Влез

View Full Version : Отворени тъпанарчета

darking
05-15-2008, 19:54
Според вас как трябва да се оправяме със отворените тъпанарчета в даскало. Аз съм от 3 години във своят ********* клас и почти всички са някви пълни отворковци. Днес например аз си ходя в коридора пред класната стая и един идиот, който се има за много силен, взима една метла и почва да ме налага с нея и да ме рита. Обръщам се, хващам метлата и го питам какво съм му направил, а в отговор получавам "просто ме кефи да те бия". Посегнах да го ударя с юмрук в лицето, обаче се спрях и си продължих. Тоя тъпанар пък пак почна да ме удря с тая метла. Най-накрая я хванах и я метнах върху него. Не че нещо го е заболяло много, но почна хвърли метлата на пода и почна да ме налага здраво. Не бях в настроение за бой, а и изглеждаше, че физически съм леко по-слаб от него, та гледах само да блокирам и да избягвам ударите му. Ко**лето не се спря докато един по-голям не му хвана ръцете. И това е само случката от днес. Миналата седмица пък в междучасието докато си седях на чина и си мислих за нещо, същия от миналата 'история' дойде и хвана един от тежките метални столове. Мислих си, че нищо няма да направи, но тоя ми го пусна с металното надолу в/у главата и си болеше. Пак го било кефило да ме бие. Има и още няколко, които само удрят щото ги кефило, размятат ти чантата и нещата даже и в час, излагат те пред целия клас като те поставят в неловки моменти или те блъснат в стената или вратата....... Двама, трима от класа постояно биваме подлагани на тия 'мъчения'. Попринцип не съм много пълен и може да се каже, че съм леко кльощав(поне не ми се броят ребрата), та в класа съм си изградил образа на най-големия слабак. Но всъщност истината е, че просто не искам да се бия със някакви смешници и особено в училище, където има опастност да ме изключат. Но явно вече 3 години мъчения ми станаха множко и почнах малко да се съпротивлявам. Я споделете и вие някоя подобна случка и кажете как да се оправям с тия кретени щото явно друга оправия освен боя няма :?

desoxy
05-15-2008, 20:17
бъди хищник за да не си плячка !

LostInMe
05-15-2008, 20:20
не е точно така ама .. на колко си :)

darking
05-15-2008, 20:23
14

LostInMe
05-15-2008, 20:25
и аз съм на толко ;)

еми нз кво да ти кажа... :) не е точно решението бои ама като тръгнат да те тормозят не им се даваи :) направи си място сред силните не сред слабите.. :) и мен са ме удряли така ама като ги ударя после и 2ри път не посмяват така че ... :)

Naman07
05-15-2008, 20:30
От каде си и какво е това "училище"..?Как те могат да те бият без да ги изключат,а ти да не можеш,защото ще те изключат..има малко истина в цитата "бъди хищник,за да не бъдеш плячка",но пък внимавай "ловеца да не стане плячката" след саморазправа..според мен трябва да се обърнеш към някой учител или директор,ако ли не...чупи 1-2-ма.Успех :D 8-)

mar71n
05-15-2008, 21:09
na ogynq se otvryshta s ogyn.. ;) Kak shte im pozvolqvash da te tormozqt? Ti kvo te kat te biqt ti im se usmihvash li ? Q boi po gadnoto kopele... Dai mi go na mene toq da go vidq, ebasi smeshnicite...

talibanix
05-15-2008, 21:19
задай си само въпроса защо хората не обичат копривата? отговора е прост щото пари,не се мре от нея ама не ти е и точно приятно като се опариш,същия случай е и при теб ако не париш стааш на салата така че спри да си праиш пас купи си нещо метално щом не си толкова корав,и почни да си изграждаш име пред малоумните хора щот иначе спокойствие няма,директорката и учителите хич няма да те оправят вярвай ми тях заплатата им идва независимо дали теб те тормозят или не и би тряало да си го усетил вече щом продължава 3 години, та тва тряа да ти стига 8) GO KICKASS! :smt067 :smt068 :smt071 :smt062 :smt021

thefreak
05-15-2008, 21:25
Това е част от израстването като момче. Държим се като животни тъйкато на еволюционна скала, не е минало почти никакво време откато сме били такива. И мъжкарите се бият, щото ни е в природата като животни...
Аз така гледам на тези неща. Противоречиво на цивилизацията, се налага да отвърнеш. Щом идва и търси бой, дай му го, само не прекалявай. Синьо око, пукната устна са в рамките на нормалното, или някоя и друга синина.

darking
05-16-2008, 05:01
Там е работата, че един от тия е някъв нечовек. Така да се изразя. Някъв висок и едновременно дебел. И като те удари.... Абе мани.
@thefreak - Между другото вчера освен онова с ония тъпанар се случи и нещо друго:
Пристигнах половин час по-рано в училище и отидох в компютрите. Там видях, че седи един уж мой горе-долу приятел. Най-тъпото обаче е, че е супер тъп 8-) Отидох до него, потупах го леко по главата(ама съвсем леко, приятелски), а тоя се обърна и ми наби круше в окото. Ако не ми бяха цайсите не знам кво щеше да стане. Понеже ми беше нервно, нещо като рефлекс ли беше и......без да исках му счупих носа. В 4ти клас също счупих носа на един, та аз като се сбия ако не счупа нещо...

И не си мислете, че ония отворения ме е нападнал щото му е било грижа за тоя. Даже и тоя, дето му счупих носа, постояно го тормозят.

volvolin4o
05-16-2008, 08:08
bratleeee fa6ta6 gi tiq pe**l4eta i boi na studeno jelezo i hi4 da ne ti dreme, "ama onq e po golqm" zemi si wepon i sas nego- edva li e bezsmurten. Izob6to da ne te e strah 4e 6e mu s4upi6 ne6to!!! Ako trea 6e mu otkusne6 ediniq krak i 6e go bie6 sas nego 8-) abe vuob6te izob6to kakto pro4etoh po gore "budi hi6tnik" Uspeh :)

hipopotamka
05-16-2008, 08:15
Като бях по-малка мисля че в 5 клас и мене момчетата ме биеха яко, фащаха столовете и ме налагаха, ама..Дойде моментът империята да отвърне на удъра..Като зех един стол и сичките ги набих и сега сме си много добри приятели..Тъй че..бий ги и ти. :D

darking
05-16-2008, 17:44
Като бях по-малка мисля че в 5 клас и мене момчетата ме биеха яко, фащаха столовете и ме налагаха, ама..Дойде моментът империята да отвърне на удъра..Като зех един стол и сичките ги набих и сега сме си много добри приятели..Тъй че..бий ги и ти. :D
До сега не съм виждал момиче да бъде бито от момчета :-o Иначе в нашия клас само им мятат чантите и ги дразнят, но скоро обмислям да пребия един щото дразни една :D
@zatvornik834 - Ще си помисля :) И без това утре ще си купувам шурикенче :-D

sw3e7_baby
05-16-2008, 18:18
hi da ti kaja hi4 da ne te e*e za tiq prostaci az sam na 13 na si4koto otgore sam momi4e i sq nai vajnoto :
ne im pozvolqvai da te biqt taka no i ne im otvra6tai ako ne iska6 da te izkl84at ama sled daskalo kato ostanat sami otiva6 i mu sa otvarq6 na toq pe*eras i ako trqa go zapla6vai spukai go (nama li svideteli ne moje da go dokaje) :o i da zn spox np toq kato tragne da te udrq mu kaji ne6to gadno no po-poleka da ne zeme da se qdosa mn 6tot 6i stani lo6o :-)
ako ima6 vaprosi pi6i mi az naprao gi pobarkvam a sa6nost tiq mogat s 1 udar da ma ubiqt prostu :)

AFT
05-16-2008, 18:24
Веднъж да им счучиш по някой крайник и ще видиш как ще те оставят. ;] Ама гледай да не е в даскало, щот верно могат да те изключат, а не си заслужава. =)

mistical_girl
05-16-2008, 18:37
О, да, ще го изключат от даскалото... Как пък не. Как може да върви човека пред класната си и оня идиот да отиде да го налага и после да се отърве, освен ако даскалото не е тъпо? Или поне ръководството.
Мойто старото беше така. Имаше 20 тъпанара, които се подвизаваха като султани над 300 останали. (в смис от 1-ви до 8-ми клас беше даскалото).
И най-големия от тях - той беше адски набит и як, никой не смееше гък да каже, щот после оставаше най-малкото унижен пред цялото даскало. Та същия този човечец изведнъж стана такова мило и добро агънце, след като едно от момичетата, които той тормозеше, биеше и заплашваше, му отвърна на шамара с ритник, после с плесница :lol: и в крайна сметка така хубаво го наби, че после дълго не идва на училище, щот му се подиграваха. Просто тя събра смелост, пък и й кипна да я бие и да се прибира всеки ден разревана и го наби. :razz:
Та, съветът ми е - следващия път - едно круше и го остави да си събира зъбите в джоба . Няма да им се даваш , щот те ще продължат да те мачкат. Айди успех (:

LovePoisoned
05-16-2008, 18:39
Опитай с лопата. :D :D :D На метла се отвръща с лопата. (rock)

Хахаха, ние сме се били в клас, а и продължаваме да го правим. С метли, лопати, гъби.. Днес например открих в стаята ни някакъв мизерен сандвич... разпаднала се филия с малко чушка и саламче. :D От вчера имах да връщам нещо на една приятелка.. Щипахме се вчера, ама тя все едно е рак бе.. А и такава зодия е, ужааас. :( Още ми седят белезите, но аз, за да не се виждат, ги изписах с инициали на мен и на един човек.. Хъх, сещате се, нали?! xD Та днес въпросният хляб ми служеше за предмет, с който да я замервам. 8)

Е, нашето поне почти винаги е на майтап... поне аз тъй го приемам. :grin:

TheNewReligion
05-16-2008, 18:56
Еми , днмес ми се наложи и аз да се защитавам . Стана следното :Вървя си по коридора и двама педали от 5 клас (аз съм 6-и) започват да ми ритат чантата . От класа на една моя приятелка са и аз и тя седим и гледаме въпросително . Накрая се ядосах и изтирах едното педерастче в капачката и се засмях . Той за малко не се разрева . Бях бясна и след като влязох в час написах на един лист най-големите простотии , които ми дойдоха на ума , защото иначе щях да напсувам някой друг . :razz: След това свърших даскало и ми се наложи да ги напсувам и двамата в очите . Изритах една топка в лицето на единия , а другия шамаросах супер силно . Принципно съм много кротка , но сега просто ме изкараха извън нерви .
Преди в класа ни имаше един много висок и силен педал , който постоянно ме вдигаше и ме хвърляше супер силно на земята и един път шак ми се наложи да се защитавам , но този път беше ритник в патката ! :lol: Ужас ... Много ми мразя такива ! :-x :-x :-x :-x На всичкото отгоре съм влюбена в един такъв глупак , ама той поне не ме бие . Един път се опита и го шлепнах такъв шамар , че свят му се зави и ми се извини ! :lol: Да ни пази Господ от такива нещастници .... Между другото истината е ,че тези индивиди се засягат супер много , ако им кажеш , че вкъщи ги бият и те от там се учат да посягат на децата в даскало ... Абе , незнам точно , но ако обикновените думите не помагат ритник в капачката и супер гадна псувня ... :lol:

Kurvata
05-16-2008, 20:47
bratleeee fa6ta6 gi tiq pe**l4eta i boi na studeno jelezo i hi4 da ne ti dreme, "ama onq e po golqm" zemi si wepon i sas nego- edva li e bezsmurten. Izob6to da ne te e strah 4e 6e mu s4upi6 ne6to!!! Ako trea 6e mu otkusne6 ediniq krak i 6e go bie6 sas nego 8-) abe vuob6te izob6to kakto pro4etoh po gore "budi hi6tnik" Uspeh :)
Само така аз съм на същото мнение.И аз съм в некво мноо ши***о даскало и всички се прават на некви отворени,ебаси и лудите олигофрени.Така,че бият ли те и ти отвръщаш със същото,дори с риск да те изгонят :wink:

skatemore
05-16-2008, 21:17
Според вас как трябва да се оправяме със отворените тъпанарчета в даскало. Аз съм от 3 години във своят ********* клас и почти всички са някви пълни отворковци. Днес например аз си ходя в коридора пред класната стая и един идиот, който се има за много силен, взима една метла и почва да ме налага с нея и да ме рита. Обръщам се, хващам метлата и го питам какво съм му направил, а в отговор получавам "просто ме кефи да те бия". Посегнах да го ударя с юмрук в лицето, обаче се спрях и си продължих. Тоя тъпанар пък пак почна да ме удря с тая метла. Най-накрая я хванах и я метнах върху него. Не че нещо го е заболяло много, но почна хвърли метлата на пода и почна да ме налага здраво. Не бях в настроение за бой, а и изглеждаше, че физически съм леко по-слаб от него, та гледах само да блокирам и да избягвам ударите му. Ко**лето не се спря докато един по-голям не му хвана ръцете. И това е само случката от днес. Миналата седмица пък в междучасието докато си седях на чина и си мислих за нещо, същия от миналата 'история' дойде и хвана един от тежките метални столове. Мислих си, че нищо няма да направи, но тоя ми го пусна с металното надолу в/у главата и си болеше. Пак го било кефило да ме бие. Има и още няколко, които само удрят щото ги кефило, размятат ти чантата и нещата даже и в час, излагат те пред целия клас като те поставят в неловки моменти или те блъснат в стената или вратата....... Двама, трима от класа постояно биваме подлагани на тия 'мъчения'. Попринцип не съм много пълен и може да се каже, че съм леко кльощав(поне не ми се броят ребрата), та в класа съм си изградил образа на най-големия слабак. Но всъщност истината е, че просто не искам да се бия със някакви смешници и особено в училище, където има опастност да ме изключат. Но явно вече 3 години мъчения ми станаха множко и почнах малко да се съпротивлявам. Я споделете и вие някоя подобна случка и кажете как да се оправям с тия кретени щото явно друга оправия освен боя няма :?

накарай ги да те уважават и да са по силни от теб и няма да имаш такива проблеми

Skylined
05-16-2008, 21:22
Респект му е майката . Когато бях ня твоите години другите си бяха изградили добро мнение за мен и не съм имал проблеми(и сега е така де). Но мисля, че тук по-важното е на първо място ти да уважаваш хората около теб за да те уважават и те.

Deliverance
05-16-2008, 22:44
fuuuj

Viche
08-11-2008, 22:28
ми бате трябва да има балъци за да живеят гъзарите ама трябва да минеш из гъзарите не ги оставяй да те малтретират така,не им трай кат те заплашват,те са си изградили неква представа че може и да си путка ама опитай да я разбиеш насини го тоя пич след даскало му влези в гръб с една тупалка и ако падне на земята е твой знам че не се решават нещата с бой ама поне аз така правя де...нема да ги оставяш да те мачкат,също хубаво е да се запишеш на някъв спорт или изкуство ама не карате или такива глупости щот освен да риташ по нависоко нема да те научат на нищо по-стойностно стани кик-боксьор или ако има школа по Винг Чун също е хубаво изкуство особено за такива неща...ае дано съм помогнал :D