View Full Version : Kолко ви продължи първия път?
аз наскоро си направих сефтето (момче съм) но преди това са ми правили свирка, като всичко си беше нормално, даже трябваше да пришпоря нещата че много се забавихме
но като правих истински секс свърших за 5 минути и сега съм супер притеснен дали ще продължи така
последно време усетих че ако не спирам често докато мастурбирам също ще свърша доста бързо
това нормално ли е, колко време продължи вашия 1 път?
според мен това зависи от партньорката ти.В смисъл такъв дали е опитна,дали те възбужда много и ей такива...сега ако е някоя супер яка мацка то можеш да се изпразниш само докато я гледаш(примерно),но ако е някоя смотла... :lol:
LoLiPoP4o
05-14-2008, 17:00
spoki sledvashteiq shte e 10 po sledvashtiq 20 i veche shte stanesh atlet ;) xaxa
доста опитна и готина си е
значи да пробвам и с някоя смотла и да видим какво ще стане така ли :)
по една чиста (алкохолна случайност) не се сещам мн добре но мисля че беше (някви мъгливи спомени .. пък и си беше отдавна) някъде околои 35/40 минути най-много .... някъде толкова иначе секи път е различно имал съм и 15 минутни "сеанси" имал съм и 4 часови.....
alex_devv
05-14-2008, 17:23
не помня толкова назад в миналото :-D
plami_plamster
05-14-2008, 17:32
Всъщност с тренировки, докато мастурбираш, можеш да удължиш времето :) Разрови се в нета или виж един филм... Lover's Guide, една поредица беше, там е обяснено добре. А 5 минути за първи път си е нормално според мен. То повече време поне при мен отне предразполагането.
Нема се плашиш копеле... ще се оправиш ...
доста опитна и готина си е
значи да пробвам и с някоя смотла и да видим какво ще стане така ли :)
Щом такива запитвания ти ражда главата значи тая връзка няма продължи много много. Колкото по темата да не ти пука правете го по-често и ще станеш сприньор :-D
Golfadjiq
05-14-2008, 21:46
Хич да не ти пука нали си правиш кеф на патката :D :D :D
amatorium
05-14-2008, 21:50
Nishto ne razbrah ot nachina, po koito si go napisal. Ti pod sex za kolko vreme s ili bez lubovna igra?
asslikethat
05-14-2008, 21:54
xaxxax :-D miiii nepomnq tochno kolko ama ne prodalji nikak dalgo ...
Абе я не ги слушай. Като си имаш готина кака, карай си с нея :) Ако е по-опитна от теб най-директно си я питай какво да направиш, за да удължиш нейното удволствие - запомни, говори за "нейното", а не за твоето :)
Иначе първият път .. може би 5 минути и аз. С течение на времето се научават няколко трика и можеш да го удължиш значително. Според мен, обаче дългите секс маратони са по-скоро уморителни, отколкото даващи удоволствие. Т.е. 20-30 минути секс са напълно достатъчни. Ще си кажете "да бе да .. тоя луд ли е? 20 минути.", но ако се замислите малко ...?
В крайна сметка и 5 минути да е - ако тя е щастлива и ти си доволен - значи работата е тип-тип :)
krem4et0
05-15-2008, 06:37
Първия път на мъжа беше около 5 минути, говорим за секс. Даже и по-малко. но преди това се опипвахме и облизвахме с часове.
Втория път беше над 2 часа, а не се бяхме виждали 20 дни. Тогава празнуваше уволнението от казармата и се попочерпихме. Мисля, че заради алкохола издържа толкова.
15-20 минути секс са си просто парфектни. повече изобщо не е нужно. Аз ако до тогава не съм свършила, не ме и чакай да свърша като съм уморена, претъркана и схваната.
abe vajnoto da si pai6 kef na patkata :D :D :D
DevilWish
05-15-2008, 15:47
Всъщност с тренировки, докато мастурбираш, можеш да удължиш времето :) Разрови се в нета или виж един филм... Lover's Guide, една поредица беше, там е обяснено добре. А 5 минути за първи път си е нормално според мен. То повече време поне при мен отне предразполагането.
Съгласна съм напълно ;) С всеки път ще става по-дълго и по-дълго ;)
marina star
05-15-2008, 16:35
spoko normalno e mom4ence :)
споко пич и при мен бе6е така 10 мин. а с времето ште се научиш сам как да го удължиш...
Ch0c0la73
05-15-2008, 18:23
i na nas ni beshe barzi4ko