View Full Version : Кое идва първо - любовта или сексът?
_princess_
05-16-2008, 19:20
Какво ви се случи на вас - първо правихте секс и после се влюбихте или се влюбихте и след това преспахте с гаджето? Лично аз чаках 6 месеца и чак тогава преспах с моя авер, но съм чувала за хора, с които се случва обратното.
P.S. моля без спам, ако не ви харесва темата просто не пишете :) все пак не сме в този форум да се драчим, а да обменяме някакъв опит :)
pitan4icata
05-16-2008, 19:32
LUBOVTA! no sys sex stava ''neo4akvano dobra kombinaciq'' :) (t.e lubovta se zasilva sys sexa)
beb4eto0o
05-16-2008, 19:34
Едното си върви с другото.Любов без секс и секс без любов е много кофти.
pri men e razli4no imalo e i dvata variqnta sex posle lubov i lubov i posle sex
parviq pat si be6e lubov i sled vreme si doide sexsa,no i 4istiq sex bez 4yvstva ponqkoga e mnogo hybav.
sh3_1s_7h3_0n3
05-16-2008, 19:39
Трудно бих отдала тялото си на някого, ако нямам чувства към него.. Или поне на този етап е така. Не съм толкова 'загоряла', за да правя първо секс, пък после к'вото стане.
+1, обаче ако не е имало поне малко любовни искри, няма начин от секс да се зароди нещо
hahavteen
05-16-2008, 20:08
Трудно бих отдала тялото си на някого, ако нямам чувства към него.. Или поне на този етап е така. Не съм толкова 'загоряла', за да правя първо секс, пък после к'вото стане.
И аз съм така... :)
Sunlight-In-Your-Eyes
05-16-2008, 20:11
И аз съм така... :)
+1
amatorium
05-16-2008, 21:11
Lubovta idva dosta sled sexa ...
FunnYboY
05-16-2008, 21:14
Понякога секса първо, понякога и двете едновременно :P
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-17-2008, 06:33
;-)
10 месеца и половина съм заедно с моето момче, на 3-тия месец се появиха чувствата, а пък същински секс още не сме правили.
според мен и двата вариант са възможни, така че е на рандом, което дойде първо... 8-)
Rosenrot_f
05-17-2008, 07:15
pri men e razli4no imalo e i dvata variqnta sex posle lubov i lubov i posle sex
parviq pat si be6e lubov i sled vreme si doide sexsa,no i 4istiq sex bez 4yvstva ponqkoga e mnogo hybav.
+1
love_slancho
05-17-2008, 07:33
При мен дойде първо любовта,а след 1 година и секса.
Хммм.. ами и двете са ми се слу4вали в интерес на истината :)
първо секса .. второ секса .... трето четвърто пето - сексът и някъде там може да се появи нещо като чувства и след всеки път се засилват... няма любов без секс..... тва че някой си мисли че обича друг без той да знае тва не е любов а си е мъчение .... любов е м-ду вдама та ай стига съм се опитвал да мисля :) за толкоз акъл пари тряа ми даате (бахти лошия)
bibi_kirova
05-17-2008, 09:58
При мен също любовта дойде първа, а след няколко месеца и секса... Мисля,че сексът е по-хубав, когато обичаш истински и си го чакал и си се чудел какво е с този човек, а не още на първата или втората среща да се нае.... и после да няма какво ново да си предлжите (освен някоя друга поза разбира се). Плюс това едно момче трябва да се потруди, иначе момичето си остава "еднодневка".
Ephemeral
05-17-2008, 13:14
Първо е сексът и после любовта към секса с даден човек. :-D
FunnYboY
05-17-2008, 15:38
първо секса .. второ секса .... трето четвърто пето - сексът и някъде там може да се появи нещо като чувства и след всеки път се засилват... няма любов без секс..... тва че някой си мисли че обича друг без той да знае тва не е любов а си е мъчение .... любов е м-ду вдама та ай стига съм се опитвал да мисля :) за толкоз акъл пари тряа ми даате (бахти лошия)
:D :D :D :D
princesa_viki
05-17-2008, 15:40
При мен е първо любовта,а секса предстои :)
alex_devv
05-17-2008, 16:45
идват по следния ред...
1. секса
2. секса
и т.н. пак секса
NeLLy_BaBy
05-17-2008, 16:51
лично за мен първо идва любовта , а след това секса.
Escarina
05-17-2008, 18:32
Lubovta idva dosta sled sexa ...
+1
KimBerLy1912
05-17-2008, 21:23
Така,както си задала въпроса...по секс разбирам сексуално привличане...Ми да ти кажа според мен първо то идва,с него и самия секс и чак после любовта... : )
_princess_
05-17-2008, 21:52
Така,както си задала въпроса...по секс разбирам сексуално привличане...Ми да ти кажа според мен първо то идва,с него и самия секс и чак после любовта... : )
Така както съм задала въпроса си имах впредвид точно секса, а не сексуалното привличане :)
Iveto_sun
05-17-2008, 22:00
Purvo e LubovTa... spored men trqbva da se otdadesh dushevno,a sled tova i fizicheski na nqkoi....moje mi malko poveche romantichni filMi gledam,nO emocionalnata chast e vajNa tochno,kolkoto i fizicheskata... :-)
И двете не са лоши, но секс в комбинация с любов е :grin: :grin: :grin: :grin:
krem4et0
05-18-2008, 07:17
Общо взето жената трябва да е влюбена, за да прави секс, а мъжът трябва да прави секс с 1 жена, за да се влюби. Има нещо вярно в това и от моя личен опит.
Аз лично го обичах много преди да правим секс.
sexy_maniachka
07-25-2008, 18:31
ami parvo sex i sled izesno vreme se vlubihme
+100
UnABooMBeR
07-25-2008, 19:33
I Suppose ...любовта.
не зависи ли от ситуацията ?
със сегащния беше първо секса,и после се влюбих в него :-)
мноооооооооого си го обичам милото ми :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :grin:
Еми аз мисля че любовта върви със секс и става 2-пъти по-сладка!! 8)
gerinceto
07-25-2008, 20:04
az purvo se vlubih i 6 meseca po kusno spah s vuprosnoto momche.a puk i lubov bez sex ne vurvi mn mn :)
Какво ви се случи на вас - първо правихте секс и после се влюбихте или се влюбихте и след това преспахте с гаджето?
Ами, първият ми път не беше с гаджето, нямах особени чувства към въпросния, обаче, противно на всички очаквания, той се влюби в мен и ми тичаше след г*за година и нещо... А аз се влюбих едва преди 6 месеца в моето зайче :-)