Влез

View Full Version : вапрос?

beb4eto0o
05-18-2008, 10:56
Здравейте,сори ако темата не е за тyк ,но искам да видя мнениятави по вапроса:
Как бихте реагирали ако момче-гаджето ви иска да ви прави подараци и без поводи дори и без да го барка на каква цена са,защото може да си го позволи.И бихте ли го прие ли ако е много скап и той да ви каже ,че подарак не се отказва и после ако искаш го хварли,и понякога прикалява с вниманието си кам вас за да ви угажда на почти всяка прищявка и дори да иска да ви заведе на почивка на много хубаво място .

plmn
05-18-2008, 11:27
Естествено че ще реагира добре.
Кой не обича да бъде глезен и да му бъде обръщано внимание.

hottie
05-18-2008, 11:30
всичко не се върти около подаръците..предпочитам по друг начин да ми показва чувствата си

Escarina
05-18-2008, 13:03
Ами.. аз лично не съм почитателка на материалните подаръци.. Евентулно бих приела някои от тях от страх да не го обидя, но като започне да прекалява просто бих си поговорила с него да спре... В крайна сметка дори да ми купи къща на бахамите няма да ме направи по-щастлива от колкото ако ми подари един прекрасен ден в който с поведението си ми покаже, че ме обича.. А за самите подаръци - най-много ми харесват малките символични подаръчета.. няма да забравя как един мой приятел ми беше подарил кутийка за пръстен с гумено ластиче вътре и беше написал на малка бележка "важен е жеста, обичам те!" Сега не си говорим, и скъпите му подаръци отлежават някъде по шкафовете.. но ластиченто винаги ще си го пазя:)

ubuntu
05-18-2008, 19:37
Ми понеже жените сте материалистки ... никога не са ми отказвали подаръците .. скъпи евтини ... казвате че не ги искате ама ги вземате .... :P :P :P

Kaos_Urbano
05-18-2008, 20:13
Не се кефя на подаръци, и точно това не е начина да ми докаже чувствата си.То понякога и едно цвете стига..

Anna5339
05-18-2008, 20:14
Мм не. Не искам таква любов. Бих предпочела да показва любовта си по друг начин,а не с материални вещи.

sladi4ka kaka
05-19-2008, 04:42
vseki obicha da mu pravqt podaruci :grin:
no moje bi i tova omruzva kogato e v golemi koli4estva :-o

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-19-2008, 04:54
Ако са дребни жестове от време на време и картичка с лично посвещение, когато има повод, нямам нищо против - даже се радвам. :) Даже още пазя набързо откъснатата от един храст роза, която приятелят ми ми подари за 3-те месеца.
Но ако се сблъскам с горе-изброеното, ще ми доскучее. Та аз ще имам всичко наготово, къде ще отиде тръпката от борбата да получиш нещо, което искаш?

Pebles
05-19-2008, 05:45
Sluchvalo mi se e ..mom4e koeto mn me haresva da mi podarqva kakvo li ne..S povod i bez povod..Otnachalo mi haresva6e..,no sled kato vsi4ko stana prekaleno 4esto..i nqkaksi mi poomruzna-ne che ne cenqh neshtata,koito polu4avah..Prosto kato znaesh ( Am..toi sega 6te mi podari neshto).. i nqkaksi ti se gubi jelanieto..
Predpo4itam s jestove i otno6enie da mi pokazva obi4ta si - vupreki 4e ne izkliu4vam i podarucite :)... Prosto vsi4ko v normalnite koli4estva...! :P

miss_kiss181
05-19-2008, 06:07
aaaamiiii nie s priqtelq mi si podarqvame podaruci za seki praznik i tva mislq 4e e dostatu4no ama ina4eee seki den s povod i bez povod pisva opredeleno
a i az li4no ne durja tolkova mn na materialnoto i tva bi me podraznilo malko :grin:

SINDEL
05-19-2008, 07:06
Принципно съм за това да глезиш 4овека, с когото си, но прекалено скъпите подаръци биха ме карали да се 4увствам неудобно. Или ако ми подарява разни неща 4есто.. Или пък ако държи да ме води навсякъде и да ми плаща за вси4ко..
Не оби4ам аз така, само мога да се по4увствам като платена курва. Можеш да си изразяваш 4увствата и по друг на4ин, не опира вси4ко до това да хар4иш пари..

sladko_dete
05-19-2008, 13:03
Ха-Ха, дай му идеята да те запише на учител по български език... :lol:
А иначе аз много се кефя на подаръците без повод, и то имам предвид малките неща, най-много се радвам като е идвал да ме чака да ми е откъснал някоя розичка и да ми я даде с целувка :smt007

MonSitY
05-19-2008, 13:15
ами няма да откажа подаръкът му но ако това стане навик ще трябва да поговоря с него...

GolDeeN
05-19-2008, 13:34
Здравейте,сори ако темата не е за тyк ,но искам да видя мнениятави по вапроса:
Как бихте реагирали ако момче-гаджето ви иска да ви прави подараци и без поводи дори и без да го барка на каква цена са,защото може да си го позволи.И бихте ли го прие ли ако е много скап и той да ви каже ,че подарак не се отказва и после ако искаш го хварли,и понякога прикалява с вниманието си кам вас за да ви угажда на почти всяка прищявка и дори да иска да ви заведе на почивка на много хубаво място .

барка, кам, прикалява, подараци, вапроса, скап, прие ли :)

Май имаше още ама ме мАрзи...

vesito13
05-19-2008, 15:21
момичетата много повече ценим и доста по голямо впечатление ни правят малките подаръчета от любимия човек :) , а не скъпита подаръци , защото понякога те ни карат да се чувстваме някак си неудобно :? и лично аз не знам защо момчетата си мислят , че ние искаме само по скъпи подаръци и че най-голямо впечатление ще ни направи колко е скъп подаръкът :neutral:

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-19-2008, 15:44
е то бива бива ама ако прекалява.. бих му казала нещо ..

MiMcHeToOo
05-19-2008, 21:57
Аз се чувствам много неудобно когато някой ми подарява нещо (изключваме мама естествено). :?

dar4enceto92
05-22-2008, 19:18
Бих приела някои от подаръците. скъпите подараци без повод разбирам като знак, че той иска да ме купи, а аз не се продавам. Но ако без повод, от време на време ми подарява по някое цвете ще съм много щастлива. :mrgreen: Не постоянно, защото ще реша, че за него това е като навик.