View Full Version : как мое едно момче да докаже любовта си
angelcheeee_93
05-18-2008, 11:16
spored vas kak moje edno mom4e da dokaje lubovta si ?
kak moje da ti dokaje ,4e te obi4a istinski? :)
Модерирано от Баандитка по т.7
BOOK_FAN
05-18-2008, 15:10
kak moje da ti dokaje ,4e te obi4a istinski? :)
Момичетата усещат това(поне някои)!
nicolepcd
05-18-2008, 15:14
Еми ако наистина обича истински, момичето ще го усети :-o Но едва ли на 15-16 може да обичаш истински... не знам, мои виждания... :?
samonervi
05-18-2008, 15:19
Любовта се доказва с действия,с държание и е факт след известно време.Не можеш да заобичаш някого след 1 месец заедно.Нужно е да се познавате добре,да сте поживяли заедно,всичко друго е детска история.А и едно момиче усеща кога момчето до нея я обича
maharbal
05-18-2008, 15:40
Еми ако наистина обича истински, момичето ще го усети :-o Но едва ли на 15-16 може да обичаш истински... не знам, мои виждания... :?
ne sym syglasen. Az sym na 15 i naistina obicham edno momiche... Nqma sekunda, v koqto da ne mislq za neq. Dori noshtem q sanuvam. Vchera i glytna malko helii i glasa i stana mn gotin... i noshteska sanuvah tazi sluchka... :cry: Mnogo q obicham... no pone sme priqteli :cry: Za jalost samo tolkos
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-18-2008, 15:58
лол .... брейндед
Iveto_sun
05-18-2008, 16:08
Spored men s nai-elementarni jestove i postupki mojesh da razberesh,che nqkoi naistina durji na teb i te obicha....edna neochakvana celuvka ili silno gushkane .... taka se natrupvat momentite i veche mojesh da vidish i sam tova ''obicham te'' narisuvano v ochite na lubimiq... :oops:
nicolepcd
05-18-2008, 16:17
лол .... брейндед
ПРОБЛЕМ?
m3ch3ncee
05-18-2008, 16:30
Prosto da bude iskren v chuvstavata si i da bude sebe si (pone spored men ) :)
talibanix
05-18-2008, 16:34
Ами.... ПЕНИС :)
1 въпрос Ар Ю Ретардед? (ако не загряваш кимни с глава) 8-[
vesito13
05-18-2008, 16:36
kak moje da ti dokaje ,4e te obi4a istinski? :) с цялостното си държание и дори с най-малките жестове на любов , момичетата ги усещаме тези неща :wink:
Ами.... ПЕНИС :)
1 въпрос Ар Ю Ретардед? (ако не загряваш кимни с глава) 8-[
:? :(
примерно като и кажеш че я обичаш...
vilinanova
05-18-2008, 17:15
Ами то си се усеща!Няма точно правило! :)
Ами то си се усеща!Няма точно правило! :)
+1 (wink)(wink)(wink)
Mislq,che samoto ontoshenie kum Teb ot momcheto e napulno dostatuchno da razberesh daLi toi e vluben i dali te obicha..malkite jestove..a i golemite..Dali e grub i nesuobrazitelen..vsichko e ot zna4enie :p
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-18-2008, 23:55
ако те обича няма да те лъже...
ако те обича ще иска да си щастлива..
ако те обича би направил много за теб...
ако те обича наи малкото което би се чудила е "абе .. тои дали ме обича " или "как да го накарам да докаже любовта си.."
абе .. ако те обича ти трябва да го усещаш поне малко въпреки че понякога тези чувства лъжат..
hahavteen
05-19-2008, 04:06
Разбираш че те обича когат ти носи шоколад в ден в който ти е мн зле само защото знае че от това ще ти се оправи настроениете. Когато ти прощава всичкото заяждане и нервничене и дори те успокоява защото знае че ще ти идва. Когато ти казва че си най-хубавото същество на света след като си прекарала 15 часа на летището без да има къде да спиш или да се изкъпеш. Когато хвали успехите ти пред всичките си приятели и роднини и не пропуска да подчертае че си НЕГОВОТО момиче.... Всеки сам си преценява дали другия го обича защото всеки си има собствени разбирания за любов но по принцип се усеща.
Mademoiselle
05-19-2008, 05:23
na4inite sa bezbroi,i ako naistina e taka,mom4eto 6te useti ot samo sebe si kak da go napravi.Nejni dumi,jestove,spodeleni momenti,iznenadi,stihove,cvetq....vsi4ko tova i bezbroi varianti.
parkourgirlss
05-19-2008, 05:45
Отиваш при нея, обясняваш и защо я обичаш ... и действаш :)
"hey kuklo ot kyde si ti, q se spri i zavyrti"
krem4et0
05-20-2008, 13:25
Уф, абе в очите му го чета просто. Като ме погледне и просто го знам. Иначе безброй жестове сме правили 1 за друг. Няма най-голям и най-ярък. Може би 1 от големите компромиси е това, че учи в Свищов, а не в друг град. Това си беше негово решение, но аз му заявих, ч ако се виждаме 1 път месечно за 2 дни, трудно ще поддържаме каквато и да е връзка. И да не забравяме, че цял ден прави ремонт в апартамента, където ще живее сестра ми, а след няколко дни имаше важен изпит........Ей, такива неща показват пука ли му на човека до тебе или не.