Влез

View Full Version : Кога е балът на 91 НЕГ?

iv0o0o0o0
05-15-2008, 12:31
Не съм сигурен дали това е точния раздел, но мисля, че е най-подходящия? Извинявам се, ако бъркам!

Ако някой знае кога са изпращането на абитуриентите и балът на 91 НЕГ в София? Искам да отида да видя една бивша приятелка, която завършва тази година, а пък нямам никакви познати там, а пък на нея нямам желание да звъня... По скоро, предполагам, че тя няма да има желание да ме чуе... Просто искам да отида да я видя... Ако някой има представа кога са тези събития и от колко часа се събират абитуриентите пред училището, ще съм му много благодарен! И ако може малко разяснение за това къде точно се провеждат тези събития - на двора, пред главния вход и т.н.? Слабо съм запознат със сградата - само един път съм минавал от там и нямам представа къде точно би могло да се проведе такова събитие... Благодаря Ви предварително!

iv0o0o0o0
05-18-2008, 13:44
Никой ли не знае нещо за бала на немската гимназия? Аз успях да разбера само, че е на 24 май. Няма ли някой, който да знае малко повече? В колко часа, горе-долу, се събират абитуриентите пред училището и къде? Има ли някакво организирано събитие пред училището, както в някои други училища, преди абитуриентите да отидат към ресторанта или само се събират пред училището и отиват към ресторанта? А дали някой знае кога е изпращането на абитуриентите и къде се организира - дали е навън, на открито, така че да може да се наблюдава и от външни лица или е някъде вътре (физкултурен салон или актова зала или нещо подобно) и няма възможност външни лица да го видят?

Извинявам се за нахалството, но много държа да отида, а пък нямам друг начин да намеря информация!

Bubbly
05-18-2008, 17:29
Поне миналата година помня, че се събираха в двора по някое време. Ако утре се осведомя по-подробно, ще ти кажа :)

deviva89
05-19-2008, 15:47
Изпращането ни е на 22 от 12-12.30 в двора на училището.Балът е на 24, мисля, че трябва да сме в даскало около 18-18.30 :grin:
Дано ти е от полза!