View Full Version : А несподелената любов?
just_my_luck
05-13-2008, 19:44
здр:)) знам че на ден се пускат много теми свързани с несподелената любов за това мисля да направим една и тя да е тази...как трябва да ве държи човек когато е влюбен а от другата страна не се отвръща със същите чувства?какъв е изходът ако наистина е влюбен?
unicorn_f
05-13-2008, 19:47
ми и аз съм така ама сега се опитвам да го забравя и да не ми пука за него 8)
h0t_lipS~anD_kisSes
05-13-2008, 19:47
Де да знаех 0тг0в0рите на тези въпр0си ... щеше да ми е мн0г0 п0-лес0 сега ... :(
h0t_lipS~anD_kisSes
05-13-2008, 19:51
Иначе и аз се 0питвах д0 днес .. д0кат0 пак не се върна и не пр0вали всиччк0 .. т0з ч0век притежава някакъв чар к0йт0 ме дърпа към нег0... И к0лк0т0 и да съм му яд0сана и да си казвам че п0вече внимание няма да му 0бръщам ... т0лк0ва п0вече се сам0залъгвяам, защ0т0 кат0 ми каже нещо и забравям всичк0 .. и пр0дължавам да вярвам на лъжите му ... оххх ... направо тая люб0в е нещ0 т0лк0ва ужасн0, н0 и в същ0т0 време т0лк0ва прекрасн0 ... :(
just_my_luck
05-13-2008, 19:52
az sy6to mislq 4e ima mn takiva momi4eta i vsqka se opitva da zabravi mom4eta,no neka pogovorim za dyrjanieto koeto shte e nai podhodqshto?da ne mu obryshtash vnimanie da se durjsih kak si se dyrjala ? kakvo trqbva da byde spored vaS?
elmosGirl8
05-13-2008, 20:30
имам почти подобен проблем..Влюбена съм в момче от 4 месеца ии наскоро почнахме да си пишем по скайп по два пъти на ден ии супер ни е забавно..но той си има приятелка и не се знае какво ще стане (аз си чакам не искам да го стряскам.. ) ии попринцип мога да тръгна да го възприемам като приятел ии да си внушавам че абсолютно нищо няма да се получи но според мен не е тка а и според някои други хора :) тка че най-хубаво е самото момче да ви го обясни а и да говорите с приятели които да ви го кажат точно и ясно :) .. А аз естествено че ще се отдръпна ако тка въпросното момче иска дори и ще се опитам да го забравя макар че той е постоянно в мислите ми - като се събудя докато си мия зъбките докато съм на даскало докато съм навън докато спя.. Абе направо пълна трагедия особенно когато се сетя за приятелката му ии сълзите ми се стичат :) нвм.. приятна вечер на сички : ) ако има някой коментар по мнението ще се радвам да пише за да му го чуя :oops:
Наеш ли къв е извода?5 месеца бех маймуна и скоро го осъзнах тоест преди 3...НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ :) Пии си бирата излизай с приятели по кафенца по молове магазини щуротии пиши си общувай изкарвай си хубаво ходи си по купончета и не се занимавай с глупости :P
bubinka-_-
05-13-2008, 20:35
ами момичета...за да сте интересни на 1 момче трябва да сте 1-жо недостъпни, а след това ..как да го кажа... по-нее?ателни в смисъл ..не показвайте прекалено чувствата си..бъдете по-загадъчни ..не позволявайте чувствата да надделеят защото после ще страдате...казвам го от личен опит...моят приятел се държи така с мен и...за мен е като Еверест..да го накарам да се разкрие пред мен..да покаже изцяло чувствата си...но той си знае неговото и не ги показва дотолкова..затова и ми е толкова интересен..и съм толкова влюбена...
незнам дали ме разбрахте но... все пак съм влюбена (загубена) :)
Ou7taControL
05-14-2008, 01:07
или да сваля човека, в който е влюбен.. или ако мисли че няма шанс... тогава просто да си намери друг :)
maharbal
05-14-2008, 04:12
здр:)) знам че на ден се пускат много теми свързани с несподелената любов за това мисля да направим една и тя да е тази...как трябва да ве държи човек когато е влюбен а от другата страна не се отвръща със същите чувства?какъв е изходът ако наистина е влюбен?
hah shto pa trqbva da ima ishod... obichai si q tq ne moje da ti zabrani 8-) Az pyk ne mislq da se mycha da q zabravq... Obicham da mislq za neq i osobeno da q vijdam v daskalo :oops: Znam che nqmam shans, no tva ne mi prechi da si q obicham taino :-P :razz:
Направи нещо да те забележи, но ако не ти обърне внимание... по-добре да се опиташ да го забравиш. Трудно е, но... :(
lipsvashh_mi
05-14-2008, 05:54
ако от другата страна няма на лице чувства като моите..просто си казвам,че не ни е било писано с човека и продължавам напред..в живота съм срещата толкова по-страшни и тъжни неща,че спрях да се ядосвам за маловажните..продължавам напред и си правя кефа... :? 8)
или да сваля човека, в който е влюбен.. или ако мисли че няма шанс... тогава просто да си намери друг :)
Същото...
Ivs Jonas
05-14-2008, 12:37
Същото...
ако "свалиш" някой, значи не си усобено влюбен в него. по-скоро бих поговорила с човека от колкото "да го сваля" и ако не получа нищо от среща не бих ходила по други...
vesinka91
05-14-2008, 13:44
Иначе и аз се 0питвах д0 днес .. д0кат0 пак не се върна и не пр0вали всиччк0 .. т0з ч0век притежава някакъв чар к0йт0 ме дърпа към нег0... И к0лк0т0 и да съм му яд0сана и да си казвам че п0вече внимание няма да му 0бръщам ... т0лк0ва п0вече се сам0залъгвяам, защ0т0 кат0 ми каже нещо и забравям всичк0 .. и пр0дължавам да вярвам на лъжите му ... оххх ... направо тая люб0в е нещ0 т0лк0ва ужасн0, н0 и в същ0т0 време т0лк0ва прекрасн0 ... :(
syshtoto se slu4va i s men naistina e mn bolezneno
mistical_girl
05-14-2008, 13:49
ами момичета...за да сте интересни на 1 момче трябва да сте 1-жо недостъпни, а след това ..как да го кажа... по-нее?ателни в смисъл ..не показвайте прекалено чувствата си..бъдете по-загадъчни ..не позволявайте чувствата да надделеят защото после ще страдате...казвам го от личен опит...моят приятел се държи така с мен и...за мен е като Еверест..да го накарам да се разкрие пред мен..да покаже изцяло чувствата си...но той си знае неговото и не ги показва дотолкова..затова и ми е толкова интересен..и съм толкова влюбена...
незнам дали ме разбрахте но... все пак съм влюбена (загубена) :)
М, по принцип е хубаво да показваш отвреме на време чувствата си, но иначе съм съгласна с теб 8)
NeverTheSame
05-14-2008, 14:16
За да те обичат не трябва никой да се прави на недостъпен...така е глупаво...не можеш да накараш някого да изпитва нещо към теб,при положение,че няма такова желание..
baby_inloff
05-14-2008, 14:18
здр:)) знам че на ден се пускат много теми свързани с несподелената любов за това мисля да направим една и тя да е тази...как трябва да ве държи човек когато е влюбен а от другата страна не се отвръща със същите чувства?какъв е изходът ако наистина е влюбен? ... ТАКА ПОЗНАТО
simba007
05-14-2008, 16:16
При мен незнам дали беше несподелена любов или :cry: :cry: :cry: незнам ...Втора година незнам какво да правя и как да го забравя...Тази моя история всякаш няма край...:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: да обичаш невъзможната любов тва описва моята история трудно се лекува несподелената любов :cry: :cry: :cry:
maharbal
05-14-2008, 16:22
При мен незнам дали беше несподелена любов или :cry: :cry: :cry: незнам ...Втора година незнам какво да правя и как да го забравя...Тази моя история всякаш няма край...:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: да обичаш невъзможната любов тва описва моята история трудно се лекува несподелената любов :cry: :cry: :cry:
nemaga da vi razbera zashto iskate da zabravite??? Az pyk ne se mycha da zabrava daje i ne iskam da se otreka ot chuvstvata mi nishto che sa nespodeleni :D
alex_devv
05-14-2008, 17:14
трябва да се държи така както му идва отвътре
трябва да се държи така както му идва отвътре
Добра идея... :grin:
То и при мен беше една трагедия преди две години. Отдавна спрях да мисля и да обичам онова момче, което не заслужава и една сълза пролята за него. Но всичко остави толкова траен отпечатък върху мен, че до сега след толкова мн време ми създава проблеми. Той беше първата ми любов и то несподелена. Какво мога да кажа още... сякаш съдбата ми е да съм сама... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
maharbal
05-14-2008, 18:50
То и при мен беше една трагедия преди две години. Отдавна спрях да мисля и да обичам онова момче, което не заслужава и една сълза пролята за него. Но всичко остави толкова траен отпечатък върху мен, че до сега след толкова мн време ми създава проблеми. Той беше първата ми любов и то несподелена. Какво мога да кажа още... сякаш съдбата ми е да съм сама... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
poznato mi e :(
gPa3HuTeJl
05-14-2008, 20:57
Кухнята....ножа....вените.... Край на проблемите...
Приятелски трябва да се държи. Винаги когато не ми се е отварял парашутът съм се държала адски добронамерено. Е, приятелството ни приключваше, но пък продължавахме да си говорим понякога и да си правим услуги.
LoLi_PoP
05-14-2008, 21:14
spored men trqbva da se zabravi tozi chovek .. prosto drug nachin nqma..ne moje postoqnno da se ticha zad nego i da zagurbvash drygite vyzmojnosti :)
:cry: ](*,) :cry: и при мен е така по дяволите как да го забравя ](*,) толова мн зна4и това мом4е за мен :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: и не мога и не мога да го забравя а времето минава и ве4е 2 години ти4ам след него а той един ден е един друг ден е съвсем разли4ен мисли 4е съм игра4ка :-k :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ами явно съм мн ми е зле и съм на никъде :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: и повярвайте опитвала съм се да го забравя но НЕ :cry: ](*,)
slun4ice_90
05-15-2008, 18:22
Продължавам напред,към споделена любов. :-P :grin: На,човек,не му е добре,когато чувствата му,не са споделени,но какво му остава?Естествено да продължи напред. :wink: 8)
chocoleptic
05-15-2008, 19:19
:-o Аз пък в момента не мога да си призная чувствата !! Въпреки че имам съмнения , че и другата страна изпитва същото !! :?