Влез

View Full Version : Той/тя ме гледа.

5StaR
05-16-2008, 22:59
Вижте сега.. Много много теми и във всяка пише "той/тя" ме погледна .. а у.. Човек по принцип е с отворени очи - те му позволяват да вижда околността около себе си и така да се придвижда безвредно.. Когато примерно сте в претъпкан автобус и някой ви погледне - ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, че ви харесва.. просто трябва да гледа на някъде,а да има и друг вариант да стиска очи докато не стигне до неговата спирка, ама тоя не е много удачен.

"Той/тя" ми се усмихна - е какво искате? Като си засечете погледите с някой да ви покажат среден пръст и да ви пребият ли ?

За всички, които са ммММЕГА ЗЛЕ, но още на са го осъзнали - излезте от филма

Blab
05-16-2008, 23:03
:razz:

Kassu
05-16-2008, 23:17
"Той/тя" ми се усмихна - е какво искате? Като си засечете погледите с някой да ви покажат среден пръст и да ви пребият ли
:lol: :lol: :lol:
Напълно съм съгласен, в атобусите понякой път става неудобно 8-)

Spider4eto
05-16-2008, 23:22
:razz: :razz: :razz: о вчера един ми каза здрасти, мисля че ме харесва :razz: :razz: :razz:

5StaR
05-16-2008, 23:30
:razz: :razz: :razz: о вчера един ми каза здрасти, мисля че ме харесва :razz: :razz: :razz:

Честито ти сигурно вече си влюбена?

Spider4eto
05-16-2008, 23:36
даам, ама съм влюбена и в един който се здрависа с мен, двоумя се :razz:

Chefinkaaa
05-16-2008, 23:39
Хахаха :lol: тва според мен е супер тъпо ... особено някои от приятелките като земат по тоя начин да си вкарват надежди голям смях ме напушва... :razz: ммм и както казваш... мислят си че са влюбени вече :lol: пък и както имаше едно.. такова изказване... " Тва че та гледам, не значи че ти се любювам, на пазара всичко гледам но не всичко купувам " :lol: хихи.....

Chefinkaaa
05-16-2008, 23:40

:lol: :lol:

Spider4eto
05-16-2008, 23:42

:lol: :lol: на тебе и е смешно ама наеш ли тва къв проблем, мисля да се самоубия :razz:

Empowered
05-16-2008, 23:46
Ko stava e :) gledaneto i usmivkite ponqkoga vajat ;) a ponqkoga ne ! face it :P

5StaR
05-16-2008, 23:52
на тебе и е смешно ама наеш ли тва къв проблем, мисля да се самоубия :razz:

e време е вече... аз съм се прерязвал вените 7 пъти, скачал съм от 8мия етаж 9 пъти, и съм се прострелвал с АК47 10 пъти.

Spider4eto
05-16-2008, 23:57
на тебе и е смешно ама наеш ли тва къв проблем, мисля да се самоубия :razz:

e време е вече... аз съм се прерязвал вените 7 пъти, скачал съм от 8мия етаж 9 пъти, и съм се прострелвал с АК47 10 пъти. лоол мисля че се влюбих и в теб :smt007 но сега се колебая още повече кой да избера, защо така затормозяваш русия ми мозък :cry:

Chefinkaaa
05-17-2008, 00:20

:lol: :lol: на тебе и е смешно ама наеш ли тва къв проблем, мисля да се самоубия :razz:

Лошо.. ии особено като гледам и в автора се влюби.. ся на къде ? :lol: :razz:

ResPekT333
05-17-2008, 10:10
:D :D :razz: :razz: :razz: :razz:

SiNiStEr
05-17-2008, 10:50
В повечето случей хората влизат в някакви филми и си мислят разни неща.
Кофтито е че не можеш да разбереш дали те харесва или просто те зяпа.

cinderellaa
05-17-2008, 10:58
Вижте сега.. Много много теми и във всяка пише "той/тя" ме погледна .. а у.. Човек по принцип е с отворени очи - те му позволяват да вижда околността около себе си и така да се придвижда безвредно.. Когато примерно сте в претъпкан автобус и някой ви погледне - ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, че ви харесва.. просто трябва да гледа на някъде,а да има и друг вариант да стиска очи докато не стигне до неговата спирка, ама тоя не е много удачен.

"Той/тя" ми се усмихна - е какво искате? Като си засечете погледите с някой да ви покажат среден пръст и да ви пребият ли ?

Ми не напротив не съм съгласна!
Наистина може някой хора да си въобразяват но има и случаи в които наистина има привличане
примерно миналата година се зяпахме с един и той малко преди Коледа дойде да се запознаем и си приказвахме дълго с него.
Така че понякога когато ти допадне някой непознат първо го гледаш после се запознаваш и така....

slun4ice_90
05-17-2008, 11:04
Аз пък с в четвъртък се прибирам и в градския като се качих,видях най-яките зелени очи...много готино момче,и се гледахме около 10 секудни погледите ни се срещнаха...и после аз го погледна,срамежливо,той да не ме види,а когато той ме гледа аз се правя,че не го гледам.... :lol: Жалко,че не се запознахме как съжалявам.... :(

i'm so excited!
05-17-2008, 11:06
о, БОЖЕ мой, колко си прав:)

sw3e7_baby
05-17-2008, 12:54
dran dran verno ima hora det naprao ispadat v panika ot takiva tapotii
imam takava t1pa fr 4e 4ak si misli 4e nai golemiq gazar deto sa6nost hodi s mene ama tq ne znae i si misli 4e toi q obi4a e 4a pa tolkoz v mejdu4asieto i iskal himikal ae molq vi sa s tiq tapotii

ama az minalata godina edno gaje go sre6nah za parvi pat vav avtobus №14 xD 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :razz:

5StaR
05-17-2008, 12:58

Не, не че не е вярно това което написах, просто "всяко правило си има изключение" ...

Spider4eto щом си се влюбила в мен трябва да измислим нещо по така ;)

Escarina
05-17-2008, 13:03
dran dran verno ima hora det naprao ispadat v panika ot takiva tapotii
imam takava t1pa fr 4e 4ak si misli 4e nai golemiq gazar deto sa6nost hodi s mene ama tq ne znae i si misli 4e toi q obi4a e 4a pa tolkoz v mejdu4asieto i iskal himikal ae molq vi sa s tiq tapotii

ama az minalata godina edno gaje go sre6nah za parvi pat vav avtobus №14 xD 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :razz:

А Той знае ли, че ходите? :lol:

Lucho
05-17-2008, 13:08
Много прав...Аз пък имам навика да оглеждам хората от глава до пети,особенно в рейсовете.... :-D

maharbal
05-17-2008, 13:25
Ko stava e :) gledaneto i usmivkite ponqkoga vajat ;) a ponqkoga ne ! face it :P

saglasen :shock: I az gladam edno momiche v daskalo... i za men si vaji che q haresvam :oops: :smt007 :mrgreen:

Spider4eto
05-17-2008, 13:50

Не, не че не е вярно това което написах, просто "всяко правило си има изключение" ...

Spider4eto щом си се влюбила в мен трябва да измислим нещо по така ;) ооо не знам неска един навън пак ме погледна и сега имам да избирам между 4 момчета, направо ](*,)

snoopyf
05-17-2008, 14:05
ии ами срамежливите,не винаги 'не' е 'не',не винаги smile е просто smile офф..няма значение,вие ше ме изядете ако продължа да пиша безсмислени постове...

VerryBerry
05-17-2008, 14:18
Хахаха :lol: тва според мен е супер тъпо ... особено някои от приятелките като земат по тоя начин да си вкарват надежди голям смях ме напушва... :razz: ммм и както казваш... мислят си че са влюбени вече :lol: пък и както имаше едно.. такова изказване... " Тва че та гледам, не значи че ти се любювам, на пазара всичко гледам но не всичко купувам " :lol: хихи.....

Оо.и на мен са ми разправяли такива..една моя приятелка си беше вкарвала такива филми,даже по едно време говореше ,че момчето само нея гледало..и нз си какво..а той дори не я познаваше..егати историята.. :-D

Ivalinka
05-17-2008, 19:08
ами ако не го познаваш,много ясно,че може и нищо да не значи..но ако го познаваш един поглед може да означава много неща...пак може да не е нещо специално,но понякога погледът говори повече и от думите!!!!

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-17-2008, 19:17
Тирбушон.

Прав си !

http://i.data.bg/07/02/24/250798_orig.jpg

dar4enceto92
05-17-2008, 20:40
Абсолютно съм съгласна със SiNiStEr .

tuzaro
05-17-2008, 20:44
Култова тема, аз в рейса за тва не се усмихвам, че някоя удряна с лопата ше земе да ме ареса 8-)

Sweet_Play_F
05-17-2008, 20:52

~ s tva s1m nai-s1glasna

FreeSpirit
05-18-2008, 12:52
Хех браво, разби мечтите на половината тийнове :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

vilinanova
05-18-2008, 14:28
Ами защо пък не!Някои хора живеят като в собствен филм!Нищо лошо ако имат граници!Пък и мн хубаво някое момче не просто да те гледа, а да си има по-специален поглед специално за теб! =P~

BOOK_FAN
05-18-2008, 14:53

:lol: :lol:
:lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol:ЛЕЛЕ,СУПЕР ОТГОВОРИ!:lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol:

m3ch3ncee
05-18-2008, 16:59
Leleee choveek :razz: Napulno si prav !! :D :-D

kuklichka_bg
05-18-2008, 21:04
zleta

Невротичка
05-18-2008, 22:33
И все пак... ако някой настойчиво гледа именно теб... или има интерес, или си си омазал/а носа. Това е положението.

TheUnforgiven666
05-20-2008, 12:21

Е, разгеле!!!! Човек със здрав разум!!!!

5StaR
05-20-2008, 15:33
Хех браво, разби мечтите на половината тийнове :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Айде ей сега гледай прилив от теми "В депресия съм"

gangstata
05-20-2008, 16:04
дамм..така си е..

BlueCat
05-20-2008, 16:07
Понякога те зяпат от скука (най-често в градския транспорт), но може и да те харесват.

darking
05-20-2008, 20:09
Тука наистина има доста кухи лейки(така да се изразя) ама все пак то си се усеща, когато човек има чувства към теб. Не е все едно да те погледне в автобуса и да те зяпа един час нонстоп в даскало. А и то погледа си говори сам по себе си, т.ч...

MartyParty
05-20-2008, 20:12
Казвали са ми ,че много често зяпам хората.Просто не се усещам.Гледам си наляво-надясно....Неска загледах една в трамвая с гъз като тир...смятате ли че съм влюбена?

Iv4eTy
05-20-2008, 20:31
Напълно си прав, но винаги ще има хора, на които като им се усмихнеш и погледнеш си мислят че ги харесваш...

TheNewReligion
05-20-2008, 21:51
Така е . Аз лично си гледам много :grin: и то не какво да е , ами ... момчета ! :oops: :oops: :oops: Та по тази логика съм влюбена във всички , но има един специален господин , който наистина ме заинтригува ! :)

the_unknown
05-20-2008, 21:56
В маршрутка са ми правили комплимент, че съм много сладък. :) Пак в маршуртка една си навря г*за до оная ми работа. Просто нямаше къде да мърдам. :D Та такива работи стават в градския... :-D

ice_cream_f
05-21-2008, 09:20
:D Ebasi to 4ovek da nemoje da si gleda na spokoistvie .... :lol: Az postoqnno zqpam ne6to ama ne se use6tam v pove4eto slu4ai :oops: Taaa tva tva problem li e? :-D

hpffy
05-21-2008, 10:04
Зависи за какъв поглед говорим...не всеки, който ни гледа "ни харесва" ... но понякога като погледнеш някой в очите усещаш нещо..понякога погледа говори много и въпреки това е глупаво да си правиш някакви илюзии, защото "някой те е погледнал" :? Същото е и с усмивката :}

mickelangelo
05-21-2008, 10:48
о0о0о мисля че създателя на темата .. бърка ...
Чрез 1 поглед може кажеш много неща ... дали 1 човек ти е приятен интересен .. или просто искаш да го удариш ... стига .. другия да ги разбере правилно ...

yuyuto
05-21-2008, 13:32
Абе въпреки всичко има разлика между просто поглед и поглед... :P

5StaR
05-21-2008, 16:12
о0о0о мисля че създателя на темата .. бърка ...
Чрез 1 поглед може кажеш много неща ... дали 1 човек ти е приятен интересен .. или просто искаш да го удариш ... стига .. другия да ги разбере правилно ...

Тц, аз никога не бъркам - просто не знаеш гледната ми точка 8-)

AFT
05-22-2008, 19:48
Бахти, на мен кондуктора ми каза, че съм много хубава. :lol: Ужас, развратници навсякъде... Иначе и аз дзяпам хората, макар че ми става неудобно като почнат и те да ме дзяпат и като някви мулета седим :Дд ох, ще спра да пия тея витамини..

DisciplineAndOrder
05-22-2008, 20:41
винаги ми става неудобно,когато някой ме зяпа. о.О

за тва избягвам да го правя

ама не се получава.просто някои хора са ми интересни 8-)
значи излиза,че съм влюбена в половин София. йес 8-)

DYNAMIC
05-23-2008, 06:33
и аз съм съгласна с 5 Star,то тфа е голяма простотия както и да го погледнеш..аз като си стоя в час и ми е ужасно скучно,почвам да се въртя наляво,надясно..зяпам си 8-) ..тфа да не значи ,че харесвам вс момчетата :-o .. просто си гледам,кат нема кво да права :-D ..същото е и с усмивката ,аз съм си усмихната винаги и кат се усмихна на някой нищщо не значи,ама нищо ,може и мн да значи,ма ня как да се разбере :) ,но повечето случаи е щото съм си смайли 8-) .. обаче искам да питам,имам там 3ма съученика дет се ме зяпат,ама единия когат и да с еобърна се го гледам към мен гледа и така..се гледа нещо нз,сиг си въобразявам :lol:

SiegHeil
05-23-2008, 07:20
Бих ти казал че този твой съученик иска да те чука ама най добре си го питай сама 8-)

DYNAMIC
05-23-2008, 08:21
Бих ти казал че този твой съученик иска да те чука ама най добре си го питай сама 8-)

:lol: :lol: .. ми той се се ебава не мога да разбера кога говори истината,ма и той така ми вика един ден,тоест ми го написа на бележка 8-) ма щот се ебава с всеки,по вс време и затфа се чудя,дали ме харесва,щот и на мен не ми е безразличен 8-)

Pasific_paradise
05-23-2008, 09:02

Аз съм напълно съгласна с теб:)Пък и откъде можем да сме сигурни че гледа нас? :razz:

SiegHeil
05-23-2008, 13:31

:lol: :lol: .. ми той се се ебава не мога да разбера кога говори истината,ма и той така ми вика един ден,тоест ми го написа на бележка 8-) ма щот се ебава с всеки,по вс време и затфа се чудя,дали ме харесва,щот и на мен не ми е безразличен 8-)
Абе той сичките иска да ви чука, вервай ми..
Сваляй по прашки и ходи към тех бързо че да не те изпревари некоя 8-)

TellMeYourName
05-23-2008, 13:47
Те имат тоя навик 8-)
Да ви се похваля,днес се влюбих :smt007

GregoryHouse
05-23-2008, 14:41

Dude U Rox !!! :D

TheMaggie
05-23-2008, 14:45

Кефиш ме,кпл... :razz: И човека си е много прав...

koalka
05-23-2008, 15:32
Мразя да гледам хората продължително именно, защото може да си помислят нещо. :D
Иначе и аз мразя някой да ме гледа, било то мъж или жена.Просто е неприятно.И аз не гледам, за да не се почувстват и те неудобно.

xXxScreamxXx
05-23-2008, 17:42
"Той/тя" ми се усмихна - е какво искате? Като си засечете погледите с някой да ви покажат среден пръст и да ви пребият ли
:lol: :lol: :lol:
Напълно съм съгласен, в атобусите понякой път става неудобно 8-)

цялата тема е мн готина .... ама тфа то4но ме разби .. само кат си го предтсвя и ... :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: