PDA

View Full Version : Бисексуалните партньори изискват ли нещо повече от вас?

Liar
05-15-2008, 07:32
Към момичетата-такъв тип момчета кара ли ли са ви са вършите нещо,което до сега с хетеросексуално момче не сте правили?Какво?
Към бисексуалните момчета-момичетата достатъчни ли са ви?Има ли нещо в секса с момиче,което ви липса и което го правите с друго момче?Какво?
Тъй като едва ли много хора ще си признаят за ориентацията си,не е нужно да говорите от свое име,има много начини да изкажете личния опит без някой да разбере.
Не знам темата как ще се приеме,обаче мен ме вълнува,за това моля без несериозни отговори.
Мерси.

rupert_fan
05-15-2008, 08:22
Чувал съм, че някои момичета се кефят да го правят с бисексуални момчета и те да се лашкат ;DD Тфа не мога да разбера кое момиче ше се кефи :D Иначе ми изглежда яко тройка момче - момиче - момче, ама без пичовете да се таковат xD

Wrathchild
05-15-2008, 09:03
Не смятам, че съм искала от приятеля си нещо нестандартно. Относно въпроса за момчетата - 'момичетата достатъчни ли са ви?Има ли нещо в секса с момиче,което ви липса и което го правите с друго момче?'- не, няма нещо в сексуалния ми живот с приятеля ми, което да ми липсва. Секса си е секс, физическото удовлетворение си го има, така че...

air_J
05-15-2008, 10:01
Ще прощавате, но не мога да разбера темата. Ако някой обясни по-добре за какво точно става въпрос може и да се включа с мнение. 8)

IvOnDa
05-15-2008, 10:19
и аз се присъединявам към теб :)

ANTIHUMAN
05-15-2008, 12:27
1.Към бисексуалните момчета-момичетата достатъчни ли са ви?-Нищо никога не е достатъчно!

2. Има ли нещо в секса с момиче,което ви липса и което го правите с друго момче?-Винаги има липсващи парченца!

3.Какво? - на този въпрос не мога да отговоря ,защото нямам кой знае какъв опит!

Liar
05-15-2008, 15:44
Wrathchild,благодаря ти за отговора,но отношенията момче-момче и момиче-момиче мисля,че седят по различен начин.
Сега ще се опитам да обясня за тези,които не са разбрали,надявам се този път да се получи.
Става въпрос за едно момче с което съм от няколко дни.Все още не сме говорили на по-лични теми а и малко ми е неудобно още в началото да го попитам а и от къде да знам дали ще е искрен.
Та много хора са ми казвали,че е бисексуален,а и аз и без това от преди време имам такива подозрения.В случай,че е искам да знам дали аз ще съм му достатъчна , ако се стигне до секс и дали нещо с мен няма да му липсва.Дали няма да иска някой да му го навре от зад или да му лиже ануса,защото тези неща не мога да ги направя.За това зададох въпрос към момчетата с такава ориентация дали едно момиче им е достатъчно или не искат и това,което момичетата нямат и не могат да им дадат.
А и никакви глупови изпълнения...

А ето и другия проблем-не знам дали го е правил(той по принцип си има доста обожателки,но път е много миловиден,та не знам).Та ако е бисексуален,но е не е правил секс с момче,предполагам,че няма да му липсват толкова мъжки работи.Но пък сигурно ще е любопитен и като е с мен ще се чуди дали не трябва да ме остави и да опита с момче или...
Бе много оплетено стана ама на мен ми е притеснено 8-) сериозно.Пък много много го харесвам.

ANTIHUMAN
05-15-2008, 17:46
Чакай ,чакай! Хората говорели ,че е бисексуален? :shock: Хората могат да си говорят каквото им хрумне ,не вярвай на хората! Зависи и от момчето ,ако се окаже ,че е бисексуален дали е активен или пасивен (пасивния е да го е*ат ,а активния е да е*е)
Говори с него!
Познаваш ли го изобщо? Смисъл приятели ли сте или поне познати?

Говори с него! Не е толкова трудно ! :)

УСПЕХЧЕТА Миличка :-)

AliceSw
05-15-2008, 18:27
аз имам един такъв "познат", които нещо ми се точи...и въпреки че е би (май) не ебава за мъжко, когато съм там...

koro
05-16-2008, 14:49
wtffffffffffffffffffffffffffffff****cccckkk.

Споко бе това, че е Би не означава, че ще те кара да правиш нестандартни неща. Слухове слуховеее това дали се точи на момчета и дали го е правил ее нещо много различно.

Най - добре да разбереш е като го питаш няма нищо срамно в това :)

Поне аз лично нищо не сам искал от приятелката си, тя сама си го предлагаше :-D

И не мисля, че ще му липсва нещо, ако не седиш като замразено пиле та да не стане други по естествени неща да му залипсва :)

Kanela
05-16-2008, 14:51
:shock: Не искам да си лягам с мъж,който си го вкарва в задниците на други мъже :shock: :shock: :shock:

koro
05-16-2008, 14:58
:shock: Не искам да си лягам с мъж,който си го вкарва в задниците на други мъже :shock: :shock: :shock:

аа как само в твоя ?
има презервативи за тая работа !!!

:grin: :grin:

Kanela
05-16-2008, 15:07

аа как само в твоя ?

Не си в този форум за да обиждаш потребителите :)

koro
05-16-2008, 15:09

аа как само в твоя ?

Не съм те обиждал просто се интересувам от чуждото ЕГО, сори ако съм те обидил просто запитах, това ти практикуваш ли Анален секс.
Според мен въпроса опира до ревност :)
Нищо лично !!!

Kanela
05-16-2008, 15:13

аа как само в твоя ?

Не съм те обиждал просто се интересувам от чуждото ЕГО, сори ако съм те обидил просто запитах, това ти практикуваш ли Анален секс.
Нищо лично !!!
Не съм длъжна да отговарям на лични въпроси :) Но по темата - според мен не е въпрос на ревност,а на гордост.Човекът с когото съм не може да е на никой друг.А ако разбера че си ляга с мъж,ще захвърля всички маниери и ще му се изплюя в краката и да не ме търси повече.... :)
После ще пробвам как е с жена...

koro
05-16-2008, 15:15

аа как само в твоя ?

Нищо лично !!!
Не съм длъжна да отговарям на лични въпроси :) Но по темата - според мен не е въпрос на ревност,а на гордост.Човекът с когото съм не може да е на никой друг.А ако разбера че си ляга с мъж,ще захвърля всички маниери и ще му се изплюя в краката и да не ме търси повече.... :)
После ще пробвам как е с жена...

И тогава момента на истина ще настъпи ще разбереш за предимствата и недостатъците :)