PDA

View Full Version : Всичко свърши!Търся подкрепа!

mechtaq_za_teb
05-14-2008, 10:14
Всичко свърши.За пореден път си го казах и си обещах да спра да поддържам контакти с него,но уви.И така повече от половин година си чакам да го забравя от нищото.Е не става.Винаги съм казвала,че за да забравиш някого трябва да спреш да общуваш с него,защото това те дърпа назад.Но когато стане въпрос за мен,правя обратното.Като сега...сякаш нарочно го правя,а знам изхода!Все аз наранената.
Обещах си поне 3-4 пъти,че спирам контактите си с него,но минава време и пак се започва.А той само си играе с мен...един път ме обича и е много добър и когато аз се хвана ми бие шута,както се казва.Много е гадно,защото той използва факта,че имам чувства към него и ме наранява.
Искам да спра да бъда там,където е и той.Искам да не влизам в скайп,мирк,където е и той.Но как? :( Наистина искам да спра отношенията си с него,но не искам да стане както преди...мине месец-два и хайде пак! ;( Какво да правя?

GregoryHouse
05-14-2008, 10:23
Първо видя ли че е по лесно да се каже отколкото да се направи...а сега единствения начин е ВОЛЯ...при другите начини болката не е духовна физическа...It`s your choice....

mechtaq_za_teb
05-14-2008, 10:38
Първо видя ли че е по лесно да се каже отколкото да се направи...а сега единствения начин е ВОЛЯ...при другите начини болката не е духовна физическа...It`s your choice....Винаги съм знаела,че не е лесно.Случвало се е и преди,но тогава беше край още от началото.Трудното е,когато този човек не те оставя на мира...

GregoryHouse
05-14-2008, 10:45
Преструвай се че не ти пука пред останалите след време ще се самоубедиш...ако няма пред кой преструвай се пред себе си и прояви малко воля като не му се буташ...ИЗБЯГВАЙ места където може да се засечете...

Erica
05-14-2008, 11:28
Samovnushenie...
Dori i da hodish po mestata kydeto e toi,prosto si kaji,che mojesh da jiveesh i bez nego...,che jivotyt prodyljava i che te chakat mnogo po-shtastlivi dni.I kogato si povqrvash...v tezi dumi shte vidish kolko po-lesen e jivotut naistina.
Vsqko zlo za dobro sa kazali horata!

Empowered
05-14-2008, 11:50
Normalno e da ti e trudno ... no vse pak ne ti e poslednata lubof ;) taka 4e stegni o4akvat te o6te vrazki i razdqli :)

comics
05-14-2008, 12:12
Първо видя ли че е по лесно да се каже отколкото да се направи...а сега единствения начин е ВОЛЯ...при другите начини болката не е духовна физическа...It`s your choice....Винаги съм знаела,че не е лесно.Случвало се е и преди,но тогава беше край още от началото.Трудното е,когато този човек не те оставя на мира...
za da ne o vijdash v skype, premahni go ot abonatite si

kocko
05-14-2008, 12:42
абе ква поткрепа иска6 ве ти си го прави6 толкос ли е трудно да не се виждате :)

Deni4kaa
05-14-2008, 13:06
Всичко свърши.За пореден път си го казах и си обещах да спра да поддържам контакти с него,но уви.И така повече от половин година си чакам да го забравя от нищото.Е не става.Винаги съм казвала,че за да забравиш някого трябва да спреш да общуваш с него,защото това те дърпа назад.Но когато стане въпрос за мен,правя обратното.Като сега...сякаш нарочно го правя,а знам изхода!Все аз наранената.
Обещах си поне 3-4 пъти,че спирам контактите си с него,но минава време и пак се започва.А той само си играе с мен...един път ме обича и е много добър и когато аз се хвана ми бие шута,както се казва.Много е гадно,защото той използва факта,че имам чувства към него и ме наранява.
Искам да спра да бъда там,където е и той.Искам да не влизам в скайп,мирк,където е и той.Но как? :( Наистина искам да спра отношенията си с него,но не искам да стане както преди...мине месец-два и хайде пак! ;( Какво да правя? ами не влизай в мирк и го блокни в skype 8)

alex_devv
05-14-2008, 17:20
подкрепям те с 2 ръце и 3 крака 8)

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-14-2008, 17:57
Значи в крайна сметка си му казала и той те е отрязал, така ли?

Pliok0019
05-14-2008, 18:09
Лесно ни е да ти кажем - самовнуши си, че не го харесваш, приеми нещата така, бъди силна и не се предавай...

Но всъщност е далеч по-трудно. Има неща, който искаме от все сърце и ни е заложено да се борим за тях. Не винаги можем да се откажем, особено, ако искаме нещо наистина силно. Аз не мога да ти дам съвет, защото се правя, че не ми пука за бившия ми, имам нов... Но..бих убивала, за да бъда с него.

mon4eto
05-14-2008, 18:17
Ti samata moje6 da si pomogne6 kato spre6 ... dai si volq i go napravi za6toto kakto kazva6 se ti 6te si naranenata i taka si vredi6 sama na sebe si...prosto ne go pravi...

mechtaq_za_teb
05-14-2008, 19:25
Значи в крайна сметка си му казала и той те е отрязал, така ли? Не ме отряза.Направи това,което очаквах.Даде ми надежда за пореден път с милото си държание,а след това ме разби с отвратителното си отношение.
Вече до такава степен ме боли,че ми е все едно какво ще става за напред.

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-15-2008, 06:00
Не ме отряза.Направи това,което очаквах.Даде ми надежда за пореден път с милото си държание,а след това ме разби с отвратителното си отношение.
Значи ти е кеф да те боли, така ли? Много хора ти дадоха съвет да говорите и веднъж завинаги да се изясните, а щом в крайна сметка, няма начин да има нещо между вас, да спреш да даваш надежди на сърцето си за още, защото ще попаднеш в омагьосан кръг на надежда-разочарование-болка-депресия-подобряване-надежда-разочарование-...-болка и пр. Преживяла съм го, съмнява ме да е нямало и други, които са можели да те посъветват от личен опит какво да направиш, а ти защо не послуша и си държиш на своето? Знам защо - защото си мазохистка и тази болка явно ти харесва, за да не искаш да излезеш от нея.

sladkъ_mackъ
05-15-2008, 07:20
подкрепям те с 2 ръце и 3 крака 8) :razz: :D

p0is0n{f}
05-15-2008, 08:30
Ммм аз мога да те посъветвам да напишеш всичко на един лист .. всичко което искаш да му кажеш,което чувсвташ,всичко което ти е на сърцето .. после го прибери някъде .. Следващия път като ти стане гадно пак вземи лист и напиши всичко,което искаш той да ти каже,всички неща,за които си мечтаеш с него,опиши го такъв,какъвто искаш да е и какъвто никога не е бил .. после пак го прибери някъде .. На следващия път пак на лист изрази всичко .. и пак го прибери някъде .. Ще ти олекне ;) Писането успокоява :) А след време ще ти стане малко по безразлично :)

gPa3HuTeJl
05-15-2008, 09:36
Всичко си зависи от тебе... ;)

mechtaq_za_teb
05-15-2008, 12:40
Не ме отряза.Направи това,което очаквах.Даде ми надежда за пореден път с милото си държание,а след това ме разби с отвратителното си отношение.
Значи ти е кеф да те боли, така ли? Много хора ти дадоха съвет да говорите и веднъж завинаги да се изясните, а щом в крайна сметка, няма начин да има нещо между вас, да спреш да даваш надежди на сърцето си за още, защото ще попаднеш в омагьосан кръг на надежда-разочарование-болка-депресия-подобряване-надежда-разочарование-...-болка и пр. Преживяла съм го, съмнява ме да е нямало и други, които са можели да те посъветват от личен опит какво да направиш, а ти защо не послуша и си държиш на своето? Знам защо - защото си мазохистка и тази болка явно ти харесва, за да не искаш да излезеш от нея.Не ми харесва тази болка!И аз приключих с него веднъж завинаги!Край с отношенията ми с него,край!Каквото е било,било е.Излизам от този вечен кръг.Време е да сложа край на болката и да си продължа напред.

kifla
05-15-2008, 12:46
И аз съм така с един от бифшите ми приятели .И аз искам да спра да общувам с него и с всеки изминал ден се убеждавам че мога да го забравя.Просто намери с кой друг да общуваш ,да излизаш ,да се занимаваш с коренно различни неща от тези преди ,когато си била с него! Повярвай ми не ти го казвам просто така.,Аз съм в абсолютно същото полужение ,но при мен се появи човек ,на който адски много започнах да държа и който успява да ме разсея и да не мисля за бифшия си .Просто трябва наистина да кажеш СТОП ,КРАЙ и да продължиш напред с вдигната глава.А когато той отново те потърси просто да му откажеш,ще идиш че ще успееш и живота ти пак ще си е по старо му ..няма да я има мъката по него и страха от чувствата ,които ще си останат там някъде вътре в теб.Пожелавам ти от сърце успех ,защото знам колко трудно е всичко това!

mechtaq_za_teb
05-15-2008, 12:52
И аз съм така с един от бифшите ми приятели .И аз искам да спра да общувам с него и с всеки изминал ден се убеждавам че мога да го забравя.Просто намери с кой друг да общуваш ,да излизаш ,да се занимаваш с коренно различни неща от тези преди ,когато си била с него! Повярвай ми не ти го казвам просто така.,Аз съм в абсолютно същото полужение ,но при мен се появи човек ,на който адски много започнах да държа и който успява да ме разсея и да не мисля за бифшия си .Просто трябва наистина да кажеш СТОП ,КРАЙ и да продължиш напред с вдигната глава.А когато той отново те потърси просто да му откажеш,ще идиш че ще успееш и живота ти пак ще си е по старо му ..няма да я има мъката по него и страха от чувствата ,които ще си останат там някъде вътре в теб.Пожелавам ти от сърце успех ,защото знам колко трудно е всичко това!Благодаря! :) С вяра всичко се постига!

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-15-2008, 18:25
Значи ти е кеф да те боли, така ли? Много хора ти дадоха съвет да говорите и веднъж завинаги да се изясните, а щом в крайна сметка, няма начин да има нещо между вас, да спреш да даваш надежди на сърцето си за още, защото ще попаднеш в омагьосан кръг на надежда-разочарование-болка-депресия-подобряване-надежда-разочарование-...-болка и пр. Преживяла съм го, съмнява ме да е нямало и други, които са можели да те посъветват от личен опит какво да направиш, а ти защо не послуша и си държиш на своето? Знам защо - защото си мазохистка и тази болка явно ти харесва, за да не искаш да излезеш от нея.
Не ми харесва тази болка!И аз приключих с него веднъж завинаги!Край с отношенията ми с него,край!Каквото е било,било е.Излизам от този вечен кръг.Време е да сложа край на болката и да си продължа напред.

Хубаво е, че повече няма да имаш вземане-даване с него. Но вместо да претърпиш поредното голямо разочарование, можеше просто да говориш с него. Защото не може той да е чак такъв кон с капаци, за да не вижда какво става и какво отношение има спрямо теб.

mechtaq_za_teb
05-15-2008, 18:36
Не ми харесва тази болка!И аз приключих с него веднъж завинаги!Край с отношенията ми с него,край!Каквото е било,било е.Излизам от този вечен кръг.Време е да сложа край на болката и да си продължа напред.

Хубаво е, че повече няма да имаш вземане-даване с него. Но вместо да претърпиш поредното голямо разочарование, можеше просто да говориш с него. Защото не може той да е чак такъв кон с капаци, за да не вижда какво става и какво отношение има спрямо теб.Той е уникат просто...Явно го прави нарочно,дори аз самата не мога да си го обесня.Глупаво е човек да се отнася така,когато знае колко много държи на него този отсреща,но вече не мога нищо да направя.Краят си е край...И той така го направи.