View Full Version : Аз ли съм ненормална??
party_queen
05-13-2008, 21:12
Хора, моля ви, успокойте ме, защото се притеснявам вече. Така, значи, аз съм на 17 и както знаете на тази възраст всички дечица искат да си имат гаджетааа. Е, да, обаче аз от много време...да не кажа от години, нямам такова желание. Въпреки това, почти винаги си харесвам някое момченце, но винаги гледам да е някой невъзможен(почто оженен) случай, или никога не разкривам чувствата си, Просто НЕ искам романтична връзка. Пък хората около мен си се гаджосват и си се обичат и им е хубаво май...Не е възможно да съм на тази възраст и да нямам желание за любов, нали? :(
не си ненормална иа з съм като тебе смисал от много любов вече ми е през там дето излиза сичко :) Един съвет - догодина правиш 18..не се занимавай с глупости :P :)
И аз си търса сериозна и стабилна връзка не за 5-6 месеца само некви деца и некви кифляци има ..
valentinka_1990
05-13-2008, 21:50
Напълно нормално е,с времето нещата ще се променят.
iYiuTaKA
05-13-2008, 21:55
Sig imash mn priqteli ili nqkvo hobi koeto ti otnema vremeto i neti se zanimava s "lubov" . Nachi si ok gledai si jivota :D
Ou7taControL
05-14-2008, 00:52
Напълно нормално е,с времето нещата ще се променят. +1
xXxScreamxXx
05-14-2008, 07:07
не си ненормална иа з съм като тебе смисал от много любов вече ми е през там дето излиза сичко :) Един съвет - догодина правиш 18..не се занимавай с глупости :P :)
И аз си търса сериозна и стабилна връзка не за 5-6 месеца само некви деца и некви кифляци има ..
ти кфо на 5-6 месеца казваш несериозна ли :lol: за мене тфа е преди брак :lol: :lol: :lol:
аз пък НАЙ-МНОГО 14 ДНИ ... и тфа е the end of the story ... и ми писна ве4е и аз нямам никакво желание .. и таййй :)
maackata
05-14-2008, 07:28
Ami i az bqh taka spoko voob6te ne mi se zanimava6e s takiva ne6ta i 98% rejeh mom4etata koito iskasha da izlizame i takia raboti ....nedei se pritesnqva sled vreme si4ko 6te si doide na mqsto :)
MartyParty
05-14-2008, 07:36
То май и ти не знаеш какво искаш.
абе тия кадето казват че се обичат след 2 седмици са скъсали на 17 години вместо да си живееш живота ти ще ми се ангажираш с няква връзка кадето си мислите че се обичате а всъщност не се понасяте точно така трябва да си е днешните младежи мааалко се вживяват и искат да растат по-бързо и затва се получава едно неразбирателство абе праи си кефа ходи на стрипти.... оф ти си момиче, ходи на мъжки стрипииз барове и така
GregoryHouse
05-14-2008, 10:50
Направо на въпрос N1 НЕ.
Второ не че нямаш желание за това нямаш смелост за това.Страхливка! Но пък какво може да се компенсира с по голямо желание за секс...
maharbal
05-14-2008, 12:37
Напълно нормално е,с времето нещата ще се променят. +1
+1
AutumnTears
05-14-2008, 13:24
Хора, моля ви, успокойте ме, защото се притеснявам вече. Така, значи, аз съм на 17 и както знаете на тази възраст всички дечица искат да си имат гаджетааа. Е, да, обаче аз от много време...да не кажа от години, нямам такова желание. Въпреки това, почти винаги си харесвам някое момченце, но винаги гледам да е някой невъзможен(почто оженен) случай, или никога не разкривам чувствата си, Просто НЕ искам романтична връзка. Пък хората около мен си се гаджосват и си се обичат и им е хубаво май...Не е възможно да съм на тази възраст и да нямам желание за любов, нали? :(
i az sum v podobno polojenie az ne 4e sum imala mnogo vurzki prosto nqmam jelanie...
Не си от най-ненормалните,има и тежки случаи..
nicolepcd
05-14-2008, 17:17
Еми не си ненормална... всеки човек има различен начин на мислене и това твойто не е ненормално :shock: :? Ще ти се заприиска някога, не бой се :grin:
alex_devv
05-14-2008, 17:20
ненормална си :lol:
всичко ще се намести с времето, спокойно 8)
scanadal
05-14-2008, 17:24
Спокоооооо!Има ги много такива...все ще ти се прииска някой ден да си имаш и ти някого до когото да се сгушиш,да те целува и да те кара да се чувстваш обичана.Живота е пред теб.Хубаво е,че не скачаш от връзка на връзка,а пазиш сърцето си. :-D