View Full Version : Ще се самоубивам!
toniiilieva13
05-15-2008, 19:45
Здравейте!
Семейството ми ми каза, че го засрамвам с държанието ми, а всеки ден ядосвам приятелите ми с глупостите ми. Вече нямам за кво да живея. Нямам нито семейство, нито приятели, тогава какво имам?! Ще си режа вените! Или днес или утре!
Pedigree
05-15-2008, 19:48
Ок. :)
виж тва ако не е базик си е доста сериозна работа.помисли малко,можеш да промениш много неща,но с това за вените нищо няма да постигнеш,напротив ще изгубиш още повече доверието на тези хора,които по един или друг начин си разочаровала.
toniiilieva13
05-15-2008, 19:50
Еми аз вече помислих и си е съвсем сериозно. Вие ако бяхте на мое място нямаше ли да постъпите така!?
toniiilieva13
05-15-2008, 19:52
А относно това с доверието, аз съм го изгубила отдавна! И то съвсем несъзнателно!
в никакъв случай!казах ти че това не е решение!така ще навредиш още повече на себе си и няма да постигнеш нищо,освен това което ти написах по-горе,а доколкото разбирам ти не искаш това.Затова опитай се да промениш себе си към по-добре а не към по-лошо
Еми аз вече помислих и си е съвсем сериозно. Вие ако бяхте на мое място нямаше ли да постъпите така!?
HE :shock: :lol:
toniiilieva13
05-15-2008, 19:55
Опитвам се с всеки изминал ден. Вие да не мислите, че това е спонтанно решение. Просто хората около мен се правят, че не ме познават или наистина не искат да ме познават.
Оффф знаеш ли колко пъти наще са ми казвали, че съм бил петнил името на семейството, че нищо не съм правил, че не знам си какво.Ако всеки се самоубиваше за такива глупости...
Добре представи си че си режеш вените, но не умираш, ами тогава... ? Замисляла ли си се, говориш пълни глупости, всеки е изпадал и изпада в какви ли не трудни ситуации.Ти си на 13, ако знаеш още колко проблеми и колко по сериозни ще са те бедна ти е фантазията.Дай на всеки като му стане трудно и да си тегли ножа а ? Да се стягаш и да не се занимаваш с глупости!
П.С. Ако темата е ебавка ти си бахти олигофрена/ката
toniiilieva13
05-15-2008, 20:19
Не не е ебавка и говоря съвсем сериозно, но как ще се чувствате вие, ако ваще се правят, че не ви познават. Уж родителите те подкрепят, дават ти съвети, можеш да разчиташ на тях и т.н.
Sunny_stz
05-15-2008, 20:30
Ima vsqkakvi periodi v jivota na 4oveka.I a na 13 godin imah mnogo problemi s na6ite...maika mi kakvi li ne gluposti mi e govorila ,no sega e suvsem razli4no,mnogo si se razbirame...prosto qvno e ot vuzrastta si,tiineidjurskata vuzrast e trudna,6te q prejivee6,prosto budi silna!
toniiilieva13
05-15-2008, 20:34
Опитвам се. Мерси! Просто незнам как да издържа, до няколко месеца майка ми ми беше не само майка, но и най-добрата ми приятелка. С нея си споделях всичко и й имах огромно доверие, но не знам какво стана. Сега не ми говори...
Не не е ебавка и говоря съвсем сериозно, но как ще се чувствате вие, ако ваще се правят, че не ви познават. Уж родителите те подкрепят, дават ти съвети, можеш да разчиташ на тях и т.н.
Ами на нашите това им е коронния номер, като се скараме нещо 1-2 седмици не ми приказват, все едно ме няма. :)
toniiilieva13
05-15-2008, 20:37
Да, но нали ви казвам, до скоро не беше така, не съм свикнала и незнам дали ще издържа повече така. И в училище имам проблеми не само със съучениците, но и с материала.
nencuHka
05-15-2008, 20:40
ЪЪъъ .. давай .. самообеси се :D :grin:
TheNewReligion
05-15-2008, 21:07
Абе тая тема е изчерпана ! Защо не се замислиш какви да ти грешките , а се правиш на интересна по форумите ? Омръзна ми от хора без ценности ! :-x :-x :-x :-x На никой няма да му дреме , ако се самоубиеш , няма нужда да ни уведомяваш колко си плиткоумна и жалка !
Я СА СТЕГНИ ! :o :o
баа почвам да се нерва вече.Кво ти има бе тва са некви супер лапешки проблеми, ти имаш ли си на идея колко по големи проблеми ще имаш и какво още ще изживееш през живота си ? Тва е няква криза дето след един месец ще си я забравила вече.Толкова по зле има от теб и не се оплакват, ти си ми седнала да пишеш по форуми... :x
TheNewReligion
05-15-2008, 21:09
Ами щях да се боря за да разреша проблемите си , а не да бягам като глупачка от нищото ! :?
Приятелите ще ти простят, ако наистина са ти такива. Колкото до родителите ти- те са хората, които най-много ги е грижа за теб и те обичат, затова искат и най-доброто за теб и са строги, следователно когато не се държиш както трябва или не правиш това, което се очаква от теб, се чувстват разочаровани. Имаш ли представа, колко ще ги нараниш, ако си направиш нещо? Стегни се, всички имат лоши моменти. Пробвай да подобриш държанието си и да учиш повече, за да нямаш проблеми с материала (ако толкова ти е сложно да го разбереш искай помощ от някой).
П.С. Интересно, че хората, решени наистина да се самоубиват, гледат да избягват всякакъв контакт с други хора, изолират се. Сега е модерно да се съобщава на всички, явно... стига с тая емовска мода.
Абе какво се занимавате с тая лигла?
Я,я оставяйте.
Щяла да се самоубива.
Заблудено,лигаво лайненце.
Дръж се мъжки и преодолей проблемите.
Все някога ще спрат,и пак ще започнеш да се разбираш с ваште.
Опитвайте се да се борите,а не да се предвате.
Това е целта на живота...
I give a care...I really do.
hipopotamka
05-16-2008, 05:25
LOOOL
Ти си луда ве, всички хора имат проблеми и да ти кажа на някой хора проблемите им не са с родителите, ами за тях преживяването е трудно, да си намерят вода е трудно, ти въобще не си наред ве, земи се осъзнай и недей да говориш некви простотии, как може да си на 13 братле и да искаш да умираш ве..ти не си за гробищата ти си за 4км .. лелеееее..
abe momi4e q se stqgai tyka kolko hora iskat da se samoubivat :-x ne ne stiga gluposti 6tqla da se si reje venite mi davai i v posledniq moment kat razbere6 kvi gi var6i6.Za roditelite ti ne se razbirala ba6ta mi go vijdam 2 pati v meseca a ima hora koito jiveqt i bez rodtiteli i nqma s kakvo da se opravdavat s maika mi se karam seki den i kakvo sega da si reja venite.Otnosno daskalo nali za tva hodi6 da te ma4at ti ne si li razbrala za kvo e sazdadeno daskaloto,priqteliteti ko vseki den se zdarpvam s nqkoi ama znam kak da se opravq posle ti sega ne moje6 da se spravi6 pak po natatak kak q misli6 stava se po-trydno sry ako ti razbivam nadejdite 4e 6te se opravqt ne6tata.Mi nqma da stane kolkoto pove4e porastva6 po zle stava ama se spravqme s tva seki ima problemi q se opi4ai akyla i bez gluposti
toniiilieva13
05-16-2008, 10:46
И аз незнам какво да кажа вече. Мн съм объркана. А и мерси за тия дето ме обиждат. П.С. Вижте ми подписа. Иначе нз. Няма за кво да живея. Всеки си има надежда, мечта. А аз нямам. Отчаяна съм. Нищо си нямам.
Wrathchild
05-16-2008, 11:17
Леле. Недей. Ще плача.
TellMeYourName
05-16-2008, 11:28
Успех :) по какъв начин смяташ да го направиш?
WaterLilly
05-16-2008, 11:50
Иди на психиатър. :D На никой от форума не му пука, че ще се режеш, ще се бесиш, ще скочиш през прозореца или ще си биеш главата в стената. Звучи безсърдечно, обаче винаги има за какво да се живее. Хората имат толкова по-сериозни проблеми от твоите бебешки истории, пък не са тръгнали да се самоубиват! И какво ще постигнеш със самоубийство? Болка, и то не само физическа, ами и психическа. Не мога да повярвам, че си способна да нараниш по такъв начин своите близки! :shock: Те може да не ти говорят, но това е само временно, въпреки всичко те ще те обичат винаги.
П.С. Опа, сигурно вече е късно и си малко... нарязана и мъртва. :lol:
Entombed
05-16-2008, 12:14
оффф Защо тъпите тийнове.....си мислят че единствения начин да преодолееш нещо е да се самоубиеш?Защо просто не се държиш така както вашите искат не заздравиш връзката с приятелите си като просто не говориш глупости.....Бати тъпото поколение....Самоубийството не е решение 100%
simonchety
05-16-2008, 13:45
..
skatemore
05-16-2008, 13:46
режи , режи колкот може по бързо
http://prikachi.com/files/173027j.jpg
Здравейте!
Семейството ми ми каза, че го засрамвам с държанието ми, а всеки ден ядосвам приятелите ми с глупостите ми. Вече нямам за кво да живея. Нямам нито семейство, нито приятели, тогава какво имам?! Ще си режа вените! Или днес или утре!
Това е краят на всеки загубеняк,така ли искаш да свършиш?Според мен не.Ако ти трябва причина да живееш,тя е под носа ти-Живей за да ги дразниш,живей заради себе си,живей за да промениш скапания си живот и да бъдеш щастлива,постави си цели и ги изпълни!
Carmen_Kass
05-16-2008, 16:20
Лелеееее...13-14 год. и вече с "Неразрешимите" проблеми и никой не ги разбирал и нямало смисъл да живеете.а представи си като станеш на 30...всичко ще е розово и спокойно... да,ама не...Дрън-дрън...То ако всички 13-14год. започнат да се самоубиват ще стане б*хти и клането.Това според мене са временни лиготии и се опитват да се правят на интересни.И какъв е смисала да пускаш тема,след като си решила да се самоубиваш.В крайна сметка на кой от форума му пука че някаква си лигла ще се самоубива?!Така че се стегни и си раздвижи сивото вещество в главата ти.И помисли над това,че със самоубиство до никъде няма да стигнеш...
ПС:Съглсна съм и с всички други мнения !
psychopath
05-16-2008, 18:04
като умреш ни пиши...да видим какво става след като умреш :)
Spider4eto
05-16-2008, 23:35
http://prikachi.com/files/173451z.jpg Ще бъде по-драматично ако докато кръвта ти изтича от вените да напишеш едно кърваво прощално писмо. Дано съм била полезна 8-)
Pepincetyy
05-17-2008, 09:01
Лелеееее...13-14 год. и вече с "Неразрешимите" проблеми и никой не ги разбирал и нямало смисъл да живеете.а представи си като станеш на 30...всичко ще е розово и спокойно... да,ама не...Дрън-дрън...То ако всички 13-14год. започнат да се самоубиват ще стане б*хти и клането.Това според мене са временни лиготии и се опитват да се правят на интересни.И какъв е смисала да пускаш тема,след като си решила да се самоубиваш.В крайна сметка на кой от форума му пука че някаква си лигла ще се самоубива?!Така че се стегни и си раздвижи сивото вещество в главата ти.И помисли над това,че със самоубиство до никъде няма да стигнеш...
ПС:Съглсна съм и с всички други мнения !
+1 Съгласна съм с теб напълно
Deliverance
05-17-2008, 12:45
ytg
ANTIHUMAN
05-17-2008, 13:13
Не мога да разбера за какво има реакций от рода : ,,Офффф писна ми вече от объркани лапета !'' ,,Ок.Режи си вените на никого не му пука!'' и т.н.
Това е форум бе хора! Трябва си помагаме! :grin:
По темата: Аз също съм загубил доверието на баща си напълно ,ама вече не ми пука за него и кво мисли той!Писна ми да ми повтаря едно и също ,след като знае ,че аз правя тва което ми харесва! Писна ми от брат ми където е пълно копие на баща ми!Писна ми да харесвам някое момиче/момче ,а тя/той да ме режат ,но живея заради СЕБЕ СИ ,не заради хората!!! Писна ми да ми се месят в живота и да ме коментират !
Честно не ми пука за мнението на другите!
Не е важно кво мислите вие за мен , важното е аз кво мисля за вас!
УСПЕХЧЕТА НА ВСИЧКИ! / най-вече към авторката/
,,Никога ,никога ,никога ,никога не се предавай! ''
У.Чърчил
П.П. Живота е гаден ,за да оцелееш ,трябва да бъдеш гаден!!!
prettyIdeath
05-17-2008, 13:20
Ако щеше да ги режеш щеше да го направиш преди да си се похвалила тук.
Замисли се и си промени държанието, вместо да оглеждаш ножовете. И спри да гледаш емо картинки. Може там да е проблема. :-D
chase_93
05-17-2008, 14:37
Съгласна съм с останалите :)
Хората по света имат толкова много проблеми има такива дето биха дали всичко поне да имат родители и да ходят на училище . Моя савет е да промениш държанието си към по-добро и да помислиш , че може в теб да е проблема . Винаги има смисъл да се живее просто трябва да го разбереш.
Това не е решение , а бягство . И честно казано не мисля , че ще се самоубиеш :?
П.П. : XceSS Успех на изпита по курмуване :-P
alex_devv
05-17-2008, 17:46
ми явно има защо да ти го кажат. не е зле да се замислиш и да се оправиш
hipopotamka
05-17-2008, 18:30
Is she dead yet?! :shock:
Ок. :) :lol: :lol: :lol: :lol:
The-WishmasteR
05-17-2008, 19:07
Така понеже теми от тоя сорт изникват често ще взема да отговоря на тази :)Значи статистически около 85 % от тийновете напоследък си мислят за същото като теб така че не се притеснявай.бих могъл да ти обяснявам надълго и на широко смисъла да живееш но няма смисъл.Гледай It's a wonderful Life това е филм от 1946 да не те притесневя че е черно бял филма е за човек който иска да посегне на живота си,може да ти помогне.
Иначе сериозно ме съмнява да ти стиска да го направиш,защото иначе щеше да го направиш а не да пускаш тази тема и т.н ..Каза че си объркана и самата ти не знаеш.Това също е нормално.Лично аз много често съм желал смъртта по една или друга причина ,но както сама ще осъзнаеш тя така или иначе ще те навести няма смисъл да я търсиш.
Нека тя бъде последното приключление което предпиемаш.Относно проблемите ти с семейство приятели и училище живота не свърша с тях.Има още много неща които трябва да преживееш места които трябва да видиш,дори някой от тях ще те накарат да забравиш за проблемите си.
Всъщност даже се съмнявам че си започнала да живееш още.Доколкото чета ти просто съществуваш,повярвай ми когато вкусиш от живота ще ти е трудно да се разделиш с него.
Отговора ми беше дълъг и продробен и се надявам хората първо да го прочетат преди да пускат други теми от сорта.
Ще се самоубивам
Честито.. и да почерпиш :-D аман от болни мозъци :lol: :?
mumiikataa
05-18-2008, 10:12
Един истински самоубиец не споделя намеренията си соколните,камо ли във форуми и т.н.
Pedigree
05-18-2008, 10:21
Умря ли? :)
Deliverance
05-20-2008, 20:41
htg
И ние какво трябва да направиме, че нещо не мога да асимилирам :?
Wrathchild
05-21-2008, 10:03
Is she dead yet?! :shock:
I realy hope so.
And I really hope you will ever learn where the consonant letter should be double, asshole. :?Yeah... that's right...
TheLilKittie
05-21-2008, 11:10
По-добре помисли защо са ти го казали и се опитай да се промениш. Ако се самоубиеш - за какво си живяла тея 13 или там колкото са години? Не е ли за да порастнеш, да имаш кариера и семейство един ден?
Оффф знаеш ли колко пъти наще са ми казвали, че съм бил петнил името на семейството, че нищо не съм правил, че не знам си какво.Ако всеки се самоубиваше за такива глупости...
Добре представи си че си режеш вените, но не умираш, ами тогава... ? Замисляла ли си се, говориш пълни глупости, всеки е изпадал и изпада в какви ли не трудни ситуации.Ти си на 13, ако знаеш още колко проблеми и колко по сериозни ще са те бедна ти е фантазията.Дай на всеки като му стане трудно и да си тегли ножа а ? Да се стягаш и да не се занимаваш с глупости!
Хахаха тате нидей така 8-) 8-)
По темата : Като се самоубиеш пиши да видим какво е станало 8-) :lol: :lol:
ЕМОООООООООООООО ТУЙ Е САМО ПОЗА
И на мене майка ми ми е казвала,че я срамя като вървя до нея ама ко ми пука нали не срамя себе си.
Spider4eto
05-21-2008, 20:27
нещо не пише, май се е самоубила, евала 8-)
Ейййй, кво си зло... 8-)
Дам, GG no RE 8-)
Дам, GG no RE 8-) 8-) 8-)
Spider4eto
05-22-2008, 07:27
Ейййй, кво си зло... 8-) ем така де, за кво се е мъчила майка и да я ражда като след тва ще се самоубива :D детски му работи.
Ейййй, кво си зло... 8-) ем така де, за кво се е мъчила майка и да я ражда като след тва ще се самоубива :D детски му работи.
Тя, че е зле - зле е... 8-)
AnIcHkAtA
05-22-2008, 10:00
И за кфо ни я даваш на нас тая информация??Иди на психолог...може би и психиатър добре ше ти се отрази...щяла да се самоубива..ми кфо и ние ли да се самоубиеме с тебе...тцтц
SlYn4iCe
05-22-2008, 14:47
Оф ми тфааа, че някакъв период от живота ти не върви добре, не значи, че и за напред ще е така. Имаше един месец, през който бях яко депрес и мислех да почна да се друсам, ама после всичко се оправи и ми се върна акъла в главата и пак станах предишното разумно дете :]
п.п. никога не съм взимала какъвто и да е наркотик :-)
Спок0. С времето всичко си идва на мястото :]
summergir1
05-22-2008, 18:32
успех :-D
Blo0dyBitch
05-23-2008, 17:38
абе какво ви става на всички,ква е тая мода да се самоубивате?!? а и рязане на вени :lol: има да чакаш докато ти изтче кръвта...най-много да си създадещ още проблеми
ХОРА,РАЗБЕРЕТЕ-ИМА СМИСЪЛ ДА СЕ ЖИВЕЕ,СЕГА МОЖЕ ДА НЕ ГО ВИЖДАТЕ,НО ГО ИМА!!! с времето всичко се оправя...
абе какво ви става на всички,ква е тая мода да се самоубивате?!? а и рязане на вени :lol: има да чакаш докато ти изтче кръвта...най-много да си създадещ още проблеми
ХОРА,РАЗБЕРЕТЕ-ИМА СМИСЪЛ ДА СЕ ЖИВЕЕ,СЕГА МОЖЕ ДА НЕ ГО ВИЖДАТЕ,НО ГО ИМА!!! с времето всичко се оправя...
Майната и, бе.. Писнало ми е от такива.
Ехоооо жива ли си? :-)
И аз имах такъв момент преди 1 месец ама не тръгнах да си режа вените.Е при мен беше ТОТАЛНО различно и бях просто...нз...в мнооого,наистина много дълбока депресия
laila_94
05-23-2008, 23:28
абе то да ти кажа с рязането
на вени нищо няма да стане.
Най-много да съжеляваш,че си накърнила
себе си ,да си режеш вените е смешно и позорно!
ти си знаеш,но ще ти кажа ,че човек попада и в
такива ситуаций ,не се притеснявай за тези работи
всичко ще бъде окей само ,ако не посягаш върху себе си
и покажеш да целия свят ,че си достойна и могат
да ти имат доверие ..
Успеххх :wink:
ReaLLy_SweeT
05-24-2008, 00:11
Kolko si zabaven :}
xXxScreamxXx
05-24-2008, 07:00
хаахаа нещо авторкаатаааа се филмира ... :D
laila_94
05-24-2008, 09:01
:Dмай май ..
абе то да ти кажа с рязането
на вени нищо няма да стане.
Най-много да съжеляваш,че си накърнила
себе си ,да си режеш вените е смешно и позорно!
ти си знаеш,но ще ти кажа ,че човек попада и в
такива ситуаций ,не се притеснявай за тези работи
всичко ще бъде окей само ,ако не посягаш върху себе си
и покажеш да целия свят ,че си достойна и могат
да ти имат доверие ..
Успеххх :wink:
-съжАлявам
-ситуациИ ( думите в мн.число са с -ии )
Съгласен съм иначе с тебе!
cookie_power
05-24-2008, 12:43
блах.. веднъж наште ми казаха: лора...трябва да сме реалисти- от теб нищо няма да стане.
е не им говорех няколко седмици, но после ми мина. в смисъл мразя ги и винаги съм ги мразела :)
buttertoast
05-25-2008, 14:39
Офф..стига сте парадирали.Самоубийството не е шега работа..писнало ми е да чета мои връстници,че и по-малки от мен да пишат "няма за какво да живея" и т.н. Винаги има,може за момента да не го виждаш,но винаги има изход и той определено не е да си отнемаш живота за глупости! Помислете си колко неща ще загубите,колко хора ще травмирате,кфо,забавно ли ви се струва? Самоубийството си е чист егоизъм,съчетан с обилна доза слабост.И конкретно към авторката: следващия път като решиш да се похвалиш,че ти се мре,или измисли други думи,или направо не го казвай и се метни под влака.Светът няма нужда от слабаци!
moon_flower
05-25-2008, 15:34
И квоо , умря ли най после? :D Искам да знааам :cry: :cry: :lol: :lol:
fuck_brainpants
05-26-2008, 12:53
Режи си ги бе :D Засвири си на тях :D:D:D Ако си толкова отчаяна ... едва ли ще пускаш теми из нета ! - На никой няма да липсваш !
SlYn4iCe
05-26-2008, 12:54
moon_flower
И квоо , умря ли най после? Very Happy Искам да знааам Crying or Very sad Crying or Very sad Laughing
Оу ади кажи, че и аз искам да знам :neutral:
music_pirate
05-26-2008, 13:23
Здравейте!
супер ... няма да хабиш ресурси
пък по отношения на т'ва че нямаш друг избор.... начи си мноо зле
п.п. бахти емото
paradiso
05-26-2008, 13:28
Здравейте!
Семейството ми ми каза, че го засрамвам с държанието ми, а всеки ден ядосвам приятелите ми с глупостите ми. Вече нямам за кво да живея. Нямам нито семейство, нито приятели, тогава какво имам?! Ще си режа вените! Или днес или утре! v4era se nagaltah s hap4eta po sa6tat pri4ina edna fr doide i povra6tah 2 4asa da povarna si4ko moga da ti kaja 4e dnes ne6tata se opraviha i to kat da ne povqrvash tai 4e ne gubi kuraj
AnChItOoOo
05-26-2008, 16:56
Здравейте!
Мога да ти помогна :razz: :razz: :razz: :razz:
Ти си зле.Това не са никакви проблеми.Всеки един от нас е преминал през всичко това! Тези които искат да се самоубиват обикновено са някакви разглезени мамини синчета, които не са научени да преглъщат малките трудности в живота и са свикнали да получават всичко на готово и всичко да става на тяхното. Ти знаеш ли какво значи проблеми?Ако живееш ще придобиеш житейски опит и ще разбереш че има хора които на пръв поглед няма за какво да живеят, но са силни духом и се борят и за всяка минута живот. Има хора без семейства.Има хора които ровят по кофите за да се прехранват.Има хора които са сакати, болни от неизлечими болести, които не са виждали бял ден или които не са виждали света около себе си, има родени с недъзи, сакати,които прекарват живота си в мъки, ама не са тръгнали да се самоубиват. Това е най-тъпото решение, може би проблемите ти са от самата теб, помисли дали първо не можеш да се промениш!!! :x
radeva_viki
05-30-2008, 14:17
защо ти е да се самоубиваш? 6тот приятелите и родителите ти не те разбират е за кво пък 6е им прави тоя кеф да се самоубива6 тцтц живей за теб си за кво ти е да живее6 за дрте като 4е ли някой го заслужава :)
radeva_viki
05-30-2008, 14:59
...та дори и да умираш умирай не заради някой др...само 6тот те мрази или не6то такова..тегли им една майна и хи4 да не ти пука :) какво като на никой не му пука за теб важното е на теб да ти пука за себе си...и аз мн пъти съм 4увствала 4е никой пет пари не дава за мен ма за самоубийство дума не може да става...ха :) някой ден вси4ки онези на които не им пука ще съжаляват ма тогава аз няма да ги погледна 8-) :P така 4е горе главата
Ами като пукнеш на кого ще направиш на пук ? е това немога да го разбера. За да преуспееш в живота трябва да си гъвкав и нахален никой няма да ти поднесе всичко на тепсия да ти каже:" на заповядай" трябва сам да си го заслужиш.И аз преди точно на тая възраст някаде бях и мислех по този начин сега се радвам че съм мислил както трябва бъди нахална ако не те харесват приятелките ти просто ги накарай да имат уважение към тебе направи нещо.Човекът заради това е най-висшето творение на Бог за да може да оцелее а не като му скимне да си тегли ножа и айде квот беши беши ...
sweet_baby_cool
05-30-2008, 20:32
[quote="toniiilieva13"]Вие да не мислите, че това е спонтанно решение. [quote]
Emi za men zvu4i kato : nqma kakvo da pravq.... q setih se onq den mama mi se razvika v4era pak be6e tate, moq fr ne mi pomogna s ... (ne6to si) i za6to da jiveq q po dobre da si sreja venite. Pak taka 6te privleka i vnimanie ne samo na poznatite ami 6te me saob6tat po vesnici i tv
otnosno temata: prosto ne si zaslujava...a i 6te boli... nikoi ne iska poslednite mu migove da sa ma4itelni. nikoi osven mazohistite no i te biha predpo4eli da e bezbolezneno
Недей !
Слушай сега да ти кажа нещо ...
Мене всички ме мразят !
И знаеш ли какво ?
Повече се радвам !
Далеч от очите далеч от сърцето ;)
Осъзнай се малко
Няма на света нещо по-скъпо от
теб за твойте родители ;)
Сега просто се опитват да те агитират
да се стегнеш и да не правиш простотии :)
Пффф колко са ми се карали и викали ...
Амм сега като ми мрънкат имам чувството, че неги
чувам :lol:
Това си е съвсем нормално :)
Пък относно приятелите ..
Хубаво е да имаш, ама като се замислиш те неса никак много !
Старай се да се радваш на всичко максимално,
защото в БГ живота е .. доста труден,
в един миг можеш да имаш в сичко, а в другия да се
окажеш с празни ръце ;)
Виж тук: http://istini.hit.bg/
как може да и казвате да се самоубие и незнам си кфи глупости ма ако настина го напраи ще се чувствате виновни нали и не значи че всеки който иска да се самоубие е емо.писнало ми е да казват всичко ще се оправи живей и така нататъка.някои неща никога не се оправят ако е решила да го направи никой не може да я спре!
Spider4eto
05-31-2008, 20:58
как може да и казвате да се самоубие и незнам си кфи глупости ма ако настина го напраи ще се чувствате виновни нали и не значи че всеки който иска да се самоубие е емо.писнало ми е да казват всичко ще се оправи живей и така нататъка.някои неща никога не се оправят ако е решила да го направи никой не може да я спре! ми да го прави бе не я спирам, друг е въпроса че е страхливка, тъй като бяга от проблемите, и да винаги има решение, и винаги може да се оправят нещата, писна ми от изказвания, на малки пиклички, които си мислят че са видяли всичко в живота, и разбираш ли са отчаяни от него и не искат да живеят. А ако наистина беше решила да се самоубива, нямаше да пише тука, ами щеше да го направи :-x
а между другото убедената самоубийца в същия ден е писала тема как да свали няколко килца... мн важни решения и само за един ден :D
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=3028773&highlight=#3028773
споко не вярвам да се е самоубила... само ПОЗА :o
вярно е че ако наистина беше решила нямаше да пише пред всички но защо я нападате така?някои проблеми наистина нямат решение но в нейния случай не е чак толкова сериозен проблем
kotetyyy
06-01-2008, 17:18
Здравейте!
хЪЪ и аз съм в същото положение, ама няя да се съмоубивам! за кфо не ми пука за никой :-P !!! 8)
офф ае стига с тва резане на вени излезна извън мода,аз мислих аз нещо по EXOTIC -примерно нож в гърлото или да се бесиш ,или да се натровиш с онова за мишките или да изядеш 100 хлебарки докъто струята от повърнята ти не скъса червата абе нещо такова
Аз си мисля че всеки от нас е искал поне веднъж в живота си да се самоубие, лично аз няколко пъти. А за авторката.......мисля си че е по- скоро позьорство, опит за привличане на внимание.
Виж миличка не само ти имаш проблеми с родителите си и приятелите си!
GotTheLife
06-02-2008, 10:06
съветвам те с пистолет в устата :-D няма да е красиво,но поне ще отмъстиш на вашите :D
BigFakeSmile
06-02-2008, 10:12
Здравейте!
i az idvam! :)
vesito13
06-02-2008, 11:36
самоубивай се , моите поздравления за това мъдро решение 8)
SlYn4iCe
06-03-2008, 18:49
Мриииииииии :x Ако всички, които имаха проблеми се самоубиваха, нямаше да са останали хора на земята.
Адииииии един идиот по - малко
:)
давай режи..ама с тъпата ножица така е модерно вече :razz:
believe_dat
06-04-2008, 09:56
АБЕ точно като някой ти каже ,че ти нищо не струваш,че за нищо не ставаш направи така че примерно след 2 години сички да искат да като теб.НАБЕЛЕЖИ СИ НЯКАКВА ЦЕЛ И Я СЛЕДВАЙ НЕУМОРНО ДОКАТО НЕ Я ПОСТИГНЕШ.ТОВА ЩИ ТИ ДАВА СМИСЪЛ И СТИМУЛ В ЖИВОТА.без значение е какво ще си избереш.Опитай с някой спорт който ти харесва,пък дори и в началото да ни ти се отдава
The Player
06-04-2008, 21:43
Виж това е хипер детско да си слагаш край на живота вземи се стегни премисли кое ти куца във взаимоотношенията с вашите и приятелите и дали не трябва да потърсиш вината в себе си и да намериш алтернатива да си решиш проблема
kakaomen
06-04-2008, 21:54
Dawai po-byrzo che shte mi iztinat pukankite koito sym prigotwil za da nabludawam kak se razpliokwash na zemqta, ili ti izticha bawno krywat i tn...
Ох ама ти верно с акъла ли си си? Знаеш ли колко още трудности ще трябва да понесеш? Говори с вашите, говори с приятелите си и се опитай да оправиш нещата. Няма безнадежно положение.
abe taq ne6to ne pi6e mai verno si prerezala venite :shock: :shock:
gotodasho
06-05-2008, 06:51
самоубийството е за слабохарактерните хора. винаги има зщо да живееш. всеки човек преминава през трудни периоди при някои са по продължителни при други не толкова, но накрая всичко се нарежда от самосебе си
Застани пред родителите си и си пръсни главата! По-забавно е! :grin:
unfaithful1234
06-05-2008, 09:26
Kвото искаш прави!Изрод ЕМОвски :-x
abe taq ne6to ne pi6e mai verno si prerezala venite :shock: :shock:
astralized
06-05-2008, 14:29
оф, позета мрънкащи....
pavkata91
06-05-2008, 15:25
И аз незнам какво да кажа вече. Мн съм объркана. А и мерси за тия дето ме обиждат. П.С. Вижте ми подписа. Иначе нз. Няма за кво да живея. Всеки си има надежда, мечта. А аз нямам. Отчаяна съм. Нищо си нямам.
Абе ти не разбираш ли живота колко е ценен бе?? Вие емовците май не разбирате че живота не е само божи дар но и нещо повече!! Не го погубвай!! В разцвета на живота си! Толкова много авантюри те очакват толкова много приятни моменти те очакват...Едно нещо вие депресираните не разбрахте!! Живота не е само шапка на тояга и пей и живей...Има си баланс! Без бяло няма черно..всяко зло за добро капиш? Рай ще има когато си навършиш годинките..В живота ако започна да изброявам колко хубави неща има..колко прекрасни неща има и да не говорим че ако ти построиш замъка както си трябва..по малко гадни неща ще ти се случват..На родителите цаката им е да те вкарат във филма..номера им е като съзрееш или вече ги направиш 13 започват да те третират като възрастен..за да те подготвят за живота напред..нашите как според теб ме третират? Колко стачки съм правил колко простотии правех но сега съм на 17 (юли ги навършвам) вече се отнасят с мен като със възрастен..Едно ми казаха нашите..така се действа с детето за да прецакат пубертета.Да му врътнат номер сещаш ли се..ти ще си растеш вашите ще ти мрънкат и ще ти пискат само за да не усетиш промените в теб..И вече като ги направиш 16-17 вече забелязват разликата в теб и спират тактиката..започват повече да ти помагат..съвети и напътствия...започват да ти помогат за да си изградиш културата. Момчета,приятели,пари и много неща те очакват..Пък какво..представи си че се изучиш..вземеш хубава работа ще си изкараш една хубава маса пари и имаш привилегиите например да си купиш вила на някой остров.Ямайка,Хаваите..там да се запознаеш с нови и нови хора..Едно ще ти споделя..удържай налягането..учи си завърши с хубава диплома и разбира се с много знания..Иди да учиш в някой университет..и там се изучи да вземеш висше образование. Събери една маса пари замини за чужбина. Мъжете в чужбина не са като момчетата/мъжете в България.Там уважават жената.Оценяват я.Много е малък процента на несериозните.Същото важи и за жените.Там тия български чалгарски истории не съществуват. Айде умната дано съм ти вдъхнал малко разум и си ме разбрала :)
Режи ги,но по дължина да тече повече кръв,аз изобщо някога имал ли съм семейство и приятели?Какви са тези животни?
MaRrY_JaNe1
06-07-2008, 11:00
Опитвам се с всеки изминал ден. Вие да не мислите, че това е спонтанно решение. Просто хората около мен се правят, че не ме познават или наистина не искат да ме познават.
ne ne bih go napravila ako bqh na tvoe mqsto.tapo e da posqgash na jivota si.kato se pravqt che ne te poznavat,jivei za sebe si ne za tqh.jivei si dostoino,za da se zamislqt i tezi okolo teb.ne e reshenie da si rejesh venite,nai-detinskoto reshenie e da bqgash ot problemite vmesto da gi reshavash.kvo kato si prerejesh venite ili tam kvoto iskash da praish.ako mislish che shte si slojish krai na jivota-lajesh se.shte prejiveesh 1 OGROMEN shok i shte padnesh mnogo poveche v ochite na horata okolo teb-samo shte vloshish polojenieto.pak ti kazvam jivei za sebe si ne za drugite okolo teb.edin savet-postavi si 1 cel v jivota i q sledvai za da moje 1 den tezi hora da se gordeqt s teb.Aide uspeh i Umnata.nadqvam se pone da se zamislish,pone s tova da sam polezna
ХОРА ТЕМАТА Е ПИСАНА НА 15 МАЙ! До сега да се е самоубила...айде стига... :-o
Drebnoto_f
06-08-2008, 21:19
Боже мой защо пускаш изобщо такива слабохарактерни хора 8-[ :smt017 :smt013
krisiiiiito
06-16-2008, 13:13
OMG :shock: :-o
kat ti stiska i si tupa patka prai kot si iskash ;]
gothic_angel
06-19-2008, 13:31
Давай
kuklichka_bg
06-19-2008, 21:06
kakvo stana umrq li ??
Vseki mu e trudno ponqkoga ako be6e tei celiq svqt da sa samoubiva ne moje li tolkoz da se spravish s problemite si???
t!nchety
06-22-2008, 19:55
:lol: :lol: :lol: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:
Сигурно наистина се е самоубила 8-)
sladkъ_mackъ
06-22-2008, 20:06
Оф боже има хора в далеч по-трудно положение ве :-x :-x Ебаси слабите нерви.. И аз изперквам понякога,но чак да с есамоубивам.. :? :? Айде кат си прекълцаш вените пиши да знаем кфо е станало :D :D :-D :lol: :lol: :lol: :lol:
sladkъ_mackъ
06-22-2008, 20:11
Абее кат се позамисля тя верно не пише бе :shock: :shock: ами ако верно си е напрайла нещо :? :shock: :shock:
Forest_girl
06-23-2008, 07:20
Не ми се вярва, просто се прави на интересна. Ако е решила да се самоубива наистина ще е нещастна и едва ли ще седне да пише по форуми и да разгласява, че ще се самоубива. Просто иска да привлече вниманието. Поне аз така мисля, но наистина е странно,че спря да пише...
shweppsy
06-23-2008, 17:55
виж ..
ако ще го правиш .. да е нещо готино. .
са тфа с вените верно гадно е ама ..
ему ..
не става . .
дай нещо по .. помнещо се . .
ако го направиш направи една нова тема как си го направила :D
besnicataa
06-23-2008, 18:00
зимаш някой фр и го караш да ти земе пистолет с 1 патрон...заставаш някъде,слагаш пистолета в устата и без да се замисля6: БУМ...!Вси4ко свършва..бързо..безболезнен о..но грозно(то тва не е от зна4ение)
Forest_girl
06-23-2008, 18:36
Спрете се бе хора :(
Как може да и давате такива съвети???
По-добре помисли преди да направиш нещо такова, защото ще съжаляваш! ще изпуснеш толкова хубави неща, все пак живота е хубав. Дори да си в труден момент, той ще премине и ще дойде по-хубав. :-)
great_mari
06-23-2008, 19:14
умря ли вече уее?!Що не ме викна си зема пуканките и да дойда да гледам :cry: :? Кво ся на интересна ли се правиш или?Ай бегай има хора,на които наистина не им се живее и то заради 3000 пъти по-сериозни неща от твоите "проблеми".Взем исе стегни и не се прави на интересна...що няма кой да ти завърти два шамара та да се опомниш :o :? :-x
SK0RP10N
06-23-2008, 20:50
Все повече и повече се убеждавам, че хората затъпяват необратимо.
По-добре отиди към Ал Каида да те обучат и да направиш нещо зрелищно.Та даже и по световните новини ще те дават
eveto_xx
06-23-2008, 21:21
Здравейте!
Горе главата! Няма да се самоубиваш! Това наистина е начин да предизвикаш съчувствие в семейството ти и приятелите ти, но не си заслужава...Има и добри хора на този свят, сигурна съм и че има много хора, които биха били добри приятели за теб :)
FENKATAA
06-23-2008, 21:27
ако наистина искаше да се самоубиеш повярвай ми нямаше да го тръбиш из интернет това е 100% подигравка или си с лабилна психика има къде къде по-тежки положения не си струва моя съвет е обърни се към психолог
Glamoroussss
06-24-2008, 07:56
:? може би й е писнало да слуша начините да се самоубива и просто не влиза..е да се надяваме да не го е направила наистина...
Преди време и аз мислех да се самоубия защото имах чувството че на никой не му пука за мен и аз реших да си срежа вените но когато взех ножа разбрах че правя грешка и се отказах
cHooOpiHka___
09-05-2008, 09:01
tva ne e re6enieto ... no 6tom si go re6ila... :-o pomisli dobre tva e nai-t1poto ne6to koeto moje6 da napravi6...
А тая пък е от 5 месеца!Ако е искала,до сега да се е самоубила.Гледайте датата...Пък и темата е ебавка.Не се тормозете да пишете излишно на някой,който дори няма да си направи труда да го прочете.Камоли ако е тема от вида проблем. :)
Civilizationruller
09-05-2008, 17:42
Чао тогава (с голямо закъснение) и пиши като си се самоубила :-D
Относно аз как бих постъпил .. ми няма се самоубивам
Как да се самоубиеш ли ? ми фърли се от колкото се може по високо поне в последните си мигове да летиш :razz:
а иначе сериозно.. малка си за глупости живота сега започва къде отиваш ти да се режеш ...
Blo0dyBitch
09-06-2008, 13:10
треа ти време да се осъзнаеш...и ти,и аз,и всички прочели темата сме наясно,4е не ти стиска да се самоубиеш :-D
GabZityY
09-07-2008, 17:48
Аз съм в подобно положение и аз съм си го мислила това но не толкова сериозно просто като идея...изчакай няма нужда да бързаш.....нещата могат да се променят :)