PDA

View Full Version : Една изгубена любов...

Ifchencety
05-17-2008, 12:43
Това бе една връзка без почва,
Без почва и без основа,
И накрая болезнено ме разочарова,
Но за това аз съм си виновна.

Казваше, че ме обичаш,
На колене ми се молеше,
А сега на нея се вричаш,
Нали аз бях чудовище.

Реших да сложа край,
На тази изкуствена любов
И изненадващо след това бях на самия рай,
И ти казах просто “Fuck off”

Уж бях незаменима рядкост,
А сега съм лицемерна и безнравствена.
Никак не ме познаваш, за жалост,
И защо ли се чувствам някак изоставена.

Изоставена от мисли и желания,
Но пък изпълнена с гняв и ярост.
Сърцето ми сякаш обагрено с безброй страдания
Достигнало до неочаквана крайност.

Небето синъо за мен е сиво,
Тревата зелена за мен е безцветна
Котето мърка игриво,
А аз го гледам ужасена.

И защо ли знаех, че така ще стане?
Знаех и що за стока си ти,
Ала надеждата ще си остане,
Някой ден пак да погледна през розови очи!

Дано разбирате нещо от цялата ситуация......Уж ме обичаше, после реших да скъсаме и той ми се ядоса. Аз съм се била изфукала и след 2-3 седмици съм щяла да се целувам с друго момче. А сега той се обяснява в л1бов на една от добрите ми фр. Мн гадно.....и последния пат в скайпа така ме обиждаше, че.....оф много кофти се чувствам. Кажете някоя тактика, за да ми мине!

Мерси, предварително! ;)

Lucho
05-17-2008, 12:45
Ами той не е единственият на тая земя,затова забий първия който ти падне под ръка, и се целувай пред него за да го е яд....за да разбре какво е изгубил. 8)

Lorrain
05-17-2008, 13:20
Razbira se che ne e edinstweniq na tazi zemq :) prosto ne si e zaslujawal qwno.Az ne sym na mnenieto che trqbwa da zabiesh 1wiq koito ti popadne i da se celuwash s nego pred "onq" :? sys sig shte go e qd samo kato te wijda obkryjena ot momcheta[dori da sa samo twoi mn dobri ptiqteli] sys sig znae koi te hareswa i kato te wijda s nego/s tqh prosto da si izkarwate priqtno wqrwai togawa opredeleno shte razbere kakwo si :p a imenno -ae macka i twa e 8)
btw stihotworenieto ti mn mi haresa :)

crashover
05-17-2008, 14:51
Значи сега можеш да разбереш две неща!Сега можеш да разбереш дали можеш да вярваш на приятелката си и дали тя би те послушала ако и кажеш какво я следва както на теб ти се е случило!Той е лицемерен ,той не те е обичал то си личи искал е само да те вкара в леглото!Съжелявам че ти го казвам така но казвам това което мисля :)! Хубаво е да поопознаеш човека с който искаш да направиш някаква стъпка след приятелството! :) Ти просто го забрави немисли за него блок го и колкото по бързо го махнеш от главата си толкова по - бързо ще си отвориш очичките :P

FreeSpirit
05-18-2008, 12:21
Той не те заслужава, просто си намери човек, който да те обича истински :)