PDA

View Full Version : Когато стигнем до зацикляне..

da_girl_with_broken_heart
05-15-2008, 13:03
Така.. на 15 години съм и си харесвам момче от съседния клас..Той ме смята за печена, но просто трябва да се поопознаем повече и може да тръгнем.. Е до тук всичко е добре, ноо проблема при мен е че съм много притеснителна и като си пишем или говорим се стига до момент когато зациклям и не знам какво да кажа.. Кажете как да се справя и с това и какво да правя като вече не знам какво да му кажа?!?!?!

Sashky
05-15-2008, 13:33
ддз.. на твойте години и аз бях същия.. помъчисе да се отпуснеш. Притеснението е голяма работа ;д

vesito13
05-15-2008, 13:37
ами защо не оставиш и момчето да каже нещо , нека понякога и той да започва да говори на някаква тема , така ще видиш и неговите интереси какви са :wink:

MoonAngel
05-15-2008, 13:39
Отпусни се и всичко ще е ОК

Mementomori
05-15-2008, 13:41
Просто не мисли толкова затова,споко,няма да зацикляш толкова,ако се отпуснеш и не се впрягаш!Всеки минава през такива периоди,не се отчайвай!Успех!

yuyuto
05-15-2008, 13:51
Е ся няма да зубриш наизуст кво да казваш в дадени ситуации яя... Тва с притеснението се преодолява и толкоз... Няма кой друг да ти помогне, само ти можеш да си помогнеш... Така че, квото и да изброяваме тука, няма смисъл... :P Ай, успех!

GregoryHouse
05-15-2008, 15:56
Така.. на 15 години съм и си харесвам момче от съседния клас..Той ме смята за печена, но просто трябва да се поопознаем повече и може да тръгнем.. Е до тук всичко е добре, ноо проблема при мен е че съм много притеснителна и като си пишем или говорим се стига до момент когато зациклям и не знам какво да кажа.. Кажете как да се справя и с това и какво да правя като вече не знам какво да му кажа?!?!?!

Пробвай с "Много те харесвам/кефиш ме искаш ли да излезем на кафе някой път? Например сега? Или утре."

hahavteen
05-15-2008, 16:10
Ами тези моменти са неизбежни особено когато сте си говорили дълго време... Опитай се да смениш темата.. Аз в такива моменти по принцип се оглеждам и почвам да коментирам нещо което съм забелязала или задавам накой въпрос ..

MaLkaTa_LaDy
05-15-2008, 17:15
Еми питаш го нещо от сорта на: "Бтв ти ква музика харесваш" тва беше просто пример или въобще го питаш нещо да се намираш на приказка. Успех :-)

Re5peC7
05-15-2008, 17:22
съгласен съм с предишните постове това с зациклянето е неизбежно, но не и не поправимо :P просто както казаха вече оглеждаш се и задаваш въпрос какъвто се сетиш макар и да ти се струва глупав най-малкото ще предизвика смях :) отпусни се бъди себе си и всичко ще е ок :)

dark_angel_7813
05-15-2008, 18:52
:-D неска бях в едно такова положение ама старай се нали да се интересуваш от нещата които го вълнуват и така все излиза няква тема там мале и аз кат се сетя ква сам притеснителна и ужас :razz: яко срам ме хваща когат сам с някой който харесвам независимо дали само за фр или за гаджее ама просто бъди себе си :) :) айде успех :)

kifla
05-15-2008, 18:54
Отпусни се и всичко ще е ОК
+1

alex_devv
05-16-2008, 15:31
влизай в крачка, защото ще дойде време това да стане реалност, а не само в скайп и ще те помисли за некой ботор :-D