View Full Version : Спокоини ли бяхте на изпита
porcelanova_kukli4ka
05-17-2008, 20:03
Как се чувствахте преди изпитите ?... Има още месец а аз съм притеснена,неуверена в себе си ...Какво ще ми помогне за да се поотпусна малко и на изпитите да не вляза с рев в стаята а с високо вдигната глава уверена в себе си и спокойна ... защото от вътре нещо ме притеснява и мислите ли че без уроци ще успея ... Надявам се,че ще искарам повече от 3.00 за да мога да вляза някъде ...
P.S- Успех на всички кандидатстващи и ще се моля сичко да е нормално... притеснявам се ,че заради стачката ще дадът труден тест ,за да изложат учителите .... ,че не са предали както хората ... :-) :-) успехчета милички
Модерирано от Бандитка по т.7
Thoughtless
05-17-2008, 20:09
...
kuklichka_bg
05-17-2008, 20:32
i az 6te kandidatsvam i imam izpit 8 mi klas :} i az mislq 4e shte se osera ama kot stane sq imam po nemski no toi ne me ebe 6tot mrazq nemskiq no drugiq e po matematika hmmmm dano da imam 5 6tot samo po matematika u4a :} oi drugo ne axaxa
_drebosu4e
05-17-2008, 21:25
аз преди 2 години кандидатствах и също като вас си мислих че ще бъде много трудно ,и даже мислих да не отида на изпита по математика, но спокойно всичко се оказа доста по лесно :grin: и влязох кадето исках с 2 петтици- айде успехче от мен и не се притеснявайте
e to seki se pritesnqva..ma kato otide6 tam ne go priemai kato izpit a kato nekfo kontrolno i 6ti e po-lesno..pone az taka praa .. yspex :-)
slavito007
05-17-2008, 22:29
Шоколад и водичка - така преди 2 години бях в супер кондиция :grin:
Аз утре съм на изпит, ама на кормуване и да ти кажа честно въобще не ми пука, не ми пукаше и като отидох на изпита предиии...4 години, ги гледам некви спекли всички "Оле ква тема ще се падне?","Оле няма да го взема" на мен ми беше през х*я :)
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-18-2008, 01:51
за изпитите след 7 клас ли става въпрос? УЖАС!! :) от мен по притеснено нещо не съм виждала.. аз като се панирам не само езика си глътвам ми и граматиката.. точно така бях и на изпита по БГ.. дадоха темата и аз седя срещу празния лист.. всичките ми фр очакваха че ще мина и то с оценка над 4 ... да ама е мн гадно когато толкова хора очакват наи доброто от теб а ти седиш там и си паниран.. та дадоха темата гледах 30 минути в листа и накрая .. беше просто "сега или никога.." а и имаше и друго трябваше доста добра оценка да изкарам за да вляза там където си бях наумила така че стреса наистина бееше голям :) посъветваха ме да ям шоколад.. да пия вода.. да бе не помага.. просто иди с нагласата че можеш и че ще се справиш.. пии вода яж шоколад ти наи добре си знаеш какво те успокоява наи много ...
а бтв на изпита по математика гледах снимката на госпожата ми по математика за успокоение :D :grin: и да не си глътвам граматиката :grin: :grin: доста ми помогна и тогава хич не ми беше смешно .. :-D
Ми горе-долу,ама аз и тая година имам изпит по английски и се притеснявам доста... :?
Да ви кажа,притеснението при мен се появява преди изпита,но по време на него съм доста спокоен :D .
hrisence
05-18-2008, 07:47
На мен по време на изпита по БЕЛ ми стана лошо от притеснение :( , ама не се притеснявайте толкова, защото не е толкова трудно.За да не се притеснявате толкова отидете на изпита с мисълта че знаете материала и бъдете сигурни в отговорите си, защото точно от несигурността идва притеснението. И да кажа че аз не ходих на никакви уроци и влязох там където исках.Тази година ще имам изпит по немски, ама не се притеснявам толкова, защото ми е писнало да правя всеки понеделник контролно.
Хайде късмет на всички на изпита и да влезете там където желаете :-)
sexa_na_kompleksa
05-18-2008, 08:23
Не ме беше страх за изпитите, знаех, че ще вържа поне три. 8-)
mumiikataa
05-18-2008, 08:32
Напълно спокойна...Все едно ми беше...
mtg1992bg
05-18-2008, 12:12
Моите изпити бяха миналата година. Последния месец преди да свърша училище беше голямата паника, големите преговори без особена нужда.Представете си колко съм била психясала, че да трия попълвани тестове и да ги правя наново :razz: ...
Ама пък в дните на изпитите бях необичайно спокойна :D . И после докато излязат резултатите подлудих всички около мене :-D
BOOK_FAN
05-18-2008, 12:17
Аз също се чувствам ужасно за изпитите след седми клас!Ако научиш някои начин за отпускане на нервите кажи ми го,моля те!
mumiikataa
05-18-2008, 12:42
Аз също се чувствам ужасно за изпитите след седми клас!Ако научиш някои начин за отпускане на нервите кажи ми го,моля те!
вземи си шоколад.хапвай по малко по време на изпита.отпуска :Р
sladku_bebzi
05-18-2008, 14:34
На мен по време на единя изпит си ми беше мн яко :D Омазах си всичките листа в шоколад :D Та на изпитите си бях съвсем спокойна, ама след тях.. лелеее... докато ми излязат оценките беше ебаси напрежението :D
al_bundy316
05-18-2008, 16:54
Как се чувствахте преди изпитите ?... Има още месец а аз съм притеснена,неуверена в себе си ...Какво ще ми помогне за да се поотпусна малко и на изпитите да не вляза с рев в стаята а с високо вдигната глава уверена в себе си и спокойна ... защото от вътре нещо ме притеснява и мислите ли че без уроци ще успея ... Надявам се,че ще искарам повече от 3.00 за да мога да вляза някъде ...
P.S- Успех на всички кандидатстващи и ще се моля сичко да е нормално... притеснявам се ,че заради стачката ще дадът труден тест ,за да изложат учителите .... ,че не са предали както хората ... :-) :-) успехчета милички
Споко бе, момиче! Ако не можеш да изкараш и 3 тряа си много зле. Аз не съм ходил на уроци никога, нито по БГ, нито по математика и въпреки тва изкарах... Все пак по литература е по-лесно - разтягаш локума и така ::: :D
nicolepcd
05-18-2008, 17:45
На изпита по БЕЛ ми беше много притеснено... защото знаех страшно много неща и ме беше страх да не се падне нещото, което не знаех много добре... А за математиката... пфф :lol: Викам си: "Или си го знаеш, или не" :razz: Не ми беше грам притеснително... и накрая се оказа, че теста по математика ми беше 100 пъти по - лесен от тоя по БЕЛ :D
Krasencety
05-18-2008, 17:52
Аз кандидатствах миналата година и най-много се притесняжах за испита по математика но всичко беше на ред! :) Учих доста преди това,правих примерни тестове и всичко беше на ред! СПОКО! :)
BOOK_FAN
05-18-2008, 18:24
вземи си шоколад.хапвай по малко по време на изпита.отпуска :Р
ИЛИ МЕД!
mhmhmhmhm
05-18-2008, 18:43
е тва да не е устно,че да се спичаш толко
ice_cream_f
05-18-2008, 19:11
V nikakuv slu4ai ne se panikiosvai!!!Minalata godina bqh 7mi klas ii predi izpita mi be6e malko pritesneno no kato vlqzoh v staqta si bqh super spokoina (vupreki 4e na prerazkaza zabravih geroite kak se kazvat :D )Prosto si predstavi 4e si na kontrolno,a ne 4e si na vajen izpit .Aide uspeh na teb i na vsi4ki, na koito im predstoi kandidatstvane :-)
Blo0dyBitch
05-18-2008, 19:53
ааа,аз преди моите изпити бях хипер нервна,ама сега като се замисля,само си изхабих нервите... искарах по 2 петици и си влязах с 1во желание,тея дето имаха 4ки пак влязаха...
а и ти гарантирам,4е ще имаш повече от 3ки...
то съвет няма как да се даде...или го знаеш,или не...само не бързай
даже и да не влезеш в някое много елитно даскало,не се отчайвай,то след 12 клас е по-важно