Влез

View Full Version : Всички красиви момичета които съм искал и не съм имал

Страници : 1 [2]

Ivalinka
06-08-2008, 20:19
Четох на 1-вата страница кфо сте писали.. и хмм... не е мн вярно..всяко момиче е различно и изисква различни неща :
1) грозните курви търсят мачо(изверк простак с самочуствие до небето)((футболист (пуке)))
2)красивите смотани момичета (срамежливи зубарки) търсят романтичният принц на бял кон от приказките,който да ги отведе в царството си
3)грозните гъзарки си търсят грозен гъзар
4) грозните смотли знаят че ще умрът сами
5) барбитата си търсят чичко с много пари коли и мусколи (ако разбирате ... )
6)бунтарките метълки си търсят космат метълист
7) хубавите момичета търсят някой,който се откроява,някой различен с чуство за хумор и добър външен вид
ходещите плашила с 5 тона фондиотен и с симпатични паласки ,и други глупости си търсят глупак с резнато бритонче и гейска външност да се чудиш кой е жената във връзката
9)умните средно хубави момичета си търсят момче с повече сиво сещество.. някой който няма да ги сваля с еййй кфоо стааа мноо си яка и т.н... (евтини селски свалки)"
има още мн други както казах за всеки е различно но все пак има някой типове хора които са прозрачнии dumb people така да се каже
но това което момичетата не обичат са :
просташки селски долни свалки
това да се правиш на мъж
гейско поведение
мусколи които да спират дишането
надуто поведение
и приказки от рода колко стааш колко пари имаш кфа кола кара баща ти как нон стоп си пиян и т.н... (общо казано перчене)

но пак казвам при всеки е различно има и момичета които търсят точно това... зависи от момичето...

бтв ако има нещо допълвайте =)

не съм съгласна :( красиви смотани момичета търсели принца на белия кон...хубавите търсели някого със повечко сиво вещество..аз бих казала,че всяка търси различно нещо....

vbox4o
07-09-2008, 13:32
Не е номера да превлечеш само ,а и да задържиш 8) ;) ;)

Alice Cullen
07-09-2008, 13:55
Вярно е това,което си написал.Защо го нападате бе? :x :o :grin: :-P
+2 :)

suantito
07-09-2008, 14:39
абе vamp гледам тук амного са надуваш казваш на другите че кат станат на 30 ще бъдат бедни , че карали коли за по 4-5 хиляди лева и т.н. да те питам ти каква кола караш , колко пари изкарваш? Вярно е жените искат финансово стабилни момчета но нека да не бъдем материалисти. "Външния вид се компенсира с пари"

vamp
07-09-2008, 15:44
абе vamp гледам тук амного са надуваш казваш на другите че кат станат на 30 ще бъдат бедни , че карали коли за по 4-5 хиляди лева и т.н. да те питам ти каква кола караш , колко пари изкарваш? Вярно е жените искат финансово стабилни момчета но нека да не бъдем материалисти. "Външния вид се компенсира с пари"

Не ми остава много време да работя,излизам само късно вечер за да не се сдухвам.Сега уча за изпити,ще ходя студент.Вече изкарах страшно високи оценки на матурите,но и на изпити отивам.В момента не карам никаква кола,нямам пари да си купя,нито мама и тате са готини и ми угаждат,понякога дори вечеря няма вкъщи или обяд или закуска.Понякога ям пица преди тренировка,защото стомаха ми стърже.
Парите не всеки ден ми стигат,друг път ми остават малко.Не се надувам,не съм и форумен ревлю.Обективен съм,не казвам на черното бяло и обратно.Сега като вляза да уча,най-вероятно ще е задочно,ще си хвана по-хубава работа,пак ще си имам кола и сам ще си я купя.
Мразя лигави богати кретени да ми наливат "акъл".
В темата не съм писал доста време,сега я погледнах,да всичко което съм написъл наистина върши работа.Който има затруднения да чете и да прилага,относно забележките-не ми пука!
Ами,честито излизане от матрицата на някой хора!

Нещото с което можеш да имаш всяко момиче?Мозък и адекватни постъпки-ако знаеш какво да кажеш и направиш в точния момент,можеш да имаш всяка,и не ти е нужно нищо повече от пари за 1 кафе,чаровна външност+усмивка,здрави нормални дрехи(тука бунтарите губят,че ходят целите окъсани :) ) и интелект.
За едно нещо бяхте прави,ДА СПЕЧЕЛИШ ЕДНО МОМИЧЕ Е ПОЛОВИНАТА ОТ ТОВА ДА ГО ИМАШ,ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ КАК ДА ГО ЗАДЪРЖИШ!
Тук практиката ми е слаба,но знам,че тръпката и искрата не трябва да угасват и момичето няма да те остави.

suantito
07-09-2008, 15:53
Не бъди толкова самоуверен все пак живеем в България , не си мисли че като завършиш и ще си намериш работа с , която да си позволиш кола за повече от 4 - 5 хиляди лева и ще живееш като цар. В тоз живот доста блъскане те чака...

vamp
07-09-2008, 15:58
Не бъди толкова самоуверен все пак живеем в България , не си мисли че като завършиш и ще си намериш работа с , която да си позволиш кола за повече от 4 - 5 хиляди лева и ще живееш като цар. В тоз живот доста блъскане те чака...

Не,ученето е едната страна на медала,не съм и толкова самоуверен,писна ми просто да ходя пеша,да гледам как цървулите са с яките момичета а аз се сдухвам.Не е справедливо,точно затова започнах да уча,не искам да променям света,а само съдбата си и живота си.Затова и започнах пак да тренирам,за да мога да се погледна в огледалото.Бачкането,човеч е,аз не се надявам нашите да ми дават пари докато уча.Вече съм пълнолетен,моментът да живея сам е дошъл,каквото си надробя това ще сърбам.Всичко зависи от нас,такъв е живота,пари, момичета,какво успеем да си вземем това ще имаме!

slun4ice_90
07-09-2008, 16:02

Не,ученето е едната страна на медала,не съм и толкова самоуверен,писна ми просто да ходя пеша,да гледам как цървулите са с яките момичета а аз се сдухвам.Не е справедливо,точно затова започнах да уча,не искам да променям света,а само съдбата си и живота си.Затова и започнах пак да тренирам,за да мога да се погледна в огледалото.Бачкането,човеч е,аз не се надявам нашите да ми дават пари докато уча.Вече съм пълнолетен,моментът да живея сам е дошъл,каквото си надробя това ще сърбам.Всичко зависи от нас,такъв е живота,пари, момичета,какво успеем да си вземем това ще имаме!Евалата Vamp. :-P :grin:

suantito
07-09-2008, 16:03
Харесвам хъса в теб , ако си кадърен ще стане човек от тебе, междо другото какво учиш?

vamp
07-09-2008, 16:08
Харесвам хъса в теб , ако си кадърен ще стане човек от тебе, междо другото какво учиш?

Кой съм аз,какво уча,къде живея,как се казвам и как изглеждам няма никакво значение.Не обичам личните въпроси,противно на очакванията на някои съм скромен :)

Относно хъса,това е България,ти го каза.Ако искаш нещо,единствения начин да го имаш е да се потрудиш и да си го вземеш.
То затова и написах темата,тъжно ми е да гледам как много момчета се оплакват,че нямат гаджета или не могат да кажат на едно момиче го харесват.

suantito
07-09-2008, 16:32
От тебе ще стане човек , де да бяха повечето като теб.

FataMorgana
07-10-2008, 12:10
Тая тема я пуска за всички загубеняци,които всеки ден пускат теми,че са по 17,18,19,20 години и нямат гаджета и не са имали,че жените били кучки и искали само пари.Не,не е това проблема ви,просто не знаете как да впечатлите едно момиче.
Връщам се 5 години назад,бях на 14,както и да е,тогава беше друго време,друго поколение,играехме с колички пред блока.Съответно мислехме по детски,сваляхме по детски и страдахме по детски.
Станах на 16-17 и все обвинявах момичета ,че са заети,че искат пари,че не ме харесват и т.н.Проблема си беше в мен,държах се като хлапак,не знаех как да ги впечатля,не знаех какво търсят момичетата в момчета.А именно-сигурност,забавление,тези 2 неща са задължително,другите неща като пари,коли,дрешки и външен вид са просто допълнение.
Да,всяко момче да има всяко момиче,стига да знае как.Трябва да знаеш как да се държиш.Не трябва да си прозрачен като стъкло,предсказуем и тъп.Жените търсят тръпката,ако нямаш какво да кажеш-най-добре мълчи.В такъв случай възприемат тъпотията ти като "той е потаен".
Външния вид,ей това е много важно допълнение.Да си готин не е достатъчно само.Голяма работа,че ходиш на фитнес,не пушиш и не пиеш.В днешно време не е гъзария това вече.Ако си метъл,скейтър и подобен тип забрави за всички красиви момичета,търси си гадже от комуната.Просто като си лепнеш етикета и те възприемат за такъв независимо какъв си.
Много важно е да си търпелив,да не си изпускаш нервите,понякога е по-добре да се направиш на неразбрал и на смотан и да видиш следващия ход на момичето за да прецениш следващия.
Важно е да направиш добро впечатление на приятелите й,на родителите й.Спечелиш си приятелите й,печелиш и нея,както и обратното.Никога не казвай лоша дума за тях дори и да не ги търпиш.Бъди неутрален.За родителите никога лоша дума,никога гадни съвети и коментари,единствено разбиране.
Бъди малко мил,малко романтичен,много забавен,точен и сериозен.Не бъди простак.
С такова поведение от 1 година насам непрекъснато излизам с красиви момичета,без да ми предлагат да сме само приятели.Желан съм и това ми харесва.А като си спомня какъв отчаян смотаняк бях и аз като вас пишех тема след тема тук,мислех,че съм влюбен,а просто съм харесвал някое момиче и не съм знаел как да го сваля.
Вече съм плейбой и съм горд с това!Ей това последното което казах никога не го казвайте пред хора,че ще ви се смеят.И не бъдете нахакани и арогантни,не бъдете и смотани,прилично самоуверени е добре,без да дразните останалите.
Айде свалячи,четете,учете,дерза те и се мятайте в боя.А вие момичета коментирайте някъде ако не сте съгласни :)

п.п.Не се притеснявайте да ви отрежат,не навеждайте глава ,а търсете грешката в себе си.Аз сега си пия джинчето с тоник и се кефа на животеца,защото тая вечер съм с едно страшно готино момиче по което точи лиги половината град...А до вчера тъгувах за бившата ми...Хахахахха :)

Ми ногу от тея неща са верни ама тея неща не действат на сяко момиче щоту някои търсят различни неща в момчетата ...