View Full Version : Продукт против изпотяване.
Препоръчайте ми средство против изпотяване,ще се радвам да споделите,понеже не е приятно да сменяш по 3 фланелки на ден :? .Благодаря предварително :) .
П.П. Четох за Ordix нещо си,но незнам как се пише точно :D .
Pepincetyy
05-15-2008, 10:50
На Леокрема Peace Струва между 4 и 5 лева доколкото си спомням.И е много добро на мен действа и въобще не се изпотявам 8)
Спасениееее.Мерси :)...ще се радвам и на други мнения.
Produktyt e Odorex :) az go polzwam mn e dobyr no loshoto e che deistwieto mu pone pri men e che ako weche izwyrshwam nqkakwa dosta golqma fizicheska deinost se izpotqwam e ne kakto predi ama.. primerno ako otida na disko i.. znam che ne e tolkowa nadejden inache za w daskalo nqmam problem.Taka che i az se interesuwam ot neshto mn efektiwno...kazwaite :P
BlackWings
05-15-2008, 11:15
На мен ми върши отлична работа ROLL ON - a на Lady Speed Stick 24/7 - въобще не се изпотявам , мирише на хубаво и не оставя никакви следи по дрехите. Струва мисля че към 4 лв.
Rexona .... :grin: :grin: :grin:
donkihot
05-15-2008, 11:29
ами сама пробвай кой продукт ти помага на тебе...рексона,нивея,биу,сан екс и т.н просто пробвай,за да откриеш кое ти помага на тебе
ами сама пробвай кой продукт ти помага на тебе...рексона,нивея,биу,сан екс и т.н просто пробвай,за да откриеш кое ти помага на тебе
Ако това е за мен,мерси..ии съм момче,благодаря 8-)
Аз лично ползвам Nivea Aqua Cool ....,но го няма този резултат като на рекламата :D :D
donkihot
05-15-2008, 11:41
мн съжалявам,4е съм объркала пола ти...просто не погледнах ника въобще...но и за тебе мисля,4е трябва да пробваш разли4ни продукти
От край време си използвам Rexona и съм много доволна!
h0t_lipS~anD_kisSes
05-15-2008, 14:59
От край време си използвам Rexona и съм много доволна!
Да ама ся напраих грешката да си купя нивеа ... :? не п0мага въ0бще ... пълен б0клук е .. н0 при всеки действа различн0 .. :-P
Пр0бвай различни дезодоранти ... може няк0й да ти п0м0гне ... :P
Леокрема Peace i nivea perau :grin:
http://prikachi.com/files/172842W.jpg
Одорекс део
ОДОРЕКС ДЕО е предназначен за блокиране на изпотяването на дланите и подмишниците за срок от 10-14 дни при пациенти с палмарна /на дланите/ и аксиларна /на подмишниците/ хиперхидроза /прекомерно изпотяване/. Изразеното антиперспирантно действие на алуминиевия хлорид е умело съчетано с широкоспектърния антибактериален и антимикотичен ефект на метенамина и омекотяващото въздействие на глицерина, което гарантира бърз и траен контрол на хиперхидрозата и свързаните с нея усложнения. Уникалният механизъм на действие на ОДОРЕКС ДЕО блокира само свръхактивните потни жлези, без да влияе негативно върху общата терморегулация на организма.
СЪВЕТ: Три вечери поред напръсквайте измитите длани или подмишници с Одорекс Део, а на сутринта ги изплакнете с вода. Това е достатъчно за следващите две седмици, за които изпотяването ще спре. Не е необходимо да използвате продукта по-често от препоръчаното. Ако усетите, че отново започва изпотяване, напръскайте се еднократно и се наслаждавайте на следващите 10-14 дни!
Важно е да знаете, че не трябва да употребявате Одорекс Део ако имате наранявания по кожата или имате свръхчуствителност към алуминиевите соли! Одорекс Део не се използва непосредствено след бръснене или епилация на мишниците!
Pepincetyy
05-17-2008, 08:44
Аз съм пробвала Одорекс део , но не съм доволна от него.
Fantomche
05-17-2008, 09:37
na vseki deistva razli4no, na men mi deistvat dobe na Avon i sum 4uvala 4e i mujkite sa mnogo hubavi izpotqvam se po malko i zvuob6te ne miri6e ili miri6e super qko
miss_nelly
05-17-2008, 09:56
Аз ползвам Rexona стикче.Бива си го!
za mom4e probvai Adidas Action 3 ... az izpolzvam takuv Adidas Action 3 Fresh i sum super dovolen :)
LadyCarameL
05-17-2008, 18:57
Rexona 4 teens 8-)
http://www.piluli.ru/images/Nivea_DEO_Woman_Stic_Pearl.gif
аз използвам това и съм доволна :)
от всичко прочетено за хиперхидрозата съвсем се обърках.аз се потя под мишниците и гърба и по-рядко по челото,но вече започвам да си мисля,че имам такова заболяване.много е неприятно,защото постоянно,трябва да се съобразявам какъв цвят блуза да облека,особено пък лятото.започвам да се потя,когато се изнервя,притесня(а аз постоянно се притеснявам,защото все мисля за това проклето потене) или бързам за някаде.не е чак до такава степен обилно,че да ми капят капки пот от мишниците или челото примерно.та се чудя дали да ходя на лекар.от скоро започнах да позлвам ОДОРЕКС и не се потя подмишниците,но по гърба и челото все още ми избива понякога.можете ли да ми кажете има ли начин да го спра.лично аз смятам,че моето се дължи по-скоро на нервна основа,затова нужно ли е някакво лекарско лечение.благодаря ви предварително. :(
аз сега ползвам италиански део стик Balanika нещо подобно и съм много много доволна не остава следи и миришеш на хубаво през целия ден 8)