaino da ne uchish v petkano :D

BVBnoname
08-05-2013, 22:36
Господина по биология изпитваше един съученик и му писа двойка. После каза тебе и учените не те знаят що за същество си сигурно амебълче (Амеба+ чехълче).

heartsdesire
08-05-2013, 22:43
Един съученик: Господинеее, може ли да отидем да играем футбол?
Господин-заместник: Да, ама вървете тихо, че може да ме уволнят.

tHe_COolEst_GIrl
08-07-2013, 07:42
Хайде малко и от мен:

В началото на часа(понеже бяхме ужасни :D) математичката ни вдигна прави, после ни пита "Абе вие защо сте прави?" :D :D :D
А онази по БЕЛ: С какво си играеш между краката? :D :D :D

danka__
08-07-2013, 12:21
Изпитваха ме на дъската, чудех се как да се измъкна и казах:
"Окото ми влезе в нещо. "

Е, ама че хитро! :)))

danka__
08-07-2013, 12:26
Първия срок в училището бяхме втора смяна, целия клас без момчетата си четем учебника по БЕЛ, извендъж в един момент учителката хвана съученикът ни да мастурбира в час и вика"Кво бъркаш там БЕ?????? Нямаш ли работа???" /госпожата е бясна и пищяща/ и всички се засмяхме много.
п.с-може да е тъпичко , но все пак казвам. :D

abv123
08-07-2013, 13:35
Забележка в дневника - "Слуша музика в час по музика"

tHe_COolEst_GIrl
08-07-2013, 14:35
Аз се сетих за още един:
Госпожата по БЕЛ: Ще млъкнете ли или да чукам още? 8-) 8-) 8-)

Pr0gr3civ3R
08-07-2013, 14:37
Заминавам за германия с родителите си след 1 месец и ще кажа на госпожата dumb bitch :D
ще бъде голямо шоу :D :D

Chacho
08-08-2013, 08:28
Заминавам за германия с родителите си след 1 месец и ще кажа на госпожата dumb bitch :D
ще бъде голямо шоу :D :D

Ти не питаше ли как да свалиш няква мацка?

Тъп си, почни от това.

Gonnu
08-09-2013, 10:53
"Който го няма да си вдигне ръката "

angelk_m
08-10-2013, 22:42
Заместничка по математика. Никой не я слуша какво обяснява. Подпря се с едната ръка на бюрото, другата си я сложи на кръста:
-Какво ме гледате? Не сте ли учили езика на тялото?

f0rteam
08-15-2013, 14:44
Че аз да не съм мечка , че да ви плаша ... (rofl)

-xaxafuckyou
08-16-2013, 11:52
Г-жата по Български: "Марго миличка как се казваш?"
"Ходих на психиятър и да ви призная дъската малко ми хлопа..."
Аз:
- Аааа госпожоо хиччччч не си личи!

Жълто
08-17-2013, 22:02
Тъкмо влизаме в час по Биология, оставяме чантите, вадим учебници, химикали, тетрадки и като се наместим всички, даскала: "Ай тръгвайте си" :D :D :D и си заминаваме

Paris_98
08-19-2013, 12:05
Госпожата ни по Биология винаги, когато пише на дъската прави правописни грешки и когато и кажем се ядосва. Ето някои примери: вместо организъм - оргазъм (спукахме се от смях), вместо туберкулоза винаги пишеше турбеколоза и когато и кажем: -Госпожо, имате грешка. (Обаче се смеем) Тя отговаряше ядосана: - Вие пък нямате друга работа, поправяйте си ги в тетрадките. Всеки човек греши. :D

Cloud9
08-19-2013, 12:55
Повърнала ли съм ви контролните? -по английски.

Тя винаги говореше с английски термини и един ден ме изпитваше за края на годината и аз започнах да й говоря на развален българо-английски / пример- И той отиде до бийчовете/ и тя започна да се смее и ми писа 6.Но пък ме после се зачуди с тоя български дали ще си взема матурата.

Sowik.
08-26-2013, 16:41
В час по английски и на дъската стана дума за Beach и един умник каза Bit*h и учителката се развика и вика че не е това думата и тем подобни и написа Bitch на дъската с големи букви :D

qna_28
08-27-2013, 18:07
Боби стани долу
Искам да чувам как мълчите(математика)

Light_Dreamer
08-29-2013, 10:29
(От госпожата по история)
Един съученик и госпожата.
Госпожата:
-Ся кажи ми какво е Временното Руско управление.
Той:
-Еми, то такова...
Госпожата:
-ДВОЙКА!!!
Той:
-Вие сте расистка.
Госпожата:
-Забрави дърта, грозна, луда и истерична.

Ето още един от историчката.
Телефонът на госпожата звъни:
-Уф, сигурно е някоя луда майка.

Light_Dreamer
08-29-2013, 10:36
Забележка в дневника - "Слуша музика в час по музика"

Охо и една приятелка такава. Не стига че не правихме нищо, й писа забележка.

Kitty Bloom
09-08-2013, 10:00
Един ученик ще накажа заради целия клас!
Като не ви се учи, не идвайте да ми дишате кислорода!
( изпитва по история и един нз нищо) : Убит си, не си бил готов да се биеш с мен!
Кажете ми сега защо кръстоносците отиват на майната си, където е 40 градуса на сянка?
Трите най-важни неща в живота са здраве, ЖИВОТ и математика!
Задачата има безбройно много решения - от 1 до 6!
А за тая по английски нямам думи! Ето малко уроци по правопис от нея: study-sDudied, differnt from, Where did by this jacket from. , impoving, recomend.
География: Само България е 7 млрд. души!, Колко е надморската дълбочина?
Столицата на Украйна е Беларус!
Математика: Това трябва наум да ми го кажеш!
Защо му подсказваш? Подскажи му!
Веднъж по бълг. една приятелка слушаше музика и г-жата каза "Извади щурчето от ухото!"

Fenoxa
09-19-2013, 14:08
Днес имахме биология и госпожата тъкмо започва да обяснява как ще процедира в часовете, стига да изпитването и един съученик я прекъсва и вика "Пред дъската" а госпожата каза "Да бе, закфо си ми". Тя тази като я гледам нещо и хлопа дъската и явно, че доста ще пиша тук :D

sweetka_96
09-19-2013, 16:03
Госпожата по български - '' Светлината е символ на светлото''

sunshine :**
09-23-2013, 14:12
днес по АЕ имахме госпожа , която заместваше.Тя държеше списък и гледаше кой къде живее и изведнъж каза : винкела няма да идва понеже перник е далеко :D а ние буквално имахме момче от перник и тя госпожата яко се избазика с детето :D ето още нещо от нея : абе вие сте били мн готини , казвам защото колежките ми казаха, че осмите класове са някви ушмугани , такива тъпи .... ама вие сте ми яки . дано ви преподавам догодина , ма ваща по АЕ като захапе - не пуска , та трудно ще ви свия от нея :D

Purple rain
09-23-2013, 14:47
"Знам ви там какво правите отзад с ръцете"
"Ако ви е студено сутрин като идвате на училище,пийте по 2 греяни ракии и ще топите снега" :))

stani_stani
09-28-2013, 18:15
" Затворете си очите и си представете един лимон! Така жълт и красив. Сега.. Отворете ли очите. Ми няма лимон!" - господина по Психология. ; "Спящи принцове и принцеси в час не искам!" - по математика ; какво ми се будалейтИ тука :D :D

MonicaR
09-30-2013, 12:07
Класният по история обяснява за Васко де Балбоа:
"Значи, той преминал Панамския провлак и си казал "oh, shit, тук имало и друг океан" :Д

10-03-2013, 18:20
физичката каза на едно момиче да си вземе стола и да застане на прозореца /понеже при нас са много на високо/ и казва:аиде скачай :D :D :D :D после викаше на едно момиче / не знаеше формулите/ : аиде де говори, какво е това - круши, ябълки , презервативи ???? :D :D нямаше такъв смях просто :D :D

teenems
10-06-2013, 15:31
Чичовци се четат за 1ч, а при бързо четене за 1ч. и 30мин....окей,няма проблеми :D

heartsdesire
10-07-2013, 19:45
Една съученичка: От къде да си намерим тетрадка по история?
Господина: От аптеката се взимат книги, от книжарницата - лекарства. Вземи един хляб от зеленчуковия магазин и пиши на него.

Any_98
10-17-2013, 21:50
Искам да чуя тишина ... в стаята да се чува само тишина, шума е на вън ...

ilincheto
10-20-2013, 16:21
Тоя по химия: бяхме на екскурзия с приятели в Щатите за 1-2месеца и пихме една много хубава лимонада и кво стана спряхме да мислим за жени .. И гледам аз в съдържаниято имало бром и всичко ми стана ясно..
Ученик от класа: да не сте гей??

Математичката: дежурното ученик да изтрие дъската
И пак тя: 21 първи номер да каже отговора на задачата
21 номер: госпожо аз не разбирам на математиката
Госпожата: я излез тогава на дъската да ми решиш задачата

Класната по немски: das ist idioten!! - превод това е... За idioten мисля че няма такава дума в немския но се подразбира какво иска да каже за едно от момчетата в класа :D :D

И тая по английски: вие двамата ръцете горе на чина да ви виждам какво правите(ставаше дума за едно момиче и момче които седяха заедно на чина и бяха доста близки)

colorche
10-21-2013, 13:10
oooo biolojkata gi rusi edni......." sledvashtiqt koito progovori shte napysne vrata ot drygata strana na staqta ...toest shte napysne vratata ot tazi...abe razbrahte me be hora! " ili puk "abe vie hora ne ste hora be hora, vie ste ebasi naroda" :D :D :D

colorche
10-21-2013, 13:17
:D :D :D :D male nee :D :D :D

plami.v.godona
10-22-2013, 13:41
Г-жата по физика: Който го отвори да го затвори! (за прозореца)
Г-жата по математика: Светлината свети ли ви?
Г-жата по БЕЛ: Асене, ти си един от тези, които скочи надолу тази година!
Пак тази по БЕЛ: То трябва да се учи, иначе само да си чешем езиците не става!
Г-на по история: Вальо, стига си хълцал като префърцунена лигла!
Пак този по история: Явор (един по-дребен) е питбула на класа!
Тази по музика (в рамките на 3-4 секунди): Какво е сюита? Какво е сюита? Симона, какво е сюита? Какво е сюита?
Тази по география: Не знам какво ви пречи да питате някого за домашните - имате си фейсбуци, имате си мобилни температури...

Ако има още нещо ще пиша пак!

KHALIFA'S
10-22-2013, 16:38
Г-на по физика: Пералня някой виждал ли е ? :D

hristo99
10-22-2013, 16:51
Господина нещо си тананикаше "Мъж ли съм? Само едно кръц и съм жена" :lol:

10-22-2013, 17:00
физичката към едно момче : абе ей сопол , я спри да хъркаш :D

shmatarok
10-22-2013, 17:01
Господина нещо си тананикаше "Мъж ли съм? Само едно кръц и съм жена" :lol:

:lol: :lol:

konan7
10-28-2013, 14:04
Ето още бисери от СГСАГ! :D:D от септември 2013 до сега:

Математика ( Сярова ) Дайте ми учебника ЗА ОЛИГОФРЕНИ!
-Искаш ли да те забия със задача?

Английски ( Силянчето)
-Петре, изплюй си дъвката!
-А?
-Не ми АКАЙ!

ХИМИЯ :Диалог м/у момче и класната

-Г-жо, какво казахте след мен?
-...... не помня
-Е, как не помните да нямате ЕКСПРЕСНА СКЛЕРОЗА?

-Кой ви е класен?
Звяра Савова :D:D:d

Биология ( Е, не тая ме убива всеки път! )

Илия вади термос с чай.
-Илия, в час не се кърка, бе! :D:D

Сградостроитество:
-Вие отзад какво правите? С телефона ли се занимавате?
-Не, с химикалката се занимавам.

heartsdesire
10-28-2013, 14:12
Химичката: Следваща точка. Сега, трябва да поговорим за едно много важно химично съединение. То е с мирис на развалени яйца. Напишете отдолу: С мирис на развалени яйца.

BlackEyedPeas
10-28-2013, 17:00
Химичката: Следваща точка. Сега, трябва да поговорим за едно много важно химично съединение. То е с мирис на развалени яйца. Напишете отдолу: С мирис на развалени яйца.

:D :D :D

BlackEyedPeas
10-28-2013, 17:01
Преди години по музика:
- Госпожо, то не е така.
- А? ... уф пак започнах да акам.

saruhi
10-28-2013, 17:06
Тази по литература:
-Мегдана е възрожденския фейсбук! :D:D

hristo99
11-02-2013, 13:56
Преди време миналата госпожа по математика ни раздаде тестовете да си видим грешките. Един от нашия клас каза "Блаа, вуни на кисело зеле.". И всички почнахме да си миришем листовете и наистина миришеше на кисело зеле. И госпожата: "Еми да, готвех кисело зеле. Ама чак пък толкова да лъха... Я да видя." Тя подуши един лист и почна да се хили, след което отново стана сериозна и каза "Е, съжалявам, ама трябваше да наглеждам зелето и реших да ги проверя в кухнята. Вие пък сте толкова гладни, че не гледате резултата, а гледате на какво мирише. И какво като съм ги проверявала в кухнята? Нали не съм ги проверявала в тоалетната? Така че...". Интересното беше, че следващия път като ни връщаше тестовете всички пак почнахме да ги миришем и госпожата яко се ядоса. :D

passion...
11-03-2013, 12:58
Г-на по физическо (към момчетата, трениращи футбол)- "Прибирайте си топките и изчезвайте" :D

Cherry~♥
11-04-2013, 15:25
Г-на по физика " Часът свършва когато аз свърша! " ;ддд

ikon
11-09-2013, 20:33
Химия - господинът към съученичка - "я излез на дъската да размажеме малко грима"
Биология - дежурният коментар на г-на към съученик, който не знае - "ти чаткаш ли нещата или не ги чаткаш"
География - госпожата към съученичка - "престани да преписваш", съученичката - "е, тоя път не съм преписвала"

tHe_COolEst_GIrl
11-11-2013, 13:29
Една моя даскалка гонеше едно момче и каза "Я отиди да затвориш вратата от външната страна" :D

hrissie
11-13-2013, 11:50
Огняне,нали се казваш Огнян :D - физичката

zero
11-15-2013, 14:35
Корабите потъвали, после се връъъщали

moni10
11-18-2013, 16:50
(превеждаме текст)
Даскалка: И ако си мил и обичаш работата с деца, трябва да станеш учител. Което ми напомня какво аз правя тук.
Същата: Който е тъп и не може да помни да си записва, като мен!
Пак тя: Преведи ми изречението - Забранено е да се карат ски през лятото.

По музика: Ах, отплеснах се, каква съм кукла!
Пак тя: Ще се разделим на два отбора - отбор Гъдулки и отбор Гайди.

Българичката: Слушате ли оня...Тапак ли, какъв беше...
Същата: Снуп Дог остаря, Лайн стана човека, одъртя.
Същата: Тимбъркейк ли, какъв беше...
Същата: Джъстин Бивър...

koceto_kr
11-21-2013, 09:43
Г-жата по БЕЛ към момче, което се оригна в часа: "Оригваш се когато си искаш, държиш се неприлично, остава сега една чекия да си удариш тук пред всички в часа"

Г-жата по физика (70 годишна, пенсионерка, голямо куку), казваме й: "Г-жо, имате червило по зъбите" и тя застана на подиума пред всички и започна яростно с пръст да си търка предните зъби, и всички се спукахме от смях

Г-жата по химия: "Не сте тук за да ми тровите нервите, аз съм тук за да тровя вашите нерви, и ми плащат затова!"

anonymous895156
11-24-2013, 14:39
В час по английски и на дъската стана дума за Beach и един умник каза Bit*h и учителката се развика и вика че не е това думата и тем подобни и написа Bitch на дъската с големи букви :D

Много диви yolo swag

heartsdesire
11-24-2013, 21:12
Госпожата по литература (класна ни е) към един мой съученик: Малоумник! Що не учиш?
*На следващия ден*
- Не сме тук събрани, за да се харесваме. Аз не съм груба с вас. Някога да сте ме чули да ви наричам малоумници? Не.
:D

miglenamarkova
11-30-2013, 20:44
еее. Страхотни са всичките. Особено оня за гъбата. А я вижте при нас кво става.
Забележки в дневник ( от госпожата по история на музиката):
Номер 16 изгубил психическо равновесие.
Номер 18 изгонен за да плаче.
Номер 4 се размотава под бълкона.
Номера 3,4,7,9 - рошави и страшни.
А тези са устни:
Коя свиня обърна кошчето.
Докато аз мълча и вие ще мълчите.
Ние: Госпожо полата ви се е разкопчала
Тя: Е не е ваша работа защо е разкопчана.
А тва е на тая по география:
Тя: Анжи иди ми взими от бара една кашкавалка.

mimit0o0o
11-30-2013, 21:01
хахахах един ден умрях да се смея с учителката по биология..учихме за човекоядците и тя каза:
-Между другото човешкото месо е много вкусно..-аз си седях на стола и не се сдържах започнах да се смея и тя ме попита:-защо се смееш-а аз
-ами госпожо опитвали ли сте го
-не,просто съм чувала ;ддд

konan7
12-03-2013, 12:48
Тези са съвсем пресни :D

То бива бива, тук се разчекнах да ви обяснявам!- математика.
Махни тая качулка, да не си си у вас.. у манастир? -математика.

Тази по физика е много готина, много ни радва!
-Аре, не ми се прави на шут!

Миналата сряда 1 час имаме физика и трябва да почнем в 7:30, но стаята е заключена и г-жата я няма, а е станало вече 8 без 15. Гледаме я задава се от стълбите.
-О, миличките ми... I'm soo sorry! :D:D:D

VasiG
12-04-2013, 17:30
Класната когато ни се кара:
''АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ ПОВТОРИ ..!?.... незнам к'во..

vycron
12-05-2013, 13:33
az:zdravaite gospojo
klasmata: tova e prosto prekrasno

Adi V.
12-11-2013, 11:58
Тая по музика
"Който влезе със закуска в стаята го хвърлям в коша"
При което целия клас е леш на земята от смях :д

StoichoRusinov
12-14-2013, 18:47
Аз знам няколко:
"Тошко не е време за хигиена, час по български сме" Учителката по БЕЛ
"Остави Константин, той е много чувствителен, сам себе си не може да понася. Па камоли някой друг"
-Госпожо може ли да пикая?
-Не!
-Амо много ми се пика.
-И на мен също!
-И на мене също.
"Абе напрово излизайте и да серете не ми пука. Пиша ви забележки."-Задават неудобни въпроси.

YSMF
12-17-2013, 20:58
Не е учителски, но класната проверяваше теми и зачете: "Цар Петър, внук на Борис и син на Симеон, е един от най - надарените български владетели" и всички избухнахме в смях.

didi222
12-26-2013, 19:55
Господинът ни по БЕЛ е много печен.. от 5 клас ни преподава и си има собствен Благой (любимата му пръчка). Веднъж влиза ядосан в клас, заради резултатът от контролното. Изпитва един ученик, но той първо не обелва дума. Господинът го пита и момчето започва да казва пълни простотии. Господинът стои, гледа го, кара го да седне и промърморва "Майка ти да ..." после поглежда към нас, а ние се правим, че нищо не сме чули..

didi222
12-26-2013, 20:03
Една моя приятелка получи за подарък слушалки с Bluetooth. След час по музика г-жата спира нея и още едно момиче (също със слушалки) и пита: "Абе, деца, наистина ли се слуша музика от това? А колко струва? А трябва ли да се пъхне нещо в дупката, та да се чуе звук?". Направо.. :Д :Д :Д

didi222
12-26-2013, 20:09
Отново господинът по БЕЛ. Той преподава урока, а едно момче(много неподредено) си дърпа крачолите нагоре. Господинът го поглежда и му се развиква: "Какво си дръпнал крачолите? Да не си си у Вас! Да ти гледаме косматите крака! Ако искаш си събуй обувките и чорапите да ти помиришем краката! Може дори да си извадиш оная работа и да я размяташ!" - наистина прекали, ама ние се пукахме от смях...

HankMoody8
12-27-2013, 16:57
Биология:
-К'во ме гледате кат икони, чакате да ви рисувам ли?!
Когато искаше да правим контролно:
-Имате класно в четвъртък ли? ЕЕ че мен к'во ме интересува, ще прайте в четвъртък! Като не се оплачете на арменския поп или в Страсбург!

Математика(господин):
Към един съученик , който вдигна на дъската:
-Аз съм твой....и ти си мой!

Didko_Beats
01-04-2014, 11:58
Аз на дъската за някво квадратно уравнение,пиша,пиша и учителката по математика:
Дидо виж как напраска дъската с простотии...
Класа:Що са источи бе :D
Госпожата:Добре момчета*,а сега по тънката част...

ПП: момчета - защото в цялата гимназия има само две момичета.(повечето не издържат)-обръщат резбата :-D

пAteNцЕ
01-04-2014, 12:07
Била съм в много градове и държави в България :lol:

- Аз съм ви обидена(разярено)
(най-спокойно) Добре...

qni4ka546
01-13-2014, 10:24
Имаме супер готина госпожа по математика..!
Най-често използваните фрази от нея са:
- Верно ли бе?? Нямаш домашно. :D Или
- Кажи ми как можеш да разделиш една круша на пет ябълки.
Постоянно заменя цифрите или числата с плодове..! :D
А госпожата по химия, все едно, че играе театър. Тя размята ръце и чак тропа с крак и се тръшка..! :D

Paris_98
01-13-2014, 13:38
Това са от днес. Господина по История проверява отсъстващите, а Рени отсъстваше и той вместо да пита за цял ден ли отсъства каза:
- Тя за цял живот ли отсъства!!!
И след това целия клас прихна да се смее :D

veilside88
01-14-2014, 13:47
Тоя никога няма да го забравя.. *преди 3 години*
Влиза госпожата в стаята и записва на дъската - ,,Под Индигото''-движението на националния дух ..
:lol:

vakanciqta
01-16-2014, 20:53
тая по география ; това го коментирахме ,но не сме го казвали ..

Само минавам
01-16-2014, 22:25
Номер 16 изгубил психическо равновесие.
Номер 18 изгонен за да плаче.
Номер 4 се размотава под бълкона.
Номера 3,4,7,9 - рошави и страшни.

http://picbg.net/u/28497/28845/351143.gif

Lilanda
01-18-2014, 15:48
бълкона.
Някакво животно ли е това?

nikol.plamenowa
01-19-2014, 15:03
Госпожата по немски ще пише 2ка на някого,отваря дневника,пише я на друг номер и казва '' ОПА,ХИМИКАЛКАТА СБЪРКА' и затваря дневника.

Madlenita
01-19-2014, 20:33
Госпожата по биология написа забележка на един от нашия клас "Ученикът си говори сам в час!".....
Проверяваме едни тестови книжки по литеретура и госпожата казва:Имахте много грешки!Бунтовникът бил благодарен на баба Илийца, защото тя му занесла кекс и одеало....защо направо не е помъкнала и Дормеото?...това не е смешно, а направо трагично

В друг клас българичката дала маркер на едно момче и му казала да напише нещо, обаче я викнали в дирекцията и тя излязла.Момчето продължило да пише, обаче по едно време маркера спрял да пише и казал "Да ти еба майката!" в същия момент тя влязла и го попитала "Айде сега Викторе да ми обясниш как се eбе маркер!"

Mishell_
02-04-2014, 07:37
Г-жата по география:
- Цвети, КЛИМАТИЗИРАЙ се върху урока!

Г-жата по математика:
- Невъзможни сте до ПЛЮС БЕЗКРАЙНОСТ!

Пак по география:
-Деца, искам да напляскам някой! :D :D :D

Didko_Beats
02-04-2014, 07:49
По английски ме искарват на дъската:
Казва ми да напиша думата стилю
Аз пиша ..steеl..(като стомана)
Ама дидо ..не се пише така
Махам го и пиша stihl(като трион)
И така не ...
Пиша steal (като крада)...
И така не е...
И вече не издържах и казах ...стил като какво ..
Еми стил като стил какво толкова не можеш да разбереш.......и така и не можах да разбера за какъв стил става дума ...

пAteNцЕ
02-05-2014, 12:20
Извади си кабелите от ушите :lol:
(слушаше музика)

ekaterinadimitrowa
02-06-2014, 09:18
Госпожата по музика ( ако дъвчеш дъвка ) : Прибери си дъвката в джоба !
Госпожата по биология : Седях в автобуса и гледам 14 човека си въртяха телефоните, а другите 8 си бяха пъхнали тези кабели в ушите ..
Пак гопожата по биология : Ако кихнеш ще те изгоня ! .. :D

smille98
02-06-2014, 12:25
(smushame muzika ot telefon w mejduchasieto)
g-jata po matematika wliza:Az kolko pyti da wi kazwam da ne SLUSHATE TELEFONI :D :D :D

пAteNцЕ
02-08-2014, 16:04
Свободна тема, НО без коли, отбори, графити, обезобразени хора, сякаш някой им е хвърлил ютия в главата ...По рисуване :Д

Panda^^
02-17-2014, 14:34
"Стига спа тва не е спа хотел "

Summer Fresh
03-02-2014, 13:36
- Започвай да пишеш преди да съм ти драснала двойка.
- Но госпожо ръцете ми са замръзнали.
- Духай, ти го можеш! :D

BonyBunny^.^
03-03-2014, 06:52
В час по музика:
*една съученичка си похапва*

госпожата: СТИГА ПЛЮСКА БЕ МЪРШОО!!! :lol:

Chichi
03-03-2014, 09:27
Учителката по немски език : Помислете преди да помислите ! :д

Maria Boeva
03-07-2014, 19:49
веднъж класната започна да брой -1,2,3 поради причини ,който не си спомнями един дойде до нея:
-Госпожо може ли да отида до тоалетна?
-На място ти седни!
и се получи:1,2,3 на място ти седни :)

DownloadVirus
03-07-2014, 19:56
В час по музика:
*една съученичка си похапва*

госпожата: СТИГА ПЛЮСКА БЕ МЪРШОО!!! :lol:

Аз не видях абсолютно нищо смешно..
То това си е трагично,ако е подминато ей така..Няма право да обижда по подобен начин.

Didko_Beats
03-07-2014, 19:57
Това беше много брутално 8-)

В час по Психология ... тоз и без туй ней добре с главата , си дрънка нещо по темата , и започва да са кара на един мой съученик...

Той много се ядоса и му каза - Духайте го господине xD

И оня нали е шматка му вика усмихнат :

Само аз ли да го духам ? ... Дай и на другите , ако имаш толкоз материал 8-)

hapuro matata
03-09-2014, 19:58
Госпожата по биология :
Кое е положителното при половото размножаване ?
Аз : Удоволствието !

nikssaa
03-14-2014, 14:16
Днес по физическо господина се обяснява на едно момиче - Гледай само топката
Едно момиче казва - Гледайте само топките!
Господина - Гледайте ако искате моите, ако искате гледайте вашите

-----------
Английски
Постоянно ни се карат за телефоните да не ни звънят и т.н
Стоим в часа по английски бяхме се разприказвали и звъни телефона на госпожата - Чакайте малко млъкнете че ми звънят

-----------
Биология
Госпожата изкарва едно момиче да чертае нещо по урока, друго момиче се обръща да си говори с другите назад
Госпожата - Млъкни ма!

Soulless_Fighter
03-29-2014, 17:27
Учителка по География: Който не помни и е тъп си записва, като мен!

BlackAngel24
03-29-2014, 18:57
ох, такс са хиля че не си уцрлвам букрите.
Аз за тия бисери имам цял тефтер.Ето някои
История :
господина изпитва : А твоята съдба Пламена е да си при Симеон...
Пламена : мълчи
господина :Момичето ми, като не казваш нищо за симеон поне за сина му няма ли да кажеш?
Оная пак мълчи.
господина :....Или викаш да са проклети всичките фо 9- то коляно?

природа :
Когато водата се изпарява тя отива нагооре във облаците....
Павел :В Рая ли?

гео :
Река Дунав се влива във Варна..

А в кабинета по История имаме един череп (не истински, дялан) а до него е гилотина от клечки за зъби с острие от самобръсначка.господина все казва :
Деца, не ми зяпайте черепа щото вие сте следващите.

Dark horse
03-29-2014, 20:59
По биология: НЕ ЧУВАМ ТИШИНА! ;дд
По математика: Аз тука да не съм ви падар, бе?!
По география: Ще ви скъсам задниците от изпитване ! ;ддддд (после ни се извини за думите си *рофл*)

Eagle 123
03-29-2014, 23:37
Тия моите учители по всеки предмет имат бисери.. Ей тва ме изкърти оня ден от учителката ми по английски : “You are in danger of extinction!” ии “Are you still alive?”..Ех, няма да забравя никога миналата година като учихме за еволюцията госпожата по биология ми вика - "Николай, слушай ме внимателно, ако искаш да разбереш поне нещичко за маймуните!", да включа и епичното "Мария, с дъвката - в коша!
Или учителя по физическо, много голям образ - "Нито едно природно явление не може да ме спре да ви напиша отсъствията! може и "Момчетата са без облекло и се държат непристойно" и "Момичета, събличайте се, аз ей сега идвам!, както и другаря Ценкин, бруталния физик - "Какво ми се мъкнете на тумби един по един?!" да включа разбира се и "Ако ти ударя един шамар, ще започнеш да трептиш хармонично..." , и най-якото, което ще запомня от него е Хайде, бачкайте! Пушек да се вдига! Да мирише на изгорял кабел!, математичката с "Защо си нарисувал такъв неравен квадрат бе? Да не си далтонист?", както и "Представете си, че съм триъгълник и се въртя около оста си...По български най-готината госпожа с нейния бисер - "Знаете, че не ви чувам нали...И тая по музика от едно време с "Който слуша чалга, ще го накарам да я преведе на английски!"

Eagle 123
03-29-2014, 23:39
Пропуснах историчката Ризова - "Като си обръщате листите, недейте да предизвиквате цунами!" и "Това театър на абсурда ли е?"

Eagle 123
03-29-2014, 23:42
аха ии по география „Къде се обаждаш от преизподнята?”. (rofl) Ама гадното е, че скоро завършваме и ще се наложи да слушаме живот и здраве след някой друг месец скучните доценти професори асистенти и сие...

tero213
04-05-2014, 15:05
Да ми кажете десетоъгълна пирамида колко върхове има ?

anonymous895156
04-05-2014, 15:25
веднъж класната започна да брой -1,2,3 поради причини ,който не си спомнями един дойде до нея:
-Госпожо може ли да отида до тоалетна?
-На място ти седни!
и се получи:1,2,3 на място ти седни :)

шегаджийка :)

Bilyanna
04-06-2014, 18:47
Излез от външната страна на вратата. :D - физичката

sramejlivkaa
04-06-2014, 19:15
"Как беше тая дума на английски бе ученици?
Само да го измисля и ще ви кажа."

"Стояне слез доло при Желев(психолога).
Желев е горе, госпожо."

sramejlivkaa
04-06-2014, 19:32
"Добре бе Иване, не може ли вкъщи да си играеш на игрите?
И той: Ами аз за училище ги тегля."

"На едно момче му песаха 2ка, отсъсвие и забележка за един час. И той: Нещо друго да ми пишете или то не остана?"

Didko_Beats
04-06-2014, 19:37
Ах спомних си за старата учителка по музика с която не се харесвахме много 8-)

- Аз обясних ли, че докато се пее не се говори!

Съвсем сериозно ми написа забележка в дневника - "Слуша музика в час по музика'' защото си бях сложил слушалки - после класнатa се скъса от смях 8-)

Най-интересно ми беше тази по физика като написа '' Десислава използва часа по физика като фризьорски салон'' :D

BlackAngel24
04-10-2014, 17:21
А при нас :

Физическо (в салона сме)
"Зорница изплюй я тая дъфка! "
А Зорето най - спокойно си изплю дъвката .

Математика правим някакви упражнения по някакъв повод и госпожата диктува какво да пише изпитаната :
"Три четвърти Мая на дъската плюс 'еди си кво си '....
Мая е жертвата :---

БЕЛ :
"Сега към определението да отворим една скобичка...В скобата запишете :.. Иване такова со прасе че не мога да те гледам вече с тоя тост.

Руски Шастайова
"Чуя ли още някой да казва тоалетна в моя час ще го пратя в тоалетната!!! "

История
На дъската има някаква картинка и едно момиче пита :"Какво е това там г-дине? "
господинът :
"Съдбата ти, Даниелче! Дай си тетрадката и разказвай урока . А за другите любознателни : обяснявах на едни ваши съученици от 'Б ' как се гори човек на клада! "

Музика :
Блъскайте леко!

Контролно по география.Валенсия ме кара да й кажа една задача. Настъпила е тишина... чува се само драскане на химикали. Валенсия изкрещява : АЙДЕ ДЕ КАЖИ МИ ОТГОВОРА НА ОСМА ЗАДАЧААА! "....Г -на ме погледна и направо си каза :"Аз си мислех че съм по -тъп от вас! "

JustaLittleKid
04-11-2014, 18:40
http://mall359.com/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D 0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D0%BA%D 0%B8-%D0%B8%D0%B7%D1%86%D0%B5%D0%BF%D0%BA%D0%B8-165-obiavi.html?utm_content=bufferedd40&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

Умирам. :D :D :D

Петър_
04-12-2014, 07:46
Ооо , да :D. Има една даскалица , която ме мрази , винаги се оплаква от мен :-x. Нещо не съм и симпатичен , но последният път така се затапи (никога няма да го забравя). Имаме час при класната и оня влиза и казва:
"Ти , знаеш ли , че днес твоя клас имаха контролно и по време на контролното засякох Петър в автобуса с който идвам на работа :D :D :D :cool:
Класната: "Е , чакай , нали каза , че сте правили контролно?

И , оня като млъкнааа :cool:

bulgarian_soldier
04-14-2014, 15:07
Остават 1-2 минути до края на часа по математика:
Аз: Госпожо, свободни ли сме?
Тя: Да, свободни сме, още от 1878 година :D :D

Belew
04-15-2014, 21:51
Госпожата говори по телефона по време на час и всички мълчим !
Телефона ми звънни и тя казва "В ЧАС Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ВЛИЗА С ВКЛЮЧЕНИ ТЕЛЕФОНИ" след това от моя страна последва "На майка ти путката , ти като говориш някой нещо каза ли ти" ... И така :D

Nawyyy
04-17-2014, 11:07
В моментът в който класът ни говореше много силно : "Не искам абсолютно никаква тишина" - Госпожата
Някой искаше до тоалетната пита г-та. тя- "кажи си номера" и отговорът от съученичката "08765..." ;дд
"стрии дъЗката" . " въх тая крава как бяга, ще я блъсне някои самолет" случката беше с куче бягащо по пътя и трябваше КУЧЕ да го удари.. ;дд

shmatarok
04-17-2014, 11:43
Госпожата говори по телефона по време на час и всички мълчим !
Телефона ми звънни и тя казва "В ЧАС Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ВЛИЗА С ВКЛЮЧЕНИ ТЕЛЕФОНИ" след това от моя страна последва "На майка ти путката , ти като говориш някой нещо каза ли ти" ... И така :D

Много ли се гордееш с това?
Егати простото поколение.

Kally3
04-18-2014, 23:03
Теодор : ще те еба с кура
Г-жата по фвс : ри изобщоимаш ли такъв

Гжата по философия : деца кажете къде е гъбата защото вече я намерих :Д

sweetka_96
04-20-2014, 21:12
Г-жата по български: бог като бог ама с главна
Г-жата по музика: още 1 път да видя карти и края е с вас..
Г-на по физическо: ако пак ритнеш топката майка ти ше ритна!

пAteNцЕ
04-23-2014, 14:13
Госпожо, гъбата се закачи за вас.
Много ясно, знае си собственика :D

Mischeto
04-28-2014, 21:03
Госпожата по музика минава покрай,всички внимателно ни наблюдава и ако някой я погледне го изпитва на някакви невъзможни неща...

konan7
05-02-2014, 18:38
Гна по история: който иска до тоалетна да отива
Някой: до банята!
Гна : до банята да се подмие

История : петре ще те изпитам там до коша

Миткова география : вие сте ниво под трева

Вие сте пълно ЗЕРО

госпожата по право минава и събира телефоните на тези които играят
Валерия: госпожо да не звъните на никой защото нямам минути

konan7
05-02-2014, 18:46
История: ще започна с Гергана ще мина през спасимира и ще свърша при сами

История: Самуелче мила какво гледаш там между краката си

Английски:
Госпожо как ви е зъба
Еми счупило му се е малко парче
Да ви го дочупя ли

nikito9898
05-05-2014, 14:28
Аз: Господине, как си обяснявате пасивната агресия ?
Господина по психология: Откъде да знам, да ти приличам на психолог?! :D

Stoqn_Trakiev
05-09-2014, 05:43
Добър ден! Иска да ви предложа възможност за печалба от дома, докато си четете форумните мисли например. Посетете: http://iconomicabg.blogspot.com/p/blog-page_2.html Ако алседвате инструкцийте, нещата се случват.

radiiii
05-12-2014, 08:01
-Йовчо какво правиш под чина?
-Ами, госпожо чадъра ми е отдолу и Петьо не спира да го пипа!(вади чадъра от под чина)
-Тогава го закачи отстрани на чина има закачалка.
-Ама госпожо той няма дръжка.
-Нищо отивай да го закачаш. (г-жата по английски)

Малко извън темата. Някой опитвал ли се е да продаде госпожата си в интернет! Аз пробвах да продам госпожата по английски в bazar.bg и цялото даскало разбра и даже разбра че съм аз.(Под цялото даскало разбирайте учениците.) И се получи много смешно особено с описанието на предмета. Жалко че се наложи да го изтрия.

Ouroboros
05-16-2014, 08:43
По БЕЛ:
"Деца, според гръцката митология луната е синя с цвят на портокал."
"Думата нещо не значи смисъл"
"Аз разтварям всички ципове, бъркам по всички дупки и изваждам всички пищови. И учениците знаят, че при мен трябва да си извадят пищовите."
"И аз като срещам едни ученици гледат някакъв телефон. И аз като ги питам какво гледат, те ми казват (и почва да врещи) СЕКС, ПОРНО, ШВЕДСКА ТРОЙКА..."
Така го изкрещя, че и в съседната стая я чуха.

По технологии:
"Не искам да чувам никакъв звук. Всички ли сте тук? А, Невена я няма. Къде е тая овцЪ?"

dani.cool
05-18-2014, 11:14
тя Майчето е много добричка.. пише си цифричките от А до Б хихи.
Ти в коша, а дъвката вън! :D

dani.cool
05-18-2014, 11:16
Ouroboros това ми е много познато.... хм от къде ли? :D

Ouroboros
05-18-2014, 20:25
Ouroboros това ми е много познато.... хм от къде ли? :D

Дуцо, ти ли си това?

dani.cool
05-19-2014, 06:55
Дуцо, ти ли си това?
не ми викай така че ще те хвана и ще те одуша!!! да аз съм хихи

li0n
05-19-2014, 08:13
Съвсем сериозно ми написа забележка в дневника - "Слуша музика в час по музика'' защото си бях сложил слушалки - после класнатa се скъса от смях 8-)

Съвсем сериозно в нашия дневник има забележка "Класът пее в час по музика."

BlackAngel24
05-22-2014, 11:25
Вкабинета по история има компютър. Господина веднъж гледаше страницата на някво кино. Бие звънецът. Господина. : "Да видим коя е жертвата. ...ГОДЗИЛО, идвай отпреде! " (ставаше дума за Данила)
А горката Данила само зяпа умно....

По Гео: "Иване гледаш умно като тъпа рунтава овца. "
По Изобразително: "Ако видя още един молив ша ва заключа отвън! "

Mischeto
05-22-2014, 22:48
Г-жата по Химия,ни показваше накакъв опит(не започних името на разтвора) и ни казва:
Сега ученици,ще духна въздох през сламката в сместа,вие няма да го прсвите,защото последния път един ученик глътна от сместа!(След около 20 сек. г-жата глътна от сместа задави се и я изплю на пода :д)

rosi_to
05-23-2014, 20:00
Госпожата, която трябваше 2 години да търпя по ДБТ ( 5-ти и 6-ти клас)
Случката се развива в 6-ти клас.
Едно момче от класа:
- Госпожо, може ли до тоалетната.
госпожата:
- Отивай бързо!
След 2 мин. момчето се връща.
Госпожата:
- Ти къде беше бе?!
той:
- Ми.. до тоалетната
Г: - Теб па кой те е пуснал!
Той: - Ми вие госпожо.
Г. към класа: - Аз пуснах ли го?
Целия клас: - Да!
Г.: - Не аз не съм те пуснала. Сядай веднага и си пиши урока. :D

chupachups
05-31-2014, 08:11
Любимите ми бисери са от госпожите по Биология, Английски и Технологий :D
Едно момче си говори с друго за няк'ъв кеч в часа и госпожата ги чува и с една дървена палка отива при тях тупва гизад врата и вика "Айде двамцата да ви направя един умствен кеч на дъската" :D
Госпожата ни по Английски пък е срашна:
" Когато аз говоря и боговете мълчът" :D
*вика едно момче на дъската* " Рузвелт айде на дъската "
Имаше и една случка с нея... Пускат чалга в часа и госпожата се ядоса и нещата се развиват така:
" Абе ей сега ще ви завъртя едни чалга оценки на вас" - госпожата
" Добре госпожо, шест, шест, шест" :D :D
А госпожата по Технологий, реши, че ще праща СМС-си на roditelite na тея дето не слушат и всеки час по 10-20 СМС-са общо :D Баща ми беше получил "Нарушава дисциплината в час и излиза без позволение от часа", а си бях в къщи, болна по това време :D

dani.cool
06-02-2014, 17:36
Най-ненормалните учителски изцепки... "Георги, моето момче, гледай ме внимателно, ако искаш да разбереш поне нещичко за маймуните!
Сега се смеете вие, смея се и аз, но на края на срока ще си разменим ролите!
Ти, ти и топката, и тримата при директора.
Ще изгоня всички и ще работя с останалите.
Изплюй дъвката в кошчето, да не я изплюя аз!
Тук е написано черно на бяло със зелено.
Имам да казвам нещо на някои от вас, но първо ще го кажа на всички.
Това съчинение е написано с левия крак, и то с мазола!
Отдавна съм установила, че ви липсват първите седем години, а на някои от вас и повече, така че няма нужда да ме убеждавате в това!
Счупеното имущество се удвоява в троен размер...
Внимавай, че си вързал три пъти и цъфнал четири пъти по френски език!
Нито едно природно явление не може да ме спре да ви напиша отсъствията!
Конят, освен всичко друго, е и средство за удоволствие...
Да направим квадратен чертеж с известна правоъгълност...
Ученици, начертайте окръжност с формата на кръг!
През 1742 година, както си спомняте...
Цял час чукам ли чукам, а вие - нито "Ах!", нито "Ох!"!
Да знаете! На парченца ще ви нарежа, в бурканчета ще ви затворя! И всичко това от любов към вас.
Когато часовникът удари 13 пъти, не само че последният е грешен, но и поражда съмнение в останалите дванайсет...
Не ме гледайте какво говоря! Следете мисълта ми там, където я има.
Има отсъстващи - виждам ги!
Ученикът с дъвката - в коша!
Говорете си наум, че притеснявате изпитваните!!
Браво бе! Вие много учите! Вчера влизам в едната стая - двама четат, двама спят, влизам после в другата - точно обратното.
Казала съм: като се прозяваш, да си затваряш устата.
В българската възрожденска къща е имало три вида стаи - големи, малки и двор.
Ако Йовков беше жив, щеше да се обърне в гроба.
Подчертайте с кръгче!
Последните два чина да излизат моментално, утре да си доведат и родителите!
Какво ми се мъкнете на тумби един по един?!
Ами така е като с едното ухо слушате, а с другото приказвате.
По коя тема ще говориш, Петко? Забележи, че само на теб давам избор по какво да те скъсам!
Ученици, тъй като утре е събота и неделя...
Деца, много сте ми умнички, ама що тъй простейте, бе келеши.
Погледни се на какво приличаш! Панталонът ти смачкан, обувките - мръсни, не си се обръснал. Все едно си петгодишен...
Защо си нарисувал такъв неравен квадрат бе? Да не си далтонист?
... И ако някой ще се разболява, да ми се обади предварително.
Представете си, че съм триъгълник и се въртя около оста си...
Учител по математика
Ученици, виждате ли невидимите ъгли на пирамидата?...
Учителка по математика
Това тука е пила - с нея се пили, а това тука е чук - с него се чука... Ама не всичко.
Час по трудово
Ученици, сега ще взема две метални топчета... Едното от желязо, а другото от дърво...
От час по физика в седми клас.
Когато човек се задави, може да умре много сериозно.
Учител по биология
Това е масата на масата, която е в покой.
Учителка по физика
Всички да се строят зад шведската стена!
Учител по физкултура
Преведете думите, които не знаете!
Учителка по английски
Тази редица има залитания в търсене на околен ръб.
Учителка по математика
Той бил бедна душица - имал само едни гащи на гърба си.
Учител по литература
Никой да не ми пипа топките!
Учител по физкултура
Момичета, събличайте се, аз ей сега идвам!
Учител по физическо
Начертайте две безкрайно дълги прави с дължина 3 метра!
Учител по математика
Следвайте ме, аз ще ви настигна...
Учител по физическо...

smile :)))
06-02-2014, 17:48
Ще бъдеш екстрадиран от час :DDD даскала по биология

Ouroboros
06-02-2014, 20:57
Най-ненормалните учителски изцепки... "Георги, моето момче, гледай ме внимателно, ако искаш да разбереш поне нещичко за маймуните!
Сега се смеете вие, смея се и аз, но на края на срока ще си разменим ролите!
Ти, ти и топката, и тримата при директора.
Ще изгоня всички и ще работя с останалите.
Изплюй дъвката в кошчето, да не я изплюя аз!
Тук е написано черно на бяло със зелено.
Имам да казвам нещо на някои от вас, но първо ще го кажа на всички.
Това съчинение е написано с левия крак, и то с мазола!
Отдавна съм установила, че ви липсват първите седем години, а на някои от вас и повече, така че няма нужда да ме убеждавате в това!
Счупеното имущество се удвоява в троен размер...
Внимавай, че си вързал три пъти и цъфнал четири пъти по френски език!
Нито едно природно явление не може да ме спре да ви напиша отсъствията!
Конят, освен всичко друго, е и средство за удоволствие...
Да направим квадратен чертеж с известна правоъгълност...
Ученици, начертайте окръжност с формата на кръг!
През 1742 година, както си спомняте...
Цял час чукам ли чукам, а вие - нито "Ах!", нито "Ох!"!
Да знаете! На парченца ще ви нарежа, в бурканчета ще ви затворя! И всичко това от любов към вас.
Когато часовникът удари 13 пъти, не само че последният е грешен, но и поражда съмнение в останалите дванайсет...
Не ме гледайте какво говоря! Следете мисълта ми там, където я има.
Има отсъстващи - виждам ги!
Ученикът с дъвката - в коша!
Говорете си наум, че притеснявате изпитваните!!
Браво бе! Вие много учите! Вчера влизам в едната стая - двама четат, двама спят, влизам после в другата - точно обратното.
Казала съм: като се прозяваш, да си затваряш устата.
В българската възрожденска къща е имало три вида стаи - големи, малки и двор.
Ако Йовков беше жив, щеше да се обърне в гроба.
Подчертайте с кръгче!
Последните два чина да излизат моментално, утре да си доведат и родителите!
Какво ми се мъкнете на тумби един по един?!
Ами така е като с едното ухо слушате, а с другото приказвате.
По коя тема ще говориш, Петко? Забележи, че само на теб давам избор по какво да те скъсам!
Ученици, тъй като утре е събота и неделя...
Деца, много сте ми умнички, ама що тъй простейте, бе келеши.
Погледни се на какво приличаш! Панталонът ти смачкан, обувките - мръсни, не си се обръснал. Все едно си петгодишен...
Защо си нарисувал такъв неравен квадрат бе? Да не си далтонист?
... И ако някой ще се разболява, да ми се обади предварително.
Представете си, че съм триъгълник и се въртя около оста си...
Учител по математика
Ученици, виждате ли невидимите ъгли на пирамидата?...
Учителка по математика
Това тука е пила - с нея се пили, а това тука е чук - с него се чука... Ама не всичко.
Час по трудово
Ученици, сега ще взема две метални топчета... Едното от желязо, а другото от дърво...
От час по физика в седми клас.
Когато човек се задави, може да умре много сериозно.
Учител по биология
Това е масата на масата, която е в покой.
Учителка по физика
Всички да се строят зад шведската стена!
Учител по физкултура
Преведете думите, които не знаете!
Учителка по английски
Тази редица има залитания в търсене на околен ръб.
Учителка по математика
Той бил бедна душица - имал само едни гащи на гърба си.
Учител по литература
Никой да не ми пипа топките!
Учител по физкултура
Момичета, събличайте се, аз ей сега идвам!
Учител по физическо
Начертайте две безкрайно дълги прави с дължина 3 метра!
Учител по математика
Следвайте ме, аз ще ви настигна...
Учител по физическо...

Дуцо, отде ги изрови тези?

wertyuiop
06-05-2014, 16:28
госпожата ни по БЕЛ влиза в часа 15мин по-късно......
Часът свършва и госпожата ни казва: "Сега ще ви задържа, защото закъсняхте за часа!!!!"

xxKiFlAxx
06-09-2014, 23:37
fg

Ouroboros
06-10-2014, 20:12
Госпожата по бел днес излезе от стаята с дневника ни, без да каже нищо, защото се пръскахме с вода. След 15 минути се върна без дневника и с прозираща блуза. Жената е на 70.

aaster23
06-10-2014, 21:34
Госпожата ми по история "Религиите първо са били предавани умствено"... май става дума за телепатия...

BlessAvon
06-13-2014, 19:43
Госпожата по англ. език: "Деца тихо, чувам гласове!" :Д:Д:Д:Д

Balalaika
06-18-2014, 15:13
"Едната половина си играят на GSM, другата половина се лигавят, трети изобщо не слушат..." - физичката
"Лесно е, имаш 15 ябълки, половината са круши..." - отново физичката
"Ето, ако един пешеходец, пресичащ незаконно, го види кола..." - пак тя
"Да погледна в некролога кого да изпитам" - госпожата по математика
"11, Симона, тук ли си? Аха... а кой номер си?" - господина по БЕЛ
"Свършила ми е острилката" - съученичка
"Гаджето на Путин искало крем, той чул Крим" - по география
"Казах ви, че ще има нудълс." - същата, говори за арменската азбука
"София? О, не, Вие бяхте Боян" - по френски
"Една двойка от четирима..." - тая по психология
"Ти що си с дънки? Освободен? Каква е тая прическа, бе?... Свободни педали." - заместващ по физическо към съученик с гел
"Имаш глас като кастрат" - по музика
Тоя по български влиза в стаята през междучасието, нагъвайки геврек: "Стига с тия банички, завъдихме хлебарки в училището, колко пъти да ви повтарям, че е забранено да се яде в стаята?!"
По английски в 8 клас започна да забравя: Вие забравяте, забравяте, ама ще почна да забравям и аз.
Влиза жена: Да сте виждали г-жа *някакво име*, че си забрави палтото. *неловко мълчание*... Оная, колежката, ниска, къса черна коса *продължава да описва*
Госпожата: К'ва пък е тая?!
"Аз много обичам да местя буквите от имената на хората - като разместиш Атанас и става сатана!"- английски, 8 клас

BlackEyedPeas
06-18-2014, 15:52
Добре де тука има добри попъдения, но има някои, които.. са ужасно глупави, какъв е смисъла да ги слагате ако никой не ги разбира или са в кръга на шегата, но не са смешни? Или все едни и същи се въртят за това как някой пеел в час по музика. Честно казано от цялата тема 90% не съм се и усмихнала.

Kitty Bloom
06-18-2014, 16:53
Онзи ден госпожата по математика се беше ядосала: "Вие ще видите! Следващия час ще направя внезапно писмено изпитване изненада!" :D

Romario
06-19-2014, 16:18
Наскоро правихме тест по химия за мазнини и сапуни, една беше написала че сапуните са направени от мед и свиня, че домашният сапун помага срещу пъпки и че главното действие на сапуна е измиването на ръцете, както и никъде не беше сложила главна буква и точка ...познайте какво й каза учителката... хаха

anonymous895156
06-19-2014, 18:33
"Гаджето на Путин искало крем, той чул Крим" - по география

yolo..
06-21-2014, 07:48
Вижте какво се случва във Варна. Вижте бедствието, което отнася градът ни. http://vbox7.com/play:2601badc4a
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10277588_698522340208484_10472230747968544_n.jpg
Много моля, който има желание и възможност да прати смс с текст DMS VARNA на номер 17 777.

Ouroboros
06-21-2014, 08:48
Вижте какво се случва във Варна. Вижте бедствието, което отнася градът ни. http://vbox7.com/play:2601badc4a
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10277588_698522340208484_10472230747968544_n.jpg
Много моля, който има желание и възможност да прати смс с текст DMS VARNA на номер 17 777.

Всички сме съпричастни и много хора са пратили смс-и и продължават да пращат (аз също). Наистина е много страшно това, което се случва във Варна, Добрич, Велико Търново... Съжалявам за трагедиите, съболезнования към близките на загиналите бедстващи. Но нужно ли беше да спамиш? Можеше да направиш тема за бедствията в подходящия раздел. :)

smilelady
07-04-2014, 11:26
В 9 клас по география учехме за планината Урал и веднъж госпожата тръгна да изпитва едно момче на дъската. Той, милият, нещо се беше объркал и беше написал Орал, при което госпожата така прихна да се смее, че 10 минути не успя да се успокои и цялата стана червена :D
Пак по география: А вие, там, на последните чинове! Какво само лъскате по цял час? (ставаше въпрос за телефони, но не знам как й дойде тази асоциация.)

Елито_123
07-07-2014, 22:13
Бившата ни учителка по физическо:Ша скоча и ща разточа!

Waaazzaaaap
07-30-2014, 07:42
Едни от най-яките дни в прогимназията - един приятел замина на почивка в чужбина с техните и понеже г-жите само питат по номера и чакат отговор, с другите момчета седнахме по-назад и отговаряхме с ''да'' на въпросите. За 3 дена тоя нямаше нито едно отсъствие :D :D :D

Другото не е никак смешно - влизам в стаята по Бел 9 минути по-рано и гледам, че часът е почнал, госпожата ми се разкрещя и ми писа отсъствие. В тоя ден имаше около 13 отсъствия o.0

scar12346
08-11-2014, 20:06
Госпожата по химия (най-яката жалко че вече няма да съм с нея)
На матурите имах 6 по химия но 5 за срока и ми вика:
-Деси аз ще ти оставя 5 ама ако искаш 6 трябва да те изпитам. Така че оставяш с 5
(Аз) -Ама госпожо ако искам?
-Да бе да ся ще ми кажеш че може да пиеш натрий

Господина по физ. говори на едно момиче
-Абе как така всеки месец имаш цикъл бе момиче? Как па секи месец една седмица мамка му дейба? Кво правиш ти бе!

Госпожата по трудово:
-Дами и момичета (имам 12 момичета и 14 момчета :D)
или па:
-Гошо бе, момиче мое не земно бе, как не схвана че искам да излезеш бе, как не схавана.

Госпожата по инф технологии:
(с фр ядем снакс щот сме н един комп и бяхме изпуснали няколко на земята)
-Момичета това вие ли го направихте?
(Аз)- Не госпожо компа беше
- А добре тогава аз ще му се скарам

a_lil_baby
08-14-2014, 12:20
purwo se izwinqwam za latinskiqq..
"biwshata ni klasna se obajda na edno momiche na maika i.. zashtoto bqxme izbqgali ot chasa i i tq da se oplache. Wdiga si telefona i kazwa:
-Zdraweite.. Obajda se maikata na Nadq.. (taka se kazwa momicheto)"

ima oshte mnogoo noo.. ne se seshtamm za sujaleniie..!!

MarieBella
08-31-2014, 11:23
Госпожата по трудово:
-Дами и момичета (имам 12 момичета и 14 момчета :D)
или па:
-Гошо бе, момиче мое не земно бе, как не схвана че искам да излезеш бе, как не схавана.

Госпожата по инф технологии:
(с фр ядем снакс щот сме н един комп и бяхме изпуснали няколко на земята)
-Момичета това вие ли го направихте?
(Аз)- Не госпожо компа беше
- А добре тогава аз ще му се скарам
:razz: :razz: :razz:

today_was_a_charytale
09-01-2014, 10:25
От учителката ми по изобразително изкуство и технологии.Не слушахме урока и тя каза това:
"После да не идвате на уроци при мен.По 100 лева на минута".
Всички почнахме да се смеем и тя добави:
"Така е, за хубавите неща се плаща".

dimitar_savov2000
09-02-2014, 12:55
Госпожата по география:
Останових , че мога да стоя права и да ви преподавам.

vili2001
09-11-2014, 11:29
''Ще отида в Африка заради вас'' - музика

Всички сме пред вратата и тази по музика ''Дръпнете се принцесата да мине''(за себе си)

creative_
09-16-2014, 12:11
госпожата ни по английски
"как е popcorn на царевица?" :D

BePositive
09-21-2014, 06:26
Една бивша учителка:
Значи ще взема тия членове и ще ви ги начукам навсякъде. *за определителен член*
Тези са пресни от тази година:
Г-на по История :
Какво са правили през праисторическата ера,скъпи шестокластници?
Едно момче от съседния чин: Яли да Bake Rolls .
Г-на:Не,търсили са WI-FI.
Тази по рисуване:
Аз тука цял час ви обяснявам вие това ли правите?!
Аз:Е,какво правим?
Тя:Я не ми се прави на умна,Константина!;)
Аз:Ама какво правим?
Тя се обръща към Иван и му казва:Извади си молива от гъза,че ще го завра още по на дълбоко.
Тоя по ФВС:
Аз мога цял час да си държа топките и да ви оставя да правите загрявки ,спокойно.
Тая по ИТ:
Ако не twerk-вахте до 3 вечерта и ако слушахте уроците щяхте да сте като нея. *посочва мен*
Едно момче към друго:
-Педаааал
Математичката:
-Извини му се!Истината не се казва толкова брутално.

;D. :D (rofl)

Moon_Light_Shadow
10-06-2014, 09:03
Тоя по ФВС:
Аз мога цял час да си държа топките и да ви оставя да правите загрявки ,спокойно.
Едно момче към друго:
-Педаааал
Математичката:
-Извини му се!Истината не се казва толкова брутално.
:D :D :ROFL:

Moon_Light_Shadow
10-14-2014, 05:59
BePositive що се преструваш на мен ;) яядай ЛС

bluedragon
10-27-2014, 17:48
учителката каза- "Чувам те да си говориш наум"

kakapetq
10-29-2014, 12:50
БЕЛ " Не искам гробна тишина,,
Химия " Не ме гледай. Изгонен,,

Moon_Light_Shadow
10-29-2014, 20:57
Ние правим тест и тая по ЧП,към едно едно момче което си човърка телефона:
-Не си прави селфита,ми пиши защото като ти оставя една тройчица и цяло лято ще се снимаме двамата спокойно. ;)

Moon_Light_Shadow
10-29-2014, 20:58
По български:
-Защо,защо,защо в шкафа ми има пръст?!Спрете да тормозите цветята ми!

Moon_Light_Shadow
10-29-2014, 21:00
учителката каза- "Чувам те да си говориш наум"
8-) както нашата бившата по математика:
-Изтерясвам ли или чувам гласове

kissmy
11-02-2014, 13:25
Госпожата по История: 22номер да излезе на дъската!
Излизам аз и казвам на госпожата че не съм учила и да ми пише двойка, а тя ми казва: Това не е оправдание да не си знаеш урока!!!!

rubanow
11-07-2014, 16:26
Господина по музика: "Станете прави!" и няма една секунда "БЪРЗО!".

Класната (тогава беше петък): Станиславе, утре ще те изпитам.
Аз: Утре е събота.
И целия клас се смее
И допълвам: Госпожо, отидете в апартамента му да го изпитвате. :D

По химия: Тогава никой не говореше и тя почва да блъска МНОГО СИЛНО с ръка върху бюрото й и вика "БЕ КОЙ ГОВОРИ БЕ???"

Анонимче
11-19-2014, 18:44
''Коя е мерната единица за килограм?"
"Абе майка ти, реши я тая задача най-накрая!!!!"

Плюс това,математичка не може да говори - "Сега запишете тЕре" и "Право пропорционални Агли"

Invisible_Devil
11-24-2014, 17:52
аз също учителката по биология ще цитирам която е маниачка на тема чистота, свеж въздух и т.н. - Часът вече е свършил и тя казва:
-Хайде вече сте свободни, отваряйте прозорците и излизайте!!! :D

нормално като си съдирате гъзовете да пърдите :D :D

Rafa7a
11-25-2014, 17:19
Един идиот от класа не беше писал нищо в Контурната Карта и Учебната Тетрадка по География, а вече бяхме взели 5-6 урока и г-жата вика "Ама Галимирчо, ти май си решил да продадеш тетрадките в края на годината, а?" :D :D :D

didi222
11-30-2014, 16:22
Господинът по БЕЛ (голям образ ;d): Деца, за да Ви е по-лесно, ще разделя думичките на момчешки и момичешки. Момчетата и момиченцата да пишат момчешката дума "голмайстор", а сега момичешката "емайллайк"(за първи път го чухме това ;d).
Деца, искам още от сега да Ви предупредя, че другия понеделник ще правим изненадващо контролно по БЕЛ. Втори път няма да Ви казвам, защото ще е изненада. Да се подготвите, не искам после да ми плачете, че имате 4 и 5. :D
Същият: Деца, Вие ходили ли сте в мол? – всички отговаряме "Не, господине,какво е мол?". – О, значи не сте виждали пиано. :D
Деца, гледали ли сте филма "Оцелявай трудно"? – Господине, то е "Умирай трудно". – Не бе, ето как се пише филм на английски: move. :D xD
Към мен: Ти, ти се казваше.... – Диляна, господине. – Чакай да се сетя. Дияна?. – Не, господине, Диляна. – Странно.. Вашите да те бяхте кръстили Даяна, защо точно Диляна? (не коментирам неговото име ;d).
Сега, пишем определения за ликьор – спиртна напитка, която се пие от мъже и от жени.
Правим упражнения с пълен и кратък член. Накрая на упражнението той изпитва едно момче, което не внимаваше и си мислеше, че упражнението е свършило. Господинът се развиква: Не е свършило, пълен член е, пълен, не съм свършил още. :D xD Целият клас избухна в смях. :D :D :D
Този "учител" обича да ни разказва за живота си и отдели 20 минути от часа да ни разкаже къде е ходил да яде шкембе чорба с приятели. А, и хобито му било да излиза рано сутринта на улицата и да брои хората, които минават. Не, той е само леко чалнат... :D :D xD

Moon_Light_Shadow
12-03-2014, 12:04
-Ученици запишете си "диод" ,то е като "идиот" ,но без" и "отпред и вместо "т" отзад напишете "д". -г-жата по Човек и природа
-Айде бе ,Тихомире,какво се бъгна пак! -г-жата по български като изпитваше един на дъската.
"-Иване ,стъпваш с грацията на полу-заспал слон!
-Константина, понякога стреляш с точността на пиян снайперист.
-Стига ,бе Марина ,смля я тая топка,стига си и биела шамари. "- господина по физическо.

Moon_Light_Shadow
12-03-2014, 12:08
-Ученици днес ще учим как да си направите регистрация в abv.bg,също и как да се работи със Skype!Ако сте послушни на края на часа ще ви дам да играете с Paint или с Microsoft Exel.-г-на по информатика

AngelBelchev
12-03-2014, 12:18
//едно време по Български - време за нанасяне на оценки от класна

- Ангеле, къде ти е бележника?
- Вкъщи, госпожо.
- Какво прави там?
- Спи...

// по машинни елементи представям чертеж на едностъпален цилиндричен редуктор СЛЕД като вече ме беше хванал, че не съм го правил аз миналия, даскала проверява, клати глава одобрително докато аз съм бом бок от недоспиване и тотал от 52 часа чертане и ми казва:
- Браво, Ангеле, браво, много хубави проекции. Тия чертежи са за 6, но нито 5 ще видиш, нито 4 защото ми късаш нервите цяла година. Пиша ти три за да си останем приятели.

Има и безброй комични ситуации в часове по Технологии на машиностроенето с един епичен преподавател от пловдивския механотехникум, но ще ги спестя :)

Юлиян
12-03-2014, 12:59
流多少 :D 现在赶快没有时间,但以后会写 :D :?

AngelBelchev
12-03-2014, 13:09
Сигурен съм, че йероглифочетящите потребители във форума няма да имат нищо против ако пишеш и на български...

KiRiL98
12-15-2014, 13:11
na roditelskata sre6ta-"ne razbrah dali me zameriha ili si izpusnaha himikala"-fizika

stunkaaaa
12-18-2014, 16:50
В пети клас , госпожата яката ме удари с учебника си по главата и аз и викам: Сърдя ти се!
Стефан и Радослав си рисуваха пишки в тетрадката и биоложката вика: И са тая работа по-дълга от крака не можеш ли да си я напрайш?
И други, но не се сещам.

omega_negative
12-24-2014, 10:25
edin banan + edin banan. kvo she kajete stava dva banana. nali taka

omega_negative
12-24-2014, 14:55
Химия:
Абе лайно до тука ми дойде напускай веднага пиша ти отсъствие!
ИТ:
Това са глупости ама не са глупости.

omega_negative
12-24-2014, 15:00
Не ме гледай така любовно.
Внимавай в картинката.

Г-на дава 2 топки един взима и двете после господина вика "Остави едната момичетата с твоите топки ли ще играят?"

dddddd6
01-02-2015, 20:05
Взимахме творба на Димчо Д. И понеже на нашата редичка много си говорехме и г-жата каза:
-Престанете да ми пречите и на мен и на Димчо.

bitterkiss
01-09-2015, 20:35
В час по физика съученик се прозява и госпожата: '' А бе,ей! Какво ми се прозяваш кат' животно бе? Я си кажи номера!Забележка! '' , с най-истеричен тон казано,по-точно, изръмжано.

Fragments
01-18-2015, 13:45
Няма да забравя как даскалката по английски каза на безхаберниците като мен,да правят каквото си поискат,само да не пречат,в резултат на което започнах да рисувам и след 20 минути ме попта какво съм направил за часа.Получих 2-ка заради празната си тетрадка

Juventusss
01-21-2015, 16:23
в 6 клас аз и един Ивайло бяхме застрашени да останм на поправка по математика. Беше 1 седмица преди завършванет и г-жата трябваше да ни изпита , беше последен срок и ако се бяхме провалили на поправка. В въпросня ден с Ивайло усилено преговаряме , преговаряме :D и тая влиза и казва че я боли главата и извика едно момиче на име Мария и я накара преразкаже за някаква диаграма , тя си седна и ние с тоя Ивайло така се израдвахме , че няма да ни изпитва и само като изкрещяхме и бутнахме целия чин от радост :shock: :D и тая по математика само гледа , гледа и ни вика:
"Абе вие не чухте ли че ме боли глава по-тихо" а уж щеше да ни изпитва за последно. Има и още , ама не се сещам

anonymous990763
01-24-2015, 19:51
Госпожа по география: Отивайте да мигрирате по коридорите. :D :D :D

stunkaaaa
01-27-2015, 12:07
В часа по английски: Белин чете по английски упражнението и следва да каже кучето на Пени. ЧЕте го пентес, госпожата вика пенис-- Penny's и целия клас смях :Д

dreamchaser______/
01-27-2015, 12:52
Мен предимно когато ме видеха и все викаха... Ники моля те излез няма да ти пишем отсъствия и слаби оценки. За учудване на всички даскалката по етика и право искаше да избяга от час когато ме нямаше, защото нямало с кой да дискутира :Д

today_was_a_charytale
01-29-2015, 18:37
Това е по-скоро ученически бисер, но госпожата е виновна, че ни дава такива задачи.
Днес в час по литература трябваше да измислим име на козметично студио (в момента учим Дамата с Ренгтегновите очи) и един от нашия клас измисли името "Възбуждай мъжете" след това каза, че в това студио се посещава само от любовници.

OGCJ
01-29-2015, 18:57
"fuck-тор (фактор :д)" ,
"Аз сега как да го изискам" (как да го набера)
"Тва тука след вас трябва да се минава с противогаз"
"Недей гледа мухите, ами гледай мене"
"Хю - пе" (марката hp)
"Недей се джаска"
"Едно ей такова мутирало и деградирало като вас" и така нататък :D

Юлиян
01-31-2015, 08:15
тая по физическо:
-"Юлияне , пиша ти 2-ка!"
Аз:-"ама г-жо защо 2-ка?!"
г-жата:-"ми не виждаш ли , само нарушаваш дисциплината , блъскаш се , ставаш си и според мен е редно да ти напиша 2-ка"
Аз:-"г-жо нищо не съм направил , само си седя на пейката и изобщо не съм ставал и викал!"
госпожата:-"Точно тва е проблема , че седиш и нищо не правиш" :razz:

Схванахте ли??????????????????????????

Juventusss
02-05-2015, 14:01
История:
"Кириле , ти колко имаш на теста на който имаш 4 ? Питам.........?"

toshaga
02-05-2015, 20:13
БЕЛ:
Ученик - "Г-жо, моля ви искам тройка."
Г-жата - "И аз."
Някой се обажда - "С кой?"
Г-жата - "Правилното е с кого и със сигурност не с теб."
МАТ:
- 1 по "ПИ", 2 по "ПИ", и на 3 се напи.
География:
Г-ин - "(като в 1ви клас) Хайде сега вскички се стройте в редички по двама"
Ученик - "И за ръце ли да се хванем"
Г-ин - "Ти, ако искаш се хвани и за нещо друго."

res5ect111
02-07-2015, 19:23
в час по история

- виждаш ли я тая муха на бюрото
- да
- ако я хванеш, ще ти пиша четворка
- хоп :)

Изкупуване на коли за скрап коли за скрап (http://benimet.net) за гр. София и региона

Light_Dreamer
02-07-2015, 20:04
В час по История:
Един съученик,който седи до госпожата, беше се загледал как другарчето му играе Фифа, обаче то е по-назад и пред него има две момичета.
Г-жата: "Хубаво е момичето, ама пиши.''
Ученикът: "Ама аз гледам Цанко!"
Г-жата: "Оле, момченцето ли гледаш."
И всички така се изсмяхме. :Д

Още една случка, само че в друг клас:
Влиза някой от батковците да даде нещо на госпожата.
-Ех, вие момичета като влезе някое момче очите ви стават на понички.

today_was_a_charytale
02-10-2015, 18:23
В час по английски правим упражнение за слушане и започва с музика на Вивалди.Всички започваме да казваме имена на композитори и един съученик казва "Това е Бах", но празвучава като "Това ебах".
И край с упражнението :D

kaRamella
02-10-2015, 20:19
Една приятелка си скубеше веждите в час

Класната : Д**** махни това огледало,хубава си..недей да се гледаш постоянно.
Аз : НЕ е хубаво да се лъже, госпожо!

Доста се посмяхме, а въпросната не ми проговори повече :D

kaRamella
02-10-2015, 20:20
"Направете му повикване" - Обадете му се - ЛЮБИМО :D

marian.dimitrov3
02-12-2015, 20:51
Математичката към мен : Мариане , кво ги гледаш тия съксии , не съм посяла марихуна там :D
Историчката : искам да ми платиш в натура тази съксия , която счупи, а аз и отговорих , че ще и я донеса чисто гол с папионка :D
класната : вие сте от кръжока главата ми пречи.

Challenger
02-15-2015, 16:05
Не е точно "учителски" бисер. Бих казала, че е забавна случка. По история:
Две момчета седят пред мен, на първия чин. И единия цял час не спря да шепти нещо на другия за хомосексуални гълъби.
Удря звънеца и този, който говореше казва на другия: - Абе, не ти ли омръзнах?
И другия: - Аз не те слушах.
Госпожата: Ама аз те слушах и съм удивена от интересите ти!

Rafa7a
02-28-2015, 22:08
Един съученик казва на учителката по английски "Госпожо, тука има паднал геврек, може ли да го вдигна?" и тя "Кажи веднага номера на майка ти и кажи кой номер си!"

Бананче
03-03-2015, 22:05
"Стига сте се възбуждали, от звуците на 8ми Б клас" - госпожата по Англ. език
"Мозъците ви са като на аналгин - само с 1 цепка" - отново госпожата по Инглиш :D:D:D :D :D

Миналата година. един господин по информациони винаги така казваше:
"Мили, добри деца, днес ще говорим за..."
По това време го прекъсва Иванчо ;дздд;д
Господина "Иване, няма ли да млъкнеш бе, тъпанар такъв, калпазанино!"

В час по Биология:
Госпожата: Кажи, Гоше. Смърча в каква жизнена форма е?
Георги не разбира въпроса и мълчи, минава 1 мин.
Госпожата: Абе Георги, ти по дърветата ли стъпиш или пък се катеряш по тревичката и си люлееш краката?

Бананче
03-03-2015, 22:31
Забравих да добавя :Д

Валентин се прозява с широоооооокоо отворена уста и издава звуци
Госпожата по английски: Valentin is bored lion :D:D:D:

Jana007
03-17-2015, 20:11
Този по литература е голям образ .. :Д Всеки час влиза в стаята и каза:
"Добро утро, на 8-ми ........Г !"
След това се започва:
"Изпитването не е наказание, а призвание"
"Първо е работата, после приятелството"
"Вие сте едни малки текстуални рейнджъри, а аз съм вашия водач!"
Всеки ден идва с колело, което паркира под едно дърво, в храстите и го питахме защо паркира там, а той:
"Това не е колело! Това е ЖЕЛЕЗЕН КОН! На коня му трябва сянка, затова е под дървото, а едновременно е на паша" :D
По-късно седна на бюрото и каза доста превъзбудено: "Това е моята каляска! А вие сте кобилките, които ме дърпат напред.. аз ви казвам "Учете!", а вие се втурвате напред към знаниятаааа!" :razz: :razz:

Лелеее, хора, какви яки учители имате, скъсвам се да се хиля :D
Има супер яки хора, направо не ги знам как издържат, а и идват с психическата нагласа да ги ръсят такива - респект, честно.
Преди 100 години, като бях в училище адски много ме кефеше ако някой от нашите даскали изтърси нещо, ама не се случи май, освен:
"Не ме интересува какво пише в учебника - аз съм Историята в това училище!" - tribute за г-жа Кутева

Иначе, извън темата, преоткрийте Фанта "Салам" - Пешо се оригваше, след като е ял чеснов салам през сламка в една Фанта, и после я даваше на някой да я изпие.......

SheIsWolf
03-21-2015, 16:59
Тоя по история:

-Искам да чувам тишината. :D

KallySs_
03-28-2015, 20:51
Гжата по англйски- обеснява за глагола made
- made ,пише се M A D E
И вс някви се подхилват хдд

Muffins
04-10-2015, 19:57
"Ученици, в часовете по химия трябва да имате ТРИ неща - учебник, тетрадка, бележник и химикал... Повтарям - три неща!"
"Ако две коли се движат една срещу друга, ще се движат ли?"
"Златото е темерутен химичен елемент."
"По БЕЛ имате 1 тетрадка нали? (ние-Да). Добре, носете си и двете тетрадки."
"Тя ако говори ще я обесим на лампата."
"Ще ти лъсна патенцето... в дневника"
"Веществата,за да взаимодействат трябва да се харесват"
"Който се смее последен, се смее накрая"

Твоите ме разбиха честно :razz:

~Awesomeness~
04-22-2015, 07:24
Г-жата по Български: Александре ставай да те изпитам!
Александър(започва да говори нещо)
Г-жата: Александре, стига ми се пуйчи, стани да те изпитам!

Г-жата по математика: Викторе, трябва да те изпитам
Виктор: По какво?

Веднъж г-жата по БЕЛ ни беше раздала някакви тестове и момичето,което седеше до мен си го беше скъсала малко и г-жата й вика: Къв е тоя ръфляк бе, аз така ли ти го дадох?!

michellepj7998
05-15-2015, 17:04
Ахахахх много яки

Госпожата по бел говори се за тва което тряа си носим на външното.
-Задължително си носете по математика: линия, молив, химикалка, транспоНтиЛ, пергел..

Пиано:
Еййй начи докато извириш с тея пръсти кебабчета, багер роди ма!

michellepj7998
05-15-2015, 17:07
Хаха подобно
-Ако не започна да чувам тишина, ще замълча аз и така ще я чуя!

konan7
05-16-2015, 16:05
МНОГО СА, ПРЕДУПРЕЖДАВАМ! :D Така, да започваме!

ИСТОРИЯ:

- Който учи, ще има хубави оценки. Който не учи като И. ще яде китайска храна и ще казва " Здравей! " на китайски.

-Само наум преписвай!

-Лили, не заспивай моето момиче. Бъди МЪЖ!

-Кво става? Кви са тия треви дето ги пиете?

Един кашля и господина: Ходил ли си скоро в Африка?

-Аз 40 години съм все на 18 ХАХАХХА!

-Коя зодия сте?
-Зодия ЩУРЕЦ!
-Не, близнаци сте!
-Нямам близнак, имам само брат!

-Г-не, може ли до тоалетната?
-Бързо бегай да не се изпущиш!

7 и 30 сутринта. Г-на влиза, сяда и казва: А! Познати лица!

Едно момиче си рови в телефона:
-На кой се обаждаме, А., на някоя фирма за почистване?

-Правя промоция за тези, които искат 3ки!

-Кварталът е беден, кучиту лай, гучи гучи!

И. си рови в телефона и той :
-Не ме снимай.
-Ама, г-не, не ви снимам! ( обръща телефона към него)
-Браво, много добре съм излязъл!

-Петре, спри този телефон, бе! Облъчва те, ще получиш изгаряне.

-Тихо, тихо, ще те направя мюсюлманин.

-Имам ли вид на убиец?
-Г-не, приличате на гъска

-Ама, такъв е животът - днеска си подреждаш елхичката, утре те копаят с мотичката!
КЛАСНА :

-Изключете мОбилните телефони!

-ИнЦИАтивно

-Ще прекъснеш ли да говориш?

Тя: Абе, къде живееш, бе Д.
Той: Дружба, ама го пиши остров Мако!

-Толкова сте извън час!

-Д. стига си се обаждал!
Той: Госпожо, говоря си сам!

-А вие ще млъкнете там да говорите!

-Аз повече няма да говоря, защото аз говоря, вие всички говорите!

-Тук мирише на лук, на манджи! Мирише на долнопробна закусвалня!

-Не искам да коментирам мегаломанските ти идеи!
-Пиша ОСЪСВИЯ ( без " Т ")

ИКОНОМИКА:
-Не ме занимавайте с битовизми!
-Телефоните си ги оставете ТАМ, ОТ КЪДЕТО ИДВАТЕ!
-Бързо! Пиша закъснения! Къде бяхте досега?
-За чайче ?

-Телефоните да НЕ ГИ виждам в чантата ( логика )

-Ще започна, когато ви чуя да мълчите!

-Не СЕ комуникирай!

-Аз малко по-бавно схващам и затова си записвам всичко в тефтер.

-Премести се при тетрадката си!

-Костинброд как се пише - заедно или отделно?

-Г-жо, часът свършва.
-Нищо, ще продължим следващия СРОК ( това някъде април месец)

-Млъкнете! Докато говоря, не говорете!

-Имате 3 задачи, НАПИШЕТЕ ги в ПИСМЕН вид.

Госпожата съобщава хубави оценки от теста
-Е, г-жо, голяма сте!
-Да, голяма съм, тежка съм на килограми!

-Ама вие приказвате некви тъпотии
Тя: Да, така е.

-Това е последният час на телефоните!
-Апокалипсис!
МАТЕМАТИКА:

-Момее, ще ти изпия кръвта!

-Момее, ще ти изпия кръвчицта със сламка!

-Искаш ли да те забия със задача! Задача ЗА СПАСЕНИЕ НА ДУШИТЕ ВИ!
ЕДНА КОЯТО НИ ЗАМЕСТВАШЕ:
-Ученици, моля ви, нека не преминаваме във фазата на невъзпитанието! * след малко * УЧЕНИЦИ, ПРЕМИНАВАТЕ ВЪВ ФАЗА НА ПРИМИТИВНО ПОВЕДЕНИЕ!

ТАЗИ ИЗЦЕПКИ СА ОТ КЛАСА НА ЕДНА ФР:
-Е, какво седиш до вратата? Звънецът би.
-Чакайте, г-жо, свършвам тука! ( сандвича)

-Ти искаш ли да имаш 5?
-Нали 6 щяхте да ми пишете?
-Не, 4 !

-Ти чу ли ме какво казах, май не ме чу. Ти имаш ли две уши, май нямаш!

-Казах, че това означава, каквото означава!
-Какъв смисъл трябваше да има това?
-Някакъв мой си!

ГРАДОУСТРОЙСТВО: Проверяват отсъстващите:
тя:-1!
-Аз
Тя: 2
-Аз
Тя: 3
-Аз
Тя: 4
-Аз
Тя: 5
-Аз
Тя: 6
-Аз
Тя: 7
-Аз
Тя: 8ми
8ми : Той
Тя: кОЙ
8ми: Аз

БЪЛГАРСКИ:
-Какво е Бетовен за вас?
И.: Велик човек
-Друго?
Л: Глух човек
Някъде отзад: САНБЕРНАР!

Natalie16
05-25-2015, 07:45
Излез или ще ти пиша отсъствие!
Който го няма да се обади!
(бяхме на екскурзия) Всички в автобуса, другите с мен.
Махни си слушалките от краката!
В Африка има кактуси, палми, бабоеби...

sweet cookie
05-29-2015, 10:21
Госпожата по английски:
-Вие подпичквате ли се с мен?
По български:
госпожата:кой е Черноризец Храбър?
Анелина:ми някъв просяк...обикаля по цял ден и се чуди кво да прави.

ProBlem4eto1999
06-27-2015, 12:09
Ей, Натали! Вземи си дъвчицата и отивай в коша.

ProBlem4eto1999
06-27-2015, 12:21
Еми няма да се занимавам с вашто възпитание! Прибирайте си учебниците и чина в раницата и марш от погледа ми.

ProBlem4eto1999
06-27-2015, 12:23
Така, значи, тичайте бързо към стола да ми купите 1 вода, а ма без да тичата. Ето ви и парички...

ProBlem4eto1999
06-27-2015, 12:36
По Музика:
Не-Тук-Ня-Ма-То-Зи t0-нЪ !!!!

Venelin4o
07-03-2015, 07:32
Химичката-ти си просто вещесто като калия.

JustOneKid
07-03-2015, 22:08
G-dina po istoriq izpitva Go6o:

g-dina: Dnes e 19.02 razkaji mi ne6to za Levski
go6o: Amii,Levski e osnovan prez 1914,u4astvali sa v 84 futbolni p1rvenstva.Bili sa 6ampioni 25 p1ti
g-dina(lud fen na levski): :shock: sqdai...6-ca
е тва ма скаса :Д

gb123kmcgrath
07-05-2015, 18:56
по физика веднъж едни се лигавеха, докато г-жата обясняваше по една картинка за електромотора и тя се обърка и каза "синьото е оцветено в синьо, а червеното в червено" ( за полюсите на магнита)
а по математика едни си игр. на телефоните и тя вика : " повече да НЕ съм ви видяла да НЕ си играете на телефоните"
а по история правехме едно упр. и тя казва: "сега пишете за образованието на МОМЧЕТАТА в древна гърция. Да стане добра домакиня." ( трябваше да е за момичетата, ама тя се обърка)
а по ае: " пишете диктовката или ще направя едно лебедово езеро в дневника"( демек че ще напише ма вс. двойки)
има и още ама друг път ще ги кажа

thetruth2002
07-17-2015, 22:43
Така, деца, кой ще ми каже кои държави включва Тройният съюз.
...Всички мълчат, и изведнъж един тръгва да отговаря, ноооо той е прекъснат от историчката, която с бодър глас вика:
-Тази Ивелинка е много секси, нали? :D

Делена
07-19-2015, 09:18
Господина извинява отсъствия на съученичка...
- Да знаете колко ученички като вас съм оправял.

Meth
08-02-2015, 18:51
Нашата класна когато заплашва, че ще изгони някого:
''Млъквай! Иначе нали знаеш - врата, порта, пазар, къща.''
а..и:
''Ще хвърчи перушина!''

Една птичка е кацнала до прозореца и чурулика...
Госпожата: ''Ееее, айде млъквай де..пречиш ми...не искам да те слушам!''
Тя птичката спира и...: ''Дори птичките ме разбират по-добре от вас''

P.S.Прочетох първата страница и ми писна да се смея :D :lol:

MoonWatcher
08-17-2015, 20:12
Е, не - след две страници от тая тема направо паднах от стола! :D :D
Да споделя и аз няколко изцепки:

Даскалката по математика към човека пред нея, който играе с каскета си:
— Ти ко правиш бе? - при което оня опитва да скрие шапката в джоба.
— Е ся ще ти напиша забележка! - при което пише в дневника "Номер 20 хапе и си крие в гащите шапката по време на час"!

В час по физическо. Господина:
— Гледайте внимателно. - след което се опитва да вдигне медицинската топка, при което я изпуска катурва се, сяда на пейката и почва да се рови в телефона.

Час по физика. Номер 5:
—Госпожо, може ли до тоалетната?
Клоуна на класа от задния чин:
— Бегай да не се насереш!

Госпожата по История към двойкаря на класа:
— Не знам как ти го кажа... но завършваш с тройка.
Глас от задните чинове:
— Защо не ръкопляскате?!
При което класа избухва в диви аплодисменти и възгласи към двийкаря "Ти си най-добрия, баце!". :D

Даскалката по Музика към чалгарките в класа (демек всички момичета):
—Как си представяте държава с национал химн мазна чалгия!
При което тоя пред мене се изръсва:
—И с президент, дето няма крака! xD

Witch1407
09-06-2015, 01:26
Български: Патка мислила мислила и умряла! (Ставаше дума за един глупак от класа)
Аз не си мисля, че си си прайла някви порно снимки!!!(Една приятелка се беше снимала за бележника с рокля без презрамки)

konan7
09-17-2015, 17:34
История :
-Господине, леко ми е паднал гласът
Той: на мене много неща са ми паднали, ама не се оплаквам

Д: Аз мога ли да танцувам за шестица
-Само гол ако се съблечеш.

Гна: Кви са тия хора, пишат отсъствия по средата на седмицата, егати извънземните.

ОТ КЛАСНАТА :
Разговор с класната. ( Имаме имейл с класа )
- Госпожо, последното съобщение, което пратихте е на 6 ноември.
Тя : А сега какво е?
- Юни....

-24 часа, всеки ден в денонощието.

-Аз не се чувам, вие чувате ли се?
Д: Аз се чувам...

-Леле, пак се размириса на манджа.

-Някой от вас със боботещ глас говори.

МАТЕМАТИКА - ПРОВЕРКА НА ТЕСТ
г-на : тука има грешки, ама сега не ми се проверява...

ПСИХОЛОГИЯ : Ааа, много сте досадни

Пий си хапчето, ако не си пил за успокоение

Ако искаш разходи се, купи си гинко-мента-глог

DamtiHam
09-28-2015, 18:58
Предишния ми господин по География казваше:
"Най-много обичам Понеделник сутрин 1-ви час тормоз на малки кренвирши. А Петък к`во? 2 дена кючеци, филми, гаджета, стоене вкъщи пред компютъра - тъпо." :D

shoshoni
09-29-2015, 12:21
Химичката-ти си просто вещесто като калия.

хахаха, вече така ще наричам брат ми :)

Klaudia11
09-30-2015, 16:47
Класната към съученик
"Напиши си сега сам забележка в бележника. Аз ще диктувам. Не внимавам в час, а в междучасието хвърча като отвързан козел."
"Пак ти ли бе, ще те хвана за косата и ще те метна през покрива!"

Историчката:
Фразата й която вече стана класика
"Моомченце ш'ти избия зъбките да знаеш!"
Г-ж:" Погледнете ме и кажете, какво виждате??
Съученик: Бабка
Г-ж: Бабка ще станеш ти като дойда!"
"Като не става по лесния начин, ще го олесним допълнително."

Физика
"Не съм псувала през работно време никога, но в междучасието ще си го излея!"
"Ние сме произлезли от маймуните нали? Тогава защо много от вас приличат на динозаври?"
"Ще размажа някой, който дори не подозира как незабелязано ще го нашляпам, че и задните бузи ще зачервя"
"Да ви...таковам...еди си к'во"

По време на физическо, правим коремни преси и г-ж казва на едно момче
"Помогни на Александра да се разчекне, че каква е схваната!"

Технологии
"Абе кой от вас ще дойде тук, че не мога да си вляза в фейсбук-а?"

gimli
09-30-2015, 17:09
Господина по етика и право: тук ли е номер четир???
В час по ФКС играем баскетбол госпожата: спрете за малко уморили сте се на жегата. Мой съученик: абе млъкни бе! Госпожата: Ти да не си ми шеф? Съученик: да шеф съм ти аре са бегай от тука.
Госпожицата по история: частните уроци са престъпление!

konan7
10-01-2015, 08:02
Електронна търговия:

-Знаете ли как да влезете в рутера, за да му промените настройките?
Едно момиче : С един чук!

-Имате ли МУДЪЛ?

Класна: Запишете като ПОДЧЕРТИЧКА

ТЕЗИ НЕ СА ОТ МОЯ КЛАС:
Геодезия : По геодезия НЕ ви трябват никакви облекла!

История : Като казвам тази седмица, имам предвид миналата.

:D :D :D

Stereo.
10-17-2015, 04:40
АЕ : Наставката е нещо, което се слага отзад! - прясно, от днес :D

Ewok
10-17-2015, 10:50
-Имате ли МУДЪЛ?

това е система за електронно обучение, не разбирам какво е смешното
освен, нали, ако не е имал/а нещо друго предвид :)

sevdalina
10-23-2015, 16:37
Ще изгоня всички и ще работя с останалите. :D

Stereo.
10-30-2015, 15:08
Час по английски. Госпожата ни е Антоанета Х.
Учим степенуване и госпожата дава пример: beautiful -> more beautiful -> the most beautiful -> Annie
И целия клас : ееееееее....

Stiliyan2003
10-30-2015, 19:28
Учителката по Английски:
"Мара подробната!"
По музика:
"Дай си забележника!"
Тренера по физическо:
"Ща очеша!" :D :D :D :D

Stereo.
11-04-2015, 17:51
Госпожата по ИТ днес (4 Ноември) я видяхме с новите десктоп бекграудни, на 8 секунди се сменят, сложила ги И на нашите лаптопи за часовете, коледни (бисквитки-елхички, еленчета, дядо Коледа и т.н.), влизаме в час, усмихната до ушите:
- Така, ученици, харесват ли ви новите тапети? Остават само седем седмици до Коледа, и реших, че ще ви харесат. Коледното настроение ми дойде още миналата седмица, ама за да не ме сметнете за луда - Октомври да имате коледни тапети, ги сложих сега. Целия клас се мъчи да не избухне от смях, обаче някои избухнаха, и ги изгони :D

AmxModx
11-04-2015, 20:28
Аз - Ей госпожо
Тя - Кажи
Аз - Знаеш ли че ми писна вече
Тя - От ко ти писна пък на тебе бе
Аз - цял ден да седя тук
Тя - И на мен ми писна ама се натискам
Аз - Е поне учебниците да бяха путки ли
Тя - моля
Аз - ЧУ МЕ !!!
Директора - Ей момченце какво си казал на учителката си по химия
Аз - Казах и че е много добра
Той - Я не лъжи
Аз - Не лъжа
-.Бум с дневника по главата.-
Аз - Не лъжа бе
Той - айде марш
Отивам в стаята и класа хахахах а веднаж се збих с една учителка кат бях 9-ти клас

inewton
11-04-2015, 20:32
Отивам в стаята и класа хахахах а веднаж се збих с една учителка кат бях 9-ти клас

И какво стана?

AmxModx
11-04-2015, 20:38
Изключиха ме от училището защото щях да ги елиминирам тоест след като ги заплаших тогава ме изключика изглежда ги стресирах тогава за пореден път бях в детска педаогическа сая

inewton
11-04-2015, 20:39
Не бе, за учителката питам. Бодна ли я?

AmxModx
11-04-2015, 20:40
Текна и кръв и се разкрищя а всички гледаха така сякаш са видели апокалипсиса

inewton
11-04-2015, 20:41
апокалипсиса

Малко по малко започваш да влизаш в пътя.

AmxModx
11-04-2015, 20:41
Тоест ?

inewton
11-04-2015, 20:43
Апокалипсис- "Откровение на Йоан", Нов Завет.

AmxModx
11-04-2015, 20:45
От къде ги знаеш тия всичките неща

Valeriya-,-
11-10-2015, 18:58
Изключиха ме от училището защото щях да ги елиминирам тоест след като ги заплаших тогава ме изключика изглежда ги стресирах тогава за пореден път бях в детска педаогическа сая

Само за затвора си, и то за някой затвор в САЩ

AmxModx
11-12-2015, 16:04
Само за затвора си, и то за някой затвор в САЩ

Еби са ма ща исипя ма ей на кой говориш така ма

Photographer-drm
11-20-2015, 07:41
М се моли на господина да я пусне да си ходи:
М: Ама гоосподинееее моля ви се :(
Г-на: Аре мекия бе...

Photographer-drm
11-20-2015, 07:46
Р* (момче) рисува х*й в тетрадката на Й* (момче)
Й: Госпожоо Р* ми рисува пи**а в тетрадката!
Г-жата: Остави го, то който си няма си рисува :D