View Full Version : (Най) добри приятелки?
desidala
05-15-2008, 16:36
е, кво става!
Абе, рядко пиша така, ама ...
С най-добрата ми приятелка се познаваме от 8 години и винаги сме били заедно ...
Ест сега и двете учим на различни места, различни смени сме и се виждаме прекалено рядко.
Аз се опитвам сяка събота и неделя да я намеря, но тя се е при баба й и т.н.
В същото време, аз съм пропаднала доста.
Много съм се променила за 9 месеца :shock:
Последния път тя ми каза, че вече не ме чувства толкова близка.
Стана ми супер гадно, но то пък и се усеща по някакъв начин, като 3 пъти в месеца се виждаме :cry:
Не знам кво да правя.
Мъчно ми е.
Аз наистина много си я обичкам и имам нужда от подкрепата й както винаги.
Не мисля, че можете да ми кажете нещо, освен да говоря с нея, да се виждаме по-често.
Просто исках да си излея душата :wink:
TheMaggie
05-15-2008, 17:20
Знам как се чувстваш и не знам как да го преодолееш.Може би,би било най-добре да оставиш старите спомени и да помниш хубавите моменти,а не да се вкопчваш в тях.Продължи напред,така е най-добре.Знам,че е трудно,но при това положение няма друг изход.
Не казвам да не сте близки,не - даже напротив,но тя просто вече не е най-добрата ти приятелка.Усещам,че мислиш за нея,само като твоя,като собственост и може би я ревнуваш,но така само може да я отблъснеш. :-o
Аз избрах да продължа напред.Трудно е,но успях и се чувствам по-добре. :)
desidala
05-15-2008, 17:33
Странно, но нея съм я равнувала много отдавна, не бих казала, че сега я ревнувам, защото просто не съм такъв човек.
Не знам, не мисля, че така съм я отблъснала.
Проблема е по-скоро в раздялата и промяната...
Не мога да я забравя, тя е част от мен.
Връзката ми с нея е прекалено силна, защото тя знае абсолютно всичко за мен, аз за нея и така.
Тя е част от мен.
С нея съм споделила толкова много моменти (хубави и лоши)
TheMaggie
05-15-2008, 17:38
Всяка раздяла боли.Просто знам какво ти е.Но след всяка раздяла има ново начало,което може би ще е по-добро...Просто момичетата,които сте познавали една в друга вече ги няма и не е същото.Прекалено трудно е да възстановиш старото приятелство.И въпреки това ти пожелавам успех и се надявам да сте близки,колкото преди отново... :)
desidala
05-15-2008, 17:47
Ами, мерси :)
е, кво става!
Абе, рядко пиша така, ама ...
С най-добрата ми приятелка се познаваме от 8 години и винаги сме били заедно ...
Ест сега и двете учим на различни места, различни смени сме и се виждаме прекалено рядко.
Аз се опитвам сяка събота и неделя да я намеря, но тя се е при баба й и т.н.
В същото време, аз съм пропаднала доста.
Много съм се променила за 9 месеца :shock:
Последния път тя ми каза, че вече не ме чувства толкова близка.
Стана ми супер гадно, но то пък и се усеща по някакъв начин, като 3 пъти в месеца се виждаме :cry:
Не знам кво да правя.
Мъчно ми е.
Аз наистина много си я обичкам и имам нужда от подкрепата й както винаги.
Не мисля, че можете да ми кажете нещо, освен да говоря с нея, да се виждаме по-често.
Просто исках да си излея душата :wink:
Е, направи го. Сега остава да й кажеш това, което написа тук. Успех!
FireWing
05-15-2008, 18:34
И аз имам същия проблем, преместих се в друг град и с приятелите ми които ги познавам от детската градина.. се виждаме 2пъти на година
Mademoiselle
05-16-2008, 04:57
v kakvo se izrazqva tvoeto "propadane' i ne misli6 li,4e sled kato samata ti go opredelq6 kato takova,moje da e pri4ina za otdrapvaneto na priqtelkata ti..
Sled kato znae6,4e trqbva da govori6 s neq napravi go.Znam kakvo ti e i na men mi se e slu4valo,v moqt slu4ei oba4e sega s tova momi4e sme samo na zdravsti,no pri men pri4inata e dryga.Ako ne iska6 da prikliu4at va6ite otno6eniq pogovorete>Trqbva da razbere6 i neinata gledna to4ka po-vyprosa.Uspeh
soul1199
05-16-2008, 15:04
prosto i kagi tova,koeto kaza tyk i 6e ti olekne,yspeh
:razz: :razz: :razz: crazy people :razz: :razz: :razz: :razz:
bibiqna_fut
05-16-2008, 15:51
мога да ти кажа .. ЕВАЛАА 8 години хич не е малко .. аз с мойта бфр съм от 3-4год се познаваме ноо сме бфр от 1 година и имам чуството че не мога без нея ..просто я обичам прекалено мн :) не искам никога да се разделяме ,но наскоро се скарахме и това сякаш се отрази на приятелството ни .. всички ми казваха-продължавай напред а ако и ти си ценната част от живота и ще се върне сама при теб .. но аз не можех да я оставя просто така при положение чее е "слънцето в менн " ии те разбирам напълно .. искам да възвърнем старите си отношения но едва ли ще се получи .. ;( иска ми се поне да си останем супер мега добри фрс :-) ааййде късмет и на теб и не може да позволите 8-годишно фрство да отиде на кино чу ли .. :P бест фр си е бест фр :-) късмет
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-16-2008, 23:43
аз с моята не съм се виждала от 2 месеца.. въпреки това все още я имам за наи добрата ми фр защото дори в Канада тя продължава да се интерасува от мен .. всеки път като пише смсчета направо ме затрупва.. секи ден ми пише в скаип .. така че просто .. 3 пъти на месец .. трябва да се радваш че и толкова се виждате! и ние сме имали такива моменти но през ваканциите и събота и неделя наваксвахме .. говори с нея може пък нещата да се променят! а и 8 години си е доста време щом сте се сработвали някак до сега не виждам приичина да спрете .. (: