Влез

View Full Version : С права или къдрава коса? /към момчетата/

alenka
05-13-2008, 19:23
e kajete :) kakwi macki predpo4itate s kadreva ili prawa kosa?Vie sq 6te kajetq nama zna4enie, no iskam da razbera ako e edno i sy6to momi4e kak 6te go namirate za po sexy? ms predvaritelno :-)

Transporter
05-13-2008, 19:25
За мен лично по секси са с права коса, но ако е симпатично и с къдрава няма да е зле...

ubuntu
05-13-2008, 19:27
Гледай са ... всичко зависи от момичето неината структура лице ... и всичко красота .. не на всяка отива къдрава коса както и не на всяка отива права .... според зависи от самото момиче ...
и зависи от къдрицата ...
Леко начупена ме кефи
ситните къдрици с мокър ефект но не прекалено ситните ...
абе и да не е къдрава като пудел 8) 8) 8)

Chacho
05-13-2008, 19:57
Гледай са ... всичко зависи от момичето неината структура лице ... и всичко красота .. не на всяка отива къдрава коса както и не на всяка отива права .... според зависи от самото момиче ...
и зависи от къдрицата ...
Леко начупена ме кефи
ситните къдрици с мокър ефект но не прекалено ситните ...
абе и да не е къдрава като пудел 8) 8) 8)

+1

Мен ме кефят много някои от гелосаните прически.По-къса, вдигната коса, но все пак да си е женска. Забелязвам винаги първо нея и обикновено ако другите характеристики (тяло,лице и дрехи) са добри, тогава ме влудява мацката. Но тези случаи са редки...

ПП:Според мен асиметрията е ключът. Едно момиче си направи нова прическа, която беше доста по-разчупена от предишната. Отне ми време да се осетя, че е от това, но просто я правеше съвсем нов човек. Небрежно, което й КОМПЛИМЕНТИРАШЕ НАПЪЛНО СТИЛА (не целете да изпъкнете само с косата..).

Дано съм помогнал, но помни, че това са само моите предпочитания и често имам разногласия с приятелите.Всеки е различен, затова избери каквото на теб ти харесва, така че човека да хареса теб ;)

Lainovoz
05-13-2008, 20:07
e kajete :) kakwi macki predpo4itate s kadreva ili prawa kosa?Vie sq 6te kajetq nama zna4enie, no iskam da razbera ako e edno i sy6to momi4e kak 6te go namirate za po sexy? ms predvaritelno :-)

Гола глава! Много ме възбуждат нежно лъщящи голи женски темета... И като я пляснеш по главата се чува " шляяяяяп" много е секси ...

Докато я пърцаш на задна си я "шляпкаш" по главата и с двете ръце като барабанче , може и с мокра кърпа или с мухобойката ( да вкараме играчки в секса, нали така искате жените )

Yanichka
05-13-2008, 20:14
И кво тази тема в раздел Секс да много подходящо...скоро някои ще пита и жени с коса или без то не бяха дрехи не бяха коси и очила и незнам си какво ...малоумни ли сте, че не разбрахте че хората са различни и на всеки различно нещо му отива и различно нещо му стои добре...

MinimalTrip
05-13-2008, 20:37
прати ми направо твоя снимка да не се мъча, а да ти кажа направо за кво става на въпрос :wink:

pachob
05-13-2008, 21:08
аз харесвам момичета с прави коси :) :P

fNatiC
05-13-2008, 22:20
Определено с права коса...
Много много малко момичета с къдрави коси ми допадат.
Единственият пример, който мога да дам сега е krem4et0 . Къдравото й отива особено с този цвят. Но общо взето съм привърженик на правите или леко чупливи коси. Дори не съм имал гадже с къдрава коса..

Sarabi
05-13-2008, 22:36
:shock:

Омг. Ама вие затъпявате с всеки изминал ден :shock: .

amatorium
05-13-2008, 22:51
Povecheto hubavi momicheta sa s prava, no kato cqlo nqma golqmo znachenie.

gazar
05-14-2008, 04:28
права или кадрава ми зависи много от това как отива на даденото моми4е.НО аз клона кам права

LadyDy
05-14-2008, 09:39
Тц, тц и до този детайл ли опряха момчетата вече.....гледат от глава до пети.....подробно.. :-o

tigity
07-05-2008, 19:53

Гола глава! Много ме възбуждат нежно лъщящи голи женски темета... И като я пляснеш по главата се чува " шляяяяяп" много е секси ...

Докато я пърцаш на задна си я "шляпкаш" по главата и с двете ръце като барабанче , може и с мокра кърпа или с мухобойката ( да вкараме играчки в секса, нали така искате жените )
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:

Daft
07-05-2008, 20:03
Има ли значение дали ще е къдрава..стига интелекта на момичето да не е колкото на овца (също къдрава) :lol:

Rookie
07-05-2008, 20:09
Ами на мен повече ми харесват с права коса, с къдрава само ако е леко пречупена.

dantro
07-05-2008, 20:20

Аз харесвам повече накъдрените коси или поне с вафли или нещо подобно да има обем необичам гладко исправените без обем .. грозно е според мен.

П.С Пиши на кирилица :x

girl91
07-05-2008, 20:47
Povecheto hubavi momicheta sa s prava, no kato cqlo nqma golqmo znachenie.

Какво беше това?!? Тези с къдрави коси или начупени значи са някакви баби Яги... :smt074

dimanushka
07-05-2008, 20:52
razli4no e za vsqko lice... i v dvata slu4aq e dobre.. stiga da e izpravena/nakudrena kato horata :) men li4no me kefi 4upliva.. tq moqta kosa e prava ama ponqkoga mi se 6te da e 4upliva.. ama vupreki tova mn si haresvam kosata

Xtuning
07-05-2008, 20:53
Попринцип правата е по секси , но има момичета на които повече им ходи къдрава :D

TomHanks
07-05-2008, 20:54
Права

best_buy
07-05-2008, 21:01
Супер много зависи от момичето . На някой много им ходи права други пък са мн секси в къдрва ..........

ELFIQ
07-05-2008, 21:05
i nie kvo sas kadravite kosi da lqgame i da mrem li :neutral: :)

girl91
07-05-2008, 21:21
i nie kvo sas kadravite kosi da lqgame i da mrem li :neutral: :)

И аз това питам...
Някои момичета, които имат къдрави или начупени коси си ги изправят и си мислят, че така са по-хубави.
На мен пък повечето правите коси ми приличат точно на слама, много елемнтарно ми изглеждат...

Puky
07-05-2008, 21:30
Определено с права коса...
Много много малко момичета с къдрави коси ми допадат.
Единственият пример, който мога да дам сега е krem4et0 . Къдравото й отива особено с този цвят. Но общо взето съм привърженик на правите или леко чупливи коси. Дори не съм имал гадже с къдрава коса..

=D> =D> =D> :-)

gPa3HuTeJl
07-05-2008, 21:30
права <3

Sigrina
07-05-2008, 21:55

Аз харесвам повече накъдрените коси или поне с вафли или нещо подобно да има обем необичам гладко исправените без обем .. грозно е според мен.

П.С Пиши на кирилица :x

Еее, не всички прави коси са без обем :Ь

plmn
07-05-2008, 21:57
ПРАВА

InSoMn1aC
07-06-2008, 00:16
С права коса нито много дълга,нито много къса :) Черна или леко кестенява задължително... много ми харесват :-) С къдрави не много, но признавам, че съм виждал момичета с къдрави коси, които много им отиват и изглеждат много секси, но ... на мене просто не ми допадат ;)

NightGuardian
07-06-2008, 00:19
Права ама много права най ми допада.Къдревите , не ми харесват толкова , трябва момичето да е много зверско за да ми хареса къдрева.... :)

FunnYboY
07-06-2008, 05:03

На някои им отива права, на други къдрава :shock:

На черна (и въобюе тъмните коси) ми харесва правата косичка :-)
Докато за русите (и по-светлите) къдрава 8)

machoka
07-06-2008, 06:25
А с какви очи?!

Тънки или дебели устни?!

Чипо или право носле?!

Все т. 11...