View Full Version : Правите ли БАЛ с роднините и семейството си?
Аз няма да правя,1-во защото аз не искам не се имам с родителите си,нито с роднините си.
Освен това никой не ме беше питал,майка ми просто ми каза,че не иска да правим БАЛ и да не се сърдя и т.н.В случая аз бях доволен,защото може би мразя родителите си и роднините си.Когато стане въпрос за долни зли хора,бедняци и неудачници се сещам винаги за тях.Не откривам нито 1 добра черта в тях,въпреки,че са ми родители.Роднините не сме в близки отношения с тях,не искам нито лицемерието им,нито парите им.
Чувствам се обаче леко тъжен и подтиснат от това,че БАЛ няма да се прави,а той е веднъж в живота и повечето си го правят,но какво да направя като късмета ми е бил такъв.
Чувствам се леко неловко когато ме питат съседи и познати,като слушам съученици.Почти всички правят бал...
xXxScreamxXx
05-17-2008, 11:48
1-во не сме те питали ........
2-ро ..... не ме интересува ...
и ..... 3-то ИМА МН0Г0 ТАКИВА ТЕМИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pepincetyy
05-17-2008, 11:50
+1
xXxScreamxXx
05-17-2008, 11:52
Аааааааа сетих се и за 4-то ... да му се невиди .. тфа са ти pодители бе ..... как можеш да ги мразиш ако не са били те е нямало да се появиш на тоя свят !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BlackWings
05-17-2008, 12:27
Абе хора , стига ти му се кара на човека , той просто си казва какво си мисли бахти ...
По темата ,разбирам те , знаеш ли защо? Наще ще правят събиране по повод завършването ми ,ще ти кажа по какви причини.
1.Снобарщина - "Вижте ме колко пари имам дайте да ви почерпя"
2.Защото тях ги били канили на балове , и затова и те трябвало да поканят.
3.Не било нужно аз да си каня мои гости , те ще си поканят там колеги познати , карай че повода уж нали ще е моето завършване.
Ми при тва положение пък аз предпочитам да няма празненство , защото си мислех че ще за да се съберем роднини да се поздравим , а то родителите ми отделиха повече средства за там ресторанти резервации , менюта , отколкото за мен , моята бална рокля , превоз ала-бала :-x А ми викат на всичкото отгоре " няма нужда да харчиш излишни пари за глупости като ГРИМЬОР например ! "И цялата работа не е за да отпразнуваме това че порастнах и завърших , ами защото хората , разбираш ли , ги канели тях , и затова трябвало и те да канят... И си мислех че ще е нали да се похвалят с мен , да се покажа на гостите , а то дори няма да ги видя защото са поканени по времето в което мен нали ме няма вече... Как да не си мисля че са ми снобари родителите , дето само искат пред хората да се изфукат , пък мен кучета ме яли :-x
Тъй че не съжалявай въобще че няма да ти правят бал , аз предпочитам да съм на твое място. :x
pepita87
05-17-2008, 13:32
Kolkoto do komentara ti...dori nqma da si pravq truda da go diskutiram...A kolkoto do pitaneto ti za bala s rodninite,az go praznuvah 3 puti-vednuj s rodnite i roditelite mi,s priqteli i ve4e bala s klasa mi.
Kolkoto do komentara ti...dori nqma da si pravq truda da go diskutiram...A kolkoto do pitaneto ti za bala s rodninite,az go praznuvah 3 puti-vednuj s rodnite i roditelite mi,s priqteli i ve4e bala s klasa mi.
С приятели няма да го празнувам,защото няма пари,няма настроение,няма къде...С родните и семейството вече обясних и остана само с класа да се празнува...
Не че нещо ама някои потребители какво ми се карате?Просто си питам,защото искам да разбера нормалните хора как празнуват,защото излиза,че аз не празнувам като нормалните хора.В тоя ред на мисли ей затова мразя нашите,защото тях е така...
pepita87
05-20-2008, 18:21
С приятели няма да го празнувам,защото няма пари,няма настроение,няма къде...С родните и семейството вече обясних и остана само с класа да се празнува...
Не че нещо ама някои потребители какво ми се карате?Просто си питам,защото искам да разбера нормалните хора как празнуват,защото излиза,че аз не празнувам като нормалните хора.В тоя ред на мисли ей затова мразя нашите,защото тях е така...
slun4ice_90
05-22-2008, 08:24
Аз другата год.ще му мисля.Все още имам време.Много бих се кефила,да съм с хората,които ме обичат,другото е без значение. :grin: :-P
TheNewReligion
05-22-2008, 08:29
О , не не ! Като видя , че ти си автора ня някоя тема и предпочитам да си замълча , защото ако кажа какво мисля ще ме баннат ! Тааа имам само една дума , която щен ти кажа :глупак !
Wrathchild
05-22-2008, 09:02
Ти без родителите си си едно нищо. Дават ли ти покрив над главата и храна в чинията? Ще дойде момент, в който ще се осъзнаеш. Мразел бил родителите си...
А ти точно не говореше ли, че караш БМВ? Значи видиш ли, нямаш пари с приятели, нямаш пари за празнуване освен с класа си, обаче за кола имаш? И то само колата да беше, ами то бензин, масло и т.н. Или просто е за избиване на комплекси?
BlackWings
05-23-2008, 14:52
Абе хора , стига ти му се кара на човека , той просто си казва какво си мисли бахти ...
По темата ,разбирам те , знаеш ли защо? Наще ще правят събиране по повод завършването ми ,ще ти кажа по какви причини.
1.Снобарщина - "Вижте ме колко пари имам дайте да ви почерпя"
2.Защото тях ги били канили на балове , и затова и те трябвало да поканят.
3.Не било нужно аз да си каня мои гости , те ще си поканят там колеги познати , карай че повода уж нали ще е моето завършване.
Ми при тва положение пък аз предпочитам да няма празненство , защото си мислех че ще за да се съберем роднини да се поздравим , а то родителите ми отделиха повече средства за там ресторанти резервации , менюта , отколкото за мен , моята бална рокля , превоз ала-бала :-x А ми викат на всичкото отгоре " няма нужда да харчиш излишни пари за глупости като ГРИМЬОР например ! "И цялата работа не е за да отпразнуваме това че порастнах и завърших , ами защото хората , разбираш ли , ги канели тях , и затова трябвало и те да канят... И си мислех че ще е нали да се похвалят с мен , да се покажа на гостите , а то дори няма да ги видя защото са поканени по времето в което мен нали ме няма вече... Как да не си мисля че са ми снобари родителите , дето само искат пред хората да се изфукат , пък мен кучета ме яли :-x
Тъй че не съжалявай въобще че няма да ти правят бал , аз предпочитам да съм на твое място. :x
така мислят металите не хората :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
изивняваи маитапя се просто не се сдържах да се изсмея на тапотията ти 8-) има родители които наистина са много лоши... пияници наркомани дето мразят децата си но това е рядкост и ако имаш проблем с вашите на баля трябва да се помирите защото няма смисал да им обращаш гръб...
не съм им обърнала гръб :-D не съм казала че ги мразя или не ги уважавам :D Не са ми лоши родителите - много се обичаме даже с тях , просто някой път правят едни такива работи с които ме дразнят и това е едно от тях :)
Какво си тръгнал да ми се караш и да ми викаш че пиша тЪпотии , ще кажеш , че ти и родителите ти винаги сте били на едно мнение и никога не си се карал с тях през живота си :razz: :razz: :razz:
Нещо ??..
summergir1
05-23-2008, 18:17
като нямаш мнение по въпроса не се обаждай, много ясно че по баловете темите ще са точно в тази насока
някой пак се прави на интересен с нелепи изказвания ... ](*,)
а по темата: моя е догодина и съм 99 % сигурна че ще имам ...
lLady_MooN_RaiN
05-24-2008, 10:47
Да, правиха ми събиране. Бяхме около 20-тина човека. Роднините ми и наи-близките семеини приятели. Родителите ми предложиха да поканя и свои приятели, но аз се задоволих само с присъствието на приятеля ми. Беше на ресторант и баща ми пръсна сума ти пари. Основно за храната де. Но просто нямаше как да е в някой апартамент, защото все пак 20 човека не са толкова малко. Много весело си изкарахме. :)
Krasencety
05-24-2008, 11:36
Izvinqvai,4e se otplesvam ot temata,no uma NE mi go pobira tva kak moje da tvurdi6,4e "mrazi6"sobstvenite si roditeli,horata,koito sa ti dali jivot,blagodarenie na koito ti di6a6,ti jivee6,ti si 4ovek!Imal si drehi,ne si hodil gol,imal si hrana ne si karal na fotosinteza,imal si dom,ne si spal po ka6onite na nqkoq zatuntena ulica ili v nqkoi dom za siraci,nali!?Ok,pital si kak 6te praznuvat ostanalite bala si,no molq te ne bulvai takiva gadosti,4e mrazi6 roditelite si!ne vsi4ki rodite sa "idealnite",ne vsi4ki umeqt i vladeqt ka4estvoto da razbirat decata si,ne vsi4ki imat vuzmojnostta da dadat vsi4ki udobstva,koito iskame,no istinata e 4e te sa NA6ITE RODITELI![/quote]
+1