View Full Version : основание за притеснение?
Здравейте съфорумци!Съжалявам че и аз ще добавя една такава тема към архива,но съм мн. притеснена и имам нужда от ваштето мнение..та..правия секс без презервативи с гаджето си от 2 месеца(от доста време сме заедно)наскоро бях пияна и правих секс и с друго момче (не е свършвал дори вън)..цикълът ми закъснява вече 6ти ден...вчера си направих тест но беше отрицателен...имам ли основания да се притеснявам и по какви причини може да ми закъснява?(имам цикъл от година и половина)..благосарско предварително.Поздрави! :-)
parkourgirlss
05-16-2008, 05:51
ami nqma6 osnovanie za pritesnenie, p1rvite 2 godini e normalno da e neredoven ;) (ili pone pri men be6e taka)
gavro64eto
05-16-2008, 05:53
spokoino 6tom ima6 cikal ot godina i polovina e normalno da ne e redoven vse pak o6te organizma se nastroiva i zatova moje da ti zakasnqva
Здравейте съфорумци!Съжалявам че и аз ще добавя една такава тема към архива,но съм мн. притеснена и имам нужда от ваштето мнение..та..правия секс без презервативи с гаджето си от 2 месеца(от доста време сме заедно)наскоро бях пияна и правих секс и с друго момче (не е свършвал дори вън)..цикълът ми закъснява вече 6ти ден...вчера си направих тест но беше отрицателен...имам ли основания да се притеснявам и по какви причини може да ми закъснява?(имам цикъл от година и половина)..благосарско предварително.Поздрави! :-)
абе да ти кажа честно то не само от свършване вътре се забременява няма значение дори че не е свършил пак може да стане белята (не че ти го пожелавам) а от колкото до теста.... той дава отговор с точност до 98% останлите 2% ..... дори 2% са си за притеснение но все пак не ти го пожелавам а бай дъ уей що правиш секс с друг ? ааааааа я са дръж на положение :) ако авера ти разбере или някой ше яде бой или ше му е мн кофти ! (от личен опит знам)
абе да ти кажа честно то не само от свършване вътре се забременява няма значение дори че не е свършил пак може да стане белята (не че ти го пожелавам) а от колкото до теста.... той дава отговор с точност до 98% останлите 2% ..... дори 2% са си за притеснение но все пак не ти го пожелавам а бай дъ уей що правиш секс с друг ? ааааааа я са дръж на положение :) ако авера ти разбере или някой ше яде бой или ше му е мн кофти ! (от личен опит знам)
Бяхме разделени за седмица..напих се ii..между другото той знае...и няма проблем с това...възхищавам му се,защото каза,че и да има нещо няма да ме остави сама и бременна..а аз съм тупа,задето спах с друг знам...
и аз бих постъпил така след като имам чувства .. значи поне ти е доказал че те обича и квото и да стаа недей се кара с него .. ;) а иначе стискам палци да няа нищо щот от личен опит ти казвам пак ... тва е хипер психиращ проблем ... с лесно и не мн скъпо решение но трудното е да скриеш от родителите си :)
а ако имаш навършени 18 е мн лесно :) тряат ти само 150/160 лева ......
A na kolko si godini che ti e doshlo tolkova skoro???
Тестът за бременност,дава отговор с точност до 99% и нагоре..моля,четете съдържанието.
na 15godini sam,ako vi interesuva...
най-вероятно ти закъснява от притеснение ;)
bulgarcheto
05-16-2008, 11:30
Сатаната знае отговорите на всичките ти въпроси
princesa_viki
05-16-2008, 12:15
Щом цикъла ти е от 1 година и половина значи все още не се е нормализирал и е нормално да закъснява.Обаче това,че не е свършил в теб,не е гаранция,че не е станало нещо.Достатъчна е предеякулационната течност дори.Направи си още един тест да си по-сигурна :)
~SnOwDroP~
05-16-2008, 12:25
Споко,тва че ти закъснява е нормално и вероятността да си бременна е мн малка,само че не е редно да правиш секс без презерватив,така че по-добре си помисли за последствията следващия път и бъди малко по-отговорна.
Щом теста е отрицателен-значи не си бременна.
Проблемът може да е хормонален а и година и половина не е гаранция за редовен цикъл.А попринцип редовен ли ти е?
Благодарско за одговорите!дойде ми и съм споко вече...Ако искат модераторите могат да заключат темата..мерси много
:-)