View Full Version : Истинската любов ?
sur4iceto__
05-15-2008, 13:24
4uvstfali li ste istinski lubovta no tq e bila nespodelena ? ? ? ? ? ? ? ?
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
da_girl_with_broken_heart
05-15-2008, 13:26
Малко ше те разочаровам ама истинска любов няя или поне се среща доста доста рядко.. Аз лично не съм изпитвала - имало е силно привличане и харесване, но чак истинска любов..
Абе ся чувствам нещо, ама дали е истинско не знам... :D :smt016
h0t_lipS~anD_kisSes
05-15-2008, 14:19
Абе ся чувствам нещо, ама дали е истинско не знам... :D :smt016
GregoryHouse
05-15-2008, 15:50
Nope...
MaLkaTa_LaDy
05-15-2008, 17:18
Никога не съм чувствала истинска любов, така че няма шанс да е била несподелена. И се радвам до известна степен за това...
donkihot
05-15-2008, 17:20
дали съм я 4увствала??? Много пъти 4увствата ми са били несподелени и тогава съм мислила,4е съм оби4ала....ноо нз...от сегашна гледна то4ка-вси4ки тези 4увства са били измислица...
времето показва една любов наистина дали е такава според мен :)
За съжаление истинска любов на тия години едва ли има ... пък и на повечко годинки пак се съмнявам да има .Пък и какво всъщност е истинската любов май никой незнае ,защото тя е просто Утопия!
nicolepcd
05-15-2008, 17:41
На 15 години съм...абсурдно е да съм имала истинска любов... независимо споделена или не... :?
в момента съм влюбена споделена е ама ... невъзможна ...
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-15-2008, 18:31
А как можеш да обикнеш човека истински, ако той не ти е дал повод? И най-вече: как може да чувстваш истинска любов, без да получаваш любов в замяна? Аз лично не мога да си представя, ако чувствата ми бяха несподелени с приятеля ми, как би могъл той да ме допусне толкова до себе си, за да го опозная наистина що за човек е и чак тогава да го обикна. :-o Дано се разбра какво имам предвид.
alex_devv
05-16-2008, 15:36
чувстваме я няколко пъти по 1
всичко е игра на Seratonin и Oxytocin в мозъка . Това е "влюбването" не е човека в който си се влюбил тои е само "Визуален задеиствач"
GregoryHouse
05-16-2008, 16:07
Guyz! Темата е безсмислена, за да разбереш дали е била истинска любовта трябва да я изживееш и ще разбереш че е била чак като остарееш достатъчно и вече нямаш очи да пишеш във форум! А след като всички пишете....i think you get it...
hahavteen
05-16-2008, 16:27
А как можеш да обикнеш човека истински, ако той не ти е дал повод? И най-вече: как може да чувстваш истинска любов, без да получаваш любов в замяна? Аз лично не мога да си представя, ако чувствата ми бяха несподелени с приятеля ми, как би могъл той да ме допусне толкова до себе си, за да го опозная наистина що за човек е и чак тогава да го обикна. :-o Дано се разбра какво имам предвид.
Съгласна съм. След като чуствата ти са несподелени значи не е любов пък камо ли истинска...
Много пядко се среща истинка любов.. :(
LaDy_DaQnA
05-16-2008, 18:23
da v momenta... :S
:cry: да но несподелено :cry: :cry: вси4ко е толкова безмислено :cry:
TheUnforgiven666
05-20-2008, 12:22
Те такова животно като истинска любов нема
Chefinkaaa
05-20-2008, 12:47
spored men vseki e izpitval razo4arovanie v lubovta.. nespodelena lubov... da imala s1m .. 1 ili 2 pati.. :( mnogo e kofti.. :cry:
maharbal
05-20-2008, 12:47
:cry: да но несподелено :cry: :cry: вси4ко е толкова безмислено :cry:
ako da si si zagupil uma po nqkoe momiche, da m islish absoliutno vsqka sekunda za neq, dori da q sanuvash 4-5 pyti v sedmica, ako si gotov na vsichko pred neq dori pred bazuka bih zastanal za neq 8-) (nishto che shte mi frykne glavata)... e istinska liubov, to togava da izpitvam q i da nespodelena e :-k No kakvo da se pravi... jivota prodyljava... pak shte q obicham,pak shte si mislq samo za neq, shte q sanuvam i vsichko ostanalo... prosto shte se mycha da ne go pokazvam. Kakto SuMeR kaza kato e nespodeleno vsichko e bezmisleno... tva ne moja da se promeni kolkoto i mnogo da obichash nqkogo :cry: Tova ne zavisi ot tebe...
Chefinkaaa
05-20-2008, 13:24
taka e taka.. ne mislq 4e ako ne si s nqkogo d1lgo vreme nqma da go zabravi6 ili pone preodolee6...poneje Jivota prodaljava... iii trqbva da tarsi6 nqkoi drug za sp1tnik v jivota ;)
krem4et0
05-20-2008, 13:28
Съгласна съм. След като чуствата ти са несподелени значи не е любов пък камо ли истинска...
Аз не съм съгласна. Сори момичета, ама личен опит. Любовта ми е била истинска макар и несподелена. За радост едната стана споделена, ама 2 години по-късно. Какво мислите, че съм изпитвала през тези 2 години?
prettyIdeath
05-20-2008, 13:29
Guyz! Темата е безсмислена, за да разбереш дали е била истинска любовта трябва да я изживееш и ще разбереш че е била чак като остарееш достатъчно и вече нямаш очи да пишеш във форум! А след като всички пишете....i think you get it...
miss_love_95
05-20-2008, 14:45
eemi az sam na 13 i nz dali ima ili nema istinska lubov ... vqrvam 4e ima ili pone mi se iska da ima hehe .. :) :) :P :P :oops: :oops: :) :)
@maharbal - Евалата за поста ;) Само пиши по-четливо ;) Иначе в момента аз се чувствам точно така. Отрязаха ме(по skype, разбираш ли :D ), но все още виждам някаква надежда. Въпреки, че съм доста срамежлив(с нея де) съм готов на всичко за нея.
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-21-2008, 04:40
Аз не съм съгласна. Сори момичета, ама личен опит. Любовта ми е била истинска макар и несподелена. За радост едната стана споделена, ама 2 години по-късно. Какво мислите, че съм изпитвала през тези 2 години?
Та толкова ли близка си му била, че да го опознаеш и да го обичаш 2 години ей така, безрезервно? И аз си мислех, че обичам приятеля си преди да тръгнем (ок, 4-5 месеца не са 2 години), но просто си е било едно увлечение...
krem4et0
05-21-2008, 07:07
Ние ходехме 2 години и 3 месеца, преди той да ми каже, че ме обича. Бяхме си гаджета, той изкара казарма, която беше тежка и за двама ни, реши да учи при мен, обичаше ме, но просто не можеше да го изрече(беше си решил да не казва тези думи никога). Правехме си секс и изобщо си бяхме двойка не особено по-различно от сега. Проблемът беше в 2-те думи, които показваше и доказваше всеки ден, но които не каза 2 години и 3 месеца......
Определено сме си били близки и определено се обиичахме, макар и да не ми го е казвал в прав текст. То това се усеща, а и няма да е с мен толкова време, ако не чувства нищо.....Откакто сме гаджета той ми е най-близкия човек. А аз съм най-близкия му човек изобщо......
Мисля, че разбра, че сме били заедно, но той не е изпитвал същото разтърсващо нещо, както аз. И все пак тогава си повтарях 1 мисъл, която ме крепеше след мълчанието в отговор на моето"обичам те". "Това, че някой не те обича по начина, по който искаш да те обича, не значи че не те обича по свой си начин". Той просто е очаквал любовта да стане като някакво "бум" и избухва. Тя е дошла с времето, с опознаването, със себеотдаването........юбовта при всеки е различна.
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-21-2008, 08:19
Ние ходехме 2 години и 3 месеца, преди той да ми каже, че ме обича. Бяхме си гаджета, той изкара казарма, която беше тежка и за двама ни, реши да учи при мен, обичаше ме, но просто не можеше да го изрече(беше си решил да не казва тези думи никога). Правехме си секс и изобщо си бяхме двойка не особено по-различно от сега. Проблемът беше в 2-те думи, които показваше и доказваше всеки ден, но които не каза 2 години и 3 месеца......
И все пак каза, че любовта ти е била несподелена... Сама го каза, че ако някой не те обича по начина, по който ти се иска, не значи, че не те обича с цялото си сърце. Това, че не си чувала тези думи от него, наистина не значи, че не те е обичал. А и откъде знаеш, че и при него не е било толкова "разтърсващо", както при теб?
Любовта ти е била споделена, а това, че ти го е доказвал, а не го е казвал, не значи противното.
paranoia
05-21-2008, 09:25
da izpitvam q i sum na 15,i ne mislq 4e e nevuzmojno na moite godini da obi4am istinski,smqtam 4e tiq det sa pisali 4e ne moje da se obi4a istinski,ne su6testvuvala,prosto ne ste q izjiveli,takava lubov ima vednuj v jivota i nqma godini opredeleni za neq (spodelena e)
пЛюш!нкаАа~
05-21-2008, 09:31
Разбира се..аз си мислих,че е споделена явно аз съм била само в тая връзка..вече е несподелена и завинаги ще си остане такава!
krem4et0
05-21-2008, 10:24
И все пак каза, че любовта ти е била несподелена... Сама го каза, че ако някой не те обича по начина, по който ти се иска, не значи, че не те обича с цялото си сърце. Това, че не си чувала тези думи от него, наистина не значи, че не те е обичал. А и откъде знаеш, че и при него не е било толкова "разтърсващо", както при теб?
Любовта ти е била споделена, а това, че ти го е доказвал, а не го е казвал, не значи противното.
Ами след като не е готов да го каже, значи не го чувства с пълна сила....Поне на това мнение съм аз. Може и да го чувства, но не е било споделено моето обичам те. за мен това си е равносилно на несподелени чувства.....
П.С. И аз не знам точно откога и дали ме е обичал преди да ми го каже. Факт е, че знаеше колко желая да го чувам, но той каза, че без да го почувства истински няма да ми го каже....Значи просто е чувствал нещо, но не е успял да го дефинира като любов.